Harvard Business School Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Harvard Business School Online egyedülálló és rendkívül érdekes módszert kínál a létfontosságú üzleti koncepciók megismerésére. Bárhol is vagy a karrierjében - vagy a világban - olyan oktatási élményeket nyújtunk, amelyek segítenek elérni személyes és szakmai céljait.

A tanulók egyetértenek. Az elmúlt résztvevők közelmúltbeli felmérésében, amelyet a City Square Associates vezetett, ötből öt szerint a HBS Online megéri a befektetést.

Miért? A tanulók közössége szerint a HBS Online:

  • Felgyorsítja a karrierjét: 93 százaléka azt mondta, hogy programjaink olyan készségekkel rendelkeznek, amelyek megerősítették az önéletrajzát, míg a negyedik bejelentette, hogy a HBS Online tanfolyam befejezése után egy promóciós vagy címváltozást szerzett.
  • Célok tisztázása: A tanulók 77 százaléka azt mondta, hogy a HBS Online növelte a szakmai jövőjük tisztaságát, attól, hogy eldöntötték-e az új területre vagy iparágra való átmenet idejét az MBA folytatására.
  • Növeli a bizalmat: 90 százaléka úgy érzi, jobban bízik a munkában, és kényelmesebb üzleti döntéseket hoz. És ez a bizalom is észrevehető volt: a válaszadók 53 százaléka kapott nagyobb felelősséget a munkahelyen a HBS Online tanfolyam után.
  • Közösséget hoz létre: 63 százaléka azt mondta, úgy érezte, mintha hasonló karrier- és oktatási törekvésű, hasonló gondolkodású társaikhoz csatlakoznának.

Tanulási modellünk ezt lehetővé teszi. A HBS Online szakemberek számára az eseti alapú, aktív és társadalmi oktatási tapasztalatok nyújtásával hozza meg a döntéshozók cipőit, és felkéri Önt, hogy reagáljon a valós problémákkal, és megvitassa és vitassa meg a társaival a megoldást. .

Újraterveztük az online üzleti oktatást. Most itt az ideje, hogy újjászervezzük karrierjét.

Helyszínek

Cambridge

Address
Cambridge, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket