Our Lady of the Lake University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Lake University-i Szűzanya egy magán-katolikus egyetem, amely mély kapcsolatot létesít San Antonio történelmével és közösségével. 1895-ben alapították az Isteni Providence Kongregációja, és személyes tanítási stílusunk hírnevét fejlesztettük ki. 2011 óta az OLLU elnöke az Elnöki Felsőoktatási Közösségi Szolgálat Honor Roll-nak nevezték el. Egy olyan egyetem vagyunk, amely segít a tanulóknak abban, hogy teljes potenciálját olyan környezetben fejlesszék, amely bátorító és ösztönző.

Online képzési programjaink a szakembereket felkészítik arra, hogy vezető szerepet töltsenek be és tudományosan hozzájáruljanak a tudásuk fejlődéséhez a saját területükön, alkalmazzák a legfrissebb információkat és technológiákat a döntéshozatalhoz és a problémamegoldáshoz, együttműködnek, termelékenyen és etikailag dolgozzanak a kulturálisan változatos beállításokban, és hozzájáruljanak az Egyetem missziójához közösségük igényeinek kiszolgálásával.

Az OLLU elkötelezett és nyitott a diákok változó igényeire. A professzorok rengeteg tudást és tapasztalatot szereznek minden tanfolyamra, és a személyes találkozókon, e-mailen vagy telefonon keresztül segíthetnek a diákoknak. A diákok először az OLLU-nál jönnek: tanulni fognak a valós idejű tapasztalattal rendelkező oktatóktól, valamint az akadémiai hitelesítő adatoktól, akik túlmutatnak az elméleten, hogy elmagyarázzák szerepét és felelősségét.

Helyszínek

San Antonio

Address
411 S.W. 24th St.
78207 San Antonio, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket