Lewis University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tudtad?

 • Lewis a Top 25 Midwest regionális egyetemek között szerepel az amerikai hírek szerint
 • országos elismert tagja a Repülő Csapatának, a Peer Minisztérium Programnak, a Mock Trial Teamnek, a Work Study Programnak és a ROTC programnak.
 • a légi közlekedés oktatásában úttörő szerepet tölt be és a Boeing 737 sugárhajtását , amelyet a United Airlines adományozott, repülési klinikai tapasztalatokra használnak.
 • az Illinois állam hetedik legnagyobb magánegyeteme.
 • a második legnagyobb egyetemi kurzus a büntető / társadalmi igazságszolgáltatás az állam (a magánintézmények között).
 • egyike mindössze 19 főiskola Illinois elismert College of Distinction.
 • egy új Tudományos Központ, amely vonzza mind a graduális és a diplomás diplomások STEM szakok .
 • egyike azon kevés iskoláknak, amelyek a pilóta nélküli légijármű-rendszerekben diplomát kínálnak.

Történelem

Lewis University 1932-ben alapították a chicagói diadémia irányítása alatt. A légiközlekedési technika lett az oktatás különös hangsúlyozása és a mai tekintélyes Repülési és Szállítási Tanszék eredete. W alatt

A II. háborúban több száz haditengerészeti repülõ oktatót képzett Lewis-ban. 1952-ben, Lewis College of Science és Technology néven, az iskola megadta első érettségi fokozatát. 1960-ban a De La Salle Keresztény Testvérek - akik kizárólag a 1680 óta átformáló életmódot nyújtó vallási gyülekezet tagjai - az 1962-ben Lewis Főiskola lett. Az Észak Központi Szövetség akkreditált 1963-ban 1973-ban Lewis University lett. Az egyetem jelenleg coeducational és nemzeti szinten elismert.

Helyszínek

Lewis University hallgatói a Chicagóhoz való közelségünk előnyeit kihasználva számos foglalkoztatási lehetőséggel, CPT / OPT-vel, közösségi szolgáltatással, kulturális rendezvényekkel, szórakoztatással és még sok mással rendelkeznek. A fő campus található, 35 mérföldre Chicago, a biztonságos és megfizethető külvárosában Romeoville.

Vegyen egy virtuális bemutatót a Lewis University campusjáról.

Tanulói tevékenységek

A Lewis több mint 100 hallgatói szervezetet, klubportot és intramurálisokat , oktatási és kulturális rendezvényeket biztosít minden félévben. A Philip Lynch Színházi produkcióban, a The Flyer újságban írt, a Lewis University Gospel Choirján énekelve, és az Egyetemi Minisztérium által támogatott szolgáltatási projektekben való részvétel, mint például a Habitat for Humanity, csak néhány lehetőséget kínálnak a hallgatók számára, függetlenül a nagy kiadóktól.

Különleges lehetőségek

 • A Lewis University Repülőtér , közvetlenül az egyetem mellett, gyakorlati oktatói élményt nyújtva a légiközlekedési diákoknak.
 • A Tudósok Akadémia és a Tudományos Kapcsolatok program , amely intellektuálisan kihívó lehetőségeket kínál a tanulás folytatására a tervezett tanfolyamon túl.
 • Külföldi tanulmányi program , amely tanulási lehetőségeket biztosít Írországban, Mexikóban, Angliában, Olaszországban, Kínában és máshol.
 • A legmodernebb szimulációs eszközök, amelyek a gyakorlati tapasztalatok révén fokozzák a tanulást.
 • Közösségi szolgáltatási projektek, ideértve a helyi és nemzetközi önkénteseket is.
 • Pre-szakmai programok az egészségügyi szakmákban, mérnöki

Több mint 100 egyetemista

Az 1932-es légi műszaki iskola kezdete óta Lewis úttörő szerepet töltött be a légi közlekedés oktatásában. A légi közlekedésben részt vevő repülési szakemberek, a karbantartás és a pilóta nélküli repülőgépek (UAS) mellett a mai professzionális programok közé tartozik az ápolás, a számítástechnika, a büntetőjogi / társadalmi igazságszolgáltatás, az oktatás, a STEM szakok és az üzleti szakmák.

felvétel

6 500 egyetemi hallgató

A többség a Közép-Nyugatból több mint 30 különböző országot képviselő nemzetközi diákokkal rendelkezik. Lewis üdvözli a diákokat minden kultúrában és hit tradícióban, és 34 százalékos különbséggel rendelkezik az egyetemi hallgatói testület számára.

Alumni

A közel 40 000 alumínium világszerte a Lewis University lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatba lépjünk és hálózatba kapcsolhassuk hatalmas alumni közösségünkkel.

2017-18 Költségek

 • Teljes munkaidős hallgató / 31.100 dollár évente
 • Teljes munkaidős hallgató / 14.310 dollár évente
 • Éves helyiség és étkezés / 10.460 $ évente

Pénzügyi segély

Akadémiai ösztöndíjak állnak rendelkezésre egyetemi hallgatók számára. Az ösztöndíj a középiskolai GPA-n alapul, és automatikusan odaítélik a felvételt.

Kar

A Lewisnek körülbelül 210 főállású oktatója van, akik szívesen vállalják a hallgatók személyes és szakmai sikerét. A hallgatói / oktatói arány 13: 1.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés MSc » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Videók

Achieve More. Together.

Brief Tour