Hivatalos Leírás

A Reinhardt Egyetem felnőtt hallgatók számára rugalmasságot kínál egy Bachelor of Business Administration vagy Bachelor of Criminal Justice diploma megszerzésére egy teljesen akkreditált Főiskolán, amely rendelkezik a legmagasabb akkreditációs szabványokkal. A tanfolyamokat olyan kiváló szakemberek tanítják, akiknek a tapasztalataik terén valós tapasztalattal rendelkeznek, és elkötelezettek az Ön oktatásával és sikerével kapcsolatban.

A REINHARDT MEGFELELÉSÉNEK TÉNYLEGES OKAI JÓVÁHAGYÁSÁRA TÖRTÉNT.

 • A diplomások a karrierjüket elősegítik szakmai és személyes célok elérése érdekében.
 • A szakterületen dolgozó szakemberek által tervezett és tanított kurzusok.
 • Egy intézményi történelem, amely támogatja a szakmai közösség képzési / akadémiai igényeit.
 • A regionálisan akkreditált kollégiumok, egyetemek és műszaki főiskolák által elfogadott kreditek átutalása.
 • A program formázása felnőtteknek dolgozik.
 • Rugalmas fokú befejezése 100% online.
 • A tandíj tartalmaz e-tankönyveket és laptopot. (Büntető igazságszolgáltatás
 • Olyan tanulási irányítási rendszer használata, amely a tanulók oktatási igényeinek támogatását szolgálja a dinamikus interakció és a hagyományos magtartalom kombinálásával.

A Reinhardt Egyetem elkötelezett az Ön céljainak elérésében.

Segítünk Önnek a kezdeti érdeklődésükkel, egészen az érettségig és azon túl. Elképesztő feladat lehet, hogy még a diploma megszerzésére is gondolkodni kezdjünk, és a Reinhardt Egyetemen elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk Önnek a siker minden lépésében, hogy a fontos dolgokra összpontosítson: a tanulás és a célok elérése.

PÉLDÁK A PÁLYÁZATOKBÓL A TANFOLYAMUNK SIKERTESSÉGÉNEK SZÓLÓINAK TÁMOGATJA ÖN:

 • Győződjön meg arról, hogy az alkalmazáscsomag befejeződött
 • Tájékoztat a sikeres hallgatói forrásokról
 • Biztosítja a tantermi technológiával való bizalmát
 • Összekapcsolva Önt a megfelelő személyzettel a finanszírozással és a tudósokkal kapcsolatban
 • Irányítja az érettségi követelményeket
 • A motiváció sikerének maximalizálása a gyakori minőségi kölcsönhatások révén
 • Mentés az akadályok eléréséig

Beszélgethetünk a telefonon, vagy válaszolhatunk egy gyors kérdésre e-mailben. Bonyolultabb kérdésekről az egyszerű kérdésekre rendelkezésre áll, hogy segítsünk Önt az utazás során.

ÖNÉRTELMEZHETŐSÉGÉRE VAN SZÜKSÉG NÉLKÜL.

 • Minden Reinhardt online diák hozzáférést biztosít a Brainfuse-on keresztül ingyenesen igénybe vehető tanfolyamhoz, amely magában foglal egy írólaboratóriumot és tananyagokat több olyan tantárgyhoz, mint a matematika és a tudomány.
 • Az agytömeg-szolgáltatás ingyenes online, bármikor.
 • A Brainfuse elérése az online tantermi erőforrások oldalán keresztül érhető el, és a részletekért lépjen kapcsolatba a Student Success Counselorral.

SACSCOC Akkreditáció

A Reinhardt Egyetemen a Dél-egyesület a Főiskolák és Iskolák Bizottsága akkreditálta a társult, érettségi és mesterképzést.

Akadémiai tanúsítvány

A Reinhardt az iparág alapja egy olyan campus rendőri akadémián, amelyet a Georgia Békefenntartó Szabványügyi és Képzési Tanácsának tanúsítanak. Felhatalmazást kapunk arra, hogy az alapvető bűnüldözési tréninget fejlett, szakosodott és továbbképzéssel együtt szállítsuk. Régóta szerzett tapasztalataink miatt tudjuk, hogy a bűnüldöző szakemberek körében egyre nagyobb szükség van az oktatás bővítésére annak érdekében, hogy versenyképesek és aktuálisak legyenek a területen. Azt is tudjuk, hogy a szakemberek mind a szakmai, mind a személyes kötelezettségeikkel foglalkoznak.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Reinhardt University - Online Programs

A Reinhardt Egyetem büntető igazságszolgáltatás alapja a munkatársak számára készült, és teljesen online szerzett. ... [+]

A Reinhardt Egyetem büntető igazságszolgáltatás alapja a munkatársak számára készült, és teljesen online szerzett.PROGRAM FORMÁTUM

Az új hallgatók nyolc héten belül elfogadják az online programokat. Minden őszi és tavaszi félév tizenhat hétből áll, és két nyolchetes foglalkozásra oszlik. A nyári félév tizennégy hét, két hét hétre osztva. A diákok félóránként összesen két órát veszek igénybe, ahol a hallgató teljes munkaidős státuszt szeretne.

Jutalmazz magad fokon. Szeretné előre karrierjét és áttelepíteni vezetői és parancsnoki pozíciókat? Egyre növekszik, hogy a büntető igazságszolgáltatás egy fokozata kulcsfontosságú az előrelépéshez.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Waleska
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul

Associate Degrees

Reinhardt University - Online Programs

A Reinhardt Egyetem online büntető igazságszolgáltatási programja rugalmasságot és lehetőséget kínál a tanulmányainak bármikor, bárhol történő elvégzésére. ... [+]

A Reinhardt Egyetem online büntető igazságszolgáltatási programja rugalmasságot és lehetőséget kínál a tanulmányainak bármikor, bárhol történő elvégzésére.

Az új hallgatókat nyolchetente fogadják el a tudományügyi titkárság a büntető igazságszolgáltatási programban. Minden őszi és tavaszi félév tizenhat hétből áll, és két nyolchetes foglalkozásra oszlik. Nyári félév 14 hét, és két hét hétre osztva. A diákok két órát tartanak minden egyes foglalkozásban összesen négy osztályon (12 féléves kredit) szemeszterenként.

A 60 órás ACJ képzési program csak öt félévben fejezhető be, félóránként 12 órával. A továbbképzési kredit akár 30 szemeszteróra is igénybe vehető. Tanfolyamok tanítani 100% online.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waleska
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Reinhardt University - Online Programs

Az új hallgatók nyolcévente fogadják el a Business Administration program munkatársait. Minden őszi és tavaszi félév tizenhat hétből áll, és két nyolchetes foglalkozásra ... [+]

Az új hallgatók nyolcévente fogadják el a Business Administration program munkatársait. Minden őszi és tavaszi félév tizenhat hétből áll, és két nyolchetes foglalkozásra oszlik. Nyári félév 14 hét, és két hét hétre osztva. A diákok két órát tartanak minden foglalkozásban összesen négy osztályon (12 féléves kredit) szemeszterenként.

A 60 órás ABA képzési program akár öt félévben is elvégezhető, félóránként 12 óra hitel. A továbbképzési kredit akár 30 szemeszteróra is igénybe vehető. Tanfolyamok tanítani 100% online.

A RHU 101-et a beiratkozás első félévében kell elvégezni, és a "C" vagy annál magasabb fokozattal kell kitölteni ahhoz, hogy beiratkozhasson a programba.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waleska
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul

BBA

Reinhardt University - Online Programs

Ismét hallgatjuk diákjainkból, hogy karrierjükben zsákutcájukat elérik, mert nem rendelkeznek diplomával. Reinhardt online képzési lehetőségei segítenek abban, hogy áttör ... [+]

A Reinhardt Egyetem üzleti továbbképzését a különböző szakmai hátterű szakemberek számára tervezték, hogy együttműködjenek és teljesítsék az online diplomát.

Az új hallgatók nyolc héten belül elfogadják az online programokat. Minden őszi és tavaszi félév tizenhat hétből áll, és két nyolchetes foglalkozásra oszlik. A nyári félév tizennégy hét, két hét hétre osztva. A diákok félóránként összesen két órát veszek igénybe, ahol a hallgató teljes munkaidős státuszt szeretne.

Az 51 órás BBA főprogram kurzusát 16 hónapban lehet befejezni, feltéve, hogy a hallgató a megfelelő általános oktatási és szabadon választható krediteket kapja a programba való belépéskor.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Waleska
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul