EC-Council University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az EC-Council University

A kiberbiztonság szempontjából kiemelkedő oktatási programok kidolgozására irányuló küldetésként az EC-Council University t Wyomingban alapították, és a New Mexico Felsőoktatási Tanszék engedélyezte 2006-ban. Az egyetemet Jay Bavisi, az EC-Council Group vezérigazgatója alapította. Az intézmény információbiztonsági oktatást kíván biztosítani, amely magában foglalja a szoftver- és hardverrendszerek széles skálájának, valamint a csoport megbeszéléséhez és vezetéséhez szükséges készségek alapos ismereteit.

Az EC-Council University anyavállalata, az EC-Council úttörője a kiberbiztonsági szakemberek tanúsításának. Az EC-Council University elnöke, Jay Bavisi azonban úgy véli, hogy egy bizonyos fok szükséges a szervezeten belüli vezetői szerep eléréséhez. Az EC-Council University végzettségi és posztgraduális programjait megfogalmazták, hogy lehetővé tegyék a hallgatók számára karrierjük horizontális és vertikális növekedését. Az egyetem arra törekszik, hogy értékes távoktatási programokat kínáljon, amelyek kutatás-központúak, és kiberbiztonsági vezetők létrehozására törekszenek, akik a hatalmas kibertér megóvására törekszenek.

130443_130427_bodyimage2.jpg

Intézményi célok és célok

 • EC-Council University arra törekszik, hogy erősítse az intézmény hatékonyságát a képzett személyzet megtartásával, a folyamatos tanulás ösztönzésével és a magas szintű integritás fenntartásával.
 • EC-Council University kiváló minőségű kiberbiztonsági programok biztosításával biztosítja a kiválóságot, amelyeket a folyamatban lévő kutatás és fejlesztés párhuzamosan fejlesztenek ki.
 • EC-Council University bevonja, diverzifikálja és ösztönzi a magas színvonalú hallgatói tanulást az együttműködések előmozdításával, az iLabs létesítmény biztosításával és ösztöndíjak nyújtásával.

EC-Council University akkreditációi

EC-Council University t a távoktatási akkreditációs bizottság (DEAC) akkreditálta , amely non-profit kormányzati ügynökség, és amelyet az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma elismert akkreditáló ügynökségként. A DEAC-t a Felsőoktatási Akkreditáció Tanácsa (CHEA) elismeri . A CHEA közel 3000 fokozatot nyújtó intézmény és egyetem egyesülete, amely 60 intézményi és programozási akkreditáló szervezetet elismer.

Az Állami Engedélyezési Viszonossági Megállapodások Nemzeti Tanácsa (NC-SARA) akkreditálja az EC-Council University . A SARA egy önkéntes megállapodás a tagállamok és az Egyesült Államok között a középiskola utáni távoktatási kurzusok és programok támogatására.

EC-Council University az Amerikai Oktatási Tanács (ACE) is elismeri .

EC-Council University programok

Az EC-Council University hallgatók kiállíthatják és feltárhatják teljes potenciáljukat, és a holnap technológiai vezetőivé válhatnak. A hallgatókat arra képzik, hogy kihívást jelentsenek az információbiztonság és a szakemberek szerepének magasabb szintjén a globális szervezetekben világszerte. A képzési módszertant a Bloom gondolkodásmód rendszere ihlette, ezért a kritikus és innovatív gondolkodásmódú tanulás gyakorlati megközelítésére összpontosít.

Az EC-Council University által kínált főbb programok:

 1. Kiberbiztonsági Tudományok Bachelor (BSCS)
 2. Mester A Kiberbiztonság (MSCS)
 3. Hat diplomás bizonyítvány, mindegyiknek van kurzusa az MSCS tantervében
 4. Non-fok

130444_130425_bodyimage1.jpg

Hogyan járul hozzá az EC-Council University a kiberbiztonsági karrierjéhez?

 • Használjon diplomát, amelyet a DEAH és a CHEA akkreditált, és amelyet az Amerikai Oktatási Tanács (ACE) elismert.
 • Az egyetemen hallgatók vannak a világ minden tájáról, lehetővé téve a hálózatépítést a különféle országok kiberbiztonsági szakembereivel.
 • Az oktatók valós tapasztalatokkal rendelkeznek a kiberbiztonság területén, és mentorként szolgálnak a kiberbiztonsági szakemberek számára.
 • Mind a diploma, mind az érettségi programok online, így a hallgatók számára az e-learning sok előnye származik.
 • A programokat az iLabs-on keresztül gyakorlati laboratóriumokkal végezzük.
 • A tanfolyamokat oktató vezette, hogy ösztönözze a hallgatókat, hogy lépést tartsanak a többi hallgatóval, és teljesítsenek programokat egy meghatározott időtartamon belül.
 • A heti értékelések lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy rendszeresen kapcsolatba lépjenek a karokkal és más hallgatókkal.
 • A szakok az iparág által elismert, az EK Tanács tanúsításaival vannak beágyazva.
 • Az egyetem elismeri a hallgatók, oktatók és az alkalmazottak tehetségét, hatékonyságát évente azért, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtson az egyetem és a közösség számára.
 • A kreditcsere lehetséges az EC-Council University diplomaterveinek egy részével.
 • A hallgatók igénybe vehetnek egy rugalmas fizetési lehetőséget.
 • A hallgatók igénybe vehetik az egyetem által kínált különféle ösztöndíj-programokat.

Helyszínek

Albuquerque

Address
Sun Avenue Northeast,101
87109 Albuquerque, Új-Mexikó, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket