Lynn University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lynn University kis méretű és félelmet nem ismerő emberei olyan dolgokat tesznek, amiket a nagy iskolák csak kívánnak. Tapasztalja meg a határtalan tantermeket iPad-alapú tanulással. Csatlakozzon a potenciális munkaadókhoz már az első félévben. Globális gondolkodásmód kialakítása a világ minden tájáról. Gyorsított fokozatú programokon végzed el a lendületes sebességet.

Küldetés

Lynn küldetése az, hogy biztosítsa az oktatást, támogatást és környezetet, amely lehetővé teszi az egyes diákok számára, hogy teljes mértékben kihasználják a potenciálját és felkészüljenek a világ sikerére.

Lynn az ország egyik leginnovatívabb, nemzetközi és személyre szabott kis egyeteme. Az Egyetem nagyságát, elhelyezkedését, valamint a szoros diák- és karkötvénykötéseket az előfutár intézménynek, egy független, 21. századi egyetemnek, amely a diákok jövőre való felkészítésével foglalkozik. Ennek érdekében Lynn stratégiája a következő:

  • Viszonylag kicsi marad, kb. 2400 egyetemistával és 600 egyetemi hallgatóval, és 500 vagy annál több felnőtt iratkozott fel évente, hogy fenntartsa a sokoldalú, coeducational, elsősorban lakó egyetemet kis kollégiumi környezetben.
  • Hagyja be a különböző diákok széles skáláját, a tanulási különbségektől a tehetségesekig és a világ számos országából és országaiból.
  • A bölcsészettudományok megalapozottak, de tartalmaznak olyan kollektív kollekciót, amelyek a felmerülő szakmai lehetőségek felé irányulnak, mindegyikük kiemelkedő oktatást, alkalmazott tanulást és nemzetközi összpontosítást és tapasztalatokat tartalmaz.
  • Tartalmazzon egy hallgatói fejlesztő programot, amely megkülönbözteti az egyes diákok erősségeit, hiányosságait és speciális igényeit, hogy segítse a teljes képességeinek fejlesztését.

Fókuszált akadémiai ajánlatok

Lynn intenzívebbé tette akadémiai ajánlatait, és kifejlesztett egy egyedülálló és országosan elismert alaptantervet, a Párbeszédeket.

Tanulói sokszínűség

Minden stílus üdvözlendő. A Lynn diákok a világ minden szegletéből származnak, és különböző érdekeket és képességeket hoznak magukkal. Nézze meg, hogyan segítik a programjaink sikerét.

Képzett kar

Tanáraink a tanítás művészetére összpontosítanak, hogy figyelemre méltóvá váljanak a nagy diákok nagyszerű és nagyszerű hallgatók. Nézze meg, hogyan Lynn inspirálja a tanárokat, hogy teljesen új tanítási és tanulási stílust kínáljanak.

A state-of-the-art kampusz tervezése

Lynn campus célja, hogy illeszkedjen minden stílusban a tanítás és a tanulás. Új épületeink a Szilícium-völgytől a Wall Streetig a legjobb gyakorlatokat alkalmazzák, együttműködő munkaterületekkel és a legújabb technológiákkal. Tekintse meg a kampusz legújabb kiegészítéseit.

A támogatás kultúrája

A Lynn University Alumni, diákjai, szülei és barátai tudják, hogy soha nem ülünk. Képzeljük el a lehető legjobb jövőt a diákjainknak és a közösségünknek, és folyamatosan törekszünk arra, hogy javítsuk, építsük és fektessünk be a jövőbe.

Küldetés LYNNózható

Télen Lynn ünnepli stratégiai tervének korai befejezését, amely a Lynn University merész elképzelését nyilvánította: „Amerika egyik leginnovatívabb, nemzetközi és személyre szabott kis egyeteme.”

A 2017-es misszió LYNNpossible témájú állapotában az egyetemi cím Kevin Ross elnök hangsúlyozta a rendkívüli támogatást és munkát, amely két évvel a menetrend előtt elindított minket.

Helyszínek

Boca Raton

Lynn University Online

Address
3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: