Lawrence Technological University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1932-ben alapított Lawrence Technológiai Egyetem (LTU) kiváló hírnevet szerzett. Legfrissebb díjaink és elismeréseink a Legjobb 30% -os felsőoktatási rangsorban a Bloomberg Businessweek, a Princeton Review "Best in the Midwest" megnevezésével, és az elmúlt 20 évben az US News

Büszkék vagyunk szigorú akadémiai programjainkra, és 2006-ban kezdték el kínálni a legkeresettebb online programjainkat. Az online oktatás mint oktatási módszer magában foglalja azokat az elreprezentáló filozófiákat, amelyekkel találkozhatunk a programjainkban.

Kiváló minõségünk van, és az LTU online tanárai ugyanolyan magas kaliberû oktatókkal rendelkeznek, mint a Southfield, MI campusban. Nagyon szívesen adják meg iparági ismereteiket, és megoszthatják velük tapasztalataikat. A Lawrence Tech online programjaink a fő kampusz kiterjesztése, és ugyanazt a küldetést, értékeket és látást élvezik:

Küldetés

Innovatív és agilis vezetők fejlesztése a hallgatói központú tanulási környezet és alkalmazott kutatás között, amely magába foglalja az elméletet és a gyakorlatot.

értékek

  • Elmélet és gyakorlat
  • Diákközpontúság és gondozás
  • Csapatmunka és bizalom
  • Karakter és integritás

Látomás

Fel kell ismerni a transzformatív STEM és Design oktatás számára, amely fejleszti a vezetőket vállalkozói gondolkodással és globális perspektívával.

A Lawrence Technological University akkreditációja a Felsőoktatási Bizottság és az Észak Központi Szövetség tagja. Ezenkívül különböző egyetemisták és egyetemi továbbképző programok a megfelelő nemzeti szakmai szervezetek által akkreditáltak.

A College of Engineering Lawrence Műszaki Egyetem (LTU) van rangsorolva, mint az egyik legjobb 50 online diplomás mérnöki programok országszerte US News

A nemzet # 1 régiójának mérnöki, építészeti és technológiai központjának szívében, az LTU egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy a legmodernebb tudást nyújtsa az ipari, polgári és építőipari mérnökök számára. Professzoraink nemzetközileg elismert, erős ipari tapasztalattal rendelkező kutatók, akik innovatív projekteket indítanak és olyan szervezetektől kapnak támogatást, mint a Nemzeti Tudományos Alapítvány és az állami szervek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Online Masters »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

Master of Science in Civil Engineering - Online

On-line Nappali Részidős 2 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

[+]

Interaktív . Rendszeresen lépjen kapcsolatba az osztálytársaival, hogy megvitassák és elemezzék, hogy mit tanítanak.

Bensőséges . Beszélhetsz professzoroddal, ha kihívásokkal vagy problémákkal küszködik az online irodai óránk során. Ha inkább e-mailben történő kommunikációt szeretne, biztos lehet benne, hogy gyors választ kap. Azért vagyunk itt, hogy támogassuk Önt minden lépésnél.

[-]

Master of Science in Industrial Engineering - Online

On-line Nappali Részidős 2 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

[+]

A pályázat benyújtása a diplomás felvételi; Egy egyetemi diploma a mérnöki, tudományi, matematikai, számítástechnikai vagy fizikai tudomány (vagy egyéb műszaki területen) egy akkreditált kollégium vagy egyetem (minimum GPA 3,0). Nem diplomás végzettséggel rendelkező magánszemélyek lehetnek kötelezőek az előfeltételeket megelőzően, mielőtt elfogadják ezt a doktori programot; Minden befejezett főiskolai tanfolyam hivatalos felirata; Három ajánlólevél; Folytatás, beleértve a szakmai tapasztalatokat és az extracurricularis tevékenységeket.

Azok a pályázók, akik nem teljesítik az összes követelményt, feltételes alapon vehetnek részt, és rendszeres státuszban részesülnek, három egymást követő, legalább 3,0 GPA-s diplomával rendelkező kurzus befejezésekor.... [-]


Masters

Master of Engineering Management - Online

On-line Nappali Részidős 2 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

[+]

Az online Master of Engineering Management programhoz való jelentkezéshez hajtsa végre a következő lépéseket:

[-]