Hivatalos Leírás

A George Washington University , az 1821-ben az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusától bérelt független tudományos intézmény, az emberi jólét előmozdítására törekszik. Az Egyetem dinamikus, diákközpontú közösséget értékel a kulturális és szellemi sokszínűség által ösztönözve, amely az integritás, a kreativitás és az új ötletek feltárásának nyitottságára épül.

A George Washington University Washingtonban, a washingtoni nemzeti és nemzetközi kereszteződés központjában elkötelezi magát a tudás megteremtésében, terjesztésében és alkalmazásában.

Az egész életen át tartó tanulás folyamatának előmozdítása mind a globális, mind az integrációs perspektívákból az egyetem ösztönző szellemi környezetet biztosít sokszínű hallgatóinak és oktatóinak. A kiválóság előmozdításával az egyetem kiemelkedő tanulási tapasztalatokat kínál a teljes munkaidős és részmunkaidős hallgatók számára egyetemi, diplomás és szakmai programok keretében Washingtonban , a nemzetben és külföldön. Az intellektuális kutatás és kutatás központjaként az Egyetem hangsúlyozza az alap és az alkalmazott tudomány közötti kapcsolatot, és ragaszkodik ahhoz, hogy a gyakorlati ismeretek és elmélet alapja legyen. Az egyetem a kreativitás katalizátoraként szolgál a művészetekben, a tudományokban és a szakmákban azáltal, hogy ösztönzi az interakciót a hallgatók, a tanárok, a személyzet, az öregdiákok és a közösségek között.

A George Washington University a Nemzeti Fővárosi Terület gazdag erőforrásairól támaszkodik, hogy fokozza az oktatási törekvéseit. Viszonzásul az egyetem hallgatói, oktatói, személyzete és öregdiákjai révén tehetséget és ismereteket nyújt, hogy javítsa az életminőségét a nagyvárosi Washington DC-ben

Az oktatás, mint bármely más

Négy diák beszél a Lincoln emlékműben a Washington emlékművel a háttérben

Mivel fővárosunk első napjai óta, az emberek sok okból utaztak ide. Jönnek, hogy felfedezzék a múltat ​​és új határidőket ábrázoljanak. Jönnek, hogy kérdéseket tegyenek fel és szakértői válaszokat keresnek. Eljöttek a diskurzus elindításához és a csendben való emlékezéshez. Jönnek, hogy követeljék meg a változást, és hogy ez a változás. Gyere növekedni. Jönnek tanulni. Ők azért jöttek, hogy a történelem és csatlakozzanak a sorai mellett számos kiemelkedő GW öregdiákok.

Diákjaink a GW-hez hasonló okok miatt érkeznek. Jönnek a szenvedélyes kar, a különböző diákcsoportok, az I. osztályú atlétika, egy alkalommal egy életen át szakmai és inspiráló szolgáltatási lehetőségeket. A GW, mint sok egyetem, biztosítja mindezt. De a diákok valami mást is jönnek.

Nemcsak közösségi szolgáltatási projektet akarnak. Szeretnék találkozni, majd meghaladni az Egyesült Államok első hölgyének szolgáltatási kihívását.

Nemcsak a mûvészeti diákokat szeretnék megtekinteni. A világszínvonalú múzeumok galériáiban remekműveket akarnak vitatni, vagy táncolni a Kennedy Center színpadán.

És nem csak mérnöki kurzust akarnak venni. Kutatni akarnak egy lenyűgöző, új laboratóriumban, ahol a karok olyanok, akik szó szerint alakítják a holnap világát.

Egy másik városban lakó városban laknak, diákjaink a többiektől eltérően tanulnak. Az egész város a tanterem, és diákjaink nem csupán diplomával, hanem olyan tapasztalatokkal jönnek létre, amelyek csak a GW-n lehetnek.

Program oktatási nyelve:
Angol
School of Engineering & Applied Science Online
Address
800 22nd Street, NW
DC 20052 Washington, District of Columbia, Amerikai Egyesült Államok