Hivatalos Leírás

Mercy College dinamikus, változatos New York egyetemen, amelynek hallgatók egy személyes küldetés: a legtöbbet hozza ki az élet a legtöbbet hozza ki az oktatás.

1950-ben alapították, Mercy kínál több mint 90 egyetemi és posztgraduális képzési és bizonyítvány programok keretében öt iskola: Business, oktatás, egészség és Természettudományi Kar, Bölcsészettudományi és Szociális és Magatartástudományi Intézet. Mercy College támadja kar és a személyzet, hogy a felsőoktatás munka bárki éhes elég keresni egy jobb helyet az életben. Az egyetemen a Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan és Yorktown Heights, az élénk Főiskola kultúra által elszenvedett sokszínű hallgatói szervezet szerte a régióban.

Mercy102

Átalakító Oktatási gyakorlat


Mercy vitatja annak minden graduális és posztgraduális hallgatók, hogy meghaladja a személyes és szellemi elvárásainak. Mercy diplomások a sikert és bizalom egész szakmai és szakmai spektrumok, valamint a hatás vannak azok a közösségek vagy a világon bárhol tanúskodik, hogy felhatalmazó oktatási tapasztalat.

Mercy pezsgő tudományos közösség nagy jelentőséget érték a tanulás az osztálytermen kívül a valós tapasztalatok. Ez a megközelítés az ösztöndíjas ösztönzi a diákokat, hogy alkalmazni, amit tanulnak az osztályban az élet a diploma megszerzése után. Mercy világhírű kar szorosan együttműködik a hallgatók ezek a projektek.

Mercy_York

Mercy elkötelezett az összekötő hallgatók a világ. A Kollégium gazdag hagyománya van a közösségi szolgálat, a "Mercy Hozzáad" kezdeményezés, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt, és az ólom, a szolgáltatás-tanulási lehetőségeket. Ez tükrözi a Mercy történetét és értékeit szereplő Mercy College tömítés (Inserviendo Consumere, elfogyasztott szolgáltatás).

On-campus események és nemzetközi utazási élmények segítségével a diákok felfedezzék, és értékelik a kultúrák messze otthonról. A diplomások elkötelezett állampolgárok.

Mercy101

A Paktum Advantage


Elkötelezetten támogatja a hallgatók egész oktatás, Mercy College kínál személyre szabott tanulási élményt, amely magában foglalja az Akadémia személyre szabott Achievement Szerződés (Szerződés) programot. PAKTUM egy országosan elismert mentorprogram, amely modellként szolgál hallgatói sikert. www.mercy.edu/ 877-KEGYELEM-GO.

A PAKTUM mentor a lényeg, aki segít eligazodni egyetemi élet. A mentor segít megérteni és alkalmazni a pénzügyi támogatásra, válassza ki a megfelelő nagy, válassza ki és osztályok, nyomon követheti a tudományos haladás, vezetői készségek kialakítása, a föld egy szakmai, és előkészíti az állásinterjúk.

Mercy_ny

A kívánt Campus Környezet


A lélegzetelállító környezetben, a Hudson folyó megkülönbözteti Mercy festői campus a festői Dobbs Ferry. Dobbs Ferry főutcája, pár lépésre a campus, hangulatos éttermek, butikok, üzletek, kávézók és élénk közösségi élet. A Metro-North pályaudvar található az egyetemen, ami New York City hozzáférhető. Érkezik a Manhattan szívében, a Grand Central Station, kevesebb, mint 30 perc alatt. Vizsgáljuk art a MoMA, a tapasztalat Broadway, korcsolya Bryant Park, fedezze opera a Met, elkapni egy játék a Yankee stadionban vagy a Citi Field, felfedezni a Central Park, a Metropolitan Museum of Art és a botanikus kert, és a tapasztalatszerzés, számtalan szakmai és munkalehetőségek.

Mercy másik egyetemen, Manhattan, Bronx és Yorktown Heights, rugalmasságot és kényelmet.Megfizethetőség
Mercy kínálja az egyik legalacsonyabb magán főiskola tandíjemelési a nemzet, és a legkisebb a New York államban. A testület azt is előírja, nagylelkű ösztöndíj csomagokat a nagy eredményt elérő tanulók. Akár a diákok lakó vagy ingázó, akkor felfedezni rengeteg lehetőséget és gazdagító főiskolai tapasztalatok egy része az országos átlagos költsége.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College elkötelezett a motivált diákok a lehetőséget, hogy megváltoztatja az életüket keresztül a felsőoktatás kínál bölcsészettudomány és szakmai programok, személyre szabott, magas színvonalú tanulási környezetek, így készül a diákok, hogy csatlakozzanak jutalmazása pályára, hogy továbbra is a tanulás egész életük és cselekedni etikailag és felelős a változó világban.

MercyMission
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


Mercy College

Fedezze fel a karrierjét az egyik leggyorsabban növekvő szakmában az Egyesült Államokban ... [+]

A Master of Science fokozat Tanácsadás célja, hogy felkészüljenek arra, hogy dolgozzon az iskolai környezetben, mint egy iskolai tanácsadó. Lehetősége lesz arra, hogy a tanácsadói területen számos karrier-pályát kövessen. Ezen túlmenően, a 48 kredites iskolai tanácsadói program kitöltése valószínűleg ideiglenes igazolást kap iskolai tanácsadóként. (Ugyanaz az 54 kredites kétnyelvű iskolai tanácsadó program is).

A 60-hiteles mentálhigiénés tanácsadási programot befejezett hallgatók elnyerhetik a szakmai engedélyezési vizsgát.

Szakterület:TanácsadásTanácsadás szakosodással az iskolai tanácsadással és a kétnyelvű kiterjesztésselAz alkoholfogyasztással / kábítószer-fogyasztással foglalkozó tanácsadási és nyugdíjas tanácsadás (CASAC)... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York USA Online
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Fejlessze ki az erős írástudási készségeket, amikor kritikusan olvas vagy ír. Építsen alapot a kritikus gondolkodásban és a kommunikációban, amelyet alkalmazhat íróként, ... [+]

Az angol főnök a legjobb előkészület a Mercy College hallgatónak, aki bármilyen karrierhez vagy szakmához tud. Olyan módot kínál, hogy felfedezhesse, élvezhesse és tükrözze az egyetemes témákat a nagy irodalomban, amelyek megmutatják nekünk, hogy mit jelent az emberiség. Ezenkívül elősegíti a hatékony kommunikációt: megfelelő írás, kritikus olvasás és gondolkodás, valamint hatékony beszéd. Ezek azok a készségek, amelyek egyértelmű előnyhöz juttatják a sikereket egy vállalkozásban vagy szakmában.

Angol gyors tényekA diákok alapítványi kurzusokkal kezdik:Poetika: Bevezetés az irodalmi szövegekbeAngol irodalmi felmérésAngol irodalmi felmérés IIA diákok is részt vesznek a következő kategóriákban:KlasszikusSzociális és kulturálisMűfajokTörténelmiA program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Készüljön fel a mai legkeresettebb szakmára. Mivel a technológia folyamatosan változik az életünkre és az üzleti életre, állandóan szükség van képzett és kreatív szakembe ... [+]

A Matematika és Számítástechnika Tanszék felkészíti Önt a mai igényekhez mérten: matematika, informatika, számítástechnikai információs rendszerek, számítástechnika, információbiztosítás és biztonság, valamint más fejlődő iparágak.

Folyamatos igény van az innovatív elmék számára, hogy megoldásokat hozzanak létre és túllépjék a kihívásokat ezen a területen. Fokozat lehetőségeink biztosítják az Ön számára a tudást és készségeket, hogy a jel a hatalmas matematika és a FÁK területeken.

Számítógépes információs rendszerek gyors tényekAz ország egyik legalacsonyabb magán tandíja.A fő campus mindössze 30 perc alatt elérhető Manhattantől.Metró-északi vonatmegálló közvetlenül az egyetemen.Manhattan campus a Herald téren.A program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York USA Online
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Ha szeretné kiterjeszteni a fő területet, hogy magában foglalja mind a pszichológia és a szociológia, Mercy College kínál multidiszciplináris főszereplő viselkedési tudom ... [+]

Ha szeretné kiterjeszteni a fő területet, hogy magában foglalja mind a pszichológia és a szociológia, Mercy College kínál multidiszciplináris főszereplő viselkedési tudomány .

Specializációk is elérhetők a közösségi egészségügyi, gerontológiai és egészségügyi szolgáltatások menedzsmentjében. A program a struktúra és a rugalmasság együttesét biztosítja, 4 kötelező tanfolyamot és 8 választható kurzust. A nagyobb választható kurzusok kiválasztásakor a hallgató a programot saját érdekeire és karrierhelyzeteire szabhatja.

A viselkedési tudomány főszereplője nagyon sikeres választás az átutaló hallgatók számára, mivel lehetséges, hogy a már megtartott órák számítanak a kötelező vagy választható kurzusokhoz. Ezenkívül a program számos lehetőséget kínál a karrierfejlesztésre hitelnyújtó gyakornoki lehetőségekkel a különböző NYC munkaterületeken.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Legyen szakértő a változó és globális egészségügyi környezetben. Az idősödő népesség és a fejlődő szabályozási iránymutatások miatt az egészségügyi menedzsment szakembere ... [+]

Kevés karrier érinti a társadalmat, mint az egészségügyi szolgáltatások nyújtását, szervezését és finanszírozását. Az Egészségügyi Szolgáltatások Menedzsment Magatartási Tudományi Főigazgatósága 36 kredit nagy.

A készségek és képességek kiszélesítésére tervezett specializációhoz nem szükséges több kredit, mint maga a magatartástudományi szak, mivel a specializáció kreditjei a főbb kredit 36 kreditének részét képezik. Az Egészségügyi Szolgáltatások Menedzsment szakterülete az Ön fő szakterületére összpontosít, és ismereteket és tapasztalatokat nyújt Önnek, amelyek arra irányulnak, hogy végső célja az egészségügyi szolgáltatások adminisztrátora legyen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York USA Online
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

A közösség egészségének prioritása. Készüljön fel a különféle karrierlehetőségekre a közrendben, a közösség fejlesztésében, az egyéni és globális egészségügyi kérdésekben ... [+]

A közösségi egészséggel foglalkozó viselkedés-tudományi főnök célja, hogy olyan tanulási programot biztosítson azok számára, akik érdeklődnek a közösségben élő emberek egészségének és jólétének javítására. A specializáció kreditjei a fő 36 kreditjének részét képezik.

A specializáció a legfontosabbra összpontosít, és olyan ismereteket és tapasztalatokat nyújt Önnek, amelyek arra irányulnak, hogy egy esetleges célkitűzésre törekedjenek, hogy közösségi egészségügyi oktató legyenek. A specializáció kreditjei a főbb 36 kredit részét képezik. A specializáció a legfontosabbra összpontosít, és olyan ismereteket és tapasztalatokat nyújt Önnek, amelyek arra irányulnak, hogy egy esetleges célkitűzésre törekedjenek, hogy közösségi egészségügyi oktató legyenek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York USA Online
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Védje nemzeti infrastruktúráinkat a terrorizmustól és más bűnügyi veszélyektől. . . Ismerje meg, mire van szüksége ahhoz, hogy sikeres legyen egy bővülő és dinamikus terü ... [+]

Mercy College Bachelor of Science fokozat a vállalati és hazai biztonság menedzsment egy 4 éves fokozatot kínált keresztül a School of Business. Ez az első olyan egyetemi végzettség, amelynek célja, hogy átfogó képet nyújtson a szakmai vagy szakmai vagy magánszféra szakmai vezetői pályafutására törekvő hallgatók számára, ahol az üzleti és biztonsági ismeretek együtt léteznek.

A BS-fokozat a vállalati és a hazai biztonság menedzsment kínál a diákok a legmodernebb mértékben: az egyik, amely beszél a növekvő és dinamikus szerepet, amelyet a biztonság most játszik gyakorlatilag minden üzleti és kormányzati karrierjét.

Vállalati és hazai biztonság Fast FactsTanfolyam a nemzeti eseménykezelő rendszerre (NIMS) összpontosítva.A hangsúly a csapatépítésben egy dinamikus környezetben.Gyakornok az országot biztosító ügynökségekkel.Szerezzen multidiszciplináris diplomát kurzusok megszerzésével üzleti és biztonsági koncepciókon.A program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York USA Online
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Csatlakozzon egy nyertes csapathoz a Sport Menedzsment BS-sel. Szerezzen valós tapasztalatokat, és készüljön fel a sikeres karrierre egy izgalmas, növekvő iparban, amelyn ... [+]

A sportágazat dinamikus növekedést tapasztalt, és jelenleg 220 milliárd dollár nagyságú üzleti vállalkozásként ismerik el. A Sports Business Journal szerint a sportvállalkozások bevétele nagyobb, mint az ország auto- és filmiparának bevétele. A Mercy College Sports Management Specialization célja, hogy a sport hatalmas és népszerű üzleti tevékenységét használja fel az akadémiai kiválóság és a karrierfejlesztés ösztönzésére.

A szükséges szakmai gyakorlat (és az opcionális második szakmai gyakorlat) a munkalehetőségeken kívül a gyakorlati tapasztalatokat is kínálja.

Üzleti adminisztráció: Sport menedzsment Fast TényekPraktikus sportmenedzsment, marketing és üzemeltetési tapasztalatok.Valós élő sportmenedzsment projektek.Campus sportműveletek.Helyi sport műsorszórás.Vendégbeszélők a Major Ligák részéről.Lehetőség csatlakozni a Mercy "Team Blue" sportmenedzsment szervezetéhez.A program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Mert a hősök íróasztallal dolgozhatnak. A növekvő számú kihívásokkal számos foglalkoztatási lehetőség rejlik az állami és a vállalati szektorban. ... [+]

Egy információs társadalomban élünk. Semmi sem fontosabb, mint az információ védelme. Napjainkban a biztonsági szoftver szakemberek nagy igényeket támasztanak. Érdekelt? Mercy College a hely az Ön számára.

A kiberbiztonság Bachelor-jával bármilyen új biztonsági szoftvert és / vagy technológiát tesztelhet, bevezethet és konfigurálhat, megbízható biztonsági politikát alkalmazhat a napi munkájuk során, valamint védelmet és katasztrófa utáni helyreállítást biztosíthat a vállalatok üzleti rendszerei számára.

A program eredményei

A program végére a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:

Azonosítsa az IT-infrastruktúrák kockázatainak, számítógépes fenyegetéseinek és sebezhetőségének típusait vezetékes és vezeték nélküli hálózatokon keresztül.Tervezze meg, fejlessze ki és hajtsa végre a kibervédelem, a kiberbűncselekmény, a kiberbűnügyi nyomozás és a kibergazdálkodás fogalmait.Megérteni az információk adatvédelmét, az információ elrejtését, az információbiztosítást, az információ titkosítását / visszafejtését.Hatékonyan működjön egy csapatban, hogy befejezze a belső és külső kiber-támadások és kiberbehatások észlelésének, megelőzésének és védelmének prototípusát.A számítógépes bűncselekményekkel kapcsolatos bizonyítékok beszerzése személyi számítógépekből, okostelefonokból, infrastruktúra-házigazdákból, vezetékes és vezeték nélküli hálózatokból.Cybersecurity BS tananyagÁltalános liberálisok és tudományokÁltalános oktatási követelmények 60 kreditCybersecurity Core 48 kreditNyílt választók 12 kredit... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York USA Online
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Információs korban élünk. Miért nem lenne a központjában? A technológiai szempontból vezérelt világban a matematikai és a számítógépes információs tudomány karrierjét nem ... [+]

Egy információs korban élünk. Miért ne legyen a középpontjában?

Egy technológiailag vezetett világban a matematika és a számítógépes információs tudomány karrierjét nem lehet túlbecsülni. A mező növekszik, és a Mercy College tudja állítani a megfelelő irányba.

Az alkalmazott matematika és a számítógépes nyelv (JAVA) hangsúlyozásával a Matematika és a Számítástechnikai Információtudományi Osztály előkészíti a természettudományok alapképzettségét - és a valós világot is.

A tantervbe jól integrált technológiával fejleszteni tudják a szükséges készségeket és ismereteket, a posztgraduális és továbbképzést, valamint az egész életen át tartó tanulást. Akkor is jobb kommunikátor leszel, és ez a mérték tökéletes, ha tanárrá akar válni.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Jelentkezzen a globális piacon. Fejlessze ki azt az alapot, amelyre szükség van a nemzetközi üzleti, valamint a politikai és kulturális sokszínűség megértéséhez. ... [+]

A globalizáció miatt az egész vállalkozást kénytelenek átgondolni versenyképességi stratégiáikra. A Nemzetközi Üzleti Főiskolán végzettségünk arra készül, hogy világszerte üzleti tevékenységet folytasson. Ön tökéletesen elhelyezett az egyre bővülő üzleti világ számára.

Meg fogja tanulni egy rendkívül elismert kar, amely az üzleti vezetők, éves nemzetközi tapasztalattal. Az üzleti fővárosokba utazik szerte a világon, például Londonba, Hong Kongba és New Yorkba. Ha versenyben akar lenni a mai dinamikus és hihetetlenül versenyképes piacon, a nemzetközi üzleti alapképzés felbecsülhetetlen.

Üzleti Adminisztráció: Nemzetközi Üzleti Gyors TényekCenter for International - Utazás külföldönGlobális üzleti utak Európába, Ázsiába és a Közel-KeletreExecutive kar valódi élménybenMegfizethető tandíjManhattan 30 percre vonattal, busszal vagy autóvalManhattan campus a Herald térenFortune 500 hálózatA program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Keressen BS-t az üzleti adminisztrációban és szerezzen valós tapasztalatokat. Tanulj az iparág vezetőitől, akik megértik az üzleti elméleti elemeit és sok éves szakmai ta ... [+]

Ha az üzlet a társadalom motorja, akkor a Mercy College a vezetőülésbe teheti Önt. Felkészítjük Önt a vállalkozások összetett működésére és annak kapcsolatára a környezettel. Segít megtervezni, megszervezni, vezetni és irányítani a szervezet irányait. A karokról a Mercy kiemelkedik. Előnyei lesznek mind az üzleti vezetők, mind a nagyrabecsült oktatók számára. Mindegyikük nemcsak határozottan megérti a mai üzleti intézmények elméleti elemeit, hanem évek óta tapasztalt tapasztalt szakemberek is. Az üzleti és számviteli programokat három szinten kínálják: Associate, Bachelor és Master's degree.

Üzleti Adminisztráció: Általános Üzleti Gyors TényekAktív tanulás modellStratégiai Tanácsadó Intézet - valódi projektek valós vállalatok számáraBefektetési központ - Élő kereskedelem a piaconCenter for Online Marketing - Weboldal tervezés, Social MediaVállalkozói központ - Valódi üzlet megkezdéseCenter for International - Utazás külföldönVezetési központ - kommunikál, inspirálja, átalakítjaA vezető globális vállalatok vezetőinek vezetéseFortune 500 hálózatTanácsadó Testület Tagvállalatok - GE, BlackRock, Apple, PepsiA program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Elősegítse oktatási és karrierlehetőségeit az egészségügyben Az egészségügyi vezetők kulcsszerepet játszanak a mai gyorsan változó egészségügyi környezetben. ... [+]

Ez izgalmas idő az egészségügyi kezelés számára. A mező növekszik és változik minden nap. És kevés iskola készíti fel felkészülni rá, mint a Mercy. Az MPA egy 48 kredit összegű program, amelyet azoknak a hallgatóknak szántak, akik széles körű multidiszciplináris oktatást keresnek az egészségügyi szolgáltatások kezelésében.

A program célja az volt, hogy felkészítse a hallgatókat az egészségügyi vezetők szerepére a gyorsan változó egészségügyi környezetben. A program alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik különféle egészségügyi intézményekben várják pályafutását a köz-, magán- és nonprofit környezetben.

Egészségügyi szolgáltatások kezelése Gyors tényekMultidiszciplináris oktatás az egészségügyi szolgáltatások menedzselésébenTanfolyamok esténként és hétvégén kínáltakEgészségügyi szakemberek mint professzorokAz egészségügyi szakemberekA program eredményei PO1 A hallgatónak képesnek kell lennie a küldetések, víziók, adatok és általános szervezeti teljesítmény elemzésére kutatási technikákat alkalmazó programok kidolgozására. PO2 ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp USA Online
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College
Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs komp, New York, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 877-637-2946
Address
47 West 34th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined