Hivatalos Leírás

A Krieger Művészeti és Tudományi Kollégiumon keresztül a Speciális Akadémiai Programok különböző online tanulási lehetőségeket kínálnak, bemutatva a posztgraduális bizonyítványokat és a posztgraduális képzési programokat, amelyek különböző iparágakat foglalnak magukban azzal a céllal, hogy világszínvonalú Johns Hopkins oktatást nyújtsanak részmunkaidős formában.

 • Rugalmasság - Az online diákok nem ingázhatnak egy fizikai osztályteremben. Ehelyett egy kurzusmenedzsment rendszeren belül dolgoznak, hogy elvégezzék a feladatokat és együttműködjenek az oktatókkal és az osztálytársakkal. A kurzus határideje van, de a hallgatók a kényelem érdekében beléphetnek a kurzusirányítási rendszerbe.

 • Kiváló oktatók - Minden AAP tanfolyamot magasan képzett oktatók tanítanak, tudományaikról és gyakorlataikról. Az online tanfolyamok lehetővé teszik az AAP számára, hogy a DC / Baltimore területén kívül bővítse a tanári medencéinket, így lehetőséget biztosítva a diákoknak, hogy kiváló oktatókkal dolgozzanak az egész országból és a világból.

 • Magas szintű interakció - Az online diákok kommunikálnak oktatóikkal és osztálytársaikkal a vitafórumokon, csoportos feladatokon és az alkalmi élő online rendezvényen keresztül. A diákok gyakran azt mondják, hogy az online környezet lehetővé teszi számukra, hogy tanuljanak annyira az osztálytársaiktól, mint az oktatóktól és feladattól.


Tanulmányi területek

A Johns Hopkins Egyetem Haladó Akadémiai Programjainak feladata, hogy magas színvonalú doktori képzést, bizonyítványokat és okleveleket kínáljanak, amelyek elméleti és gyakorlati keverékeket tartalmaznak, amelyek a mai felnőtt tanulók jelenlegi és hosszú távú szükségleteit szolgálják. Az AAP célja, hogy új és innovatív szakoktatást, ösztöndíjakat, bizonyítványokat, tudományos és társadalmi eseményeket hozzon létre, amelyek lehetővé teszik a diákjainknak, hogy képesek legyenek személyes és szakmai képességeik megteremtésére.

 • Biotechnológiai
 • Kormány
 • Biztonság
 • Technológia
 • Tudomány
 • Bölcsészettudományi
 • Múzeumi tanulmányok
 • Környezettudomány
 • Közgazdaságtan
 • közlés


JHU AAP Általános felvételi követelmények

A felvételi követelmények a kérelmezett program alapján változnak. Az Ön érdeklődésével kapcsolatos további információkért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, vagy olvassa el a megfelelő programoldalt. Az egyetemi szintű felvételi kritériumok azonban a következők:

 • Bachelor diploma regionálisan akkreditált amerikai kollégium vagy egyetem (vagy jelenlegi beiratkozás az utolsó félévben egyetemi tanulmányok). Az AAP Post-Masters tanúsítványai szintén szükségesek a mesterképzés vagy ezzel egyenértékű képzés elvégzéséhez.
 • Azok az alkalma- zottak, akik az Egyesült Államokon kívüli országban diplomát szereztek, kötelesek a kurzusonkénti hitelesítő értékelést és a TOEFL vagy IELTS pontszámokat megadni, ha az angol nem az első nyelvük.
 • A minimális GPA 4,0, 4,0-es skálán. (A minimális GPA követelmény teljesítése nem garantálja a felvételt.)
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Master of Arts in Government ad a diákoknak az eszközöket, hogy megvizsgálja a kormányzati és társadalmi intézmények társadalmunkban, feltárja a reformok területét, és ... [+]

A Master of Arts in Government ad a diákoknak az eszközöket, hogy megvizsgálja a kormányzati és társadalmi intézmények társadalmunkban, feltárja a reformok területét, és ami a legfontosabb, hozza a változást. A program ötvözi a kormány, a politika és a politikaalkotás elméletét és gyakorlatát.

A kormány Johns Hopkins MA-t arra tervezték, hogy olyan felnőtteket dolgozzon fel, akik speciális szakismeretekkel rendelkeznek egy adott területen, de akik szélesebb perspektívát akarnak a kormánytól, hogy a politikában és a közigazgatásban vezessék őket. Míg a tanfolyamok a legújabb tudományos és tudományos ismeretek köré épülnek, igazi hangsúlyuk az, hogy a mai kormányzati, politikai és politikai döntéshozatali problémák megoldásához szükséges gyakorlati készségeket nyújtsák.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins Advanced Academic Programban az On-line Master of Arts in Teaching Writing előkészíti a tanárokat minden szinten és minden tudományágban, hogy az írástudó ... [+]

A Johns Hopkins Advanced Academic Programban az On-line Master of Arts in Teaching Writing előkészíti a tanárokat minden szinten és minden tudományágban, hogy az írástudó tanárává válhassanak, és új és innovatív módszereket szerezzenek a diákjaik írásának tanítására.

Az elméletek és a legjobb gyakorlatok tanulmányozása mellett a tanárok egyszerre folytathatják saját írásukat a tanárok és írók izgalmas és támogató online közösségében. Ez a kilenc kurzus program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy az egyéni helyzeteket, szükségleteket és érdeklődést egy különféle közösségben tanuljanak.

Felvételi követelmények... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Master of Arts in Communication kínál gyakorlati és alkalmazott tudást, tanított a társadalomtudósok, akik tanulmányozzák a hatékony kommunikáció és a gyakorlók, akik h ... [+]

A Master of Arts in Communication kínál gyakorlati és alkalmazott tudást, tanított a társadalomtudósok, akik tanulmányozzák a hatékony kommunikáció és a gyakorlók, akik használják. A választók bevonják a hallgatókat azzal, hogy megbirkózzanak velük a valós kommunikációs kérdésekkel, használhatják a használható kommunikációs készségeket és erős portfoliót építhetnek. És az iparági szakértők bevonják a valóságos tanulságokat, tapasztalatokat és a legjobb gyakorlatokat az osztályteremben.

A Johns Hopkins MA kommunikáció egy élvonalbeli tanterv, amely integrálja a digitális technológiát az innovatív stratégiai kommunikáció és az erős írás képességek. A program koncentrációkat kínál a köz- és a médiakapcsolatokban, a politikai kommunikációban, az egészségügyi kommunikációban, a digitális kommunikációban és a vállalati / non-profit kommunikációban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Master of Arts Science Writing egy rugalmas, részmunkaidős program az online osztályok és a face-to-face rezidencia, átadva a presztízs, a minőség és a Johns Hopkins Eg ... [+]

A Master of Arts Science Writing egy rugalmas, részmunkaidős program az online osztályok és a face-to-face rezidencia, átadva a presztízs, a minőség és a Johns Hopkins Egyetem.

Az innovatív Hopkins-fokozat azon a meggyőződésen alapul, hogy a mai sikeres tudományírók sokféle készséggel, az újságírástól és a kommunikációtól a multimédiáig és az irodalmi művészetekig dolgoznak. A diákok elsősorban az újságírói és kreatív írási és szerkesztési technikákra összpontosítanak, hogy vonzó, érthető prózákat készítsenek a digitális vagy nyomtatott helyszínekről, a magazinokról és könyvekről a közösségi médiára és a weboldalakra, vállalatokra, egyesületekre, ügynökségekre vagy másokra. Útközben a hallgatók kommunikációs készségeket szereznek az álláspontok és az ügyfelek számára történő írásra, és fejlesztik a multimédiás szaktudást az egyre változó digitális univerzumban. Mindegyik Hopkins író és szerkesztő azért is megkérdőjelezi magát, hogy figyelemmel kísérje a tudományt, feltárva, hogy a kutatás hogyan torzul, félrevezetheti vagy visszaélhetnek. A MA a Tudományos írása része a rangos Advanced Academic Programok Hopkins, a divízió, amely összpontosít diplomás hitelesítő dolgozik felnőttek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Master of Arts in Public Management egyesíti a szigorú akadémikusok és a stratégiai készségek, kihívást a diákokat, hogy alkalmazzák a legújabb elmélet, a tudományos er ... [+]

A Master of Arts in Public Management egyesíti a szigorú akadémikusok és a stratégiai készségek, kihívást a diákokat, hogy alkalmazzák a legújabb elmélet, a tudományos eredmények, és az új irányítási módszerek, hogy segítsen megoldani a valós kormányzás és a politikai kérdések. A jó közigazgatási készségek elengedhetetlenek a sikeres döntéshozatalhoz, különösen abban az időben, amikor a kormányok és a nonprofit szervezetek minden szinten kevesebbet fognak tenni, kevesebbet.

A Johns Hopkins közgazdász menedzsment fokozza majd Önt, hogy stratégiaibbá váljon, és biztosítsa az állami menedzsment alapjait: politikai elemzés és értékelés, pénzgazdálkodás, közgazdaságtan, fiskális politika, közpolitika és adminisztráció. Az állami menedzsment MA készíti a feltörekvő vezetőket, mint Ön, hogy szembenézzen a kemény kihívásokkal és taktikai döntéseket hozzon a mai legösszetettebb kérdésekkel.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Fejlessze a nem kormányzati szervezet vezetéséhez szükséges készségeket, és Johns Hopkins mesterképzéssel a nem kormányzati szervezet (NGO) menedzsmentjében bárhol a vilá ... [+]

Fejlessze a nem kormányzati szervezet vezetéséhez szükséges készségeket, és Johns Hopkins mesterképzéssel a nem kormányzati szervezet (NGO) menedzsmentjében bárhol a világon vezesse a társadalmi fejlődést. Ismerje meg, hogyan kell kezelni egy csapatot, és megérteni, hogyan kell alkalmazni a kritikus elemzést és a problémamegoldást, hogy megoldásokat találjon a meglévő szervezet hatásának növelésére, vagy vegyen be mindent, amit megtanul, és hozzon létre egy új szervezetet, amely arra összpontosít, hogy milyen problémákat okoz a szenvedély.

NGO menedzsment programunk készíti el a diplomásokat, hogy lépjenek be a nem kormányzati szervezetek adminisztrációjának igényes területére, mindent, amire szükségük van a sikeres változás megteremtéséhez. Megismerkedhet a globális kormányzati keretrendszerrel, amelyben a nem kormányzati szervezetek működnek, és a közrend életciklusa, valamint olyan dolgok, amelyek akadályozzák vagy elősegítik annak sikeres végrehajtását. Tantervünk a hatékony civil szervezet vezetésének elméletét vizsgálja, és magában foglalja a gyakorlati köveket, hogy megtanulja, hogy mit tanuljon azonnali felhasználásra.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins Advanced Academic Programok Online Kulturális Mestere A Kulturális Örökség Menedzsment programja a diákokat a kulturális örökséggel kapcsolatos kérdések s ... [+]

A Johns Hopkins Advanced Academic Programok Online Kulturális Mestere A Kulturális Örökség Menedzsment programja a diákokat a kulturális örökséggel kapcsolatos kérdések széles körével foglalja össze, ideértve a társadalmi, környezeti és gazdasági tendenciákat, és felkészíti a diákokat, hogy vezető szerepet vállaljanak a kulturális örökség szektorában.

Ez a 10 tanfolyami program innovatív tananyagot kínál, amely az új technológiákra és a megőrzésre, megőrzésre és elkötelezettségre gyakorolt ​​hatását fedi le; a menedzsment integrált megközelítéseivel, valamint a közösségi és az érdekképviseleti partnerségekkel együtt. A program hangsúlyozza az interdiszciplináris megközelítést, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a tanfolyamot saját egyedi karrierjük céljaira és pályájára szabják. A diákok is hozzáférhetnek a virtuális kirándulásokhoz és a globális erőforrásokhoz új és izgalmas módon.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins MA Múzeumi Tanulmányok perspektívát kínál a múzeumok elméletéről és gyakorlatáról a változó technológiai, társadalmi és politikai környezetben. A jelenleg ... [+]

A Johns Hopkins MA Múzeumi Tanulmányok perspektívát kínál a múzeumok elméletéről és gyakorlatáról a változó technológiai, társadalmi és politikai környezetben. A jelenlegi és a jövő múzeumi szakemberei felé fordulva kiemeli a technológia kritikus szerepét a mai múzeumban. Megvizsgálja továbbá az oktatás, a kiállítás és az üzleti stratégiák új modelljeit, miközben feltárja a múzeum szerepét a társadalmi változás ügyeként.

Szeretettel várjuk a világ minden tájáról érkező hallgatókat, akik érdeklődnek mindenféle múzeum iránt, beleértve a történelmet, a technológiát, a tudományt, a művészetet, a különleges témát vagy a tematikus múzeumokat, történelmi helyszíneket, nemzeti parkokat és állatkerteket, valamint a vállalatok, kormányzati szervek és magánszervezetek kiállításai iránt érdeklődőket .... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul

MSc

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins MS a Bioinformatika programban merül fel a témák és alkalmazott módszerek számítástechnikai modellezés, molekuláris biológia, rendszerbiológia, strukturál ... [+]

A Bioinformatika szakos hallgatójaként az oktatási alapítvány az összetett biológiai információk értelmezésére, a szekvenciaadatok analízisére bonyolult bioinformatikai szoftverekkel és programszoftverekkel, ha szükséges. Az oklevél nem csak a téma elméleti aspektusaira terjed ki, hanem a bioinformatika gyakorlati oldalára is. És a Hopkins kari tagjai tanítják, akik aktívan fejlesztik ezeket az izgalmas új technológiákat.

A felnőttek számára tervezett program online és helyszíni tanfolyamokat kínál. Teljesen online is elvégezheti a fokozatot.

A hallgatóknak öt éven belül meg kell szerezniük az összes tudományos munkát egy mesterképzésen vagy bizonyítványokon.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins online földrajzi információs rendszere (GIS) tudományos alapot nyújt a térinformatikai modellezés, a térbeli adatok elemzése, a geo-vizualizáció és a váll ... [+]

A Johns Hopkins online földrajzi információs rendszere (GIS) tudományos alapot nyújt a térinformatikai modellezés, a térbeli adatok elemzése, a geo-vizualizáció és a vállalati GIS-architektúra lenyűgöző területein. Az online GIS Mester a részmunkaidős szakemberek felé irányul, és a térinformatikai tervezés, fejlesztés és elemzés következő generációjában a foglalkoztatás főbb területeire helyezi a hangsúlyt. A kari tagok gondolkodó vezetők és újítók az új adat tudományban, amely a GIS. A teljesen interneten elérhető kurzusaink kényelmes, interaktív platformot kínálnak a földrajzi információs rendszerek felderítésére a számítási felhő, a nagy adatelemzés és a térbeliadat-bányászat és a modellezés dinamikus területe részeként.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins Haladó Tudományos Programokban a Geofizikai Informatikai Intézet online tudománya biztosítja a hallgatóknak a fogalmak, modellek, tapasztalatok és a tanul ... [+]

A Johns Hopkins Haladó Tudományos Programokban a Geofizikai Informatikai Intézet online tudománya biztosítja a hallgatóknak a fogalmak, modellek, tapasztalatok és a tanulás irányítását és alakítását. Ez a 12 órás kurzus olyan híres oktatókkal rendelkezik, akik kiterjedt térinformatikai tapasztalattal és közzétételi nyilvántartással rendelkeznek, egy innovatív tananyagot, valamint a diákok számára rendelkezésre álló források, eszközök és lehetőségek széles skáláját.

A Geospatial Intelligence programban a tagállamok három területet foglalnak magukban: a térinformatikai intelligencia története, a digitális földrajz tudománya és matematikája, valamint a kapcsolódó adatbázisok, valamint a térinformatikai adatok írott, beszédes és vizuális intelligenciáinak átalakításának művészete. A hallgatók elemzik a történeti hírszerzési példákat, hogy megértsék a gyűjtés, elemzés, jelentéskészítés és technológia mögött rejlő fogalmak és gyakorlatok fejlődését. Az iparág jelenlegi kihívásaival is foglalkoznak, beleértve az új szenzorok kihívásait és az új nem-kormányzati térinformatikai közösségek fejlesztését.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins Egyetem Szabályozó Tudományi Programjában a szabályozó tudományok karrierjét folytató diákok speciális szakirányú tanulmányokat folytatnak, amelyek a glob ... [+]

A Johns Hopkins Egyetem Szabályozó Tudomány programjában a diákok a szabályozó tudományok karrierjét folytatják, egy speciális tanulmányi kurzussal, amely a globális és hazai biotechnológiai termékek szabályozási jóváhagyási folyamatainak kiemelt témáit hangsúlyozza. A diákok szakosodhatnak a választott szabályozó tudomány egyik részévé három választható kurzussal, beleértve a fejlett szabályozási kurzusok széles skáláját. Azáltal, hogy a hallgatóknak szilárd alapja van a szabályozó tudományoknak, és bemutatja a jelenlegi jó gyártási, laboratóriumi és klinikai gyakorlatokat, valamint a termékfejlesztést, a program egyedülálló oktatást kínál a hallgatók számára a szabályozó tudomány területén a szövetségi, egyetemi és iparági munkabeállításokat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Johns Hopkins világelső a biológiai kutatásban és a globális biotechnológiai iparban. Szigorú, multidiszciplináris tanterveket vitatunk meg, amelyek teljes mértékben felk ... [+]

A Johns Hopkins MS biotechnológia kínál átfogó feltárása alapvető tudomány, alkalmazott tudomány, és a laboratóriumi tudomány az iparág középpontjában. A program szilárd alapot nyújt a biokémia, a molekuláris biológia, a sejtbiológia, a genomika és a proteomika területén.

Tananyagunk felkészíti Önt arra, hogy vegyen részt a kutatásban, vezesse a laboratóriumi csoportokat, fejlessze a fejlesztési és tervezési döntéseket, hozzon létre és alkalmazzon kutatási modalitást nagyprojektekre, és vegye át a menedzsment és a marketing döntéseit.

Sok diák szeretik az általános fokú rugalmasságot; lehetővé teszi számukra, hogy testre szabják a tanfolyamot, hogy megfeleljenek az egyéni pályafutásuknak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Master of Science in Környezettudományi és Politika egy ugródeszka a vezetés a környezetvédelmi szakemberek. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy megértsék, ... [+]

A Master of Science in Környezettudományi és Politika egy ugródeszka a vezetés a környezetvédelmi szakemberek. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy megértsék, hol találkoznak a tudományok és tájékoztatják a szakpolitikát, miközben betekintést nyújtanak a politikák végrehajtásába, és befolyásolják a környezeti eredményeket. A programot a Johns Hopkins Föld és Bolygó Tudományok Tanszékének akadémiai vezetői tervezték, regionális és szövetségi intézetekben és ügynökségeknél alkalmazott tudományok szakértőivel együtt. A hangsúly a jelenlegi környezet környezeti hatásainak tanulmányozására irányul a környezetvédelmi politika létrehozására, frissítésére, szabályozására, kommunikálására és érvényesítésére.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A mesterképzés az élelmiszerbiztonsági rendelet célja, hogy a hallgatók megértsék a jogi és szabályozási bonyolult élelmiszer-előállítás, a címkézés és a forgalmazás. A p ... [+]

A mesterképzés az élelmiszerbiztonsági rendelet célja, hogy a hallgatók megértsék a jogi és szabályozási bonyolult élelmiszer-előállítás, a címkézés és a forgalmazás. A program biztosítja a diákok számára a szükséges ismeretekkel rendelkező cégek és szervezetek, amelyek termesztik, feldolgozzák, terjesztenek vagy eladnak élelmiszereket és italokat, miközben megfelelnek a szövetségi és az állami szabályozási alapok előállítása, forgalmazása és az élelmiszeripari termékek forgalmazása.

Miután befejezte a Master of Science élelmiszerbiztonsági rendelet, a diákok:

Mutassa be a technikai és kritikai gondolkodási képességek elsajátítását az élelmiszerbiztonsági szabályozásokról és az alapszabályokrólAz élelmiszerbiztonsági szabályozási beadványok tervezése, kidolgozása és végrehajtásaElemezze és értékelje az élelmiszerbiztonsági szabályzatokat, szabályokat, útmutató dokumentumokat és beadványokat.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A MS az Alkalmazott Közgazdaságtudományi Programban készségeket fejleszt a gazdasági gondolkodás, valamint a konstrukció és becslés a gazdasági modellek használatával öko ... [+]

A MS az Alkalmazott Közgazdaságtudományi Programban készségeket fejleszt a gazdasági gondolkodás, valamint a konstrukció és becslés a gazdasági modellek használatával ökonometria és más kvantitatív technikák. Ezt egy szigorú és igényes tananyag és egy tehetséges és elkötelezett oktatói munkatárs teljesíti.

A diplomát részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben lehet folytatni. Minden egyetemi diploma üdvözlendő.

Az Alkalmazott Közgazdasági Diákok saját tanulási módot testre szabnak, és a következő területek bármelyikét folytathatják, vagy keverhetik össze:

KözpolitikaiPénzügyi közgazdaságtan és makroökonómiaNemzetközi gazdaságtan és fejlesztésSpatial Economics (elérhető online)Környezetgazdaságtan (elérhető online)Egészségügyi közgazdaságtan (elérhető online)Nemzetbiztonsági közgazdaságtanKvantitatív módszerek... [-]
Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Az energiapolitika és az éghajlatváltozás szakiránya az interdiszciplináris szakemberek következő generációját fogja felkészíteni az emberi intézmények és ökoszisztémák á ... [+]

Az energiapolitika és az éghajlatváltozás szakiránya az interdiszciplináris szakemberek következő generációját fogja előkészíteni az emberi intézmények és az ökoszisztémák éghajlatváltozásának kihívásaira, valamint a fenntartható energiarendszerek potenciálisan transzformatív szerepére. A hallgatók az éghajlatváltozással kapcsolatos tudományok és az éghajlatváltozás potenciális hatásait ebben a században és azon túl határozottan megragadják. Ezenkívül jelentős szakértelmet fejlesztenek ki az energiajog és a politikai döntéshozatal terén, valamint az elsődleges energiatechnológiák - köztük a fosszilis tüzelőanyag-alapú rendszerek és a megújuló energiaforrások - megértése.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A kormányzati elemző mesterképzés felkészíti a hallgatókat, hogy vezető szerepet töltsék be az adatforradalomban. A diákok olyan analitikai módszerekre támaszkodnak, amel ... [+]

A kormányzati elemző mesterképzés felkészíti a hallgatókat, hogy vezető szerepet töltsék be az adatforradalomban. A diákok olyan analitikai módszerekre támaszkodnak, amelyek egyre inkább a kormányzati szervek, a nonprofit szervezetek és a magánszektor által támaszkodnak. Az élvonalbeli eszközök és készségek felhasználásával a hallgatók képesek lesznek foglalkozni a mai politikai, politikai és kormányzati kihívásokkal.

A Johns Hopkins MS a kormányzati elemzési tantervben a hallgatók számára széles körű statisztikai elemzést nyújt a statisztikai elemzésekben, és lehetőséget kínál arra, hogy egy speciális analitikai területen szakértelmet fejlesszen ki.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins MSc Kutatási Igazgatósága olyan kutatási szakemberek számára készült, akik a jelenleg felsőoktatásban dolgoznak, a kormányzati szervek és a független alap ... [+]

A Johns Hopkins MSc Kutatási Igazgatósága olyan kutatási szakemberek számára készült, akik a jelenleg felsőoktatásban dolgoznak, a kormányzati szervek és a független alapítványok, valamint a kutatási igazgatásban pályakezdők. A hallgatók megvizsgálják, hogyan szerveződik meg és vezeti a kutatási vállalatokat az USA-ban és nemzetközi szinten. Mind a nonprofit, mind a nyereségorientált szektorokat megvizsgáljuk, hogy kiemeljük a hasonlóságokat és / vagy a különbségeket. A diákok is megtanulják a szponzorált kutatási programok menedzselését a pénzügyi, informatikai, jogi, etikai, szabályozási és megfelelőségi szempontokkal kapcsolatos területeken.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul

Masters

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

1962-ben alapították, a Johns Hopkins mestere a liberális művészet (MLA) programot szerzett nemzeti elismerést a minőségét a tanítás és a szélessége a kínálat. A Johns Ho ... [+]

1962-ben alapították, a Johns Hopkins mestere a liberális művészet (MLA) programot szerzett nemzeti elismerést a minőségét a tanítás és a szélessége a kínálat.

A Johns Hopkins mestere a liberális művészet (MLA) egy egyedülálló, nem hagyományos diplomás. Míg a legtöbb diplomás program arra kéri Önt, hogy egyre jobban specializálódjon, az MLA arra számít, hogy mindketten kibővítik és elmélyítik az Ön oktatási tapasztalatait.

Mint egy MLA hallgató, akkor egy tanácsadóval dolgozik, hogy a programot saját szakmai és intellektuális érdekeihez igazítsa, beleértve a történelmet, a vallást, az irodalmat, a filozófiát, a politikatudományt, a humán tudományokat, a zenét, a művészettörténetet és az előadóművészetet . A program tíz kurzusból áll, és magában foglal egy befejezett projektet, szakmai gyakorlatot vagy portfólió opciót magában foglaló kőzettani tapasztalatot. A tudás világát felfedezheti, ha saját utat választ, és megteremti saját ismereteit.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins Master of Biotechnológiai Vállalkozás és Vállalkozás program célja olyan biotechnológiai szakemberek, akik szeretnének karrier túl a laboratórium egy megl ... [+]

A Johns Hopkins Master of Biotechnológiai Vállalkozás és Vállalkozás program célja olyan biotechnológiai szakemberek, akik szeretnének karrier túl a laboratórium egy meglévő biotechnológiai szervezet vagy azok számára, akik álma egy új biotechnológiai vállalkozás.

Ez az izgalmas új program egy erős tudományos alapot hoz létre a biotechnológiai vállalkozással és vállalkozói szellekkel, egyedülálló oktatási helyszínt biztosítva a tudósoknak, hogy jobban megértsék az egész biotechnológiai vállalkozást, és egyedülállóvá tegyék az iparágat.

A tananyag az interdiszciplináris alapot nyújtja Önnek a vállalati és szabályozási kihívások kezelésére, amelyekre a szervezetek a biotechnológiai iparban szembesülnek. Ez a program felkínálja a tudósokat a termékeik ötleteinek forgalmazására és / vagy a biotechnológiai szervezet irányításához szükséges eszközökre és ismeretekre. A diplomások alkalmasak lesznek a különböző munkalehetőségekre, különösen a biotechnológiai területen a vezetés és vezetés szerepére.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul

Oklevél

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Nemzetközi Kutatási Adminisztrációs Menedzsment Végzős Tanúsítványa önálló opcióként, vagy további hitelesítésként szolgál az MS kutatási adminisztrációs fokozatot telj ... [+]

A Nemzetközi Kutatási Adminisztrációs Menedzsment Végzős Tanúsítványa önálló opcióként, vagy további hitelesítésként szolgál az MS kutatási adminisztrációs fokozatot teljesítő személyeknek. Öt fókuszált kurzusban feltárja a nemzetközi kutatások és szerződések alkalmazását, és felkészül a karrierre a nemzetközileg támogatott kutatások kezelésében.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A fejlett gazdasági modellezés, előrejelzés, a gyorsan beérkező adatok elemzése és az ökonometria a kormányok, a nemzetközi szervezetek és a vállalkozások döntéseinek ger ... [+]

A fejlett gazdasági modellezés, előrejelzés, a gyorsan beérkező adatok elemzése és az ökonometria a kormányok, a nemzetközi szervezetek és a vállalkozások döntéseinek gerincévé vált.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Ez a Johns Hopkins Tanúsítvány a Biotechnológiai Vállalkozásban lehetőséget nyújt a biotechnológiai termékfejlesztés kritikus aspektusainak megismerésére, többek között a ... [+]

Ez a Johns Hopkins Tanúsítvány a Biotechnológiai Vállalkozásban lehetőséget nyújt a biotechnológiai termékfejlesztés kritikus aspektusainak megismerésére, többek között arról, hogyan lehet új vállalkozást, finanszírozást, marketinget és más kereskedelmi területeket létrehozni. Ez a tanúsítvány ideális azoknak a diákoknak, akik a biotechnológia vállalkozásának a tudományon túl is foglalkoznak.

Ez az oktatási program felkínálja a tudósokat olyan eszközökhöz és ismeretekhez, amelyek ahhoz szükségesek, hogy kereskedelmi elképzeléseiket forgalmazzák és / vagy egy biotechnológiai szervezetet irányítsanak. A diplomások alkalmasak lesznek a különböző munkalehetőségekre, különösen a biotechnológiai területen a vezetés és vezetés szerepére.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins Tanúsítvány a Biotechnológiai Tanulmányban öt egyetemi szintű kurzust tartalmaz, amely kiemeli a kutatás-orientált megközelítést és integrálja a technológ ... [+]

A Johns Hopkins Tanúsítvány a Biotechnológiai Tanulmányban öt olyan egyetemi szintű kurzusból áll, amelyek hangsúlyozzák a kutatás-orientált megközelítéseket és integrálják a technológiát a biotudományi oktatásba.

A program arra is kihívást jelent, hogy elemezze a biotudományok oktatásáról szóló közelmúltbeli kutatásokat, tükrözze a tanulást és a gyakorlatot, és dolgozzon ki oktatóeszközöket és értékelési stratégiákat, amelyek lehetővé teszik diákjainak bevonását a biotudománygal kapcsolatos problémákba és vizsgálatokba. Az igazolás kihasználja a Johns Hopkins Egyetem biotechnológiai és tanár-előkészítő szakértelmét, hogy segítsen az oktatóknak hatékony új megközelítést kialakítani a diákok életében a mai osztályteremben. Miután befejezte a bizonyítványt a biotechnológiai oktatásban, számolhat bizonyos krediteket a biotechnológia biotechnológiájával.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins University Digital Curation tanúsítvány, amelyet a múzeumi tanulmányok online posztgraduális programján keresztül kínálnak, előmozdítja a múzeumi szakembe ... [+]

A Johns Hopkins University Digital Curation tanúsítvány, amelyet a múzeumi tanulmányok online posztgraduális programján keresztül kínálnak, előmozdítja a múzeumi szakemberek oktatását és képzését ebben a feltörekvő területen.

Ez a tanúsítvány speciális tananyagot kínál, amely kritikusan szükséges a múzeumi területen. A jelenlegi és törekvő múzeumi szakemberek felkészítik a hosszú távú értékű digitális adatok növekvő mennyiségét és változatosságát a múzeumok számára a kutatók, oktatók és a nyilvánosság számára. Ez arra fogja felkészíteni a tanulókat, hogy digitális gyűjteményekkel, kiállításokkal és kutatási adatokkal dolgozhassanak, amelyek biztosítják a globális kulturális örökségünk hosszú élettartamát, melynek múzeuma a gondnok. A tanúsítvány programban részt vevő hallgatók is hozzájárulnak az új szakirodalomhoz.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins online bizonyítvány a földrajzi információs rendszerekben tudományos alapot nyújt a térbeli adatok modellezésében, elemzésében és megjelenítésében. A prog ... [+]

A Johns Hopkins online bizonyítvány a földrajzi információs rendszerekben tudományos alapot nyújt a térbeli adatok modellezésében, elemzésében és megjelenítésében. A program részmunkaidős szakemberek számára készült, és a térinformatikai adatok elemzésére és vizuális megjelenítésére összpontosít egy webes környezetben. Teljesen online elérhető, az Ön számára kényelmes, interaktív platformot kínál a GIS és annak szerepe számára a felhőalapú számítástechnika gyorsan fejlődő területén.

A program rendkívül innovatív és egyedülálló módon közelíti meg a GIS oktatást, oktatva a térinformatikai feldolgozás, elemzés és megjelenítés legfrissebb trendjeit multimédiás megjelenítési rendszer segítségével. Felbecsülhetetlen tapasztalatot szerezhet a GIS webalapú alkalmazásfejlesztésben is egy felhő-számítási környezetben, elősegítve a szoftvertervezés, a szoftveréletciklus-kezelés, az adatbázis-biztonság és a webes architektúra megértését.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins Tanúsítvány a hírszerzésben olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az intelligenciától, függetlenül attól, hogy nemzetbiztonsági szakemberek vagy ... [+]

A Johns Hopkins Tanúsítvány a hírszerzésben olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az intelligenciától, függetlenül attól, hogy nemzetbiztonsági szakemberek vagy állampolgárok és adófizetők. Ez különösen hasznos azok számára, akik munkát keresnek a hírszerzési közösségben, vagy akik már benne vannak, és szeretnének magukra helyezni a fejlődést.

A program biztosítja a hallgatók számára, hogy megértsék, hogyan gyakorolják az Egyesült Államok az intelligenciát; az a cél, amellyel intelligenciát tesz; az intelligencia korlátai - gyakorlati, jogi, etikai és elméleti; valamint a kérdéssel kapcsolatos fontos viták. A kar olyan tudósok és gyakorlók, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a területen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A tudomány, a technológia és a nemzetközi biztonság bizonyítványa a diákok szakértelmét és megértését jelenti az új évszázadban az Egyesült Államok biztonságával szembeni ... [+]

A tudomány, a technológia és a nemzetközi biztonság bizonyítványa a diákok szakértelmét és megértését jelenti az új évszázadban az Egyesült Államok biztonságával szembeni fenyegetések széles körére vonatkozóan. A tudomány, a technológia és a nemzetközi biztonság bizonyítványa a kormányzat, a nemzetközi kapcsolatok, a biotudomány és a katonai ügyek szakértőire támaszkodik annak érdekében, hogy a hallgatók rendelkezésére bocsássák az olyan eszközöket, amelyek elemezhetik az Egyesült Államok biztonságát fenyegető veszélyeket mind hazai, mind külföldön.

Szakmailag a Johns Hopkins Tanúsítvány a Tudományban, a Technológiában és a Nemzetközi Biztonságban tökéletes hitelesítő azoknak, akik szeretnék kihasználni ezt a létfontosságú és növekvő területen. A tanterv tanfolyamok tanfolyamok az egész Johns Hopkins Egyetem tudományágak, amely Önnek egy dinamikus, több perspektívájú földelés nemzetbiztonsági témákban. A tanfolyamok átfedik a biztonsági kérdések politikai, elméleti és tudományos elemzését, és felkínálják azt a tudást, hogy közvetlenül a nemzetbiztonsági pályafutás-spektrumon keresztül alkalmazhatóak lesznek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins Tanúsítvány a Science Writing egy rugalmas, részmunkaidős program az online osztályok és a face-to-face rezidencia, átadva a presztízs, a minőség és a Joh ... [+]

A Johns Hopkins Tanúsítvány a Science Writing egy rugalmas, részmunkaidős program az online osztályok és a face-to-face rezidencia, átadva a presztízs, a minőség és a Johns Hopkins Egyetem.

Az innovatív Hopkins-fokozat azon a meggyőződésen alapul, hogy a mai sikeres tudományírók sokféle készséggel, az újságírástól és a kommunikációtól a multimédiáig és az irodalmi művészetekig dolgoznak. A diákok elsősorban az újságírói és kreatív írási és szerkesztési technikákra összpontosítanak, hogy vonzó, érthető prózákat készítsenek a digitális vagy nyomtatott helyszínekről, a magazinokról és könyvekről a közösségi médiára és a weboldalakra, vállalatokra, egyesületekre, ügynökségekre vagy másokra. Útközben a hallgatók kommunikációs készségeket szereznek az álláspontok és az ügyfelek számára történő írásra, és fejlesztik a multimédiás szaktudást az egyre változó digitális univerzumban. Mindegyik Hopkins író és szerkesztő azért is megkérdőjelezi magát, hogy figyelemmel kísérje a tudományt, feltárva, hogy a kutatás hogyan torzul, félrevezetheti vagy visszaélhetnek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A post-érettségi bizonyítvány Alkalmazott Kutatási Kommunikáció nyújt élvonalbeli tanterv által tanított szakértői oktatók. A hallgatók elsajátítják az eredeti kutatással ... [+]

A post-érettségi bizonyítvány Alkalmazott Kutatási Kommunikáció nyújt élvonalbeli tanterv által tanított szakértői oktatók. A hallgatók elsajátítják az eredeti kutatással kapcsolatos készségeket, és lehetőségük nyílik arra, hogy kapcsolatba lépjenek az iparági mentorokkal és más szakemberekkel, amelyek segítenek abban, hogy folytassák tanulmányaikat a szakmai pályafutásuk hátralevő részében.

Az Alkalmazott Kutatási Kommunikációs Tanúsítvány a sokféle munkahelyen dolgozó hallgatók számára. Például egy PR-nél a stratégiai tervezés és kutatás alelnöke kezelheti azokat a tanulmányokat, amelyek segítik a kommunikációs ügyfeleket a célközönségek azonosításában, kampánycélok beállításában, üzenetek létrehozásában és csatornák azonosításában. A szakszervezetek piackutatási igazgatója felügyelheti a márka, a termék és az üzleti fejlődés, valamint a marketing, a reklámozás és a közösségi média értékelésének kutatását. Az érdekképviseleti szervezet vezető szakpolitikai elemzője felügyelheti azokat a tanulmányokat, amelyek a lobbizási és reformpolitikai kommunikációt irányítják.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins Tanúsítvány a kormányzati elemzési tantervben a hallgatók számára a statisztikai elemzés alapjául szolgáló készségeket és lehetőséget nyújt szakértelem fe ... [+]

A Johns Hopkins Tanúsítvány a kormányzati elemzési tantervben a hallgatók számára a statisztikai elemzés alapjául szolgáló készségeket és lehetőséget nyújt szakértelem fejlesztésére egy speciális területen, beleértve a fejlett statisztikákat, a térinformatikai elemzést, a politikai viselkedést, a közpolitikai elemzést és a közigazgatást.

Nincs előzetes tanfolyam kvantitatív módszerekre. A program üdvözli a különböző akadémiai háttérrel rendelkező diákokat, akik elkötelezettek az analitika terén szerzett szakértelem megszerzésére.

Diákjaink sokféle akadémiai és szakmai háttérrel jönnek, 90 százalékkal felfelé haladva a Capitol Hill, a kormányzati szervek, valamint a magán- és nonprofit szektorban. A kormányzati analitika tanúsítványa sok diákunk számára lehetővé teszi, hogy mélyreható és izgalmas hatással legyenek karrierjükre - és a politikai rendszerre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

A Johns Hopkins Tanúsítvány nonprofit menedzsment egy teljesen online, akkreditált diplomás program célja, hogy élesítse az analitikus és menedzsment képességek, függetle ... [+]

A Johns Hopkins Tanúsítvány nonprofit menedzsment egy teljesen online, akkreditált diplomás program célja, hogy élesítse az analitikus és menedzsment képességek, függetlenül attól, hogy vállalja a vezető szerepet egy nonprofit, törekvő egy, vagy abban a reményben, hogy nagyobb megértését egy fontos és élénk ágazat, amellyel gyakran kommunikál. Minden kurzus globális szemléletmódot jelent a releváns helyzetben az összekapcsolt gazdaságok és a kommunikáció mai világában.

A nonprofit környezet egyre összetettebbé válik, mivel a szervezeteket felszólítják arra, hogy a társadalom nagyobb részeit szolgálják mind Amerikában, mind külföldön. A nonprofit menedzsment tanúsítványa a szakemberek számára előnyöket kínál a társaik körében, különösen azok számára, akik segítik a szervezetüket arra, hogy nagyobb hatást gyakoroljanak a globális közösségre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul