Kentucky Wesleyan College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Wesleyanról

Kentucky Wesleyan at-a-glance

 • Hely: We are located in Owensboro, Kentucky - egy város az Ohio folyón. A KWC mindössze 40 percre keletre fekszik Evansville (Indiana), 2 óra északra Nashville, Tennessee, 2 óra nyugatra Louisville, Kentucky és 4 óra keletre St. Louis, Missouri. A Daviess megye 94 000 lakosnak ad otthont.
 • Akadémikusok: A Kentucky Wesleyan College 29 felsővezetőt és 13 szakmai előkészítő tanfolyamot kínál. Diák-oktatói arány 12: 1.
 • Átlagos friss profil a 2015-es eseménnyel kapcsolatban: ACT = 22, SAT = 980 (kritikus olvasás és matematika), GPA = 3,27. Több mint egyharmada a középiskolai felsőfokú végzettségűek felső 25 százalékában.
 • Kar: Több mint 88 százaléka van a Ph.D. vagy terminális fokozat.
 • Egyesült módszertani kapcsolat: A Kentucky Wesleyan College ot a felsőoktatási igazgatóság egyetemi szenátusának
 • Atlétika: A Kentucky Wesleyan Panthers az NCAA II. Osztályában versenyez, és tagja a Nagy Midwestern Athletic Conferencenek . Intercollegiate férfi csapatok közé tartozik baseball, kosárlabda, cross country, pálya, és a mező, a golf, a labdarúgás, és a futball. A nők versenyeznek a kosárlabdában, a sífutópályán, az atlétában, a golfban, a fociban, a softballban, a teniszben és a röplabdában.

Küldetésünk

A missziós kijelentésünk: a Kentucky Wesleyan College , az Egyesült Metodista Egyházzal együttműködésben, elősegíti a bölcsészettudományi képzést, amely intellektuálisan, lelkileg és fizikailag táplálja és előkészíti a tanulókat az élet sikerének elérésében.

Tehát mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy több mint 150 éve hallgattuk a hallgatókat a bölcsészettudományi hagyományokban, és a Kentucky Wesleyan következő 150 évében a diákok megtanulják kritikus gondolkodást, hatékony kommunikációt és erkölcsileg élni egy összetett, gyorsan változó világban.

Minden hallgató sikerének elsődleges fontossága. Minden kurzus, amit kínálunk, és minden tapasztalat az egyetemen vezet ön egy cél - érettségi.

Mint új diák, személyre szabott utazást indít, amikor megérkezik az egyetemre. Segítünk abban, hogy egyedülálló útitervet hozzon létre a főiskolai sikerhez tudományos, társadalmi és kívüli célokkal.

Az osztályteremben kívül és kívül egy olyan szoros közösség bátorítását élvezheti, amely elkötelezett a jólét és a hosszú távú siker érdekében, és élénk, barátságos campusunk izgalmas társadalmi, szolgáltatási és vezetési lehetőségeket kínál.

A Wesleyan Way

Kentucky Wesleyan-nél olyan tantervben vagyunk, amely messze túlmutat a tankönyven, a számítógép képernyőjén vagy az írásbeli vizsgán. A következő generáció vezetői azok, akiket széles körű képzettséggel oktattak, hogy hogyan viszonyulnak a kapcsolatok a világunk teljes sikereiben.

Következésképpen, hiszünk a "Wesleyan Way" a tanulás és az élet. A Wesleyan Way alapja négy alapelv, melyeket minden egyes dologba beépítünk:

 1. Mindent megteszünk a HONOR-val .
 2. Mindig támogatjuk az EGYÉB EGYÉB .
 3. SZERINT A INTEGRITÁSSAL.
 4. MINDEN EGYÉBet szeretünk Krisztusban.

Tudjon meg többet a Wesleyan Wayről.

Akkreditáció

Kentucky Wesleyan College akkreditált a Dél-egyesület Főiskolák és Iskolák Bizottsága főiskolák számára, hogy az érettségi diplomákat.

Lépjen kapcsolatba a Bizottsággal a 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 telefonszámon, a 404-679-4500 telefonszámon, a http://www.SACSCOC.org címen a Kentucky Wesleyan College akkreditációjával kapcsolatos kérdésekről.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Online BAs » Megjelenítés Online BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

A Vallástudományok Bachelor

On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Owensboro

A Vallási Művészet Bachelor online fokozatú befejezési program célja, hogy segítsen megfelelni a növekvő kereslet a képzett és magasan képzett szakemberek a minisztérium, a nonprofit munka, az üzleti élet, az újságírás és más kapcsolódó területeken, valamint a folytatás a továbbképzés. A Kentucky Wesleyan vallási programja a vallási sokszínűség felértékelődését igyekszik megismertetni azzal, hogy megismerteti a hallgatókat a több vallási hagyomány fejlődésével, hiedelmével és gyakorlataival. A vallási programon keresztül a hallgatók interdiszciplináris erőforrásokat alkalmaznak annak érdekében, hogy felismerjék és bevonják a vallás funkcióját a történelemben, a társadalomban és a kultúrában. [+]

Ról ről

A Vallástudományi Bachelor online fokozatú befejezési program célja, hogy segítsen kielégíteni a képzett és magasan képzett szakemberek növekvő igényeit a minisztérium, a nonprofit munka, az üzleti élet, az újságírás és más kapcsolódó területeken, valamint a továbbtanulás terén . A Kentucky Wesleyan vallási programja a vallási sokszínűség felértékelődését igyekszik megismertetni azzal, hogy megismerteti a hallgatókat a több vallási hagyomány fejlődésével, hiedelmével és gyakorlataival. A vallási programon keresztül a hallgatók interdiszciplináris erőforrásokat alkalmaznak annak érdekében, hogy felismerjék és bevonják a vallás funkcióját a történelemben, a társadalomban és a kultúrában.... [-]


Bachelor of Arts Grafikai Design

On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Owensboro

A Grafikai Design Intézetben az online diplomamunka program célja, hogy segítse a képzett és magasan képzett szakemberek egyre növekvő igényeit a grafikai tervezés és más kapcsolódó területeken. A hallgatók ebben a programban befejezni szükséges alapvető művészeti kurzusok, amelyben alapítványi alapelvek a művészet és a tervezés tanulmányozott. A rajz és az alapítvány tervezése után a hallgatók grafikai tanfolyamokat kezdnek, amelyek a tipográfia, a márkaépítés, a kiadvány, a webdesign, az animáció és más fejlett projektek közé fognak fordulni. [+]

Ról ről

A Grafikai Design Intézetben az online diplomamunka program célja, hogy segítse a képzett és magasan képzett szakemberek egyre növekvő igényeit a grafikai tervezés és más kapcsolódó területeken. A hallgatók ebben a programban befejezni szükséges alapvető művészeti kurzusok, amelyben alapítványi alapelvek a művészet és a tervezés tanulmányozott. A rajz és az alapítvány tervezése után a hallgatók grafikai tanfolyamokat kezdnek, amelyek a tipográfia, a márkaépítés, a kiadvány, a webdesign, az animáció és más fejlett projektek közé fognak fordulni.

Grafikai Design Online Degree MapI. Általános oktatás [-]

BSc

Bachelor of Science a büntető igazságszolgáltatásban

On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Owensboro

A Bachelor of Science Criminal Justice és Criminology online fokú befejezése program célja, hogy segítsen kielégíteni a növekvő igény a képzett és magasan képzett szakemberek területén a bűnüldözés és egyéb kapcsolódó területeken. A tananyag bemutatja a diákokat a bűnöző magatartás, a büntető igazságszolgáltatási rendszerek, a társadalmi igazságosság és a jog tanulmányozására multidiszciplináris, liberális művészetek szempontjából. [+]

Ról ről

A Bachelor of Science Criminal Justice és Criminology online fokú befejezése program célja, hogy segítsen kielégíteni a növekvő igény a képzett és magasan képzett szakemberek területén a bűnüldözés és egyéb kapcsolódó területeken. A tananyag bemutatja a diákokat a bűnöző magatartás, a büntető igazságszolgáltatási rendszerek, a társadalmi igazságosság és a jog tanulmányozására multidiszciplináris, liberális művészetek szempontjából. A büntető igazságszolgáltatási és kriminológiai oklevelet kereső hallgatók tanulmányozzák a bűnözést, a bűnözőket és a jogi folyamatokat érintő jogi, társadalmi, politikai, történelmi és pszichológiai hatások összetettségét és kapcsolatát. A tanterv célja, hogy kifejlessze a kritikai gondolkodás képességét, és előkészítse a hallgatók vezető szerepét olyan területeken, mint a bűnüldözés, a bírósági ügyintézés, a korrekciók, a fiatalkorúak igazsága, a próbaidő és a szankciók.... [-]


Bachelor of Science in Business Administration

On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Owensboro

A Bachelor of Science Business Administration felkészíti a hallgatókat a szakmai karrier az üzleti és / vagy posztgraduális tanulmányokat. Ez az előkészítés egy olyan tantervet foglal magában, amely hangsúlyozza az elemzést és a kommunikációt, az elméletet és a gyakorlatot, amelyet a globális üzleti közösség igényei alakítanak ki. Az etika és az értékek hangsúlyt kapnak a tantervben, valamint a technikai hatékonyságban és az elszámoltathatóságban. [+]

Ról ről

A Bachelor of Science Business Administration felkészíti a hallgatókat a szakmai karrier az üzleti és / vagy posztgraduális tanulmányokat. Ez az előkészítés egy olyan tantervet foglal magában, amely hangsúlyozza az elemzést és a kommunikációt, az elméletet és a gyakorlatot, amelyet a globális üzleti közösség igényei alakítanak ki. Az etika és az értékek hangsúlyt kapnak a tantervben, valamint a technikai hatékonyságban és az elszámoltathatóságban.

Kentucky Wesleyan College szakosodott akkreditációt kapott üzleti programjain keresztül a 11374 Strang Line Road-n (Lenexa, Kansas, USA) található International Collegiate Business Education (IACBE) Közgyűlésen keresztül. A következő oklevelek üzleti programjait az IACBE: Bachelor of Arts és a Bachelor of Science in Accounting és Business Administration akkreditálja.... [-]


Bachelor of Science pszichológiában

On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Owensboro

A Bachelor of Science in Psychology online fokú befejezési program biztosítja a diákok tudását az emberi viselkedés, amely felbecsülhetetlen minden karrier. A hallgatók megtanulják maguk és mások, például a személyiség, az észlelés, az érzelem, a motiváció, a gondolkodási folyamatok, a gyermekek fejlődését és a pszichés zavarokat. A pszichológia főiskolai végzettsége jó előkészületben van a karrierhez olyan területeken, mint az üzleti, a jogi és a szociális munka. A pszichológus főiskola is kiváló háttérrel rendelkezik a pszichológia végzős iskolai pályára való alkalmazására, és végül gyakorló pszichológává válik. [+]

Ról ről

A Bachelor of Science in Psychology online fokú befejezési program biztosítja a diákok tudását az emberi viselkedés, amely felbecsülhetetlen minden karrier. A hallgatók megtanulják maguk és mások, például a személyiség, az észlelés, az érzelem, a motiváció, a gondolkodási folyamatok, a gyermekek fejlődését és a pszichés zavarokat. A pszichológia főiskolai végzettsége jó előkészületben van a karrierhez olyan területeken, mint az üzleti, a jogi és a szociális munka. A pszichológus főiskola is kiváló háttérrel rendelkezik a pszichológia végzős iskolai pályára való alkalmazására, és végül gyakorló pszichológává válik.

Pszichológia online képzési térképI. Általános oktatás [-]

Bachelor of Science általános tanulmányok

On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Owensboro

Kentucky Wesleyan College Általános Tanulmányok Bachelor Egy online program, amely hangsúlyozza a mai társadalomban leginkább igényelt tudást és képességeket: szóbeli és írásbeli kommunikáció, kritikai gondolkodás, problémamegoldás, a technológia hatékony használata és a globális tudatosság. [+]

Ról ről

Kentucky Wesleyan College Általános Tanulmányok Bachelor of Science olyan online program, amely a mai társadalomban leginkább igényelt tudást és képességeket hangsúlyozza: szóbeli és írásbeli kommunikáció, kritikai gondolkodás, problémamegoldás, a technológia hatékony használata és a globális tudatosság.

Az Általános Tanulmányok online programja rugalmasságot kínál az érdeklődési körének és szakmai céljainak megfelelő kurzusok kiválasztásához az alábbi "alapvető területeken": viselkedési, üzleti, oktatási, angol, humán és társadalomtudományi tanulmányok. Az Általános Tanulmányok Online tanulójaként az online tanácsadóval együtt dolgozhat egy olyan képzési terv és tanfolyam létrehozásával, amely megfelel az Ön igényeinek.... [-]


Kapcsolat

Kentucky Wesleyan College

Honlap https://kwc.edu/
Telefon 800-999-0592