Hivatalos Leírás

A MOUNT MERCYRÓL

A Mount Mercy Egyetemen minden háttérrel rendelkező diákokat teljesítő oktatást és szilárd előkészítést kínálunk a változó világ és a munkaerő számára. Közel 1.900 hallgatónk van a campusunkban Cedar Rapidsban, Iowa-ban, és most, online képzési programjainkkal több ezer munkát tudunk szolgálni. És függetlenül attól, hogy miképpen érjük el a tanfolyamunkat, olyan csúcsminőségű oktatói oktatást biztosítunk, amely mindig az öt kritikus gondunkon alapul: a föld, a bevándorlás, az erőszakmentesség, a rasszizmus és a nők gondozása.

A Mount Mercy online képzési programjai meghaladják a számítógép előtt eltöltött időt. Az online osztályok lehetővé teszik, hogy részt vegyenek a kutatásban és részt vegyenek a helyi és globális vállalatok és szervezetek szakmai gyakorlataiban.

2014-ben teljes körű online képzési programjainkat indítottuk el, hogy a diákok mindenhol ugyanolyan magas színvonalú oktatást kaphassanak, mint az egyetemi hallgatók, karrier- vagy családi kötelezettségeik feláldozása nélkül.

A MI TÖRTÉNELMÜNK

KATOLIKUS EGYETEM A MERCY CHARISMÁBAN

A Mount Mercy Egyetemen 1928-ban alapították, hogy kiváló minőségű, érték alapú oktatással lehetőséget biztosítson az egyesülésre. A Mercy Egyetemnek gazdag alapja van, amelyen felépítettük az on-campus és az online képzési program lehetőségeket.

Egy fiatal kollégiumból egy négyéves egyetemre nőttünk, és ma a Mount Mercy University örömmel kínálja online oktatási programjainkat még nagyobb létszámú tanulók körében, alapítóink szellemében.

KATOLIKUS IDENTITÁS ÉS MERCY CHARISM

Az oktatás többet jelent, mint a tankönyvek és a vizsgák. Valódi nevelés felkészül minden munkahelyre és az egész emberre szól. A Mount Mercy Egyetemet katolikus egyetemként alapították, amely a Mercy Nővérek öt kritikai aggodalmára épült, és mi továbbra is fenntartjuk ezt a küldetést online tanfolyamainkkal, éppúgy, mint a hagyományos on-campus programokkal.

A Mount Mercy University arra törekszik, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű katolikus szellemi hagyománynak, előmozdítva az igazság, a tisztelet, a felelősség, a kiválóság és a szolgálat alapvető értékeit, és fogadja az összes hátterű embert.

Büszkék vagyunk támogatóinknak, az Amerika Kegyelmi Nővérek Intézetének, a Mercy Felsőoktatási Konferencián keresztül. Kegyelmi intézményként tisztelettel tartjuk tiszteletben a katolikus identitással és irgalmassági karizmussal kapcsolatos nyilatkozatukat.

A SIKERTESSÉGÉRT

A Mount Mercy diákok számos különböző földrajzi, etnikai és gazdasági háttérből származnak. Biztosak, gondoskodnak, gyorsan kölcsönadnak egy kézzel, boldogok lesznek azokkal, akik ők, és izgatottak, hogy hová megyek. A legfontosabb, hogy a Mount Mercy diákok szívesen teljesítik teljes potenciáljukat.

MIÉRT A MOUNT MERCY STUDENTS SUCCEED

A Mount Mercy Egyetem Iowa legjobb kollégiuma a MONEY magazin "2017 legjobb főiskolái" listáján szerepel. De a legjobb módja annak, hogy megítéljék a diploma programot nézve a kimenetele a hallgatók, akik regisztrálják:

 • Az MMU-hallgatók 66% -a gyakornoki vagy egyéb karrier-szerzett tapasztalatai a diploma megszerzéséig.
 • Az MMU hallgatók 96% -a foglalkoztatott vagy posztgraduális iskolában az érettségitől számított kilenc hónapon belül.

KÖZÖS JÓ ELŐTT

A Mount Mercy diákok évente több mint 15 000 órányi közösségi szolgálatot adományoznak. Minden diák számára szolgáltatási és önkéntes lehetőségeket biztosítunk.

MISSISSIPASÉG ÉS ÉRTÉKEK

KÜLDETÉSÜNK

A Mount Mercy egy olyan katolikus egyetem, amely diákközpontú képzést nyújt a Mercy Nővérek szellemében, és üdvözli az összes hitről érkező embereket, hogy csatlakozzanak a közösségünkhöz az érettségi és a végzős oktatásra, valamint a rászorulóknak szánt könyörületes szolgálatra.

Kitűnően törekszünk a küldetésünk megvalósítására négy egymással kölcsönösen függő célon keresztül:

 • Reflective Judgment használata. Az a képesség, hogy világosan és gondosan gondolkodjon, következetesen vitatkozzanak, és értékeljék, hogy kritikusan küzdenek az igazságossági igényekért, alapvető fontosságú a kollégiumi oktatásban. A reflexiós ítélet megköveteli a feltevések alapvető tényének, vizsgálatának és értékelésének ismeretét; megfelelő következtetés levonására; és megérteni a következtetések levonásának következményeit. Ezekkel a készségekkel az egyének képesek kreatívan megoldani a problémákat és integrálni a tudást a tudományágakban.
 • Stratégiai kommunikáció. A stratégiai kommunikációhoz választani kell egy sor lehetőség közül, hogy egy meghatározott célt etikus módon lehessen elérni. Ezek a lehetőségek magukban foglalják az írásos, szóbeli és esztétikai üzenetek szerkesztését és értelmezését a megfelelő technológiával.
 • A közös jó szolgálata. A közös jó a katolikus társadalmi tanítás középpontjában áll. Mivel a személyek természetüknél fogva társadalmiek, az egyén joga minden bizonnyal a közjóhoz kötődik, olyan társadalmi feltételek összegével, amelyek lehetővé teszik minden ember számára, hogy teljesebbé tegye emberi potenciáljukat. Magában foglalja a tiszteletet és az etikus kapcsolatot minden emberrel és a természeti környezetgel, és a Mercy Nővérek szellemében az egész emberiség jólétének és az igazságszolgáltatás ügyében való jólét szolgálatában.
 • A céltudatos élet támogatása. A liberális oktatás lehetővé teszi a személyek számára, hogy nagyobb mértékű szabadságot érjenek el, amellyel céltudatosan cselekedhetnek. Mivel a célfejlesztés a prioritásokon alapuló élettervezést foglalja magába, a Mount Mercy Egyetem lehetőséget teremt a lelki fejlődésre, a szellemi foglalkozásra, a szakszerű tisztaságra, a társadalmi fejlődésre, a fizikai jólétre, az érzelmi érettségre és a felelős közösségi vezetésre.

AZ ÉRTÉKEINK

A Mercy Egyetemi közösség tagjaként, akik a Mercy Nővérek hagyománya és a katolikus identitásunk hagyományai alapján elkötelezettek vagyunk,

 • Az egész életen át tartó tanulás és oktatás
  Úgy véljük, hogy az oktatás olyan egész életen át tartó élmény, ahol a tanulás az egész személy szellemileg, lelkileg, érzelmileg és fizikailag képes.
 • Az igazság és méltóság követése
  Támogatjuk a szabad vizsgálatot egy együttérző kultúrában, ahol a hit, az igazság és az irgalom iránti elkötelezettségünk minden ember emberi méltóságát támogatja.
 • Elkötelezettség a diákok számára
  Elismerjük és megerősítjük, hogy diákjaink igényei központi jelentőségűek a közösségi életet érintő döntések szempontjából.
 • Igazságszolgáltatás
  Az egyenlőséget támogatjuk azáltal, hogy aktívan megteremtjük az igazságos és egészséges kapcsolatokat tanulóközösségünkben és globális társadalmunkban.
 • Hála
  Alázatosan ünnepeljük az Istentől kapott minden ajándékot és tehetséget, és hűségesen osztjuk meg ezeket az áldásokat a szélesebb közösséggel.
 • Vendégszeretet
  Catherine McAuley kedvességének és befogadásának szellemében végezzük munkánkat, amely minden embert és perspektívát üdvözöl.
 • Szolgáltatás
  Felöltöztünk egy olyan felelősségérzetet és gondoskodás érzését, amely a közjót szolgálja.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

BBA

Mount Mercy University Online

A Mount Mercy Egyetem emberi erőforrás menedzsment programját a Humán Erőforrás Menedzsment Társaság (SHRM), a világ legnagyobb humánerőforrás-professzora támogatja. Ez a ... [+]

ONLINE BBA: EMBERI ERŐFORRÁS MENEDZSMENT

A Mount Mercy Egyetem emberi erőforrás menedzsment programját a Humán Erőforrás Menedzsment Társaság (SHRM), a világ legnagyobb humánerőforrás-professzora támogatja. Ez az elismerés a programnak az SHRM és az Association of Advance Collegiate School of Business (AACSB) által létrehozott tantervi szabványokkal való összehangolásán alapul. Ezenkívül ez a program segíthet a hallgatóknak a Társaságon keresztül elérhető humán erőforrás menedzsment tanúsítási programokra (SHRM-CS és SHRM-SCP) történő előkészítésére.

A végzősök e program megtanulják:

Helyesen azonosítani és értelmezni a munkahelyi munkaerővel kapcsolatos törvényeketHasználja a HR mérőszámokat ajánlások készítéséhez és az alkalmazotti programok költségének igazolásáhozMutassa be a kompenzációs kérdések megértését... [-]
Amerikai Egyesült Államok Cedar Rapids
Kérj Információt
Angol
On-line
Bővebben magyarul
Mount Mercy University Online

Programunk a jog, a vezetés, a számvitel és a közgazdaságtan alapjait vizsgálja, különféle választékokkal, például kockázatkezeléssel, befektetésekkel, vállalkozói készsé ... [+]

ONLINE BBA: MENEDZSMENT

A Mount Mercy Egyetemen a valódi élményt egy erős tananyaggal ötvözve hozzák létre a holnap kiemelkedő vezetőit.

A menedzsment mértéke meghaladja az alapvető diagramokat és számokat - a hallgatók szilárd alapot nyernek az üzleti életben a gyakorlati tanuláson keresztül, amely arra ösztönzi őket, hogy jelentős, bátor életet éljenek.

Programunk a jogtudomány, a vezetés, a számvitel és a közgazdaságtan alapjait vizsgálja, olyan választékokat választva, mint a kockázatkezelés, a befektetések, a vállalkozói szellem, az emberi erőforrások és a nemzetközi gazdaságtan, így a diploma nemcsak rugalmas, hanem személyre szabható is.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Cedar Rapids
Kérj Információt
Angol
On-line
Bővebben magyarul
Mount Mercy University Online

A Mount Mercy Egyetem online üzleti főmérnöke lehetővé teszi a diákok számára, hogy az elméleti konstrukciókat párhuzamosan, gyakorlati valós élményt nyújtsanak az osztál ... [+]

ONLINE BBA: VÁLLALKOZÁS

A Mount Mercy Egyetem online üzleti főmérnöke lehetővé teszi a diákok számára, hogy az elméleti konstrukciókat párhuzamosan, gyakorlati valós élményt nyújtsanak az osztályteremen kívül egy magas színvonalú, jól átgondolt oktatási tapasztalathoz.

A végzősök e program megtanulják:

Használjon etikus gondolkodási megközelítést a helyzetek értékeléséhez és a vezető szerepének megértéséhez az etikus döntéshozatalbanLegyen alapos ismerete az alapvető üzleti terminológiáról és fogalmakrólHasználja a kritikus gondolkodás / problémamegoldó készségeket az üzleti helyzetek elemzésében, javaslatok és döntések meghozatalábanKépes legyen elemezni egy iparágat a Porter öt erő modelljévelHatékonyan kommunikálniVégezzen átfogó SWOT elemzést megfelelő külső és belső erőforrások segítségévelA stratégiai tervezéshez gyűjtött adatok megfelelő stratégiáinak kidolgozásaPálya formátuma... [-]
Amerikai Egyesült Államok Cedar Rapids
Kérj Információt
Angol
On-line
Bővebben magyarul

MBA

Mount Mercy University Online

A Mount Mercy Egyetemen MBA-t munkatársaknak terveztük. Teljes munkaidőben dolgozhat, időt tölthet családjával és barátaival, ÉS megszerzi mesterfokozatát. ... [+]

ONLINE MBA (MŰVÉSZETI IGAZGATÁS)

A Mount Mercy Egyetemen MBA-t munkatársaknak terveztük. Teljes munkaidőben dolgozhat, időt tölthet családjával és barátaival, ÉS megszerzi mesterfokozatát.

Ismerje meg a tapasztalt oktatókat, miközben bővíti jelenlegi hálózatát és tudását a karriered továbbfejlesztéséhez.

Tudod folytatni a hagyományos MBA, vagy összpontosítani hangsúlyt a humán erőforrás vagy a minőség menedzsment.

Pálya formátuma

Az osztályokat online, gyorsított 5 és 10 hetes tanfolyam formában kínálják. A diákok csak 18 hónapig befejezhetik a nem-tézis MBA programot. Az utolsó rugalmasságot évente hat alkalommal kezdjük meg. Nem szükséges GMAT vagy GRE.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Cedar Rapids
Kérj Információt
Angol
On-line
Bővebben magyarul