Nova Southeastern University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Speciális ápolási fokozatok a Nova Southeastern Egyetemen - Online!

Biztosítsa karrierjét. Az egészségügyi ellátás megváltoztatása. Válassza ki az Ön számára a legjobb ápolási programot.

Új technológiák. Új ápolási feladatok. Új egészségügyi politikák. Az elmúlt években oly sok gyors változás történt az egészségügyi területen belül.

A bizonyítékokon alapuló ellátásra összpontosít. 2013-tól például az Amerikai Ápolók Szövetsége (ANA) az ápolási vezetők 100% -át megköveteli, hogy tartsa a BSN-t vagy magasabb szintet, hogy még a „Magnet” kórházi kijelöléshez is jogosult legyen. Az Orvostudományi Intézet „Vision 2020” javasolja, hogy minden klinikai nővér BSN-t tartson, és az ACN támogatja az ajánlást. Ez azt jelenti, hogy a legjobb egészségügyi szervezetek nem veszik figyelembe a klinikai ápolók felvételét legalább a BSN hitelesítés nélkül. A fejlett ápolási szerepek mester- vagy doktori fokozatot igényelnek.

Mint az idő múlásával sok minden, az ápolóipar kiterjedt azokra az ismeretekre és ismeretekre is, amelyeket csak az RN hitelesítő ad meg. Az egész életen át tartó ápolói karrier fenntartásához, vagy az új ápolási pozíciók egyikében való munkavégzéshez fejlett ápolási fokozatra van szükség.

Ápolási fokozat beállításai

Ha kíváncsi, hogy melyik program az Ön számára a legjobban, gondolja át azokat a felelősségeket, amelyeket a nővérként élvez, valamint azt, amit természetesen érdekel a tanulás. Mi izgatja a legjobban a mezőt? Válassza ki a szenvedélyét támogató programot.

A Nova-n végzett diplomával pontosan tudni fogja, hogyan biztosíthatja a legjobb egészségügyi ellátást az ipar állandó változásai között.

Miért válassza az ápolást a Nován?

Gyakran a kiválóság és az innováció magja egyszerűen egy másik módja a helyzet megtekintésének. Miközben a kutatási kezdeményezéseinknek első sorban adunk helyet, megtanítunk Önnek a lágy készségeket és a kreatív gondolkodású folyamatokat, amelyek kedvenc és hatékony ápolási vezetővé teszik Önt.

Kínálunk továbbá:

  • Magas technológiai szimulációs laboratóriumok, amelyek reális, klinikai helyzetekbe merítenek.
  • Kisebb osztályok a személyre szabottabb tanulási lehetőségekhez.
  • Szakértői szintű kar - nincs tanári asszisztens.
  • Legfrissebb oktatási technológia és oktatási gyakorlatok.
  • Teljes támogatás: Író laborok, 24 órás informatikai ügyfélszolgálat, kar, pénzügyi támogatás és tudományos tanácsadók.

Helyszínek

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: