Hivatalos Leírás

1986-ban alapították a Charles M. Reeves Business and Economics School akkreditált Bachelor és Master's Degree programok széles körű üzleti tudományok. Jelenleg több mint 700 diák vesz részt 29 országból és 17 országból. methodist102 A Reeves School of Business célja a divat és a vállalkozói szellem és a kreatív gazdasági törekvés megteremtése. Ezt a diákok fejleszti a modern amerikai gazdaság megértése, a hatalom és az intézményi struktúra felismerése, valamint a hatékony működésének képessége. Az Egyesült Államok gazdaságának mozgatóereje a vállalkozói szellem. Anélkül, hogy ez az innovatív és kreatív törekvés, akár egy nagyvállalat vagy egy kisvállalkozás, a gazdaság stagnálni fog. A vállalkozói szellem értéke nem korlátozódik a vállalkozásokra. Innovációra, kreativitásra és etikusan felelősségteljes kockázatvállalásra van szükség a kormányzatban, a katonaságban, az oktatásban és az egyházban. A Reeves School of Business elkötelezett a vállalkozói szellem fejlesztéséért.

Akkreditáció

acbspA Reeves School of Business a Nemzeti Akkreditációs Tanács akkreditálta az üzleti iskolák és programok (ACBSP) számára, hogy a következő diplomákat kínálja: a Business Management (MBA) professzora, amelynek középpontjában a Szervezeti Menedzsment és Vezetés, a Bachelor of Science (BS ) a számvitel, üzleti adminisztráció, vállalkozói, pénzügyi gazdaságtan, menedzsment, marketing és sport menedzsment. Ezenkívül kiskorú a Számvitelben; Üzleti adminisztráció; Vállalkozói szellem; Pénzügyi közgazdaságtan; Emberi erőforrás menedzsment; Nemzetközi üzlet; Management; Marketing; Professzionális teniszmenedzsment; Resort, Club és Hospitality Management; és a Sport Menedzsment akkreditált. Végül egy BS fokozatot a számvitel, az üzleti adminisztráció, a pénzügyi közgazdaságtan vagy a marketing egy PGA Golf Management Koncentráció; Professzionális teniszmenedzsment; Resort, Club és Hospitality Management; és a Sports Management Concentration akkreditált./>

Küldetésnyilatkozat

A Reeves School of Business arra törekszik, hogy fejlessze a diákokat az üzleti igények kielégítésére és olyan etikus vezetők ápolására, akik gazdasági és társadalmi értéket teremtenek a globális társadalom számára.

Jövőkép nyilatkozat

A Reeves School of Business törekszik arra, hogy elismert vezető legyen az üzleti iskolák között, inspirálva a kiválóságot, az innovációt és a vállalkozói szellemet.

Értékek nyilatkozata

  • Etika: Bátorítsd a tanulókat arra, hogy dolgozzanak ki személyes értékrendet és etikát, és tartsák be az erkölcsi és etikai elveket, beleértve a szakmai etikai kódexeken
  • Szakmaiasság: Adja meg a hallgatóknak a szakmai koncentrációra való jelentkezést
  • Elkötelezettség: elősegíti a tapasztalati és az alkalmazott tanulási lehetőségeket, ideértve a szakmai gyakorlatokat, a kooperatív munkatapasztalatokat, projekteket, gyakorlati tapasztalatokat és szolgáltatási tanulást.
  • Vezetés: Készítsük el a hallgatókat, hogy sikeresek legyenek a későbbi szakmai és / vagy tudományos karrierjükben
  • Globális: Olyan tanulási lehetőségeket és tapasztalatokat biztosítsunk, amelyek ösztönözni fogják globális társadalmunkban való részvételüket.

methodist104

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata: