Saint Joseph's University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Szent József Egyetem egy átfogó, nemzetközileg elismert egyetem a Philadelphia főváros szélén, diákokkal az egész országban és a világ minden táján, online és az egyetemen. A Szent József Egyetem regionálisan akkreditált - a hagyományos egyetem vagy egyetem legmagasabb szintű akkreditációja - a Közép-Államok Kollégiumok és Iskolák Egyesülete által. A nemzeti rangsorunk és az AACSB akkreditáció a Haub Iskolában jelzi az egyetemi, a diplomás és a végrehajtó programok magas színvonalát.

A Szent József Egyetem 160 éve segített a férfiak és a nők számára a szakmai életükre való felkészülésben olyan szigorú jezsuita nevelést biztosítani, amely magában foglalja a Cura Personalis Ignác hitvallását vagy az egész személy gondozását. A tanítás és az ösztöndíj mellett elkötelezett kar, a Szent József oktatási kihívásai és a tudás bővítése, a megértés mélyítése, a kritikai gondolkodás és a kommunikáció hangsúlyozása, az erkölcsi és szellemi jelleg fejlődésének előmozdítása, valamint a tartós büszkeség kialakítása.

US News

Forbes Magazin
Forbes rangsorolja a Saint Joseph's University # 94-et az északkeleti főiskolák között.

A Princeton felülvizsgálata
A Princeton Review rangsorolja az Erivan K. Haub School of Business-t, mint a 2016-17 legjobb 294 Business School egyikét.

Helyszínek

Philadelphia

Address
5600 City Ave.
19131 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Alapképzés
MSc