NationsUniversity

Bevezetés

Hivatalos Leírás

NationsUniversity adományozói elkötelezték magukat a szentírás tanításával kapcsolatos megközelítésünk mellett, és úgy vélik, hogy Isten Igéje a jobb világ kulcsa. Ezek a nagylelkű adományozók hajlandóak fizetni a tanulmány első három hónapja után. Ez az ajándék a 25 dolláros regisztrációs díj kivételével költségek nélkül tanulhat. Ezek az adományozók hajlandóak beruházni benned és segíteni a bibliai oktatás megszerzésében, így megváltoztathatja világát. Első negyedév végén lehetőséged lesz arra, hogy a legmegfelelőbb döntést meghozza. Minden új kedvezményre nem jogosult hallgató, aki 2019. augusztus 3-án vagy azt követően jelentkezik be, jogosult erre az ajándékra. Ez az ajánlat 2019. december 31-én ér véget.

Fedezze fel a NationsU-t

"Falak nélküli iskola" vagyunk, amely mindenki számára megfizethető, magas színvonalú keresztény oktatást kínál.

Fedezze fel a megfizethető keresztény felsőoktatást.

NationsUniversity online, non-profit, akkreditált egyetem. Ez a hallgató számára szolgál, aki megfizethető áron kíván vallástudományi oktatást keresni. Az egyetem üdvözli a hívõket és a nem hívõket, felemelve felekezeti csapdáit és történelmi értelmezéseit. A tanulmányok a bibliai szentírásokra összpontosítanak.

Fedezze fel a tanulás rugalmas, kényelmes módját.

NationsUniversity gördülő regisztrációs eljárást alkalmaz. Bármikor megkezdheti tanulmányait. A virtuális osztálytermek napi huszonnégy órában vannak nyitva, a hét minden napján. Ez lehetővé teszi a tanulási terv testreszabását az ütemtervének megfelelően.

Fedezze fel a személyzetét, aki teljes mértékben elkötelezett a siker iránt.

NationsUniversity önkéntesek vezetik, és lehetővé teszik azokat a pénzügyi partnereket, akiknek közös elképzelésük van arra, hogy a NationsUniversity hiteles hit felépítésére és a keresztény vezetők kiképzésére szerte a világon használják. Az intézmény elkötelezett amellett, hogy tapasztalatait a lehető legjobban kiaknázza. Minden hallgatónak tanácsadót kell kinevezni az oktatási folyamat irányításához.

Fedezze fel akkreditált diploma programokat.

NationsUniversity a Louisiana állam részét képezi. Mint diplomát adó intézmény az iskola három fokozatot kínál: (1) Vallástudományok Bachelor (BRS), Teológiai Tanulmányok Mestere (MTS) és Istenség Mestere (M.Div.).

Fedezze fel a minőséget.

A NationsUniversity létezésének oka az, hogy a vallási és teológiai tanulmányok főiskolai szintű oktatását olyan motivált hallgatók számára tegyék elérhetővé, akik fel akarnak készülni az egyházi vezetésre, de pénzügyi vagy egyéb gyakorlati okok miatt nem tudják megtalálni ezt az oktatást. Képeseknek tudtunk minimális költséggel biztosítani a hallgatók számára a minőségi független tanfolyamokat azzal, hogy nem rendelkezünk fizikai egyetemen, egyetemi tanárokat és más szakembereket toborozunk szakértelem és szolgáltatásuk önkéntességéhez, és nagylelkű támogatást kapunk barátainktól, akik osztják a célunkat.

NationsUniversity a Távoktatási Akkreditációs Bizottság (DEAC) akkreditált tagja. A DEAC-t az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma (USDE) és a Felsőoktatási Akkreditáció Tanácsa (CHEA) elismeri.

NationsUniversity szélesebb alapot adott nekem, amelyből tudást és struktúrát tudok NationsUniversity amely NationsUniversity , amit csinálok.

-BYTHA REGAULD, ARKANSAS, Egyesült Államok

Mission Látás

A NationsUniversity küldetése az, hogy hiteles vallást építsen ki és a keresztény vezetõket világszerte megfizethetõ, hozzáférhetõ felsőoktatáson keresztül NationsUniversity a távoktatás útján.

Küldetés és jövőkép

NationsUniversity elkötelezett amellett, hogy küldetését minőségi távoktatási programok révén NationsUniversity végre. A hit építése nem érzelmi élmény; ez egy ismeretekre és megértésre épülő oktatási törekvés.

A keresztény vezetõk fejlesztése szintén kiszámított vállalkozás, ismereteken és alapos elveken alapul. A megfelelő alap megteremtéséhez elengedhetetlen a keresztény hit és annak indokolásának komoly, magas szintű és objektív bemutatása. Ezért az intézmény elkötelezett amellett, hogy minden hallgatót szigorú konfrontációba vonzza a bibliai szöveggel.

célok

Hozzunk létre hitet azáltal, hogy mind a bibliai szöveg ismeretére, mind a személyes szellemi formációra összpontosítunk. A keresztény vezetők képzése azáltal, hogy a hallgatókat felveszik a keresztény vezetői szolgálathoz szükséges ismeretekkel és készségekkel.

A NationsUniversity törekszik:

 • Akadémiai programokat kínálni, amelyek lehetőséget biztosítanak a hallgatók számára a személyes, szellemi és szakmai fejlődéshez
 • A bibliai szentírások pozitív ábrázolása
 • Akadémiai kiválósági programokat kínálni a középfok utáni oktatás szintjén
 • Globális léptékű és globális oktatáshoz megfelelő oktatási programok és szolgáltatások építése és fenntartása
 • Nyílt rendszer felkínálása a keresők számára a feltárás akadályai nélkül
 • Jézus Krisztus evangéliumában található értékekkel összhangban működni
 • A hallgatók biztonsága érdekében
 • Olyan programok biztosítása, amelyeket a hallgatók megfizethetnek
 • Hozzáférhető programok biztosítása a hallgatók számára
 • A hallgatók fejlődésének ösztönzése az ápoló és elkötelezett alkalmazottak, valamint az önkéntesek által támogatott egyéni kapcsolatok révén
 • Az intézmény üzleti tevékenységének a lehető leghatékonyabb módon történő lebonyolítása

Helyszínek

New Orleans

Address
650 Poydras St., Ste 1400
New Orleans, Louisiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket