Rockhurst University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Rockhurst Egyetemen tanulnak a vezetők. Az életet úgy alakítjuk át, hogy egy olyan oktatási közösséget hozunk létre, amelynek középpontjában az oktatás kiválósága áll. A Missouri állambeli Kansas City-ben található jezsuita egyetem szervesen részt vesz városunk és régiónk életében és növekedésében.

A rockhursti diplomások két életet megváltoztató eszközt kapnak: egy minőségi fokozatot, amely bárhová elviszi őket, ahová akarnak menni, és azt a képességet, hogy szolgáltató szemléletű lencsén keresztül tekinthessenek a világra.

Büszke örökséggel, kitűnő öregdiák-hálózattal és elismerésekkel büszkélkedhetünk, amelyek a 2020-as amerikai magas rangú amerikai híreket rangsorolják:

  • A legjobb fokozatú iskola részmunkaidős MBA
  • # 15 az információs rendszerekben (diplomás)
  • # 18 Menedzsment MBA
  • # 23. A legjobb regionális egyetemek középnyugati ranglista

Rockhurst több mint 50 egyetemi és posztgraduális diplomát, valamint személyes tanulást kínál 12: 1 hallgató-kar arány mellett. Emellett kiváló oktatást kínálunk, amely szintén meglepően megfizethető. A Missouri-i főiskolák között a negyedik helyet foglaljuk el a befektetések megtérülése szempontjából, és országszerte a legjobb 17% -ban vagyunk.

Több mint 25 000 öregdiákunk több mint fele Kansas City nagyvárosában él. Pályakezdőink vezetői szerepet töltenek be Kansas City-ben és az egész világon működő nagyvállalatoknál és szervezeteknél.

A Rockhurst Egyetemet a Felsőoktatási Bizottság akkreditálta, és az Északi Központi Szövetség tagja. Helzberg School of Management az egyetlen magánintézmény Kansas City-ben, amelyet az AACSB International akkreditált, amely az üzleti akkreditáció aranyszintje, amelyet a világ üzleti iskoláinak kevesebb mint 5% -a szerzett. A jezsuita főiskolák és egyetemek szövetségének 28 tagintézménye is egyben vagyunk.

Helyszínek

Online

Address
Rockhurst Road,1100
64110 Kansas város, Missouri, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket