Old Dominion University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés

Nyújtó izgalmas tanulási lehetőségek és a tudás és tapasztalat, világszínvonalú, díjnyertes kar, Old Dominion University online programok ideális igényeinek kielégítésére a mai diákok.

Minőségi oktatás

Old Dominion hírnevét a minőségi oktatás kiterjed vissza 1930, amikor megnyitotta kapuit Norfolk, VA, a szétválás a College of William and Mary. Ma ODU egyike azon kevés nyilvános egyetemek Carnegie Alapítvány "doktori Egyetemek: magasabb kutatási tevékenység" megkülönböztetést. A professzorok a tudást létrehozó, valamint ossza meg. Tanúsítja annak minőségét programok, Old Dominion University akkreditált, de a Bizottság kollégiumok a déli Szövetsége főiskolák és iskolák odaítéléséről érettségi, mester, oktatási szakember, és a doktori fokozatot. Ezen felül számos tanulmányi programok Egyetem egyedileg akkreditált szakosodott ügynökségek által elismert Tanács Felsőoktatási Akkreditációs.

Kényelmes tanfolyamok Nyújtó szinkron és aszinkron online kurzusok, ODU lehetővé teszi a hallgatók, hogy továbbra is az oktatás és továbbra is megfelelnek az igényeknek a család és a munka. Tudjon meg többet az online tanulási környezet itt.

Support Services Old Dominion University ugyanazt tudományos támogatást és erőforrásokat az online hallgatók számára on-campus a diákok. Fedezze fel az online tudományos források itt. Technikai támogatás áll rendelkezésre egész nap és egész éjjel, minden nap az évben.

Helyszínek

Norfolk

Address
Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401
VA 23529 Norfolk, Virginia, Amerikai Egyesült Államok