Hivatalos Leírás

Az NSU fő campusa Greater Fort Lauderdale városában található, Florida és Puerto Rico környékén. A régió akadémiai és kutatóközpontjának központjában vagyunk, és pár percre van a világ legjobb strandjaitól. Több mint 26 000 diák és 152 000 diák a világ minden táján - és azon túl.

Íme néhány ok, amiért a diákok választották az NSU-t.

  1. A kis osztályú méretek egyéni hozzáférést biztosítanak a professzorokhoz.
  2. Egy élénk campus élet magában foglalja az NCAA Athletics, a szociális és szakmai szervezetek, a kulturális tevékenységek, valamint a wellness és fitness.
  3. A 2018-ban a legmagasabb 200 legkiválóbb egyetem a nemzeti egyetemek között.
  4. Praktikus doktori programok az orvostudományban, a jogban, a pszichológiában, az üzleti életben, az oktatásban, a gyógyszertárban, a fogászatban és így tovább.
  5. A változatos hallgatói létszám 1200 nemzetközi diákból áll, öt kontinens 116 országából.
  6. A legkorszerűbb létesítmények közé tartozik a legújabb osztálytermi technológia, a fejlett laboratóriumok és a legjobb kutatási könyvtárak.
  7. Az NSU diplomások közül sokan mesterképzésben, doktori vagy szakmai végzettségben vesznek részt az NSU-nál vagy más egyetemeken. Az alsó tagozatos hallgatók NSU-kutatásban vesznek részt az olyan területeken, mint az orvostudomány, az oceanográfia, a rák, a pszichológia, a fogászat és az autizmus.
  8. A diákok számos közösségi eseményen vesznek részt a kapcsolatokban, sokan vannak az NSU campusán. A gyönyörű fővárosunk csak pár percre van Fort Lauderdale strandjától, a South Beach-től, a Las Olas éjszakai életből és az Everglades-ből.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Nova Southeastern University

A 36 biztonsági MS a Nemzetbiztonsági ügyek és a nemzetközi kapcsolatok célja, hogy a hallgatók elméleti, kutatási és alkalmazott készségek a feltörekvő tudományos terüle ... [+]

Áttekintés

A 36 biztonsági MS a Nemzetbiztonsági ügyek és a nemzetközi kapcsolatok célja, hogy a hallgatók alapos ismerete a kritikus kérdések tájékoztatása a nemzetbiztonság területén ma, beleértve a felmérése és elemzése a terrorizmus veszélye az Egyesült Államokban és azon kívül, valamint az elemzés az intelligencia gyűjteménye. A hallgatók továbbá mélyreható megértést nyernek a nemzetközi környezetben, amelyben az amerikai nemzetbiztonsági kérdések alakulnak.

A nemzetbiztonsági ügyek egyike a leggyorsabban növekvő szakmáknak, amelyek nyitott pozícióval rendelkeznek a közszférában a szövetségi, állami és helyi önkormányzatokban és a magánszektorban. Ez a program mind a szakembereknek, mind a pályára kerülő pályafutásoknak, valamint a biztonsági ügyek és a nemzetközi kapcsolatok erős tudományos érdeklődésű hallgatók számára készült.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Fort Lauderdale
Kérj Információt
Nappali
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Amerikai Egyesült Államok