Northwestern Kellogg School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1908 óta a Kellogg Menedzsment Iskola élen jár az üzleti oktatás átalakításában.

A Kellogg egy globális üzleti iskola, amely élénk közösséggel rendelkezik az oktatók, alkalmazottak, hallgatók és öregdiákok körében, akik az üzleti élet és a szervezetek gyakorlatát alakítják ki szerte a világon. A Kellogg az elmélet és a gyakorlat keverékét hozza szigorú tudományos tapasztalatához, dinamikus kutatási és tanulási környezetet teremtve.

A Kellogg célja

Olyan bátor vezetők oktatása, felszerelése és ösztönzése, akik erős szervezeteket építnek fel, és bölcs módon használják fel a piacok erejét tartós értékteremtés érdekében.

Kellogg legfontosabb tényei

60,000+

A Kellogg kiterjedt öregdiákhálózata több mint 60 000 öregdiákot foglal magában több mint 120 országban.

98%

A 2019-es Kellogg osztály 98% -a három hónappal a diploma megszerzése után kapott állásajánlatot.

$ 476M +

A Kellogg jelenlegi tőkekampánya több mint 476 millió dollárt gyűjtött be.

75%

A Kellogg teljes munkaidős, esti és hétvégi hallgatóinak több mint háromnegyede részt vesz legalább egy vállalkozói szellemi osztályon.

7 campus világszerte

A Kellogg hét egyetemen működik a premier végrehajtó MBA hálózatban.

43%

A Kellogg 2021-es osztálya a nők 43% -a.

138277_54e5d044495ba514f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7c2b7cd09048c65d_1280.jpg

Gazdag örökség az üzleti oktatás átalakításában és a jövőbeli üzleti vezetők alakításában.

A Kellogg egy globális üzleti iskola, amelynek célja a bátor vezetők oktatása, felszerelése és ösztönzése, akik erős szervezeteket építenek fel és bölcsességgel használják fel a piacok erejét tartós értékteremtés érdekében.

  • 1908 - Alapítják Kereskedelmi Iskolának.
  • 1965 - Bővíti a fokozatot azáltal, hogy az első üzleti iskola indít egyéves MBA programot.
  • 1969 - Az úttörő a csapat alapú tanulási megközelítés, amely lehetővé teszi a hallgatók számára a problémák megoldását társaik különböző nézeteinek kiaknázásával.
  • 1979 - A JL Kellogg Menedzsment Iskola neve a John L. és Helen Kellogg Alapítvány adományából.
  • 1979 - Megnyitja a James L. Allen Központot, egy ilyen jellegű továbbképzési központot, amely ma évente több mint 6000 alkalmazottat foglalkoztat.
  • 1996 - Don Jacobs dékán a Tel Avivi Egyetemen a Recanati Gazdaságtudományi Egyetemen alapított partnerség útján kezdi vetni a magjait annak, amely Kellogg elsőszámú globális MBA globális hálózatává válik.
  • 2007 - Elindítja a Kellogg Insight digitális kiadványt, amely a Kellogg kar legfejlettebb kutatásait és különféle perspektíváit foglalja magában.
  • 2017 - A Global Hub, egy korszerű eszköz, amely lehetővé teszi az innovatív tanulást és az új szintű együttműködést, megnyitja kapuit az Evanston campuson.

Befolyásolja a globális skálát

A Kellogg globális utazási ajánlatainak köszönhetően a hallgatók évente közel 70 ország kulturális és üzleti környezetét mutatják be.

Az expanzív gondolkodásmód és a globális lehetőségek iránti elkötelezettségünk megadja neked azt a szélét, amelyre szükség van egy összetett piac befolyásolásához. Minden ajánlatunk célja, hogy kiszorítsa Önt a kényelmi zónából, így könnyen navigálhat az üzleti kérdésekben és a földrajzi határokat és kultúrákat átlépő interakciókban. Ezeknek a tanfolyamoknak, programoknak és kirándulásoknak a célja a beszélgetések ösztönzése és a perspektíva integrálása a növekedés és az innováció ösztönzése érdekében.

A Kellogg világméretű kínálatai

A Kellogg-nál lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabja a nemzetközi tapasztalatait a célok alapján, és hallgatóidője alatt részt vegyen több globális tapasztalatban.

Globális kezdeményezések a menedzsmentben

Évente több mint 250 hallgató úgy dönt, hogy személyesen megtapasztalja a nemzetközi piacokat, miután mélyrehatóan bemélyült az osztálytermi egy adott üzleti szektorba.

Teljes munkaidős csereprogramok

Teljes munkaidős csereprogramunk közel 80 hallgató számára kínál külföldi tanulmányokat 25 partneriskolában 20 országból. Ez az üzleti iskolák körében az egyik legnagyobb csereprogram.

Esti és hétvégi csereprogramok

Tengeren él és tanul, független tanulmányokat folytat és utazzon olyan programmal, amelyet kifejezetten évente több mint 60 részidős hallgató ütemezéséhez terveztek.

Global Lab

Hozza korábbi munkatapasztalatait, globális expozícióját és tudományos kutatásait ebbe a kivitelezési osztályba, ahol 4–6 éves csoportokban megoldja a vállalatok jelenlegi üzleti kihívásait. Ez a végső módja annak, hogy globális hatást gyakoroljon a Kelloggi-idő alatt.

Kellogg felfedező hallgatói kirándulások

A Kellogg legnagyobb utazási programját, a KWEST-et a hallgatók tervezik a hallgatók számára. A bejövő hallgatók közel 40 országba utaznak másodéves vezetésük alatt, befogadó, nyitott közösséget hozva létre a komfortzónáikon kívül.

Executive MBA globális hálózat

Az EMBA globális hálózata öt campusból áll Ázsiában, Kanadában, Európában és a Közel-Keleten, így a hallgatók páratlan tanulási lehetőségekhez férhetnek hozzá a globális piacokra.

On-campus globális lehetőségek

A campus kínálatunk számos klubot, konferenciát és rendezvényt tartalmaz, amelyek célja, hogy többet megismerjen a nemzetközi üzleti vállalkozásokról és piacokról.

Források a nemzetközi hallgatók számára

A Kellogg exkluzív erőforrásokat kínál arra, hogy segítse a nemzetközi hallgatókat az új környezetben való kitűnésben.

Elkötelezettségünk

Ösztönözzük, átfogjuk és fenntartjuk a különféle szavakat minden kultúrából, háttérből és közösségből.

A Kelloggban megrázkódhatatlan elkötelezettséggel osztozunk a változatos és befogadó környezet megteremtésében és fenntartásában. Ez az ökoszisztéma ösztönzi és fenntartja a különféle hangokat és eltérő perspektívákat minden háttérből és társadalomból. Arra is felkészíti a hallgatókat, hogy okosan vezetjék a globális szervezeteket és befolyásolják az összetett problémák megoldását.

Célunk egy olyan közösség támogatása, amely tükrözi a körülöttünk lévő világot; az egyik, amely minden kultúrából, vallási meggyőződésből, nemzetiségből, nemekből és szexuális orientációból származó embereket átfog és fogad.

Célunk elérésének biztosítása érdekében következetesen beruházunk olyan programokba, partnerségekbe, kezdeményezésekbe és eseményekbe, amelyek kihívást jelentenek a hagyományos gondolkodásmódra, szélesebb perspektívakat mutatnak, és kiemelik a sokféleség és a Kellogg közösség beilleszkedésének átalakító erejét.

Helyszínek

Evanston

Address
2211 Campus Drive
Evanston, Illinois, Amerikai Egyesült Államok