Hivatalos Leírás

Mercy College dinamikus, változatos New York egyetemen, amelynek hallgatók egy személyes küldetés: a legtöbbet hozza ki az élet a legtöbbet hozza ki az oktatás.

1950-ben alapították, Mercy kínál több mint 90 egyetemi és posztgraduális képzési és bizonyítvány programok keretében öt iskola: Business, oktatás, egészség és Természettudományi Kar, Bölcsészettudományi és Szociális és Magatartástudományi Intézet. Mercy College támadja kar és a személyzet, hogy a felsőoktatás munka bárki éhes elég keresni egy jobb helyet az életben. Az egyetemen a Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan és Yorktown Heights, az élénk Főiskola kultúra által elszenvedett sokszínű hallgatói szervezet szerte a régióban.

Mercy102

Átalakító Oktatási gyakorlat


Mercy vitatja annak minden graduális és posztgraduális hallgatók, hogy meghaladja a személyes és szellemi elvárásainak. Mercy diplomások a sikert és bizalom egész szakmai és szakmai spektrumok, valamint a hatás vannak azok a közösségek vagy a világon bárhol tanúskodik, hogy felhatalmazó oktatási tapasztalat.

Mercy pezsgő tudományos közösség nagy jelentőséget érték a tanulás az osztálytermen kívül a valós tapasztalatok. Ez a megközelítés az ösztöndíjas ösztönzi a diákokat, hogy alkalmazni, amit tanulnak az osztályban az élet a diploma megszerzése után. Mercy világhírű kar szorosan együttműködik a hallgatók ezek a projektek.

Mercy_York

Mercy elkötelezett az összekötő hallgatók a világ. A Kollégium gazdag hagyománya van a közösségi szolgálat, a "Mercy Hozzáad" kezdeményezés, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt, és az ólom, a szolgáltatás-tanulási lehetőségeket. Ez tükrözi a Mercy történetét és értékeit szereplő Mercy College tömítés (Inserviendo Consumere, elfogyasztott szolgáltatás).

On-campus események és nemzetközi utazási élmények segítségével a diákok felfedezzék, és értékelik a kultúrák messze otthonról. A diplomások elkötelezett állampolgárok.

Mercy101

A Paktum Advantage


Elkötelezetten támogatja a hallgatók egész oktatás, Mercy College kínál személyre szabott tanulási élményt, amely magában foglalja az Akadémia személyre szabott Achievement Szerződés (Szerződés) programot. PAKTUM egy országosan elismert mentorprogram, amely modellként szolgál hallgatói sikert. www.mercy.edu/ 877-KEGYELEM-GO.

A PAKTUM mentor a lényeg, aki segít eligazodni egyetemi élet. A mentor segít megérteni és alkalmazni a pénzügyi támogatásra, válassza ki a megfelelő nagy, válassza ki és osztályok, nyomon követheti a tudományos haladás, vezetői készségek kialakítása, a föld egy szakmai, és előkészíti az állásinterjúk.

Mercy_ny

A kívánt Campus Környezet


A lélegzetelállító környezetben, a Hudson folyó megkülönbözteti Mercy festői campus a festői Dobbs Ferry. Dobbs Ferry főutcája, pár lépésre a campus, hangulatos éttermek, butikok, üzletek, kávézók és élénk közösségi élet. A Metro-North pályaudvar található az egyetemen, ami New York City hozzáférhető. Érkezik a Manhattan szívében, a Grand Central Station, kevesebb, mint 30 perc alatt. Vizsgáljuk art a MoMA, a tapasztalat Broadway, korcsolya Bryant Park, fedezze opera a Met, elkapni egy játék a Yankee stadionban vagy a Citi Field, felfedezni a Central Park, a Metropolitan Museum of Art és a botanikus kert, és a tapasztalatszerzés, számtalan szakmai és munkalehetőségek.

Mercy másik egyetemen, Manhattan, Bronx és Yorktown Heights, rugalmasságot és kényelmet.Megfizethetőség
Mercy kínálja az egyik legalacsonyabb magán főiskola tandíjemelési a nemzet, és a legkisebb a New York államban. A testület azt is előírja, nagylelkű ösztöndíj csomagokat a nagy eredményt elérő tanulók. Akár a diákok lakó vagy ingázó, akkor felfedezni rengeteg lehetőséget és gazdagító főiskolai tapasztalatok egy része az országos átlagos költsége.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College elkötelezett a motivált diákok a lehetőséget, hogy megváltoztatja az életüket keresztül a felsőoktatás kínál bölcsészettudomány és szakmai programok, személyre szabott, magas színvonalú tanulási környezetek, így készül a diákok, hogy csatlakozzanak jutalmazása pályára, hogy továbbra is a tanulás egész életük és cselekedni etikailag és felelős a változó világban.

MercyMission
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Mercy College

Fejlett írástudási készségek kifejlesztése kritikusan olvasva és írásban. Hozzon létre egy alapot a kritikai gondolkodásban és kommunikációban, amelyet írónak, tanárnak é ... [+]

Az angol főnök a legjobb előkészület a Mercy College hallgatónak, aki bármilyen karrierhez vagy szakmához tud. Olyan módot kínál, hogy felfedezhesse, élvezhesse és tükrözze az egyetemes témákat a nagy irodalomban, amelyek megmutatják nekünk, hogy mit jelent az emberiség. Ezenkívül elősegíti a hatékony kommunikációt: megfelelő írás, kritikus olvasás és gondolkodás, valamint hatékony beszéd. Ezek azok a készségek, amelyek egyértelmű előnyhöz juttatják a sikereket egy vállalkozásban vagy szakmában.

Angol gyors tényekA diákok alapítványi kurzusokkal kezdik:Poetika: Bevezetés az irodalmi szövegekbeAngol irodalmi felmérésAngol irodalmi felmérés IIA diákok is részt vesznek a következő kategóriákban:KlasszikusSzociális és kulturálisMűfajokTörténelmiA program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

BSc

Mercy College

Készüljön fel a mai keresletre a legkeresettebb szakmára A technológiának az életünkre és az üzleti életre gyakorolt ​​folyamatos változásánál folyamatosan szükség van sz ... [+]

A Matematika és Számítástechnika Tanszék felkészíti Önt a mai igényekhez mérten: matematika, informatika, számítástechnikai információs rendszerek, számítástechnika, információbiztosítás és biztonság, valamint más fejlődő iparágak.

Az innovatív gondolkodók iránti igény állandó megoldások megfogalmazására és a kihívások leküzdésére irányul ezeken a területeken. A diploma lehetőségek biztosítja Önnek a tudást és készségeket, hogy a jel a hatalmas matematika és FÁK aréna.

Számítógépes információs rendszerek gyors tényekAz ország legalacsonyabb magániskolai arányaA főbb campus mindössze 30 percre van ManhattantólMetro-North vasút megálló jobbra az egyetemenManhattan campus a Herald térenA program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Ha szeretné kiterjeszteni a fő területet, hogy magában foglalja mind a pszichológia és a szociológia, Mercy College kínál multidiszciplináris főszereplő viselkedési tudom ... [+]

Ha szeretné kiterjeszteni a fő területet, hogy magában foglalja mind a pszichológia és a szociológia, Mercy College kínál multidiszciplináris főszereplő viselkedési tudomány .

Specializációk is elérhetők a közösségi egészségügyi, gerontológiai és egészségügyi szolgáltatások menedzsmentjében. A program a struktúra és a rugalmasság együttesét biztosítja, 4 kötelező tanfolyamot és 8 választható kurzust. A nagyobb választható kurzusok kiválasztásakor a hallgató a programot saját érdekeire és karrierhelyzeteire szabhatja.

A viselkedési tudomány főszereplője nagyon sikeres választás az átutaló hallgatók számára, mivel lehetséges, hogy a már megtartott órák számítanak a kötelező vagy választható kurzusokhoz. Ezenkívül a program számos lehetőséget kínál a karrierfejlesztésre hitelnyújtó gyakornoki lehetőségekkel a különböző NYC munkaterületeken.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Légy szakértő a változó és globális egészségügyi környezetben Az idősödő népesség és az egyre változóbb szabályozási irányelvek révén a karrierlehetőségek magasak az egés ... [+]

Kevés karrier a társadalomra gyakorolt ​​hatást, csakúgy, mint az egészségügyi ellátás nyújtását, szervezését és finanszírozását. A viselkedési tudomány vezetője az egészségügyi szolgáltatások menedzsmentjével foglalkozó szakterületen 36 fő hiteles.

A szaktudás és képességek bővítésére tervezve a szakosodás nem igényel további krediteket, mint a magatartási tudományágat, hiszen a specializáció kreditjei a főiskola 36 kreditjének részét képezik. Az Egészségügyi Szolgáltatások menedzsment szakosodása középpontjában a fő, és ad neked a tudást és tapasztalatokat, amelyek irányulnak az esetleges cél, hogy az egészségügyi szolgáltatások adminisztrátor.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

A közösségi egészség elsődleges előtérbe helyezése Készüljön fel a különböző életpálya-választási lehetőségekre a közpolitika, a közösségfejlesztés, az egyéni és a globál ... [+]

A közösségi egészséggel foglalkozó viselkedés-tudományi főnök célja, hogy olyan tanulási programot biztosítson azok számára, akik érdeklődnek a közösségben élő emberek egészségének és jólétének javítására. A specializáció kreditjei a fő 36 kreditjének részét képezik.

A specializáció középpontjában a fő, és ad neked olyan ismereteket és tapasztalatokat, amelyek arra irányulnak, hogy végső célja, hogy a közösségi egészségügyi oktató. A specializáció kreditjei a fő 36 kreditjének részét képezik. A specializáció középpontjában a fő, és ad neked olyan ismereteket és tapasztalatokat, amelyek arra irányulnak, hogy végső célja, hogy a közösségi egészségügyi oktató.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Védje nemzeti infrastruktúráinkat a terrorizmustól és más bűnügyi veszélyektől. . . Ismerje meg, mire van szüksége ahhoz, hogy sikeres legyen egy bővülő és dinamikus terü ... [+]

Mercy College Bachelor of Science fokozat a vállalati és hazai biztonság menedzsment egy 4 éves fokozatot kínált keresztül a School of Business. Ez az első olyan egyetemi végzettség, amelynek célja, hogy átfogó képet nyújtson a szakmai vagy szakmai vagy magánszféra szakmai vezetői pályafutására törekvő hallgatók számára, ahol az üzleti és biztonsági ismeretek együtt léteznek.

A BS-fokozat a vállalati és a hazai biztonság menedzsment kínál a diákok a legmodernebb mértékben: az egyik, amely beszél a növekvő és dinamikus szerepet, amelyet a biztonság most játszik gyakorlatilag minden üzleti és kormányzati karrierjét.

Vállalati és hazai biztonság Fast FactsTanfolyam a Nemzeti Incidens Irányítási Rendszerre (NIMS)A dinamikus környezetben a csapatépítésre helyezett hangsúlySzakmai gyakorlatok az országot biztosító ügynökségekkelMultidiszciplináris fokozatot szerezve az üzleti és biztonsági koncepciókbanA program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Csatlakozzon egy győztes csapathoz a BSc-ben a Sport Menedzsmentben Győzzön igazi élményt és készüljön fel egy sikeres karrierre egy izgalmas, növekvő iparágban, amely év ... [+]

A sportágazat dinamikus növekedést tapasztalt, és jelenleg 220 milliárd dollár nagyságú üzleti vállalkozásként ismerik el. A Sports Business Journal szerint a sportvállalkozások bevétele nagyobb, mint az ország auto- és filmiparának bevétele. A Mercy College Sports Management Specialization célja, hogy a sport hatalmas és népszerű üzleti tevékenységét használja fel az akadémiai kiválóság és a karrierfejlesztés ösztönzésére.

A szükséges szakmai gyakorlat (és az opcionális második szakmai gyakorlat) a munkalehetőségeken kívül a gyakorlati tapasztalatokat is kínálja.

Üzleti adminisztráció: Sport menedzsment Fast TényekKézenfekvő sportmenedzsment, marketing és műveleti tapasztalatValódi élő sportmenedzsment projektekCampus sportműveletekHelyi sportközvetítésA legfontosabb ligák vendéghallgatóiLehetőség csatlakozni a Mercy "Team Blue" sport menedzsment szervezetéhezA program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Mivel a hősök asztali munkahelyekkel rendelkeznek A növekvő számú számítógépes támadásokkal számos foglalkoztatási lehetőség áll rendelkezésre a kormányzati és vállalati ... [+]

Egy információs társadalomban élünk. Semmi sem fontosabb, mint az információ védelme. Napjainkban a biztonsági szoftver szakemberek nagy igényeket támasztanak. Érdekelt? Mercy College a hely az Ön számára.

A Cybersecurity Science Bachelor tudományában tesztelheti, implementálhatja és konfigurálhatja az új biztonsági szoftvereket és / vagy technológiákat, alkalmazhat biztonságot a mindennapi munkájukhoz, és védelmet és katasztrófa utáni helyreállítást nyújthat a vállalatok üzleti rendszereihez.

A program eredményei

A program végére a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:

A vezetékes és vezeték nélküli hálózatokon keresztül határozza meg a kockázatok típusát, a számítógépes fenyegetéseket és az informatikai infrastruktúrák sebezhetőségétA számítógépes védelem, a számítógépes bűncselekmény, a számítógépes felderítés és a számítógépes kezelés fogalmának megtervezése, fejlesztése és végrehajtásaMegérteni az adatok titkosságát, az információk elrejtését, az információbiztosítást, az információ titkosítást / dekódolástHatékonyan működik egy csapatban a belső és külső támadások és a számítógépes behatások észlelésének, megelőzésének és védelmének prototipizálásáraA személyi számítógépekről, okostelefonokról, infrastruktúra-gazdákról, vezetékes és vezeték nélküli hálózatokról származó számítógépes bűncselekményekkel kapcsolatos bizonyítékok beszerzéseCybersecurity BS tananyagÁltalános liberálisok és tudományokÁltalános oktatási követelmények 60 kreditCybersecurity Core 48 kreditNyílt választók 12 kreditÖsszesen120 kredit... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Állj ki egy olyan fokozatot, amelyet minden iparág és munkaerő-ágazat értékeli a világ minden tájáról. Készüljön fel a karrierre az üzleti életben, az iparban, a kormányz ... [+]

Egy információs korban élünk. Miért ne legyen a középpontjában?

Egy technológiailag vezetett világban a matematika és a számítógépes információs tudomány karrierjét nem lehet túlbecsülni. A mező növekszik, és a Mercy College tudja állítani a megfelelő irányba.

Az alkalmazott matematika és számítógépes nyelv (JAVA) hangsúlyozásával a Matematika és Számítástudomány Informatika Tanszék felkészül egy Bachelor of Science fokozatra - és a valós világra.

A tantervbe jól integrált technológiával fejleszteni tudják a szükséges készségeket és ismereteket, a posztgraduális és továbbképzést, valamint az egész életen át tartó tanulást. Akkor is jobb kommunikátor leszel, és ez a mérték tökéletes, ha tanárrá akar válni.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Tegyen jegyet a globális piacon Fejlessze fel a nemzetközi üzleti tevékenység, valamint a politikai és kulturális sokszínűség megértéséhez szükséges alapokat. ... [+]

A globalizáció miatt az egész vállalkozást kénytelenek átgondolni versenyképességi stratégiáikra. A Nemzetközi Üzleti Főiskolán végzettségünk arra készül, hogy világszerte üzleti tevékenységet folytasson. Ön tökéletesen elhelyezett az egyre bővülő üzleti világ számára.

Meg fog tanulni egy nagyra becsült kar áll üzleti vezetők éves nemzetközi tapasztalattal. Utazni fogsz a világ minden táján működő nagyvárosokba, például Londonba, Hongkongba és New Yorkba. Ha a mai dinamikus és hiper-versenyképes piacon szeretne versenyezni, akkor a nemzetközi üzleti főiskolák felbecsülhetetlen értékűek.

Üzleti Adminisztráció: Nemzetközi Üzleti Gyors TényekCenter for International - Utazás külföldönGlobális üzleti utak Európába, Ázsiába és a Közel-KeletreExecutive kar valódi élménybenMegfizethető tandíjManhattan 30 percre vonattal, busszal vagy autóvalManhattan campus a Herald térenFortune 500 hálózatA program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Szerezzen BS-t az üzleti adminisztrációban és szerezzen valós tapasztalatokat Ismerje meg az iparág vezetőit, akik megértik az üzleti elméleti összetevőit, és évek szakma ... [+]

Ha az üzleti tevékenység a társadalom motorja, a Mercy College elviszi a vezetőülésbe. Felkészítünk a vállalkozások komplex működésére és arra, hogy hogyan viszonyulnak a környezethez. Segít megtervezni, megszervezni, vezetni és irányítani az irányt, amelyet a szervezet megtesz. Amikor a kari, a Mercy kiemelkedik. Az üzleti nagyra becsült oktatók közül mindkét vezető profitálhat. Mindazok, akik nemcsak erősen megértik a mai üzleti intézmények elméleti összetevőit, hanem olyan szakemberek is, akik hosszú évek óta tapasztalattal rendelkeznek. Az üzleti és számviteli programokat három szinten kínálják: Associate, Bachelor és Master's degree.

Üzleti Adminisztráció: Általános Üzleti Gyors TényekAktív tanulás modellStratégiai Tanácsadó Intézet - valódi projektek valós vállalatok számáraBefektetési központ - Élő kereskedelem a piaconCenter for Online Marketing - Weboldal tervezés, Social MediaVállalkozói központ - Valódi üzlet megkezdéseCenter for International - Utazás külföldönVezetési központ - kommunikál, inspirálja, átalakítjaA vezető globális vállalatok vezetőinek vezetéseFortune 500 hálózatTanácsadó Testület Tagvállalatok - GE, BlackRock, Apple, PepsiA program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
On-line
Bővebben magyarul

MA

Mercy College

Bővítse horizontjait a mesterekkel az angol irodalomban A vezető internetes irodalmi program, a Mercy's egyike az első olyan mester angol nyelvű irodalmában, amelyet ... [+]

A következő nagyszerű amerikai regényt tenné? Vagy írjon egy kritikusan elismert tanulmányt a Danticatról, Dante-ról vagy Hemingway-ról? Vagy válhat egy dedikált professzor, aki a főiskolai hallgatók következő generációját inspirálja?

Mercy College Művészeti Mestere (MA) az angol irodalom programban egy erős alapot nyújt a diákoknak, akik érdeklődnek ezek és más célok iránt. Néhány MA diplomások tovább mentek a PhD programokba, folytatták a főiskolai tanári pozíciókat, vagy folytatták a fejlett kreatív írási fokokat. Számos angol tanár elnyerte az MA vagy a végzős tartalom hiteleket a programunkon keresztül (újra) engedélyezésre, promócióra, vagy egyszerűen a tudás növelésére.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Yorktown Heights USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2.5 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul

MSc

Mercy College

Fedezze fel a karrierjét az egyik leggyorsabban növekvő szakmában az Egyesült Államokban ... [+]

A Master of Science fokozat Tanácsadás célja, hogy felkészüljenek arra, hogy dolgozzon az iskolai környezetben, mint egy iskolai tanácsadó. Lehetősége lesz arra, hogy a tanácsadói területen számos karrier-pályát kövessen. Ezen túlmenően, a 48 kredites iskolai tanácsadói program kitöltése valószínűleg ideiglenes igazolást kap iskolai tanácsadóként. (Ugyanaz az 54 kredites kétnyelvű iskolai tanácsadó program is).

A 60-hiteles mentálhigiénés tanácsadási programot befejezett hallgatók elnyerhetik a szakmai engedélyezési vizsgát.

Szakterület:

TanácsadásTanácsadás szakosodással az iskolai tanácsadással és a kétnyelvű kiterjesztésselAz alkoholfogyasztással / kábítószer-fogyasztással foglalkozó tanácsadási és nyugdíjas tanácsadás (CASAC)... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Készülj fel az általános iskolai osztályban való tanításra, az 1-6. Évfolyamon Megtanulhatod, hogy mi lesz tanárgá válás és hatással a diákjaidra. ... [+]

A 36-kredit Master of Science in Gyermekkori nevelés, 1-6 évfolyamok vezet, vagy kezdeti vagy szakmai tanúsítás.

A kezdeti vagy a továbbfejlesztett tanári programba való elhelyezést egy jelölt alapképzési és oktatási tapasztalata határozza meg. A Haladó Tanár program nyitva áll a tanárképzéssel foglalkozó jelöltek számára, akik jelenleg magán-, udvariassági vagy charter iskolákban nyilvántartott tanítóként dolgoznak, valamint keresik a végzős diplomát és a kezdeti bizonyítványt, illetve akik az alapképzésben részesülnek. Legalább egyéves tanítási tapasztalatra van szükség, mint a tanár.

Azoknak a pályázóknak, akik még nem rendelkeznek megfelelõ tapasztalattal az alsó és felsõfokú szintjeik szintjén a leendõ tanúsítási területek között, teljesítik ezt a követelményt, ha 20 napos felügyelt diákoktatást tesznek ki az általuk keresett területeken. A képesítés megszerzéséhez a hivatásos jelölteknek a bizonyítvány területén hároméves tanítást kell elvégezniük.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

A csecsemők, kisgyermekek és kisgyermekek tanítása a világról A fiatal gyermek növekedésének, fejlődésének és tanulásának hatása a korai gyermekkori oktatásban: születési ... [+]

A korai gyermekkor kritikus időszak az emberi fejlődésben. A fiatal gyermek növekedésének, fejlődésének és tanulásának befolyásolása ebben a szakaszban élethosszig tartó következményekkel jár. A korai gyermekkori szakemberek mélyen teljesíthetik munkájukat, ahogy a gyermekek mondják az első szavakat, festik az első képeket, vagy megtanulják írni a nevüket.

A Mercy College , a 39-hitel mestere a korai gyermekkori nevelés, születés - 2. fokozat , felkészíti a tanár jelöltek és a korai gyermekkori szakemberek a New York állam tanúsítás. A tanterv, a helyszíni tapasztalatok és a klinikai gyakorlat, mint például a diákoktatás, segíti a pályafutást a korai gyermekkori nevelésben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Speciális sávok, amelyek megfelelnek a tanítási tapasztalat szintjének. Legyél középfokú oktatás (7-12. Fokozat) angol, matematika, társadalomtudományi és tudományi tanár ... [+]

A 36-hitel mesterképzés a középfokú oktatásban, a 7-12. Fokozat , vagy kezdeti vagy szakmai tanúsításhoz vezet. Az egyik két pályán történő elhelyezést egy jelölt egyetemi előkészítő és oktatói tapasztalata határozza meg. A gyakorlat előtti jelöltek folytatják a tanulmányt ("A" pálya), amely fokozatos diplomát és jogosultságot biztosít a kezdeti New York-i államigazoláshoz.

A pályakezdők, akik jelenleg dolgoznak, és akik legalább egyéves tapasztalattal rendelkeznek tanári tanárokként a magán-, börtön- vagy charteriskolák tantermében, részt vesznek a B pályaválasztási kurzuson. A B. pályázó olyan pályázók, akik még nem rendelkeznek megfelelő tapasztalattal mind az alsó, mind pedig a felsőfokú szintjeik által lefedett képesítési területükön, teljesítik ezt a követelményt, ha 20 napos felügyelt hallgatói oktatást végeznek minden olyan területen, ahol még nem rendelkeznek ilyen tapasztalat. A szakképesítési jelölteknek három évnyi tanítást kell elvégezniük a bizonyítvány területén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Mercy College

Készüljön elő a karrierre, mint tanár vagy tanfolyam fejlesztője Az egyre inkább globalizált világunkban a TESOL szakemberek iránti igény nagyobb, mint valaha. ... [+]

A Master of Science in Tanítás Angol beszélő más nyelvek (TESOL) program vezet a kezdeti / szakmai tanúsítás.

A pályakezdő pályázóknak (akik első tanítási igazolást keresnek) a 15 hetes New York-i államnak meg kell tennie a szükséges hallgatói tapasztalatokat.

A II pályaválasztási jelöltek ( akik NYS tanári tanúsítvánnyal rendelkeznek egy másik tartalmi területen) 20 napos klinikai gyakorlattal kell rendelkezniük az ESL Pre-K-12 iskolai környezetben. A New York-i államilag elismert szakképesítés három év tanítási tapasztalatot igényel.

Az angol nyelv oktatása más nyelvek hangszóróira (TESOL) Gyors tényekTartalmazza a tartalmat és a pedagógiai készségeket egy másik nyelv tanításáhozA tanulóközpontú TESOL programokat biztosítKarok útmutatást és támogatást nyújtA program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Hatékonyabbá válhat a gyermekek olvasási képességének fejlesztésénél Fejlessze a filozófiai alapokat gyakorlati stratégiákkal a beszéd, a hallgatás, az olvasás és az írás ... [+]

Oktatási írástudás, születés a 12. fokozatba Áttekintés

A Master of Science in Teaching Literacy, születési-fokozatú 12 program célja a tanári jelöltek keres szakmai tanúsítványt a tanítási bizonyítványt jelenleg tartanak. Hároméves szakmai tapasztalat szükséges a szakmai tanúsításhoz. Ez a program kettős tanúsítvánnyal jár, mint írástudó tanár a 6. születési osztályban és az 5-12. Osztályban.

Oktatási írástudás, születés a 12. fokozatú gyors tényekhezBiztosítja a szakképesítéshez szükséges képzéstA tanulóközpontú írástudási programokat biztosítKarok útmutatást és támogatást nyújtA program eredményei

A program végére a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Masters

Mercy College

Az egészségügyben és a karrierlehetőségek előmozdítása Az egészségügyi vezetők kulcsszerepet játszanak a mai gyorsan változó egészségügyi környezetben. ... [+]

Ez egy izgalmas idő az egészségügyi menedzsment számára. A mező egyre nő és változik nap mint nap. És néhány iskola készen áll arra, hogy készen álljon rá, mint a Mercy. Az MPA egy 48 kredit program, amelynek célja a széleskörű multidiszciplináris képzést kereső diákok az egészségügyi szolgáltatások menedzselésében.

A program célja, hogy felkészítse diplomások szerepet egészségügyi vezetők egy gyorsan változó egészségügyi környezetben. A program alkalmas olyan diákok számára, akik előrelátják a karriereket számos egészségügyi intézményben a köz-, magán- és nonprofit környezetben.

Egészségügyi szolgáltatások kezelése Gyors tényekMultidiszciplináris oktatás az egészségügyi szolgáltatások menedzselésébenTanfolyamok esténként és hétvégén kínáltakAz egészségügyi szakemberek professzorokHangszórók az egészségügyi területrőlA program eredményeiPO1 ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul

We are Mercy College

Mercy College
Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 877-637-2946
Address
66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined