Nova Southeastern University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az NSU fő campusa Greater Fort Lauderdale városában található, Florida és Puerto Rico környékén. A régió akadémiai és kutatóközpontjának központjában vagyunk, és pár percre van a világ legjobb strandjaitól. Több mint 26 000 diák és 152 000 diák a világ minden táján - és azon túl.

Íme néhány ok, amiért a diákok választották az NSU-t.

  1. A kis osztályú méretek egyéni hozzáférést biztosítanak a professzorokhoz.
  2. Egy élénk campus élet magában foglalja az NCAA Athletics, a szociális és szakmai szervezetek, a kulturális tevékenységek, valamint a wellness és fitness.
  3. A 2018-ban a legmagasabb 200 legkiválóbb egyetem a nemzeti egyetemek között.
  4. Praktikus doktori programok az orvostudományban, a jogban, a pszichológiában, az üzleti életben, az oktatásban, a gyógyszertárban, a fogászatban és így tovább.
  5. A változatos hallgatói létszám 1200 nemzetközi diákból áll, öt kontinens 116 országából.
  6. A legkorszerűbb létesítmények közé tartozik a legújabb osztálytermi technológia, a fejlett laboratóriumok és a legjobb kutatási könyvtárak.
  7. Az NSU diplomások közül sokan mesterképzésben, doktori vagy szakmai végzettségben vesznek részt az NSU-nál vagy más egyetemeken. Az alsó tagozatos hallgatók NSU-kutatásban vesznek részt az olyan területeken, mint az orvostudomány, az oceanográfia, a rák, a pszichológia, a fogászat és az autizmus.
  8. A diákok számos közösségi eseményen vesznek részt a kapcsolatokban, sokan vannak az NSU campusán. A gyönyörű fővárosunk csak pár percre van Fort Lauderdale strandjától, a South Beach-től, a Las Olas éjszakai életből és az Everglades-ből.

Helyszínek

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket