Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

programjaink

A University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business többször nevezték az egyik legjobb üzleti iskolák az Egyesült Államokban forrásokból, mint a US News & World Report, Bloomberg BusinessWeek és a Princeton Review. Ugyanilyen fontos, hogy mi lett volna AACSB akkreditált (Megtiszteltetés szerzett csak 15% -kal, a világ üzleti iskolák) 1919 óta. Kínálunk diákok országosan rangsorolt ​​MBA program, valamint nyolc speciális mester programok, amelyek közül hat már sorolnak Top 10 program az Egyesült Államokban. A MBA program a közelmúltban rangsorolt ​​# 1 az Egyesült Államokban alapulnak tudományos színvonalú, az elhelyezkedés sikere és a tandíj megfizethetőség.

A programok ötvözik átalakító tantermi tanulás valós tanulási tapasztalatokat. Diákjaink számtalan lehetőséget, hogy részt vegyenek a regionális, nemzeti és globális ügy versenyek, szert gyakorlati tapasztalatokat projekteken dolgoznak a globális ügyfelek, mint a Procter & Gamble, Kellogg és a Citi és külföldi tanulmányi Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában és Ázsia.

Mivel specializáció lehetőséget kínál az Ön számára, hogy valóban mester egy új tudományág, és jelentősen hajt a karrier és kereseti hatalom, mi a diákok a lehetőséget, hogy szakosodnak fokozatot az egyik több mint 20 végzős tanúsítványok kezdve funkcionális területeken, mint a marketing, a pénzügy és a műveletek a multidiszciplináris témák, mint például adatelemzés, innováció és vállalkozás.

ELHELYEZKEDÉS

A University of Cincinnati található: Cincinnati, Ohio, az egyik legnagyobb üzleti csomópontok az Egyesült Államokban. Négyszáz a vállalatok a Forbes 500-as listáján volt jelen, a Cincinnati és a város Cincinnati ad otthont a székhelye több Fortune 500 vállalatok egy főre jutó, mint New York, Los Angeles vagy Chicagóban. Tény, hogy a világ központja hét Fortune 500 vállalatok találhatók, 3 mérföldre a University of Cincinnati egyetemen. Mivel oly sok nagy vállalat olyan közel vannak a mi campus, felsővezetők bőséges lehetőséget vendég előadás a mi osztály és vegyenek részt a különböző on-campus rendezvények és versenyek.

CNN Money nemrég nevezték Cincinnati egyik első 6 helyezett az Egyesült Államokban, hogy a vállalkozás elindításával és a Forbes rangsorolt ​​városunkat, mint a 7. legmagasabb átlagjövedelem az Egyesült Államokban alapuló megélhetési költségek. Mashable rangsorolt ​​Cincinnati a legtöbb szociális város az Egyesült Államokban, Movoto helyen ez a Top 10 legokosabb város az országban, és Kiplinger Magazin rangsorolta Cincinnati a # 1 legjobb megoldás „hot spot”, és az egyik a 10 legnagyobb város az Egyesült államok a fiatal felnőttek.

egyetemünk

A University of Cincinnati ad otthont a 44.000 diák és öregdiák jelenleg laknak mind az ötven államban és 125 országban szerte a világon. Több mint 4000 nemzetközi diák vett részt a University of Cincinnati az 2015-16 tanév egyetemi nemrég rangsorolt ​​# 5 leginkább vendégszerető egyetem a világon, az International Student Barometer. Ezen túlmenően, a University of Cincinnati nemrég nevezték az egyik a „világ legszebb egyetemen” a Forbes magazin.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

A Master of Science in Adózás célja a diákok folytat egy speciális diplomát az adózás területén. ... [+]

Amikor keresni a legmagasabb rangú Master of Science in adózás mértékben online, a University of Cincinnati, akkor biztos lehet benne, hogy egyre mind a tudás és mandátumát, hogy kitűnjön a karrierjét. Kiterjedt képzés igényeire összpontosít az adó orvos, hogy szolgálja a magánszemélyek és kisvállalkozások vagy a nagyvállalatok. Plusz, a University of Cincinnati Master of Science in adózás program rangsorolva, mint a # 1 nyilvános online diplomás adó program mind 2015-ben és 2016 (US News & World Report).

Választani közé partnerségi adózási, számviteli jövedelemadók és Estate és ajándék adózása Kutatási Capstone tanfolyamok az Ön számára a lehetőséget, hogy fejlesszék kutatási képességek egy kihívásokkal sor tanfolyamok átfogó minden szempontból során elsajátított a Master of Science in adózás programot. A Capstone tanfolyam célja, hogy bemutassa a mesteri adó kutatás és a műszaki ismeretek megtanulhatja az egész programot. Akkor kapnak a készségek és tapasztalatok befejezéséhez szükséges jól megírt szakmai kutatási anyagok a különböző adó témák határidő-orientált környezetben, amely utánozza a tapasztalat lesz találkozás egy valós adó kutatási területen Utasítást a kar, amely magában foglalja élvonalbeli adószakértők, CPA, jogászok, tudósok és szakemberek Fortune 500 és a nemzetközi számviteli tapasztalat ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Cincinnati
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónap
On-line
Bővebben magyarul

Masters of Applied Economics - Lindner College of Business

UC Human Resources Master's Degree

MS Marketing

University of Cincinnati Master of Business Analytics Student Video

Lindner Graduate Programs