Hivatalos Leírás

Áttekintés

Mi vagyunk a Noble Manhattan Coaching Americas - Vezető Coach Képző Társaság az Egyesült Államokban és Kanadában.

A Noble Manhattan Coaching részeként a világ vezető edzőképző cégei között magas színvonalú edzői képzési programokat és edzői minősítéseket kínálunk. Széleskörű szolgáltatásaink segítenek a vezetők és a vezetők növekedésében.

Vezessük küldetésünket azzal az előfeltevéssel, hogy az ember által teljesített személy befolyásolhatja mások életét. Ezért vonzó trénerek és vezetők képzésére készülünk, hogy elindítsák a személyes átalakulás pillangó hatását a közösségeikben.

Nagy rugalmasság

A hosszú távú tanulás és a személyes tapasztalatok kombinációja lehetővé teszi, hogy saját békéjében átmenjen egy coaching tanfolyamon. Sőt, igény szerint szabott tanfolyamokat is kínálunk.

Pénzügyi támogatás

Leginkább figyelemre méltó, győződünk meg arról, hogy a programba való beiratkozás nem hagy csődbe. Ezért kínáljuk a legjobb megoldást, a kedvezményes utalványoktól az ösztöndíjakig.

Legjobb minőség

A legjobb mester edzők tervezik és szállítják programjainkat. Így magas színvonalú tartalmat és gyakorlatot érhet el coaching tanfolyamainkkal.

Tanulói támogatás

Biztosítani szeretnénk, hogy a coaching útja sima és sikeres legyen. Ezért mindig készek vagyunk arra, hogy segítsünk elérni a célokat.

Hálózatok megkönnyítése

Mivel a hálózatépítés kiemelkedő fontosságú a sikeres edző számára, nem csak képzést nyújtunk, hanem segítünk Önnek a hasonló gondolkodású emberek, szakemberek és prospektív ügyfelek kapcsolatában.

Nemzetközi akkreditáció

Nemzetközileg akkreditált edzői tanfolyamokat biztosítunk.

Küldetésünk

Küldetésünk az, hogy vonzzuk a csodálatos edzőket, segítsük őket az üzleti tevékenységük kiépítésében, és felhívják a figyelmet a coaching előnyeire. Emellett a coaching révén elköteleztük magunkat a vállalkozások fejlődésében is.

Nem csak 2 nemzetközi testület által akkreditált és jóváhagyott kurzusokat kínálunk, de biztosítjuk, hogy diákjainkat és szakembereinket hatalmas szakemberek és ügyfelek hálózatába helyezzék.

Emellett lehetőséget teremtünk a növekedésre és folyamatos támogatást nyújtunk. Amikor az emberek a családunkba kerülnek, soha nem hagyják el. Itt találnak mentorokat, barátaikat és sokféle erőforrást, hogy elkezdjék és fokozzák coaching tevékenységüket.

Filozófia

A személyzet edzésre való képzése során követjük a pillangó hatásának alapját. Cégünket a B-Corporation felépítésével, egy nagyobb rendeltetésű szervezetgel szervezzük. A kiemelkedő coaching tanfolyamok és a coaching támogatási rendszerek megvalósításának köszönhetően "megszabadulunk a szociálisan és gazdaságilag kihívásokkal küzdő családoktól a stabilitás és a remény megteremtése érdekében".

Minden coaching bevétel dollár 10% -os hozamát azonnal a célunk felé. Minden egyes pénzügyi év végén a nettó jövedelem egy százalékát is elkülönítjük. A leszállított alapok a "FŐOLDAL" Alapítványt táplálják. Így egy örökbefogadott család élvezheti a szeretetünket a lakás, a munkahelyi segítség, az élelmiszer, a gyermekgondozás és az oktatás formájában, hogy visszatérhessünk a közösségünk önfenntartó tagjává.

Alapértékei

A coaching a magas színvonalon és elveken alapul. Számunkra azonban fontos megemlíteni azokat az értékeket mindenben, amit teszünk. Ezért értékeljük és alkalmazzuk a becsületességet, az integritást, a bizalmat és a hozzájárulást mindenben, amit teszünk. Megígérjük a képzést, az önfejlesztést és az üzletépítést. És eleget teszünk, amit ígérünk!

Hiszünk abban, hogy mindenki hatalma bátran vezet. Emellett a gyakorlatot azzal a feltétellel alapozzuk, hogy minden szükséges erőforrással rendelkezünk ahhoz, hogy a legjobb élet vagy a végrehajtó edző legyen. Így a tanfolyamaink megadják a tudást, hogy kiépítsék a coaching készségeket. És csapatunk gondoskodó és támogató, hogy elérje a célokat a saját békéjében.

Noble Manhattan Coaching International számokban

A Noble Manhattan Coaching 1993-ban alakult, az Egyesült Királyság déli partján, ahol egy dedikált csapat áll az Ön rendelkezésére. Mindent megteszünk, hogy a pompás edzőket felkészítsük és segítsük őket a vállalkozásuk építésében. Emellett globális tudatosságot akarunk emelni a coaching előnyeiről.

  • A Noble Manhattan Coaching 24 éves tapasztalattal rendelkezik a személyi és vállalati edzői képzés terén.
  • Jelenleg 28 országban jelenünk meg világszerte. Noble Manhattan Coaching Americas az Egyesült Államok és Kanada központja.
  • Mivel küldetésünk, hogy megkönnyítsük diákjaink és edzők folyamatos képzését, mentését és támogatását világszerte, 7 nyelven tanfolyamokat és támogatást nyújtunk.
  • Kínálunk 18 teljesen külön edző edzésprogramot, az élet-coachingtól a vállalati és a vezetői coachingig.
  • A Noble Manhattan Coaching mellett a díjnyertes edzőiskolánk 12 további részlege kínál támogatást és folyamatos fejlesztést.
  • A coaching kurzusainkat a Nemzetközi Coaching és Mentorálási Intézet akkreditálja. Továbbá a Vezető Intézet támogatja
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Noble Manhattan Coaching Americas

Az ügyvezető ... [+]

Szakmai coaching egy szervezeti környezet számára

Az ügyvezető

Mi az a szakmai edzés?

Röviden, a professzionális coaching egy olyan szakmai partnerkapcsolat, amely támogatja, inspirálja és tanítja az üzletvezetőt vagy a menedzsert, hogy maximalizálja szakmai lehetőségeit. Annak elismerése, hogy egy vezető vagy junior üzleti vezető az ő szakterületük vagy tudományuk valódi szakembere, egy szakmai tanár külső, képzett szakembert nyújt, aki segíthet a coachee-ben tisztázni a célokat, elősegíteni az önfelfedezést, kidolgozni a munkahelyi stratégiákat és megoldásokat a kihívásokra, és tartsa a coachee felelősséget a jobb termelékenységért és eredményekért.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Richmond
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul

PhD

Noble Manhattan Coaching Americas

A PhD in Professional Coaching célja, hogy támogassa és integrálja a szakemberek szakmai fejlődését a végrehajtó és a vállalati coaching és hogy előnyökkel jár a szerveze ... [+]

Ról ről

A PhD in Professional Coaching célja, hogy támogassa és integrálja a szakemberek szakmai fejlődését a végrehajtó és a vállalati coaching és hogy előnyökkel jár a szervezet, amelyben dolgoznak. Célja, hogy javítsa és fokozza a szakmai gyakorlatot azzal, hogy a szakemberek számos kutatási készséget, eszközt és stratégiát biztosítanak a gyakorlat alapú kutatás támogatására. Ezért a leendő pályázók közé tartozik a tapasztalt szakemberek a coaching, HR, menedzsment, aki szeretne hozzájárulni a tudás és a gyakorlat.

Ezt az innovatív programot a Noble Manhattan kínálja a Canterbury Egyetemmel együttműködve, távolról, hogy kihasználhassa a nemzetközi akadémikusok és partnerségek széles hálózatát.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Richmond
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Noble Manhattan Coaching Americas

A Practitioner Coach Diploma (PCD) megnyitja az utat az Ön sikeres életképző vállalkozásához. A gazdag tartalmak, a gyakorlati tanácsadások, a mentorálás és a gondozó csa ... [+]

Áttekintés

A Practitioner Coach Diploma (PCD) megnyitja az utat az Ön sikeres életképző vállalkozásához. A gazdag tartalmak, a gyakorlati tanácsadások, a mentorálás és a gondozó csapatunk folyamatos támogatása teljes körű akkreditált, szakmai életvezetővé válik.

A Diploma szint egy teljes tanúsítás, és célja a diákok, akik szeretnék életet elkötelezett a karrierjüket.

Ezt önállóan vagy közép-lépcsőként kezelheti az Élet és az Executive Coaching Alapítványok, valamint az Executive és Corporate Coaching Diploma között. Akárhogy is, nagyon rugalmas és alkalmazkodó, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és elfoglalt ütemezésnek.

... [-]
Amerikai Egyesült Államok Richmond
Szeptember 2019
Angol
6 - 24 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Noble Manhattan Coaching Americas

Az Élet és az Executive Coaching Alapítványok (LECF) képviseli az edzéseket. Ez az ICF alapvető kompetenciáit követi, és megbízható információkat és gyakorlati lehetősége ... [+]

A Noble Manhattan Coaching Americas által létrehozott Life and Executive Coaching alapítványok (LECF) célja, hogy az élet és az üzleti élet és a vezetés eredményeinek érvényesítéséhez szükséges tervet, útmutatást és képzést biztosítsa. Mivel az NMCA tudja, hogy a coaching fontos elkötelezettség, ez a kurzus a teljes tanúsítási program felé vezető lépésként jött létre. Ugyanakkor a teljesen akkreditált programok szakértelmét, tudását és gyakorlatát alkalmazza.

Ígéret, hogy ez nem csak a coaching bemutatása. Ez az a program, amellyel beleszeretsz a coachingba és soha nem akarsz megállni.

Az NMCA-nál megértjük, hogy az edzéskészség és az izomgyakorlás fejlesztése gyakran nem egyszerű. Ezért van olyan fontos, hogy a hitelesített edzők szakmai ismeretei a technikákhoz, a kutatásokhoz és az eszközökhöz való hozzáféréssel nagyon fontosak. Azáltal, hogy megkönnyítjük a személyes és szakmai fejlődést, amely javítja a teljesítményt, az új készségek és ismeretek megszerzését, valamint a coachee átfogó fejlesztését, a szakmai edzők felhatalmazzák másokat arra, hogy ugyanezt tegyék.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Richmond
Nyílt Beiratkozás
Angol
3 - 6 hónap
On-line
Bővebben magyarul