Hivatalos Leírás

Fedezze fel a jövőjét egy online diplomával a Faulkner Egyetemen!


Küldetésünk, hogy olyan magasan képzett, professzionális és társadalmilag elkötelezett általános és középiskolai oktatókat szerezzenek, akik rendelkeznek tartalmi, pedagógiai és szakmai ismeretekkel, akik hangsúlyozzák a karakter integritását, akik ajándékukat mások szolgálatában használják, és akik szakmai kompetenciát és vezetésüket.

A Faulkner Egyetem egy privát, keresztény bölcsészettudományi intézmény, amely több mint 70 éve kiemelkedő oktatást nyújt hallgatóinak. Online oktatási programunk széles skáláját kínálja kiváló oktatási programok bárhonnan az országban. Válasszon bármely 23 online fokozatú program közül. Több mint egy szám Faulknerben. Rugalmas oktatással, amely megfelel az egyes diákok ütemtervének és egy olyan keresztény örökségnek, amelyet mindent megteszünk, online oktatási programaink egyéni tapasztalatot nyújtanak mindazok számára, akik egy Faulkner-fokozat presztízsét és kiválóságát keresik.

Faulkner Egyetem felnőttképzési meghívása a Faulkner Egyetemen a Vimeo-n.


Online oktatás a Faulkner Egyetemen

A Faulkner Egyetem egy privát, keresztény bölcsészettudományi intézmény, Alabama államban, Montgomeryben, amely egy század jobb részében felajánlotta a diákokat egy tekintélyes, hit alapú oktatásnak. Annak érdekében, hogy kiegészítsük széleskörű kampányprogramjaink listáját, büszkék vagyunk arra, hogy a hallgatóknak egy sor online szintű programot kínálnak. Minden program egy rugalmas, egyénre szabott tapasztalatot, egy alapos tantervet és ugyanolyan oktatási minőséget kínál, amelyre az on-campus programjaink ismertek.


Az online keresztény egyetemek előnyei

Figyelembe véve az online tanulmányokat a Faulkner Egyetemen? Rengeteg oka van annak, hogy beiratkozzunk a 23 online programunk egyikébe. Itt csak néhány az online keresztény egyetemek, köztük a Faulkner Egyetem által kínált előnyök közül:

  • A programok rugalmas, egyedi ütemezést kínálnak az Ön igényeinek megfelelően.
  • Számos program gyorsabban végezhető el, mint az on-campus alternatívái.
  • Versenyképes tandíjat kínálunk a költségvetéshez.
  • Ha van munkája, nincs szükség a hátsó égőre.
  • Campus látogatások ritkán szükségesek (egyes programok az on-campus tanfolyamokon szerepelnek).
  • Megtanulhatod, hogy hol akarsz, ahogy akarsz.
  • A diákok számos tantárgy közül választhatnak - programjaink mindent lefednek a bibliai tanulmányoktól az igazságszolgáltatásig.
  • Különleges előnyök állnak rendelkezésre a veteránok és a jelenlegi katonai tagok számára.


Keresztény nevelés

A Faulkner Egyetem online programjai nem csak egy diplomát kínálnak. Minden tantervet az iskola küldetése és értékei inspirálnak, amelyek igazolják az egyetem büszke keresztény örökségét. Függetlenül attól, hogy milyen tárgyak tartoznak a tanfolyamokra, intézményünk mélyen gyökerező keresztény eszméit fel fogjuk tölteni.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Masters

Faulkner University - Online Programs

Az általános iskolai oktatásban mesterképzés az A osztályú tanúsítás tökéletes módja a jelenlegi tanárok számára, hogy fokozzák képességeiket és piacképességüket, vagy át ... [+]

Miért érdemes az általános iskolai oktatásban az A osztályú tanúsítási fokozatot?

Az általános iskolai oktatásban mesterképzés az A osztályú tanúsítás tökéletes módja a jelenlegi tanárok számára, hogy fokozzák képességeiket és piacképességüket, vagy átirányítsák szakterületüket az általános iskolai tanulók felé. Az osztálytermi munkák mellett az oktatás felsőfokú végzettsége nyitja az ajtókat a terepen, a tantervek és a tankönyvek írásától a főkötelezetté válik. Azok számára, akik növelni szeretnék a tanúsítási szintjüket.

Ez a program arra is jogosult Önnek, hogy továbblépjen egy oktatási szakterület megszerzésére.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
Kérj Információt
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Faulkner University - Online Programs

A Master in Education program lehetővé teszi, hogy megtanulják a készségeket és értékeket, amelyek növelik a karrierjét. Tananyagunk egyesíti a szakmai kurzusokat a tante ... [+]

Miért érdemes az egyetemi oktatást a tantervben és az oktatásban?

A Master in Education program lehetővé teszi, hogy megtanulják a készségeket és értékeket, amelyek növelik a karrierjét. Tananyagunk egyesíti a szakmai kurzusokat a tanterv tanfolyamokkal egy jól megrajzolt tananyag szerint. Ennek eredményeképpen hatékonyabb, hatékonyabb nevelővé válik, fokozott képességekkel az osztálytermek vezetésére és az iskolai tantervek tervezésére.

A Tanterv és Oktatás program célja, hogy növelje a jelöltek tudását a fejlett pedagógiában és oktatásban, értékelésben és technológiában egy tartalomterület összefüggésében. Az M.Ed. a tantervben és oktatásban öt koncentrációs terület áll rendelkezésre és egy általános sáv.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul