Noble Manhattan Coaching Americas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

Mi vagyunk a Noble Manhattan Coaching Americas - Vezető Coach Képző Társaság az Egyesült Államokban és Kanadában.

A Noble Manhattan Coaching részeként a világ vezető edzőképző cégei között magas színvonalú edzői képzési programokat és edzői minősítéseket kínálunk. Széleskörű szolgáltatásaink segítenek a vezetők és a vezetők növekedésében.

Vezessük küldetésünket azzal az előfeltevéssel, hogy az ember által teljesített személy befolyásolhatja mások életét. Ezért vonzó trénerek és vezetők képzésére készülünk, hogy elindítsák a személyes átalakulás pillangó hatását a közösségeikben.

Nagy rugalmasság

A hosszú távú tanulás és a személyes tapasztalatok kombinációja lehetővé teszi, hogy saját békéjében átmenjen egy coaching tanfolyamon. Sőt, igény szerint szabott tanfolyamokat is kínálunk.

Pénzügyi támogatás

Leginkább figyelemre méltó, győződünk meg arról, hogy a programba való beiratkozás nem hagy csődbe. Ezért kínáljuk a legjobb megoldást, a kedvezményes utalványoktól az ösztöndíjakig.

Legjobb minőség

A legjobb mester edzők tervezik és szállítják programjainkat. Így magas színvonalú tartalmat és gyakorlatot érhet el coaching tanfolyamainkkal.

Tanulói támogatás

Biztosítani szeretnénk, hogy a coaching útja sima és sikeres legyen. Ezért mindig készek vagyunk arra, hogy segítsünk elérni a célokat.

Hálózatok megkönnyítése

Mivel a hálózatépítés kiemelkedő fontosságú a sikeres edző számára, nem csak képzést nyújtunk, hanem segítünk Önnek a hasonló gondolkodású emberek, szakemberek és prospektív ügyfelek kapcsolatában.

Nemzetközi akkreditáció

Nemzetközileg akkreditált edzői tanfolyamokat biztosítunk.

Küldetésünk

Küldetésünk az, hogy vonzzuk a csodálatos edzőket, segítsük őket az üzleti tevékenységük kiépítésében, és felhívják a figyelmet a coaching előnyeire. Emellett a coaching révén elköteleztük magunkat a vállalkozások fejlődésében is.

Nem csak 2 nemzetközi testület által akkreditált és jóváhagyott kurzusokat kínálunk, de biztosítjuk, hogy diákjainkat és szakembereinket hatalmas szakemberek és ügyfelek hálózatába helyezzék.

Emellett lehetőséget teremtünk a növekedésre és folyamatos támogatást nyújtunk. Amikor az emberek a családunkba kerülnek, soha nem hagyják el. Itt találnak mentorokat, barátaikat és sokféle erőforrást, hogy elkezdjék és fokozzák coaching tevékenységüket.

Filozófia

A személyzet edzésre való képzése során követjük a pillangó hatásának alapját. Cégünket a B-Corporation felépítésével, egy nagyobb rendeltetésű szervezetgel szervezzük. A kiemelkedő coaching tanfolyamok és a coaching támogatási rendszerek megvalósításának köszönhetően "megszabadulunk a szociálisan és gazdaságilag kihívásokkal küzdő családoktól a stabilitás és a remény megteremtése érdekében".

Minden coaching bevétel dollár 10% -os hozamát azonnal a célunk felé. Minden egyes pénzügyi év végén a nettó jövedelem egy százalékát is elkülönítjük. A leszállított alapok a "FŐOLDAL" Alapítványt táplálják. Így egy örökbefogadott család élvezheti a szeretetünket a lakás, a munkahelyi segítség, az élelmiszer, a gyermekgondozás és az oktatás formájában, hogy visszatérhessünk a közösségünk önfenntartó tagjává.

Alapértékei

A coaching a magas színvonalon és elveken alapul. Számunkra azonban fontos megemlíteni azokat az értékeket mindenben, amit teszünk. Ezért értékeljük és alkalmazzuk a becsületességet, az integritást, a bizalmat és a hozzájárulást mindenben, amit teszünk. Megígérjük a képzést, az önfejlesztést és az üzletépítést. És eleget teszünk, amit ígérünk!

Hiszünk abban, hogy mindenki hatalma bátran vezet. Emellett a gyakorlatot azzal a feltétellel alapozzuk, hogy minden szükséges erőforrással rendelkezünk ahhoz, hogy a legjobb élet vagy a végrehajtó edző legyen. Így a tanfolyamaink megadják a tudást, hogy kiépítsék a coaching készségeket. És csapatunk gondoskodó és támogató, hogy elérje a célokat a saját békéjében.

Noble Manhattan Coaching International számokban

A Noble Manhattan Coaching 1993-ban alakult, az Egyesült Királyság déli partján, ahol egy dedikált csapat áll az Ön rendelkezésére. Mindent megteszünk, hogy a pompás edzőket felkészítsük és segítsük őket a vállalkozásuk építésében. Emellett globális tudatosságot akarunk emelni a coaching előnyeiről.

  • A Noble Manhattan Coaching 24 éves tapasztalattal rendelkezik a személyi és vállalati edzői képzés terén.
  • Jelenleg 28 országban jelenünk meg világszerte. Noble Manhattan Coaching Americas az Egyesült Államok és Kanada központja.
  • Mivel küldetésünk, hogy megkönnyítsük diákjaink és edzők folyamatos képzését, mentését és támogatását világszerte, 7 nyelven tanfolyamokat és támogatást nyújtunk.
  • Kínálunk 18 teljesen külön edző edzésprogramot, az élet-coachingtól a vállalati és a vezetői coachingig.
  • A Noble Manhattan Coaching mellett a díjnyertes edzőiskolánk 12 további részlege kínál támogatást és folyamatos fejlesztést.
  • A coaching kurzusainkat a Nemzetközi Coaching és Mentorálási Intézet akkreditálja. Továbbá a Vezető Intézet támogatja
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online PhD » Megjelenítés Online Tanfolyamok » Megjelenítés Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

PhD

Online kurzus: A professzionális coaching doktora

On-line 36 hónapok January 2019 Amerikai Egyesült Államok Richmond

A Szakmai Coaching (DPC) doktora kifejezetten egy alkalmazott és gyakorlati tanulmányt tartalmaz a munkaképző szakember számára. A DPC program a hatékony vezetés és coaching legfontosabb dimenzióival foglalkozik fejlett szinten. Az egyedülálló program egy pragmatikus menedzsment- és coaching-megközelítést ötvözi a doktori fokozat akadémiai szigorával. Ezenkívül a program olyan platformot biztosít, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy hatékony vezetőként és edzőként dolgozzanak ki személyes ismereteiket, meggyőződéseiket és értékkészleteiket vizsgálva, mivel azok kapcsolatban állnak azokkal, akikkel kölcsönhatásba lépnek. A résztvevők betekintést és készségeket fejlesztenek, hogy hatékonyabb edzők, vezetők és vezetők érettségessé váljanak a szigorú doktori szintű kutatás és alkalmazás révén. [+]

Áttekintés

A Monarch Egyetem a Noble Manhattan Coaching együttműködésével elindítja a Professzionális Coaching professzort.

A Szakmai Coaching (DPC) doktora kifejezetten egy alkalmazott és gyakorlati tanulmányt tartalmaz a munkaképző szakember számára. A DPC program a hatékony vezetés és coaching legfontosabb dimenzióival foglalkozik fejlett szinten. Az egyedülálló program egy pragmatikus menedzsment- és coaching-megközelítést ötvözi a doktori fokozat akadémiai szigorával. Ezenkívül a program olyan platformot biztosít, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy hatékony vezetőként és edzőként dolgozzanak ki személyes ismereteiket, meggyőződéseiket és értékkészleteiket vizsgálva, mivel azok kapcsolatban állnak azokkal, akikkel kölcsönhatásba lépnek. A résztvevők betekintést és készségeket fejlesztenek, hogy hatékonyabb edzők, vezetők és vezetők érettségessé váljanak a szigorú doktori szintű kutatás és alkalmazás révén.... [-]


Tanfolyamok

Online kurzus: Kezelői Coaching Diploma

On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Richmond

A Practitioner Coach Diploma (PCD) megnyitja az utat az Ön sikeres életképző vállalkozásához. A gazdag tartalmak, a gyakorlati tanácsadások, a mentorálás és a gondozó csapatunk folyamatos támogatása teljes körű akkreditált, szakmai életvezetővé válik. [+]

Áttekintés

A Practitioner Coach Diploma (PCD) megnyitja az utat az Ön sikeres életképző vállalkozásához. A gazdag tartalmak, a gyakorlati tanácsadások, a mentorálás és a gondozó csapatunk folyamatos támogatása teljes körű akkreditált, szakmai életvezetővé válik.

A Diploma szint egy teljes tanúsítás, és célja a diákok, akik szeretnék életet elkötelezett a karrierjüket.

Ezt önállóan vagy közép-lépcsőként kezelheti az Élet és az Executive Coaching Alapítványok, valamint az Executive és Corporate Coaching Diploma között. Akárhogy is, nagyon rugalmas és alkalmazkodó, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és elfoglalt ütemezésnek.

... [-]

Online kurzus: élet és vezetői coaching alapítványok

On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Richmond

Az Élet és az Executive Coaching Alapítványok (LECF) képviseli az edzéseket. Ez az ICF alapvető kompetenciáit követi, és megbízható információkat és gyakorlati lehetőségeket kínál. [+]

Áttekintés

Az Élet és az Executive Coaching Alapítványok (LECF) képviseli az edzéseket. Ez az ICF alapvető kompetenciáit követi, és megbízható információkat és gyakorlati lehetőségeket kínál.

Az Alapítványok szintje elsősorban azoknak a hallgatóknak szól, akik szeretnék integrálni a központi edzői készségeket a jelenlegi munkakörükbe, vagy úgy tekintik, mint egy teljes tanúsítás felé tett lépést.

De ez nem csak bevezetés a coaching számára. Ez a program teszi, hogy beleszeretett a coachingba, és soha nem akarja abbahagyni.

Mi különböztet meg minket:

Széles körű coaching ismeretek, amelyek magukba foglalják az akkreditációs testület által meghatározott összes alapvető edzői kompetenciát.Bemutatta 100% -ban online, nagyon interaktív, és lehetőséget nyújt a diákcsapatunkkal és a programba beiratkozott többi hallgatóval való interakcióra.A szövegek, a rögzített előadások és a videók keveréke gyakorlati lehetőségeket kínál az egyik akkreditált edzőnkkel.Folyamatos támogatás és az erőforrásokhoz való élethez való hozzáférés a megismert készségek megerősítése érdekében.Készen áll a Coaching Diploma előrehaladására. Ha elkezdte az utazását az LECF-mel, az önálló tanulmányi portfólióját már követte és tárolta. Továbbra is folytathatja a gyakorlati órákat, hogy akkreditált edzővé váljon.Előnyök... [-]