Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Bevezetés

Hivatalos Leírás


Pepperdine University Graduate School of Education és Pszichológia (GSEP) innovatív tudományos programok szentelt épület tudós-szakemberek keresztül gyakorlati tanulás. Mi alakítja az egyének, akik lesz katalizátorok inspirációt és a változás.

A Pepperdine University Graduate School of Education és Pszichológia (GSEP) egy innovatív tanulási közösség, ahol oktatók, alkalmazottak, és a diákok a különböző kultúrák és perspektívák közös munkát, hogy elősegítse a tudományos kiválóság, társadalmi célú, értelmes szolgáltatás, és az önmegvalósításhoz.

Mint egy diplomás iskola egy keresztény egyetem, GSEP arra törekszik, hogy oktassák és motiválja a diákokat, hogy vállalja vezetői szerepek szakmák, fejlesztésére és bővítésére életét az egyének, családok és közösségek.

Abban GSEP mi ölelés emberi sokszínűség, amely véleményünk szerint a természetes kifejeződése az isteni teremtés-munkánkban, hogy előre a tanulás és a szolgáltatás. GSEP előlegek, fenntartja és támogatja a multikulturális jártasságot.

A stratégiák a feladat teljesítéséből állnak:

  • Előmozdítása diskurzus, amely értékeli az egyes tagok háttér, tapasztalatok, és a perspektíva;
  • Toborzás, megtartva, és előre változatos diákok, az alkalmazottak, és a kari;
  • Fejlesztése tantervi modellek gyakorlat oktatási és pszichológiai környezetben;
  • És elérve a szélesebb közösségek megértés elősegítése és megkönnyítése megoldások sokféleségét kihívásokra.

A szellem, az energia és akciók lesznek ihletet oktatás és a pszichológia közösségeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MA

Master of Arts a klinikai pszichológia a hangsúly a házasság és a család terápia

On-line Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Pepperdine University online pszichológia mester program felkészíti a tanulókat a tartalmas munka, a pszichológia, humán szolgáltatások, és a kapcsolódó területeken keresztül érték-alapú tananyag. [+]

Pepperdine University online pszichológia mester program felkészíti a tanulókat a tartalmas munka, a pszichológia, humán szolgáltatások, és a kapcsolódó területeken keresztül érték-alapú tananyag.

Pszichológia @ Pepperdine az online pszichológia mester program Pepperdine Egyetemen. Célja a diákok, akik szeretnének javítani a jólétét mások megértése révén az emberi viselkedés, a program azt tanítja elvek a pszichológia segítségével ugyanazt a tantervet az on-campus programot. A diákok kapnak egy szigorú, értékalapú oktatás tanulnak közvetlenül Pepperdine kari, akik aktív szakemberek és szakértők a saját területén.

Pepperdine University online MFT mester program felkészíti a diákokat, hogy folytassák az engedélyeztetést Kaliforniában LMFTs vagy LPCCs akik segítik az egyének, párok és családok gyarapodását. ... [-]


Master of Arts in Psychology

On-line Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A tananyag felkészíti a diplomásokat doktori tanulmányok folytatására, klinikai pszichológusként történő engedélyezésre, vagy karrierre az emberi szolgálatok területén. [+]

A Pepperdine Egyetem programja a Pszichológia programot kínálja az interneten, amely lehetővé teszi a diákok egész ország számára, hogy Pepperdine végzős képzésben részesüljenek, anélkül, hogy részt vettek az egyetemen.

Pénzügyi támogatás

Pénzügyi támogatás, beleértve a kölcsönöket és ösztöndíjakat, felajánlották, hogy segítséget nyújtsanak a hallgatóknak a Pszichológia @ Pepperdine képzési programok finanszírozásában. A legtöbb Pepperdine Egyetem Graduate School of Education és Pszichológia (GSEP) jelöltek pályázhatnak szövetségi hallgatói támogatásra.

Magántulajdonú hitelek állnak a diákok rendelkezésére, akik további pénzügyi támogatást igényelnek, és a diákokat arra is ösztönzik, hogy külső ösztöndíjfinanszírozást kérjenek.... [-]


Kapcsolat