Mercy College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mercy College dinamikus, változatos New York egyetemen, amelynek hallgatók egy személyes küldetés: a legtöbbet hozza ki az élet a legtöbbet hozza ki az oktatás.

1950-ben alapították, Mercy kínál több mint 90 egyetemi és posztgraduális képzési és bizonyítvány programok keretében öt iskola: Business, oktatás, egészség és Természettudományi Kar, Bölcsészettudományi és Szociális és Magatartástudományi Intézet. Mercy College támadja kar és a személyzet, hogy a felsÅoktatás munka bárki éhes elég keresni egy jobb helyet az életben. Az egyetemen a Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan és Yorktown Heights, az élénk FÅiskola kultúra által elszenvedett sokszínű hallgatói szervezet szerte a régióban.

Mercy102

Ãtalakító Oktatási gyakorlat


Mercy vitatja annak minden graduális és posztgraduális hallgatók, hogy meghaladja a személyes és szellemi elvárásainak. Mercy diplomások a sikert és bizalom egész szakmai és szakmai spektrumok, valamint a hatás vannak azok a közösségek vagy a világon bárhol tanúskodik, hogy felhatalmazó oktatási tapasztalat.

Mercy pezsgÅ tudományos közösség nagy jelentÅséget érték a tanulás az osztálytermen kívül a valós tapasztalatok. Ez a megközelítés az ösztöndíjas ösztönzi a diákokat, hogy alkalmazni, amit tanulnak az osztályban az élet a diploma megszerzése után. Mercy világhírű kar szorosan együttműködik a hallgatók ezek a projektek.

Mercy_York

Mercy elkötelezett az összekötÅ hallgatók a világ. A Kollégium gazdag hagyománya van a közösségi szolgálat, a "Mercy Hozzáad" kezdeményezés, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt, és az ólom, a szolgáltatás-tanulási lehetÅségeket. Ez tükrözi a Mercy történetét és értékeit szereplÅ Mercy College tömítés (Inserviendo Consumere, elfogyasztott szolgáltatás).

On-campus események és nemzetközi utazási élmények segítségével a diákok felfedezzék, és értékelik a kultúrák messze otthonról. A diplomások elkötelezett állampolgárok.

Mercy101

A Paktum Advantage


Elkötelezetten támogatja a hallgatók egész oktatás, Mercy College kínál személyre szabott tanulási élményt, amely magában foglalja az Akadémia személyre szabott Achievement SzerzÅdés (SzerzÅdés) programot. PAKTUM egy országosan elismert mentorprogram, amely modellként szolgál hallgatói sikert. www.mercy.edu/ 877-KEGYELEM-GO.

A PAKTUM mentor a lényeg, aki segít eligazodni egyetemi élet. A mentor segít megérteni és alkalmazni a pénzügyi támogatásra, válassza ki a megfelelÅ nagy, válassza ki és osztályok, nyomon követheti a tudományos haladás, vezetÅi készségek kialakítása, a föld egy szakmai, és elÅkészíti az állásinterjúk.

Mercy_ny

A kívánt Campus Környezet


A lélegzetelállító környezetben, a Hudson folyó megkülönbözteti Mercy festÅi campus a festÅi Dobbs Ferry. Dobbs Ferry fÅutcája, pár lépésre a campus, hangulatos éttermek, butikok, üzletek, kávézók és élénk közösségi élet. A Metro-North pályaudvar található az egyetemen, ami New York City hozzáférhetÅ. Ãrkezik a Manhattan szívében, a Grand Central Station, kevesebb, mint 30 perc alatt. Vizsgáljuk art a MoMA, a tapasztalat Broadway, korcsolya Bryant Park, fedezze opera a Met, elkapni egy játék a Yankee stadionban vagy a Citi Field, felfedezni a Central Park, a Metropolitan Museum of Art és a botanikus kert, és a tapasztalatszerzés, számtalan szakmai és munkalehetÅségek.

Mercy másik egyetemen, Manhattan, Bronx és Yorktown Heights, rugalmasságot és kényelmet.MegfizethetÅség
Mercy kínálja az egyik legalacsonyabb magán fÅiskola tandíjemelési a nemzet, és a legkisebb a New York államban. A testület azt is elÅírja, nagylelkű ösztöndíj csomagokat a nagy eredményt elérÅ tanulók. Akár a diákok lakó vagy ingázó, akkor felfedezni rengeteg lehetÅséget és gazdagító fÅiskolai tapasztalatok egy része az országos átlagos költsége.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College elkötelezett a motivált diákok a lehetÅséget, hogy megváltoztatja az életüket keresztül a felsÅoktatás kínál bölcsészettudomány és szakmai programok, személyre szabott, magas színvonalú tanulási környezetek, így készül a diákok, hogy csatlakozzanak jutalmazása pályára, hogy továbbra is a tanulás egész életük és cselekedni etikailag és felelÅs a változó világban.

MercyMission

Helyszínek

Dobbs komp

Mercy College

Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs komp, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 877-637-2946

New York

Address
47 West 34th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

New York

Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Yorktown Heights

Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerikai Egyesült Államok

USA Online

Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok