Joseph Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Joseph Business School nyilatkozat: A Joseph Business School (JBS) világszínvonalú intézmény, amely a vállalkozók és a magánszemélyek számára praktikus és bibliai alapelveket kölcsönöz a vállalkozások létrehozására és gazdagságot teremtve arra, hogy az elhagyatott helyeket virágzó közösségekké alakítsa Isten dicsőségére.

Joseph Business School Vision: A generációs szegénység felszámolása.

JBS16741_VP_SPRING 2018-as osztályok a Caio Almeida-tól a Vimeo-on.

A JBS vállalkozói képzést kínál keresztény világnézetből; megtanuljuk, hogyan kell az üzleti tevékenységet Isten útja. Üzleti és vállalkozói programunk magában foglalja a gyakorlati tanterveket, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy megszerezzék a készségeket és a gondolkodásmódot, hogy sikeres üzleti tevékenységet folytathassanak és vezető szerepet vállaljanak az iparágban.

A diákok egy szigorú, kilenc hónapos átfogó tanfolyamba merülnek fel, amely gyakorlati üzleti koncepciókat tanít és hogyan alkalmazhatja gyorsan bármely vállalkozói törekvésre.

Minden hallgatónak hozzáférést kell biztosítani egy helyszíni SBDC központhoz, hogy üzleti tanácsadást és egyéni mentorozást biztosítson. Az iskola egyik egyedülálló eleme a diákoknak is a JBS Advisors támogatása, akiket a tanév során hozzárendeltek nekik, hogy segítsék őket a program sikeres befejezéséhez.

Tananyagunk integrálja mind az üzleti, mind a bibliai elvek gyakorlati szempontjait, hogy felkészítsék a hallgatókat egy átfogó üzleti terv kidolgozására és üzleti tevékenységük megkezdésére az osztályokon való részvétel során. A hallgatóknak a program végén befejezett bizonyítványt adunk ki.

Az üzleti elképzeléseknek az imával és a bibliai elvekkel való ötvözésén alapuló megközelítésünk biztosítja, hogy a diákok felkészültek arra, hogy üzleti tevékenységüket elindítsák és működtethessék a királyság elvei alapján, mind a növekedés,

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Vállalkozói tréning

On-line Részidős 9 hónapok April 2019 Amerikai Egyesült Államok Forest Park

A JBS vállalkozói képzést kínál keresztény világnézetből; megtanuljuk, hogyan kell az üzleti tevékenységet Isten útja. Üzleti és vállalkozói programunk magában foglalja a gyakorlati tantervet, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megszerezzék a készségeket és gondolkodásmódot a saját vállalkozásuk működtetésében és üzleti vezetőként. Tananyagunk integrálja mind a gyakorlati üzleti, mind a bibliai elveket, hogy felkészítse a tanulókat arra, hogy átfogó üzleti tervet készítsenek és üzleti tevékenységüket az órákon való részvétel mellett indítsák el. A program végén befejező bizonyítványt adunk ki. Az imádság, a bibliai értékek és az üzleti koncepciók ötvözésének megközelítése biztosítja, hogy a diákok felkészültek arra, hogy vállalkozásaikat a királyság szabályainak segítségével elindítsák és működtethessék a növekedés és a jövedelmezőség irányában. Az iskola egyik egyedülálló szempontja az, hogy folyamatosan támogassa az egyes hallgatókat, hozzárendelve egy tanácsadót, hogy segítse őket a programon keresztül a sikeres befejezésig. [+]

JBS16741_VP_SPRING 2018-as osztályok a Caio Almeida-tól a Vimeo-on.

A JBS vállalkozói képzést kínál keresztény világnézetből; megtanuljuk, hogyan kell az üzleti tevékenységet Isten útja. Üzleti és vállalkozói programunk magában foglalja a gyakorlati tantervet, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megszerezzék a készségeket és gondolkodásmódot a saját vállalkozásuk működtetésében és üzleti vezetőként.

Bevándorlás - egy kilenc hónapos átfogó tanfolyam, amely üzleti koncepciókat tanít és hogyan alkalmazhatja gyorsan vállalkozói törekvésekre.Támogatás - az SBDC központ helyszíni elérése, hogy üzleti tevékenységet folytasson; egyéni tanácsadás a JBS Advisorokkal.... [-]

Videók

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised

Christian Entrepreneurship Classes at JBS - Apply Today!

Kapcsolat
Cím
Joseph Business School
Admission Office
7600 W. Roosevelt Rd.

Forest Park, Illinois, 60130 US
Közösségi Média