Oakland City University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Online programok

Oakland City University könnyebbé teszi, mint valaha, hogy keresni a foka, amit akar, nem számít, hol laksz. A széles választéka diplomás és egyetemi online képzési programok nem csak ad határtalan karrier lehetőségeket, hanem lehetővé teszi, hogy elérje a személyes és szakmai céljait rövidebb idő alatt, kedvező áron. Abban OCU elfogadjuk akár duplája a szállítás kredit elfogadott más főiskolák és egyetemek, valamint komplett korábbi tapasztalatok értékelése, hogy csökkentsék a költségeket még tovább.

Tekintse meg teljes listát az online fok, és látom, hogy a kényelmes, 5 hetes osztály forgása és a rugalmas online szállítás eljuthat a következő szintre a karrierjét.

HEAD A lényege a OCU Alapítvány egy elkötelezettség, hogy páratlan oktatás bölcsész és a tudomány. Ez a széles körű oktatási tapasztalat készíti el a hallgatók a szükséges ismereteket elveket alkalmazza tanult az osztályteremben, hogy a problémák és kérdések a mai.

SZÍV A készítmény a fej nélküli kapcsolat a szív hagy egy személy void a cél. Az egyetem szerint a lelki kialakulását az egyén sikeréhez egy diák. Gazdag a hagyomány a General Baptist címletű OCU diákok, oktatók és a személyzet a lehetőséget, hogy vizsgálja meg a saját hite és fejleszteni annak megértését, amit valóban úgy gondolja, és a képesség, hogy kifejezzék a hit szóban.

HANDS A tudás képessége nélkül alkalmazni válik kicsit több, mint egy tudományos kísérlet. A OCU Alapítvány ad a diákok a lehetőséget, hogy az ex-press hitüket és a tanulmányi eredményekről az irányított válaszok, mint a nemzetközi missziós úton és a közösségi szolgáltatások.

Miért válassza az OCU ONLINE?

FELGYORSULT Oakland City University tanfolyamok, 5 vagy 8 hetes. A több kezdési időpontok könnyedén módosíthatja az oktatás, hogy illeszkedjen a menetrend.

KÉNYELMES Tanulmány bárhol, bármikor. Az online programok egyszerűvé teszik, hogy a legjobb a hit-alapú oktatás nem számít, hogy hol van.

JÓ MINŐSÉG Csatlakozz a meleg hit-alapú közösség és férhetnek hozzá a hálózathoz a szakemberek az egész világon.

MEGFIZETHETÕ OCU kínál költséghatékony keresztény nevelés. A mi online programok spórolni az utazási költségeket és csökkenti az időt, vegye le a munka.

Helyszínek

Oakland City

Address
138 North Lucretia Street
Oakland City, Indiana 47660

47660 Oakland City, Indiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket