Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vezetővé váljon, Make a Difference

A mai világban eltér a világnak, hogy a korábbi generációk lépett. A szinten a komplexitás, az egymásrautaltság és a rendszerszintű kockázatok rendkívüli. A Master of Public Affairs (MPA), vagy Graduate Certificate közügyekben, készül diplomások a School of Public és Környezetvédelmi Minisztérium (SPEA) szembenézni a jövő kihívásaira a tudást és készségeket, hogy megoldja a problémákat, és vezet. A diplomások használ, mit tudnak az egész társadalom minden rétegében állami, nonprofit és magán.

SPEA kínál egy igazán interdiszciplináris oktatás a közügyekben. Arra koncentrálunk, szabályozó, irányító és vezető. Elkészítjük a diákok az összetett problémák, amelyekkel szembe a mai társadalom-problémák egy tanulmányi önmagában nem képes megoldani.

SPEA Csatlakozás lehetőséget teremt a nonprofit és közpolitikai szakemberek módon kiemelkedik a magas rangú egyetemi képzés. Az online programok ellát tapasztalt szakemberek, akik nem tudnak beiratkozni a lakossági program-e, mert azt akarják, hogy maradjon a jelenlegi állást, a zsonglőrködtünk kötelezettségek, vagy telepítettek a tengerentúlon. Úgy véljük, akkor képesnek kell lennie arra, hogy fokozza a karrier keresztül ugyanazon országos rangú programokat kínált az egyetemen.

Válasszon SPEA Connect online programok, és:

  • Tanuljon végre kar tagjai, akik vezető kutatók, szakemberek, és a tanárok.
  • Foglalkozz más szenvedélyes és innovatív egyének, akik elhivatottan szolgálják a társadalom.
  • A problémamegoldás, a csapatmunka és kommunikációs készség a különböző tudományágak.

Mi rangsorolt ​​# 1 a nemzet

logo US News and World Report soraiban SPEA a MPA, mivel az első doktori program a közügyekben.

SPEA is kínál top rangsorolt ​​specialitásokat, vagy érdeklődési területeiről, az online MPA, többek között:

  • Nonprofit menedzsment (# 1)
  • Államháztartási és költségvetés-tervezés (# 1)
  • Public Management & Administration (# 3)

Online MPA és a tanúsítvány programok célja a dolgozó szakemberek

SPEA online diplomáját és tanúsítvány programok egyaránt sokoldalú és értékes. A programok célja, hogy felkészítse a tehetséges szakemberek, hogy a karrierjük a következő szintre, miközben tanul, hol és mikor ez a legkényelmesebb. A SPEA Connect akkor viszont a szakmai tapasztalatot a diplomás hitel-és posztgraduális hamarabb és alacsonyabb költségek mellett. Ha Ön tagja a katonai közösség, akkor is keresni hitel elismeréseként a szolgáltatást.

Helyszínek

Bloomington

School of Public & Environmental Affairs

Address
1315 East Tenth Street, A304
IN 47405 Bloomington, Indiana, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 812-855-2840