McMurry University - Online Programs

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AZ Ön számára tervezett program

A McMurry University Online online programját a dolgozó szakember szem előtt tartja. Virtuális osztálytermi tapasztalatunk lehetővé teszi a rugalmasságot ahhoz, hogy befejezze diplomáját egy hatékony tanulási környezetben - 100% Online.

Indítsa útját egy online diplomával a McMurry Online Programokból.

A programról

A dolgozó szakemberek számára tervezett McMurry Bachelor's degree a Criminal Justice programban kínálja az online tanulás kényelmét és rugalmasságát. Fokozza az oktatást az oktatók és kortársak valódi tapasztalatával, akik a helyi, az állami és a szövetségi törvények végrehajtásával igyekeznek javítani a társadalmat. Versenyelőnyt szerezzen a bírósági, a helyesbítéseket, a bűnüldözést, a biztonságot és a próbaidőt és a szabadságjogi rendszereket érintő álláspontok benyújtása során.

Akadémiai tanácsadók

Akadémiai tanácsadóink itt vannak, hogy segítsenek elérni szakmai céljait a büntető igazságszolgáltatásban. Mi vagyunk veled az elejétől a végéig. A pályázati folyamattól a tanfolyam kiválasztásához nyújtott pénzügyi segítségért itt vagyunk annak érdekében, hogy sikeresek legyenek.

Belépés és segítségnyújtás

Az akadémiai és anyagi elkötelezettség megteremtése kihívást jelenthet az oktatás folytatásához. A Belépési és Pénzügyi Segítségnyújtási Iroda munkatársai segítséget nyújtanak Önnek abban, hogy navigálják a felvételi folyamatot, megkapják a szükséges anyagi forrásokat, és megkönnyítik az egyetemi tanácsadókra való átállást, amint feliratkozik a tanfolyamra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

A büntető igazságszolgáltatás alapja

On-line Nappali 120 óra July 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Akár új pozícióba kívánsz lépni, vagy egyszerűen csak szeretné kielégíteni a diplomáját, stb. Egy online bachelor diploma a büntető igazságszolgáltatásban segít elérni a célokat! [+]

A büntető igazságszolgáltatás alapja

Akár új pozícióba kívánsz lépni, vagy egyszerűen csak szeretné kielégíteni a diplomáját, stb. Egy online bachelor diploma a büntető igazságszolgáltatásban segít elérni a célokat!

A következő program kezdési dátuma2018. július 22018. augusztus 272018. október 22Miért érdemes a büntető igazságügyi diplomát a McMurry Egyetemen?

A McMurry a büntető igazságszolgáltatásban Bachelor of Science fokozatot kínál a felnőttoktatók számára, akik a karrierfejlesztés és a személyes megelégedettség alapját képezik. Ez az egyetemi program kínálja az online tanulás kényelmét és rugalmasságát, valamint olyan közös hallgatók és oktatók közösségét, akik közös céljuk: a társadalom javítása a nemzeti, állami és helyi szintű bűnüldözés révén.... [-]


Kapcsolat

Cím 1400 Sayles Blvd
TX 79605 Abilene, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Cím USA Online, Amerikai Egyesült Államok