Hivatalos Leírás

A Rutgers menedzsment- és munkakapcsolati iskolája (SMLR) a munka világának vezető szakértelme, hatékony és fenntartható szervezetek kialakítása, valamint a változó munkakapcsolat. Az iskola két részlegből áll, amelyek közül az egyik a stratégiai humánerőforrás-gazdálkodás valamennyi aspektusára összpontosít, a másik a munkaügyi tanulmányokkal és a munkaügyi kapcsolatokkal foglalkozó társadalomtudományi szakterületekre összpontosít - a tudományágak széles köréből.

A Humán Erőforrás Menedzsment részleg a stratégiai humánerőforrás-menedzsment minden aspektusára összpontosít, beleértve az emberi erőforrások szerepének megértését az egyéni és szervezeti siker meghatározásában, valamint az emberi erőforrások globális kontextusban való kezelésében. A Munkaügyi Tanulmányok és Foglalkoztatási Kapcsolatok Osztály tanulmányozza és tanítja a munka és a munkaviszony minden aspektusát, és különösen azt, hogy a kollektív képviselet és a közrend hogyan javíthatja a munkavállalók jólétét.

Emellett az SMLR számos, a világszínvonalú kutatók és szakemberek által tanított továbbképzési és tanúsítási programokat kínál.

Történelem

Az SMLR-t eredetileg a New Jersey-i törvényhozási törvény 1947-ben hozta létre a Vezetői és Munkaügyi Kapcsolatok Intézetének (IMLR). Mint a többi nagy ipari államban egyidejűleg létrehozott társaik, az Intézetet a II. A New Jersey-i Állami Egyetem zászlóshajó campusában hivatalosan 1994-ben lett a New Brunswick / Piscataway-ben. Kattintson ide a Rutgers és az IMLR munkaügyi oktatásának történetéről.

Miért SMLR

Az SMLR egyedülálló tanulási élményt nyújt, ahol:

  • Ismerje meg a nagyon idézett és közzétett karokat.
  • Tapasztalja meg az innovatív tanítási módszereket.
  • Hálózat az iparág vezetőivel.
  • Foglalkoztatási lehetőségek.

Ránézésre

  • Diákok: 1,597 (teljes munkaidős és részmunkaidős)
  • Kar: 50 (teljes munkaidőben)

Jellemzők

  • Három különböző fokozatú alapképzési programot kínálnak, két BA-programot a Művészeti és Tudományos Iskolával együtt, valamint egy BS-programot, melyet online lehet kitölteni. Fedezze fel, amely megfelel az Ön igényeinek és érdekeinek.
  • Az iskola két magasan elismert mesterfokozatot kínál: az MHRM-et és a MLER-et. diplomát az ipari kapcsolatokban és a humán erőforrásokban, ahol a diplomások kutatási és tudományos pozíciókba mennek.
  • Az iskola küldetésének kulcsfontosságú eleme a munkahely változó természetét feltáró és előrejelző kutatás.
  • Számos központ és program, amely a kutatás vezetésére és a munkaerő javítására összpontosít. A továbbképzési programok közé tartozik a Munkaügyi Oktatás és Kutatás most (LEARN) és a Rutgers vezetői képzése.110883_pexels-photo-1595391.jpeg
Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Masters

Rutgers University

A program mélyreható emberi erőforrás menedzsment ismereteket és készségeket kínál, amelyek megkülönböztetik a résztvevőket a társaiktól és lehetővé teszik számukra, hogy ... [+]

program áttekintés

A Rutgers online professzionális mesterképzés humánerőforrás-menedzsment programjában az emberi erőforrás szakemberek és a 4 éves tapasztalattal rendelkező vezetők / felügyelők számára készült, akik arra törekszenek, hogy karrierjüket vezető HR vagy vezetői pozíciókba helyezzék.

A program mélyreható emberi erőforrás menedzsment ismereteket és készségeket kínál, amelyek megkülönböztetik a résztvevőket a társaiktól és lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan kommunikáljanak más vezetőkkel regionális, nemzeti és globális szinten. A Rutgers MHRM program befejezői HR-témakör szakértők, akik képesek a HR-funkciót és annak gyakorlatát a szervezeti stratégiájukhoz szervezni és alkalmazni.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Piscataway Township
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
18 - 60 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
Address
94, Rockafeller Rd
08854 Piscataway Township, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok