Grantham University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Minden, amit teszünk, minden egyes nap tanulóinkra összpontosít - minimalizálva a lehetséges akadályokat és maximalizálva a minőségi tanulást. A Grantham 100% -ban online képzési programjai felnőtt tanulók számára készültek. Nyolc hetes tanfolyamaink rugalmasak és megfizethetőek: az ország egyik legalacsonyabb tandíját kínáljuk1, emellett bőséges kreditátviteleket és kedvezményes díjakat kínálunk az elsősegélynyújtók, a katonaság, a veteránok és a családok számára.

Több mint 65 éve diplomáink a Grantham University diplomával maximalizálták jövőjüket. És most rajtad a sor. A kezdéshez lépjen velünk kapcsolatba még ma.

Grantham diákjaink és munkatársaink szolgálatának kultúrája büszkén terjed a közösségre is. Élvezzük, hogy a Grantham Gives Back programunk révén - a szponzorálás, az önkéntesség, az adományhajtás és az alkalmazottak által finanszírozott, egyetemek által támogatott - közösségi támogatási program kombinációja révén évente kétszer ajánljuk, hogy jobbá tegyük ezt a világot. gondolkodású nonprofit szervezetek, akik a közösség szolgálatában állnak. Még diákokat és öregdiákokat is meghívunk, hogy csatlakozzanak hozzánk a Grantham visszaadja erőfeszítéseinket. Csakúgy, mint alapítónk, a Grantham alkalmazottai és hallgatói is nagy szívvel rendelkeznek, és ez megmutatkozik.

Helyszínek

Lenexa

Address
West 113th Street,16025
66219 Lenexa, Kansas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: