Lynn University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lynn University kis méretű és félelmet nem ismerő emberei olyan dolgokat tesznek, amiket a nagy iskolák csak kívánnak. Tapasztalja meg a határtalan tantermeket iPad-alapú tanulással. Csatlakozzon a potenciális munkaadókhoz már az első félévben. Globális gondolkodásmód kialakítása a világ minden tájáról. Gyorsított fokozatú programokon végzed el a lendületes sebességet.

Küldetés

Lynn küldetése az, hogy olyan oktatást, támogatást és környezetet biztosítson, amely lehetővé teszi az egyéni hallgatók számára, hogy teljes potenciáljukat fel tudják képzelni és felkészüljenek a sikerre a világban.

Lynn az ország egyik leginnovatívabb, nemzetközi és individualizált kis egyeteme. Az egyetem nagysága, helyszíne és közeli hallgatói és oktatói kötvényei az önálló, 21. századi egyetemre fókuszáló intézmény, amely a jövőbeli hallgatók felkészítésére irányul. Ehhez Lynn stratégiája a következő:

  • Viszonylag kicsi marad, kb. 2400 egyetemistával és 600 egyetemi hallgatóval, és 500 vagy annál több felnőtt iratkozott fel évente, hogy fenntartsa a sokoldalú, coeducational, elsősorban lakó egyetemet kis kollégiumi környezetben.
  • Hagyja be a különböző diákok széles skáláját, a tanulási különbségektől a tehetségesekig és a világ számos országából és országaiból.
  • A bölcsészettudományok megalapozottak, de tartalmaznak olyan kollektív kollekciót, amelyek a felmerülő szakmai lehetőségek felé irányulnak, mindegyikük kiemelkedő oktatást, alkalmazott tanulást és nemzetközi összpontosítást és tapasztalatokat tartalmaz.
  • Tartalmaz egy hallgatói fejlesztési programot, amely felismeri az egyes tanulók erősségeit, hiányosságait és különleges szükségleteit, hogy segítsen teljes képességeinek kifejlesztésében.

Fókuszált akadémiai ajánlatok

Lynn intenzívebbé tette akadémiai ajánlatait, és kifejlesztett egy egyedülálló és országosan elismert alaptantervet, a Párbeszédeket.

Tanulói sokszínűség

Minden stílus üdvözlendő. A Lynn diákok a világ minden szegletéből származnak, és különböző érdekeket és képességeket hoznak magukkal. Nézze meg, hogyan segítik a programjaink sikerét.

Képzett kar

Tanáraink a tanítás művészetére összpontosítanak, hogy figyelemre méltóvá váljanak a nagy diákok nagyszerű és nagyszerű hallgatók. Nézze meg, hogyan Lynn inspirálja a tanárokat, hogy teljesen új tanítási és tanulási stílust kínáljanak.

A state-of-the-art kampusz tervezése

Lynn campus célja, hogy illeszkedjen minden stílusban a tanítás és a tanulás. Új épületeink a Szilícium-völgytől a Wall Streetig a legjobb gyakorlatokat alkalmazzák, együttműködő munkaterületekkel és a legújabb technológiákkal. Tekintse meg a kampusz legújabb kiegészítéseit.

A támogatás kultúrája

Alumniusok, diákok, szülők és barátok a Lynn University tudják, hogy soha nem ülünk. Elképzeljük a lehető legjobb jövőt a diákjaink és a közösségünk számára, és folyamatosan törekszünk arra, hogy javítsunk, építsünk és fektessünk be ebbe a látásmódba.

Küldetés LYNNózható

Ezen a télen Lynn ünnepli annak a stratégiai tervnek a korai befejezését, amely a Lynn University boldog víziójának nyilvánította: "az Egyesült Államok egyik leginnovatívabb, nemzetközi és egyedi kis egyetemének elismertségévé kell válnia".

A 2017-es misszió LYNNpossible témájú állapotában az egyetemi cím Kevin Ross elnök hangsúlyozta a rendkívüli támogatást és munkát, amely két évvel a menetrend előtt elindított minket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MBA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Online MBA

On-line Campus Részidős 1 - 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Boca Raton + 1 további

A Lynn MBA egy tiszteletre méltó program, a Top 10 a régióban a South Florida Business Journal, országos rangú amerikai hír és világjelentés, és úgy tekintik, hogy az egyik legjobb online MBA programok Floridában. Ismerje meg hitelesített, figyelmes oktatói és valós üzleti tapasztalatait együttműködő, kényelmes és rugalmas online formátumban. [+]

A Lynn MBA egy tiszteletre méltó program, a Top 10 a régióban a South Florida Business Journal, országos rangú amerikai hír és világjelentés, és úgy tekintik, hogy az egyik legjobb online MBA programok Floridában. Ismerje meg hitelesített, figyelmes oktatói és valós üzleti tapasztalatait együttműködő, kényelmes és rugalmas online formátumban.

Válasszon egyet kilenc szakterülete közül, amely a fellebbezését folyamatosan változó, valaha személyre szabott piacon táplálja. Ahogy megszerezte a vezetői képességeket vezetői szintű pozíciók megszerzéséhez, beszélgetéseket folytat egy kis virtuális osztályteremben, amely átlagosan 10-15 diákot tartalmaz, személyes és szakmai tapasztalatokra támaszkodva.... [-]


Kapcsolat

Lynn University Online

Cím 3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, Amerikai Egyesült Államok