Ohio University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Építsd Karrier Equity A Master of Financial Economics.

A mai munkaadók keresik pénzügyi szakemberek, akik értik a kapcsolatokat a gazdaság és a pénzügyi piacok; szakemberek, akik jártasak a előrejelzésére potenciális hatásokat és időzítés beruházások maximális megtérülését. Ez a szaktudás szintje lehet megszerezni az Ohio University online mester pénzügyekbôl.

Miért érdemes az Ohio University Online Mester a pénzügyi Economics?

A speciális program is jóváhagyta a Chartered Financial Analyst (CFA ®) Intézet. Ezért a diákok, akik teljes legyen MFE programot teljesít jól az országos átlag fölött, amikor elhaladnak a Chartered Financial Analyst vizsgákat. Ez egy fontos különbség, amikor eldönti, hogy mely internetes mester a pénzügyi közgazdaságtan mértékben igaza van az Ön számára. Az MFE kínálják közösen Ohio Egyetem Közgazdasági Osztály és a College of Business, az egyik az ország legjobb 50 üzleti iskolák szerint a BusinessWeek. A programterv is alapul beszélgetések vezetők a Merrill Lynch, Investment Management & Research Inc., Franklin Advisors és a National City Corp.

Akkreditációk

Ismerje Specialized CFA ® Tanfolyam.

Több, mint 70% -a tanterv alapján a jelölt Body of Knowledge (CBOK ™) által kifejlesztett CFA ® Institute. Eltérően egy online mester a pénzügyek, a MFE programot helyezi a hangsúlyt CFA ® Institute Etikai Kódex és a Standard Practices, amelynek középpontjában a fogalmakat és készségeket, amelyre a Chartered Financial Analyst vizsgálat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online Masters »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Masters

Tanító internetes pénzügyi gazdaság

On-line Nappali Részidős 2 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

A speciális program is jóváhagyta a Chartered Financial Analyst (CFA ®) Intézet. Ezért a diákok, akik teljes legyen MFE programot teljesít jól az országos átlag fölött, amikor elhaladnak a Chartered Financial Analyst vizsgákat. Ez egy fontos különbség, amikor eldönti, hogy mely internetes mester a pénzügyi közgazdaságtan mértékben igaza van az Ön számára. [+]

Nyerj egy még nagyobb Vissza az oktatásba történő beruházás Építeni karrierjét tőke.

Tudtad, hogy a CFA tulajdonosai keresni körülbelül 25% -kal több, mint a MBA tulajdonosai? Válasszon bennünket, és tanuljon egy olyan tananyagból, amely több mint 70% a CFA Body of Knowledge (CBOK ™) alapján. Tanulmány a kölcsönhatás a pénzügyi piacok és a gazdasági környezet. Fedezze fel a fogalmak vagyonértékelés, tőkepiaci stratégia, és a beruházás-elemzés, a kiválasztás és időzítés. Ez több, mint egy fok. Ez a lehetőség arra, hogy felkészüljenek a Chartered Financial Analyst vizsgáira és CFA® charterholderré váljunk.

Miért érdemes az Ohio University Online Mester a pénzügyi Economics? ... [-]