Hivatalos Leírás

Lynn University kis méretű és félelmet nem ismerő emberei olyan dolgokat tesznek, amiket a nagy iskolák csak kívánnak. Tapasztalja meg a határtalan tantermeket iPad-alapú tanulással. Csatlakozzon a potenciális munkaadókhoz már az első félévben. Globális gondolkodásmód kialakítása a világ minden tájáról. Gyorsított fokozatú programokon végzed el a lendületes sebességet.

Küldetés

Lynn küldetése az, hogy biztosítsa az oktatást, támogatást és környezetet, amely lehetővé teszi az egyes diákok számára, hogy teljes mértékben kihasználják a potenciálját és felkészüljenek a világ sikerére.

Lynn az ország egyik leginnovatívabb, nemzetközi és személyre szabott kis egyeteme. Az Egyetem nagyságát, elhelyezkedését, valamint a szoros diák- és karkötvénykötéseket az előfutár intézménynek, egy független, 21. századi egyetemnek, amely a diákok jövőre való felkészítésével foglalkozik. Ennek érdekében Lynn stratégiája a következő:

  • Viszonylag kicsi marad, kb. 2400 egyetemistával és 600 egyetemi hallgatóval, és 500 vagy annál több felnőtt iratkozott fel évente, hogy fenntartsa a sokoldalú, coeducational, elsősorban lakó egyetemet kis kollégiumi környezetben.
  • Hagyja be a különböző diákok széles skáláját, a tanulási különbségektől a tehetségesekig és a világ számos országából és országaiból.
  • A bölcsészettudományok megalapozottak, de tartalmaznak olyan kollektív kollekciót, amelyek a felmerülő szakmai lehetőségek felé irányulnak, mindegyikük kiemelkedő oktatást, alkalmazott tanulást és nemzetközi összpontosítást és tapasztalatokat tartalmaz.
  • Tartalmazzon egy hallgatói fejlesztő programot, amely megkülönbözteti az egyes diákok erősségeit, hiányosságait és speciális igényeit, hogy segítse a teljes képességeinek fejlesztését.

Fókuszált akadémiai ajánlatok

Lynn intenzívebbé tette akadémiai ajánlatait, és kifejlesztett egy egyedülálló és országosan elismert alaptantervet, a Párbeszédeket.

Tanulói sokszínűség

Minden stílus üdvözlendő. A Lynn diákok a világ minden szegletéből származnak, és különböző érdekeket és képességeket hoznak magukkal. Nézze meg, hogyan segítik a programjaink sikerét.

Képzett kar

Tanáraink a tanítás művészetére összpontosítanak, hogy figyelemre méltóvá váljanak a nagy diákok nagyszerű és nagyszerű hallgatók. Nézze meg, hogyan Lynn inspirálja a tanárokat, hogy teljesen új tanítási és tanulási stílust kínáljanak.

A state-of-the-art kampusz tervezése

Lynn campus célja, hogy illeszkedjen minden stílusban a tanítás és a tanulás. Új épületeink a Szilícium-völgytől a Wall Streetig a legjobb gyakorlatokat alkalmazzák, együttműködő munkaterületekkel és a legújabb technológiákkal. Tekintse meg a kampusz legújabb kiegészítéseit.

A támogatás kultúrája

A Lynn University Alumni, diákjai, szülei és barátai tudják, hogy soha nem ülünk. Képzeljük el a lehető legjobb jövőt a diákjainknak és a közösségünknek, és folyamatosan törekszünk arra, hogy javítsuk, építsük és fektessünk be a jövőbe.

Küldetés LYNNózható

Télen Lynn ünnepli stratégiai tervének korai befejezését, amely a Lynn University merész elképzelését nyilvánította: „Amerika egyik leginnovatívabb, nemzetközi és személyre szabott kis egyeteme.”

A 2017-es misszió LYNNpossible témájú állapotában az egyetemi cím Kevin Ross elnök hangsúlyozta a rendkívüli támogatást és munkát, amely két évvel a menetrend előtt elindított minket.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Lynn University

A Lynn MBA egy tiszteletre méltó program, a Top 10 a régióban a South Florida Business Journal, országos rangú amerikai hír és világjelentés, és úgy tekintik, hogy az egy ... [+]

A Lynn MBA egy tiszteletre méltó program, a Top 10 a régióban a South Florida Business Journal, országos rangú amerikai hír és világjelentés, és úgy tekintik, hogy az egyik legjobb online MBA programok Floridában. Ismerje meg hitelesített, figyelmes oktatói és valós üzleti tapasztalatait együttműködő, kényelmes és rugalmas online formátumban.

Válasszon egyet kilenc szakterülete közül, amely a fellebbezését folyamatosan változó, valaha személyre szabott piacon táplálja. Ahogy megszerezte a vezetői képességeket vezetői szintű pozíciók megszerzéséhez, beszélgetéseket folytat egy kis virtuális osztályteremben, amely átlagosan 10-15 diákot tartalmaz, személyes és szakmai tapasztalatokra támaszkodva.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boca Raton
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
1 - 4 év
On-line
Bővebben magyarul
Lynn University Online
Address
3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, Amerikai Egyesült Államok