Noble Manhattan Coaching Americas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

Mi vagyunk a Noble Manhattan Coaching Americas - Vezető Coach Képző Társaság az Egyesült Államokban és Kanadában.

A Noble Manhattan Coaching részeként a világ vezető edzőképző cégei között magas színvonalú edzői képzési programokat és edzői minősítéseket kínálunk. Széleskörű szolgáltatásaink segítenek a vezetők és a vezetők növekedésében.

Vezessük küldetésünket azzal az előfeltevéssel, hogy az ember által teljesített személy befolyásolhatja mások életét. Ezért vonzó trénerek és vezetők képzésére készülünk, hogy elindítsák a személyes átalakulás pillangó hatását a közösségeikben.

Nagy rugalmasság

A hosszú távú tanulás és a személyes tapasztalatok kombinációja lehetővé teszi, hogy saját békéjében átmenjen egy coaching tanfolyamon. Sőt, igény szerint szabott tanfolyamokat is kínálunk.

Pénzügyi támogatás

Leginkább figyelemre méltó, győződünk meg arról, hogy a programba való beiratkozás nem hagy csődbe. Ezért kínáljuk a legjobb megoldást, a kedvezményes utalványoktól az ösztöndíjakig.

Legjobb minőség

A legjobb mester edzők tervezik és szállítják programjainkat. Így magas színvonalú tartalmat és gyakorlatot érhet el coaching tanfolyamainkkal.

Tanulói támogatás

Biztosítani szeretnénk, hogy a coaching útja sima és sikeres legyen. Ezért mindig készek vagyunk arra, hogy segítsünk elérni a célokat.

Hálózatok megkönnyítése

Mivel a hálózatépítés kiemelkedő fontosságú a sikeres edző számára, nem csak képzést nyújtunk, hanem segítünk Önnek a hasonló gondolkodású emberek, szakemberek és prospektív ügyfelek kapcsolatában.

Nemzetközi akkreditáció

Nemzetközileg akkreditált edzői tanfolyamokat biztosítunk.

Küldetésünk

Küldetésünk az, hogy vonzzuk a csodálatos edzőket, segítsük őket az üzleti tevékenységük kiépítésében, és felhívják a figyelmet a coaching előnyeire. Emellett a coaching révén elköteleztük magunkat a vállalkozások fejlődésében is.

Nem csak 2 nemzetközi testület által akkreditált és jóváhagyott kurzusokat kínálunk, de biztosítjuk, hogy diákjainkat és szakembereinket hatalmas szakemberek és ügyfelek hálózatába helyezzék.

Emellett lehetőséget teremtünk a növekedésre és folyamatos támogatást nyújtunk. Amikor az emberek a családunkba kerülnek, soha nem hagyják el. Itt találnak mentorokat, barátaikat és sokféle erőforrást, hogy elkezdjék és fokozzák coaching tevékenységüket.

Filozófia

A személyzet edzésre való képzése során követjük a pillangó hatásának alapját. Cégünket a B-Corporation felépítésével, egy nagyobb rendeltetésű szervezetgel szervezzük. A kiemelkedő coaching tanfolyamok és a coaching támogatási rendszerek megvalósításának köszönhetően "megszabadulunk a szociálisan és gazdaságilag kihívásokkal küzdő családoktól a stabilitás és a remény megteremtése érdekében".

Minden coaching bevétel dollár 10% -os hozamát azonnal a célunk felé. Minden egyes pénzügyi év végén a nettó jövedelem egy százalékát is elkülönítjük. A leszállított alapok a "FŐOLDAL" Alapítványt táplálják. Így egy örökbefogadott család élvezheti a szeretetünket a lakás, a munkahelyi segítség, az élelmiszer, a gyermekgondozás és az oktatás formájában, hogy visszatérhessünk a közösségünk önfenntartó tagjává.

Alapértékei

A coaching a magas színvonalon és elveken alapul. Számunkra azonban fontos megemlíteni azokat az értékeket mindenben, amit teszünk. Ezért értékeljük és alkalmazzuk a becsületességet, az integritást, a bizalmat és a hozzájárulást mindenben, amit teszünk. Megígérjük a képzést, az önfejlesztést és az üzletépítést. És eleget teszünk, amit ígérünk!

Hiszünk abban, hogy mindenki hatalma bátran vezet. Emellett a gyakorlatot azzal a feltétellel alapozzuk, hogy minden szükséges erőforrással rendelkezünk ahhoz, hogy a legjobb élet vagy a végrehajtó edző legyen. Így a tanfolyamaink megadják a tudást, hogy kiépítsék a coaching készségeket. És csapatunk gondoskodó és támogató, hogy elérje a célokat a saját békéjében.

Noble Manhattan Coaching International számokban

A Noble Manhattan Coaching 1993-ban alakult, az Egyesült Királyság déli partján, ahol egy dedikált csapat áll az Ön rendelkezésére. Mindent megteszünk, hogy a pompás edzőket felkészítsük és segítsük őket a vállalkozásuk építésében. Emellett globális tudatosságot akarunk emelni a coaching előnyeiről.

  • A Noble Manhattan Coaching 24 éves tapasztalattal rendelkezik a személyi és vállalati edzői képzés terén.
  • Jelenleg 28 országban jelenünk meg világszerte. Noble Manhattan Coaching Americas az Egyesült Államok és Kanada központja.
  • Mivel küldetésünk, hogy megkönnyítsük diákjaink és edzők folyamatos képzését, mentését és támogatását világszerte, 7 nyelven tanfolyamokat és támogatást nyújtunk.
  • Kínálunk 18 teljesen külön edző edzésprogramot, az élet-coachingtól a vállalati és a vezetői coachingig.
  • A Noble Manhattan Coaching mellett a díjnyertes edzőiskolánk 12 további részlege kínál támogatást és folyamatos fejlesztést.
  • A coaching kurzusainkat a Nemzetközi Coaching és Mentorálási Intézet akkreditálja. Továbbá a Vezető Intézet támogatja

Helyszínek

Richmond

Address
11425 Timber Point Dr.
23838 Richmond, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: