Northwestern Kellogg School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az északnyugati egyetemen működő Kellogg Menedzsment Iskola az erős szervezeteket felépítő bátor vezetők oktatására és inspirálására szolgál. A növekedés minden vezető és szervezet számára kihívást jelent - szektorok, piacok, országok és gazdaságok között. Az üzleti gondolkodásmód vezetésének és az élénk, közösségvezérelt kultúrának a megkülönböztetett megközelítésén keresztül a Kellogg bátor, ösztönözött és támogató vezetőket fejleszt ki, akik okosan kihasználják a piacok erejét tartós értékteremtés érdekében.

Az északnyugati egyetemen működő Kellogg Menedzsment Iskola együttműködik a GetSmarterrel az osztályban legjobb online oktatási élmény létrehozása érdekében: az ellenőrizhető kompetenciákat biztosító programok kidolgozásától kezdve a személyre szabott, emberek által közvetített támogatásokig.

Az online programok köre a neves északnyugati Kellogg oktatók és számos ipari szakértő vezet, akik megkülönböztetett, multidiszciplináris megközelítést alkalmaznak az üzleti gondolkodás vezetésében. A program sikeres befejezése után a hallgatók elmennek egy hivatalos igazolvánnyal, amely segít megkülönböztetni őket a versenyképes munkakörnyezetben.

work flow

programok

A Northwestern University Kellogg Menedzsment Iskola szintén kínál:

  • Digitális műveletek kezelése
  • Üzleti törvény a vezetők számára
  • Stratégiai változások menedzsmentje

Kapcsolatba lépni

+1 847 440 3906
northwesternkellogg@getsmarter.com

Helyszínek

Evanston

Address
2211 Campus Drive
Evanston, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket