Hivatalos Leírás

Purdue Polytechnic Institute

A következőkről

A Purdue Polytechnic Institute egyik 10 egyetemi kollégiumok a Purdue Egyetemen kínál graduális és posztgraduális fok között számos tudományág. A főiskola hét olyan tudományos iskolák, osztályok és részlegek:

 • Repülési és közlekedési technológiák
 • Gyártástechnológia
 • Számítástechnikai és Informatikai
 • A számítógépes grafika
 • Építőipari Management Technology
 • Katonai Science & Technology
 • Technology Leadership & Innovation

Amellett, hogy a Purdue Egyetem fő campus West Lafayette, Indiana, Purdue Műszaki kínál válassza szakok kilenc Indiana közösségekben.

A főiskola jelentős átalakuláson megy át, amely hatással van minden részletét a kollégium. A Műszaki neve legjobban megtestesíti a jellemzőit, elemeit, és a filozófia a transzformált főiskolai és könnyen jelentése jellegzetes márka, amely kiemeli az egyedi jellegét a tanulási tapasztalat.

Az egyetemi programok ötvözik elméleti alapú alkalmazott tanulási, csapat-alapú projektek, integrált humán vizsgálatok, kompetencia alapú credentialing, és egy sor tapasztalati alkatrészek, mint az ipar által finanszírozott vezető kidolgozásában elért projektek, szakmai, globális immersions, valamint tanúsító kereső tevékenységet. A Műszaki tanulási tapasztalat célja, hogy készítsen diplomásokat, akik nem csak a mély műszaki ismeretek és alkalmazott ismeretek az általuk választott fegyelem, hanem rendelkeznek a problémamegoldás, a kritikus gondolkodás, a kommunikáció, és a vezetői képességek által keresett iparágak és közösségek.

Kutatás a testületen belül továbbra is bővíteni és erősíteni, öt aláírás területeken vezeti a kollégium a technológiai és tudományos élvonalában:

 • Biológiailag inspirált Fenntarthatóság
 • Robotika, Gyártás, és az autonómia
 • Zárt hurok Healthcare
 • Innovatív STEM oktatás
 • Emberi Scale Computing

Akár nyilvánított egy átalakított tanulási tapasztalat, hogy készítsen az ipar kész diplomásokat, akik a készségek a mai gazdaság, illetve lebonyolítása használatra inspirált kutatások előre a technológia fejlődését és megoldani valós kihívásokra, a Purdue Polytechnic Institute célja, hogy a világ vezető.

Purdue Polytechnic-ben alakult, 1964-ben a Purdue University School of Technology. Ez átkeresztelték College of Technology 2005-ben és 2015-ben, a kuratórium jóváhagyta a jelenlegi nevét támogatására a kollégium átalakítás részeként elnök Mitch Daniels Purdue Moves kezdeményezést.

Purdue Polytechnic Institute

Küldetés, jövőkép és értékek

Küldetés

Hogy inspirálja, nevelés, és mentora hallgatók megtanulják csinálva és integrált vizsgálat előkészítése diplomások a siker, mint a jövőbeli technológiai újítások és az ipar vezetői; és előre transz-diszciplináris tanulás, az elköteleződés és használat ihletésű foglalkozó kutatás fontos állami és a globális kihívásokra.

Látomás

Mi egy transzformációs főiskolai határtalan hagyomány ... úttörői megtanulják csinálva és használja ihletésű kutatás.

Statement of Integrity és a magatartási kódex

Purdue és a Purdue Polytechnic Institute, integritását elengedhetetlen a küldetésünk. Mi jár őszinteség és tartsák be a legmagasabb szintű erkölcsi és etikai értékek és elvek keresztül személyes és szakmai magatartás. Megmutatjuk, hogy megértsük ezeket az értékeket és elveket, és fenntartják őket minden cselekvés és döntés. A bizalom és a megbízhatóság járnia azzal, hogyan viselkedünk, ahogy fenn a kultúrát, amely alapján az etikus magatartás Elvárjuk intézkedések összhangban kell lennie a szavak és a szavak, hogy összhangban legyen a szándék. Elfogadjuk Felelôsségünkbôl részesedés vezető szerepet a demokratikus szellem, és alá magunkat, hogy a legmagasabb szintű közbizalmat. Tartjuk magunkat számon a szavak és a tetteinkért. Mi fenntartása a legmagasabb áll a méltányossági járnak felelős állampolgárokként tiszteletben egyformán közepette sokféleség megőrzése mások jogait, és kezeli az összes egyének méltóságát. Teljesíteni a célokat, mint tanulási közösség, ragaszkodunk ahhoz, hogy a célok a diákok tanulási nem kerülnek veszélybe. Kezeljük minden diák igazságosan, és a mi értékelések tanulási eredmények pártatlanok, és kizárólag a bizonyított tudományos teljesítmény.

Mint a szárazföldi támogatás intézmény azt bizonyítjuk, a társadalom választótestületünk és kiterjeszti a számukra tudásunk források. Megígérjük, hogy bölcsen használja a mi források és hogy jó sáfárai a pénzügyi, a tőke és az emberi erőforrások.

Műszaki tanulási környezet

A Purdue Polytechnic Institute reagál a változások a diákok és a társadalom - mi átalakítják tanulási környezetet, hogy jobban szolgálja az igényeiknek.

Purdue Műszaki egyedülálló tanulási környezet kombinációja határozza meg a 10 legfontosabb elemét.

Elméleti alapú alkalmazott tanulási

Kezdjük tanulmányozásával az elmélet, akkor alkalmazzák. . . igazán alkalmazzák. Cselekedve tanulás alapja a Purdue Egyetem politechnikai tanulási tapasztalat. Ez egy erős és kipróbált megközelítés, ami hajtja a diákok jobban megértsék és megtartása fogalmak.

TEAM projekt-alapú tanulás

A vállalatok és a közösségek támaszkodnak csapatmunka a siker eléréséhez. Mi gyakorolják. Az első félévben az utolsó, a csapat projektek alapköve Purdue Műszaki programok kiteszik a diákokat a csapat dinamikáját, határidők és problémamegoldó technikák.

KORSZERÛSÖDÔ tanítási módszerek

Miért osztályokat kell tanítani egy oktató előadást előtt egy osztályban? Ők nem. Egyre több a tanfolyamok alkalmazzák a kutatás-bizonyított, state-of-the-art tanítási módszerek néven aktív tanulást. Ez más, szórakoztató, kihívásokkal teli, és hatékonyabb.

Integrált oktatási-környezeten TANTERVÉRE

A diákok megtanulják könnyebben, ha 1) van egy mély megértése a célja a tanulási, 2) a tanulási folyamat, éppen időben, mielőtt szükség van rá, és 3) a tanulási eredmények vannak kötve a gyakorlati tapasztalatok. A tanfolyamok a következő pillére a célra, az időzítés, és a praktikum.

INTEGRÁLT HUMÁN VIZSGÁLATOK

Az integráció a technológia vizsgálatok humán és társadalomtudományi tanulmányok javítja a diákok kritikai gondolkodás, a kreativitás, a logika és az innováció. Műszaki hallgatók végzős ezek a készségek és jól felkészült egy életre a tanulás és a siker.

KOMPETENCIA credentialing

A diákok bizonyítani elsajátítását koncepciók és alkalmazott készségek (más néven kompetenciák), rugalmasságot élveznek összpontosítani érdekeiket, míg a tanulás a saját üteme, és épít e-portfóliók, hogy bemutassa a képességeiket. Purdue egy vezető kompetencia alapú tanulás.

SENIOR capstone PROJEKTEK

Valódi projektek valós ügyfelek javára diákok, cégek és közösségek. Purdue Műszaki vezető programok közé capstone projektek, amelyek lehetővé teszik a diákok alkalmazni, amit tanultak, hogy megoldja a valós kihívások által kiválasztott vállalati és közösségi partnerek.

Szakmai gyakorlat

Mi nem csak ösztönözni a diákokat, hogy folytassák szakmai - rejtjük őket és más munkaerő-szerű tevékenységeket a programokat. A nyári, illetve a félév során, a diákok ezeket a lehetőségeket bővíteni tudásukat és képességeiket, és megalapozhatja a jövőbeni elhelyezkedéshez.

GLOBAL / KULTURÁLIS Immersions

A világ zsugorodik, miközben a globális és kulturális lehetőségek növekednek. Elterülő multikulturális tanulási környezet, tele oktatók, alkalmazottak, és a diákok több mint 100 ország, Purdue Műszaki egyben dúsított perspektíva révén külföldi tanulmányi, nemzetközi szakmai és egyéb globális és kulturális tevékenységek.

KAR-diák mentori

Főiskolások sikeresebbek, ha van valaki, aki speciális érdeklődés törekvéseiket és a haladás. Diákjaink az egyedülálló lehetőséget, hogy egy kar tagja rendelve, mint a mentor, a kormány nekik felé sikerrel nyújtva szakmai iránymutatást és támogatást a tanév során.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Ha a repülés kihívásokkal teli, speciális világában szeretnél előrelépni, a Purdue MSc a Repülés és Repülésirányítás területén segítséget nyújt az alapvető vezetési és ve ... [+]

Ha a repülés kihívásokkal teli, speciális világában szeretnél előrelépni, a Purdue MSc a Repülés és Repülésirányítás területén segítséget nyújt az alapvető vezetési és vezetési készségek fejlesztésében.

Megkülönböztetett oktatási háttérrel rendelkező professzorok és a polgári repülés, a katonai repülés és a kormányzati szerepek terén szerzett szakmai tapasztalatainknak köszönhetően iparági kurzusaink számos légiforgalmi irányítási feladatot előkészítenek Önök számára.

A gazdasági előrejelzések arra utalnak, hogy az utazó utas- és légi teherszállítási követelmények folyamatos növekedése a légiközlekedési ágazat drámai bővülését fogja eredményezni, és megköveteli a meglévő légiközlekedési rendszer architektúrájának teljes szerkezetátalakítását. Ez az iparági növekedés a légiközlekedési ágazat vezetői lehetőségeinek széles skáláját nyújtja azoknak az egyéneknek, akik rendelkeznek repülési és repülőtéri irányítási képességekkel, például operatív elemzéssel, biztonsági rendszerek fejlesztésével, projektmenedzsmenttel, rendszerintegrációval, környezeti fenntarthatósággal és a kapcsolódó interdiszciplináris készségekkel.... [-]

Amerikai Egyesült Államok West Lafayette
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
11 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Kezelje az utat egy jobb karrierhez egy mesterképzéssel, amelynek középpontjában az IT-projektmenedzsment áll, hogy megfeleljen az iparági / üzleti követelményeknek ebben ... [+]

Kezelje az utat egy jobb karrierhez egy mesterképzéssel, amelynek középpontjában az IT-projektmenedzsment áll , hogy megfeleljen az iparági / üzleti követelményeknek ebben a dinamikus területen. Tanuljon eszközöket és technikákat, amelyek a projekt életciklusának minden fázisára alkalmazhatók. Ez a 100% -os online program a Project Management Institute (PMI®) által kifejlesztett Testület anyagát tartalmazza - beleértve a követelmények feltárását és menedzselését, az ütemezésfejlesztést és -kezelést, a portfóliókezelést és a kiszervezett erőforrások kezelését.

A tananyag növeli tudását az alkalmazási körben, időben, költségben, kommunikációban... [-]

Amerikai Egyesült Államok West Lafayette
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
11 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Válasszon magának egy kiváló diplomát a Master of Science (MS), amelynek középpontjában az IT Business Analysis. Ez a 100% -os online MS egy IIBA®-t tartalmaz ... [+]

Válasszon magának egy kiváló diplomát a Master of Science (MS), amelynek középpontjában az IT Business Analysis. Ez a 100% -os online MS egy IIBA®-t tartalmaz

Az üzleti elemzők létfontosságú szerepet játszanak az üzleti és informatikai funkciók áthidalásában. Képes megérteni az üzleti területet és lefordítani ezeket a szükségleteket a technikai embereknek az általuk megértett módon, elengedhetetlen bármely projekt kezdeményezés sikeréhez.

A tananyag növeli tudását a szervezet szerkezetének, politikáinak és működésének területein. Ismerje meg, hogyan működik együtt a szervezeti vezetés és az informatikai részleg között, hogy segítsen nekik megérteni a szervezet szükségleteit és azt, hogy az információs társadalom hogyan segíthet a célok elérésében. Készítsen készségeket az üzleti követelmények akadálymentesítésére, dokumentálására és végrehajtására. Alkalmazza a szerzett ismereteket a IIBA® sikeres átadásához... [-]

Amerikai Egyesült Államok West Lafayette
Nyílt Beiratkozás
Angol
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Állítsd el magadtól a kiváló vezetői engedélyt a MSc Építésügyi Menedzsmentben. A Building Management (CM) a vezetési elveket és az innovatív technológiákat alkalmazza a ... [+]

Válasszon magának egy kiváló vezetői engedélyt egy MS-ben az Építésügyi Menedzsmentben. A Building Management (CM) a vezetési elveket és az innovatív technológiákat alkalmazza a lakossági, kereskedelmi és infrastrukturális létesítmények építési projektjeinek hatékony vezetésére, szervezésére és kezelésére.

A CM-n keresztül az épületek és az infrastrukturális létesítmények ellenőrzött szisztematikus módon épülhetnek fel, hogy maximalizálják az építési hatékonyságot és biztosítsák a legmagasabb minőséget.

A Purdue Egyetemmel végzett fejlettségi fokozatában alapvető ismeretekkel és képzettséggel rendelkeznek, hogy jelentős mértékben járuljanak hozzá az építkezés területén. A 100% -os online tanterv célja, hogy képzett személyeket állítson fel az építőipar vezetői pozícióira. Hangsúlyozzuk az építési műveletek és a vállalati szintű menedzsment előnyeit egy MBA, de az összpontosítás az építőiparban. Ez a program azoknak az egyéneknek, akik az építőmérnöki, az építőmérnöki vagy az akkreditált egyetem közeli rokonsági területén szerzett diplomát.... [-]

Amerikai Egyesült Államok West Lafayette
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
24 hónap
On-line
Bővebben magyarul

Mester Oklevél

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Az Irányító Informatikai Technológiai Projektek doktori képesítési programja végzős hallgatók bevezető szintű végzettséget nyújt az IT-projektek vezetésében, tervezésében ... [+]

Kezelje az utat a jobb karrierhez

Az Irányító Informatikai Technológiai Projektek doktori képesítési programja végzős hallgatók bevezető szintű végzettséget nyújt az IT-projektek vezetésében, tervezésében, végrehajtásában és ellenőrzésében. Ez a tanúsítványprogram előkészítő szintű készségeket biztosít az összetett, több funkcionális IT-vel kapcsolatos üzleti kezdeményezések sikere érdekében.

Az online doktori bizonyítvány különösen a rendszerelemzők, programozók és tervezők, projektmenedzserek és mások számára keresendő a technológiai projektek adminisztrációjában. Ismerje meg a mai technológiai piacon alkalmazott új és továbbfejlesztett IT-projektmenedzsment eszközöket és technikákat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok West Lafayette
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 36 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Ismerje meg az építési menedzsment alapjait. Ez a tudás segít az építkezések elméletének és elveinek alkalmazására, hogy hatékonyan azonosítsák, elemezzék és kezeljék a s ... [+]

Alkalmazások elfogadása most 2019 tavaszán

Ismerje meg az építési menedzsment alapjait. Ez a tudás segít az építkezések elméletének és elveinek alkalmazására, hogy hatékonyan azonosítsák, elemezzék és kezeljék a szervezeten belüli építési műveleteket.

A Purdue Egyetem doktori tanúsítványával a szakemberek megtanulják elemezni a korszerű építkezési gyakorlatok technikáit, beleértve a számviteli és pénzügyi gyakorlatot, jogi kötelezettségeket, jogokat és jogorvoslati lehetőségeket az építőipari vállalat licitálásához, szerződésekhez és építési változásokhoz, kockázatkezeléshez és marketingelmélethez folyamat.

A tanterv célja, hogy képzett személyeket állítson fel az építőipar vezetői pozícióira, különös tekintettel az építési műveletekre és a vállalati szintű irányításra.... [-]

Amerikai Egyesült Államok West Lafayette
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Az Informatikai Üzleti Elemzés végzős hallgatói program végzős hallgatók bevezető diplomás szintű oktatás az üzleti elemzés fontos szempontjai. ... [+]

Az Informatikai Üzleti Elemzés végzős hallgatói program végzős hallgatók bevezető diplomás szintű oktatás az üzleti elemzés fontos szempontjai.

A tanúsítási program a szakemberek számára biztosítja az IT-vel kapcsolatos projekteket megalapozó üzleti követelmények meghatározásának ismeretét. Ezenkívül segít abban, hogy azonosítsák, elemezzék és tervezzék meg azokat a folyamatokat, amelyek javítják a szervezeten belüli információáramlást.

A bizonyítvány-program alapfokú végzettséget nyújt a foglalkoztatás számára azok számára, akik jelenleg üzleti elemzőként dolgoznak, vagy az üzleti elemzőkkel kapcsolatos feladatokkal megbízott vagy azzal foglalkozó személyeket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok West Lafayette
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 36 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Ha a repülés kihívásokkal teli szakterületén szeretnél előrelépni, akkor a Purdue doktori bizonyítványa a repülésbiztonsági irányításban segít a tudás megszerzésében a ha ... [+]

Rolling Admissions - Alkalmazások elfogadása most

Ha a repülés kihívásokkal teli szakterületén szeretnél előrelépni, akkor a Purdue doktori bizonyítványa a repülésbiztonsági irányításban segít a tudás megszerzésében a hatékony repülésbiztonsági programok kidolgozásában, vezetésében és végrehajtásában. Megkülönböztetett oktatási háttérrel rendelkező professzorok és a polgári repülés, a katonai repülés és a kormányzati szerepek terén szerzett szakmai tapasztalatainknak köszönhetően az iparág-specifikus tanfolyamok számos repülésszellemre készülnek fel.

A gazdasági előrejelzések arra engednek következtetni, hogy az utazó utas- és légi teherszállítási követelmények folyamatos növekedése a légiközlekedési ágazat drámai bővülését fogja eredményezni, és megköveteli a meglévő légiközlekedési rendszer architektúrájának teljes szerkezetátalakítását. Ez az iparági növekedés a légiközlekedési iparágban olyan lehetőségek széles skáláját nyújtja, amelyek olyan légi közlekedési és repülőtéri irányítási képességekkel rendelkeznek, mint a kockázatok kezelése, a biztonsági rendszerek fejlesztése és a kapcsolódó interdiszciplináris készségek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok West Lafayette
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Location address
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Social Media