Hivatalos Leírás

Kiegyensúlyozó igényeinek a karrier és a család is kihívást jelent. Nál nél Keystone College Úgy gondoljuk, a nevelési célok segítségével lehet elérni a keverék a virtuális osztályteremben, és a hagyományos tantermi, a vevő osztályok révén bármelyik nap, este, vagy hétvégén formátumokat során a hagyományos 15 hetes félév.

Online tanulás, néha nevezik e-learning, egy formája a távoktatás. Online tanfolyamok szállítják az interneten keresztül is elérhető bármely számítógépről a webböngésző. Bármikor, bárhol, akkor jelentkezzen be a virtuális tanterem befejezni egy feladatot, beszélgetni egy osztálytársa, vagy kérdezze meg tanár egy kérdést.

Online tanfolyamok lehet

Aszinkron - szállított az Ön kényelmét bármikor és bárhol Szinkron - van online egy meghatározott időpontban

Mit várhat

Online tanfolyamok ideális az Ön számára az a munkarend, vagy a családi kötelezettségek nem teszi lehetővé, hogy részt osztályok az egyetemen.

Ön részt vesz osztályok a kényelmes otthon Ön várhatóan határidők be megbízásokat, amelyek tartalmazhatnak esszék, vetélkedők, vizsgák, a kutatás, és csoportos projektek. Ön várható, hogy részt vegyenek az on-line viták és tevékenységek. Meg kell az önfegyelem és a motiváció, hogy egy online tanulás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Keystone College Online

Online könyvelés fokozat célja, hogy fejlessze a szakmai, vezetői, és szakmai hozzáértéssel a számviteli és a kapcsolódó üzleti területen. A mi 100% online formában során ... [+]

Kiegyensúlyozó igényeinek a karrier és a család is kihívást jelent. At Keystone College hisszük a célokat lehet elérni azáltal, hogy a számviteli mértékben online.

Online könyvelés fokozat célja, hogy fejlessze a szakmai, vezetői, és szakmai hozzáértéssel a számviteli és a kapcsolódó üzleti területen. A mi 100% online formában során egy hagyományos 15 hetes félév, akkor megtanulják, hogyan kell felhalmozni, és összefoglalja információt, elemzése és az eredmények értelmezéséhez és a jelenlegi információk a döntéshozatal az üzleti életben.

A diákok várhatóan fejleszteni a jártasságot az általánosan használt számítógépes szoftverek, adatbázis-kezelés, valamint az elektronikus táblázatok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok La Plume
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Keystone College Online

Kiegyensúlyozó igényeinek a karrier és a család is kihívást jelent. At Keystone College hisszük a célokat lehet elérni a szerzés mértékben online. A diákok egyre online d ... [+]

Kiegyensúlyozó igényeinek a karrier és a család is kihívást jelent. At Keystone College hisszük a célokat lehet elérni a szerzés mértékben online. A diákok egyre online diplomát Business, során egy hagyományos 15 hetes félév, kapnak az alapvető készségek és alapos megértése az üzleti, amelynek középpontjában a Pénzügyminisztérium, illetve az emberi erőforrás menedzsment.

Válasszon egy Minor

Egy kisebb áll legalább 18 kredit egy bizonyos fegyelem, és előírja, egy 100-as szintű kurzus és két 300- és / vagy 400-szintű képzés. A fennmaradó lehet választani a jelenlegi fegyelem természetesen kínálatát bármilyen szinten és határozza meg a tanuló és tudományos tanácsadója.... [-]

Amerikai Egyesült Államok La Plume
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul