Saint Mary's University of Minnesota Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Saint Mary's University of Minnesota Online Képzési Programjai

A Saint Mary's-nál büszkék vagyunk arra, hogy olyan online egyetemi és diplomás képzést kínáljunk, amely kiegészíti az Önhöz hasonló dolgozó felnőttek menetrendjét. Megfizethető, kényelmes oktatást kaphat egy legmagasabb rangú egyetemtől, amely valós alkalmazásokban alapul.

A Saint Mary's Egyetem hosszú innovációs oktatási története az iPaden folytatott tanulás menedzsment rendszerével folytatódik, amely lehetővé teszi a tanulás menetét. A folyamatos tanulás, az etika és a közös jólét előmozdítása iránti elkötelezettségünk továbbra is fennáll. Online programjainkon keresztül keményen dolgozunk, hogy ösztönözzük a tanulókat arra, hogy átgondolt szakemberekké és etikus vezetőkké váljanak.

Vigye magával az osztálytermet

Fedezze fel forradalmian új tanulási irányítási rendszerünket olyan iPad-en, amely az órákat az órákra helyezi. Diákként online programjainkon a program időtartama alatt a tanulási platformunkkal betöltött iPadet kapja.

  • Zökkenőmentesen hozzáférhet a tananyaghoz
  • Tartsa magát az osztálytársakkal és a kari bárhol
  • A mobiltechnológia készségeinek fejlesztése a munkáltatók számára

Gyakorolj gyakorlati, karrier-központú oktatást támogató, diákorientált online környezetben. Tudjon meg többet a Szent Mária Egyetemen és az oktatási innováció történelméről.

Helyszínek

Winona

Address
700 Terrace Heights

55987-1399 Winona, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok