Hivatalos Leírás

Siebel Institute of Technology az Illinois-i Felsőoktatási Társaság Magán Üzleti és Szakiskolai Siebel Institute of Technology jóváhagyja.

Fókuszunk

Az elmúlt 140 év során a Siebel Intézet széleskörű globális követést vonzott. Alumíniumaink több mint 60 országban találhatók, és a szinte minden nagyobb földi sörfőzde megtalálható. Tanfolyamaink közé tartozik a különböző méretű sörfőzdék résztvevői, akik a világ minden tájáról érkeznek. A résztvevők széles köre növeli az egyes hallgatók tanulási lehetőségeit, feltárva őket a kultúra, a felszerelés, a módszerek és a sör stílusa közötti különbségekre. A hivatalos előadásainkban és bemutatóinkban azonban egy közös témára összpontosítjuk figyelmüket: a sör. A diákok az Intézetbe kerülhetnek, saját sajátos sörözési környezetük elfogultságával, de mindannyian az egyszerű és becsületes bajtársiaként indulnak el. Itt van egy mondásunk az Intézetben: "Nem csak a diákjainkat oktatjuk, hanem segítünk nekik is tanítani egymást."

Az intézet továbbra is egy olyan alapvető témára összpontosít, amelyet Dr. JE Siebel egy 1893-as nyugati sörgyárban hirdetett. "Az Intézet célja, hogy előmozdítsa a fermentáción alapuló iparágak fejlődését, amelyet oktatási, vizsgálati, elemzési és egyéb módon végzünk".

A Siebel Institute of Technology és a World Brewing Academy a nemzetközi sörfesztivál történetének több mint 140 éve fontos részét képezi, és örömmel fogadjuk a sörgyárak jövő generációit Chicagó szívében.

A mi történelmünk

Dr. John Ewald Siebel 1868-ban alapította a Zymotechnikai Intézetet. 1845. szeptember 17-én született, Németország düsseldorfi kerületében, Wermelskirchen közelében. Fizikai és kémiai tanulmányait, majd doktori tanulmányait a berlini egyetemen szerezte, mielőtt 1866-ban Chicagóba költözött. 1868-ban megnyitotta John E. Siebel Kémiai Laboratóriumát, amely hamarosan kutatóhelyre és iskolába kezdett.

1872-ben, amikor a cég új létesítményekbe költözött a Belden Avenue-n Chicagó északi oldalán, a nevét a Siebel Institute of Technology ra változtatták. A következő két évtizedben dr. Siebel kiterjedt főzési kutatást végzett és több mint 200 könyvet és tudományos cikket írt. Szintén számos műszaki kiadvány szerkesztője volt, köztük a The Western Brewer tudományos szakasza, a 100 éves sörfőzés és a jég és a hűtés.

1882-ben egy sörgyárral foglalkozó tudományos iskolát indított egy másik progresszív sörgyárral, de a társulás rövid életű. Dr. Siebel azonban továbbra is folytatta a sörfőzést a laboratóriumában. Az üzlet az 1890-es években bővült, amikor Dr. Siebel fiainak egyike csatlakozott a céghez.

A társaságot 1901-ben alapították, és angol és német nyelven készítettek főzési tanfolyamokat. 1907-ben öt rendszeres tanfolyam volt: egy hat hónapos Brewers Course, egy két hónapos posztgraduális képzés, egy három hónapos mérnöki kurzus, egy két hónapos malátapálya és egy két hónapos Bottler's Course. 1910-ben hivatalosan elfogadták az iskola nevét, a Siebel Institute of Technology -t. A tilalom megközelítésével az intézet diverzifikálta és kiegészítette a sütést, hűtést, mérnöki, marási, szénsavas italokat és egyéb kapcsolódó témákat. 1919. december 20-án a tilalom előtti huszonhét nappal a JE Siebel elhunyt.

Az 1933-ban történt tiltás megszüntetésével az Intézet fókusza a SP-Siebel Sr., a Dr. JE Siebel legidősebb fia vezette. Az ő fiai, Fred és Ray hamarosan csatlakozott az üzlethez, és dolgozott, hogy bővítse hatályát. Felajánlották a sörfőzés technológiájának diplomáját, és hamarosan megszüntették az összes többi nem sörfőzést. Aztán 1952 októberében az Intézet a Peterson sugárútján új, egyedileg épített létesítményekre költözött, ahol közel 50 éve maradtunk.

A negyedik generáció, amelyet Ron és Bill Siebel képviselt, csatlakozott az intézethez az 1960-as években. 1974-ben segítettek bevezetni a rövidebb tanfolyamok fogalmát. Ezek a tanfolyamok, kéthetes vagy annál rövidebb idő alatt, úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek a változó sörfőző ipar képzési igényeinek. A hosszabb diplomamunka a sörfőzéstechnikában napjainkig megmaradt a tapasztalt sörfőnök alapos tanulmányozásának, aki karriertanfolyamát kívánja maximalizálni.

2013-ban a Siebel Institute of Technology a 900 N North Branch St. Siebel Institute of Technology új egyetemi Siebel Institute of Technology költözött a Chicagói Kendall Főiskola létesítményeiben. Az új Siebel Intézet campus a korábbi helyszínek számos elemét tartalmazza, köztük a bár és a lakberendezést a híres Bier Stube-ból, amely kedvenc hely, ahol a diákok egy kemény napi tanulmány után szocializáltak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

Siebel Institute of Technology

Az Advanced Brewing Theory Program (ABT) a hallgatók számára teljes körű ismereteket nyújt a szakmafajták technikai kérdéseiben, akár kézműipari, akár ipari. A Sörgyártás ... [+]

Az Advanced Brewing Theory Program (ABT) a hallgatók számára teljes körű ismereteket nyújt a szakmafajták technikai kérdéseiben, akár kézműipari, akár ipari. A Sörgyártási és Distilling Intézet (UKI) tananyagának köré tervezett tartalommal a tananyagaink kritikus témákkal foglalkoznak a sörfőzéstechnológiában, és a hallgatók számára biztosítják a termékeik, folyamatuk és nyereségük javításához szükséges ismereteket.

Program leírása

A fejlett sütéselmélet (ABT) program három modulból áll. A diákok bármelyik modulot különálló egységként vehetik igénybe, és később kiválasztják a programot.

Az intenzív program időtartama alatt a hallgatókat a World Brewing Academy oktatói felügyelik, a világ legtehetségesebb tudósai, technológusai és főnökeinek tehetségével. A hallgatók fejlődését aktívan figyelemmel kísérik az egész program, és a diákok hozzáférhetnek az oktatók e-mailben és csevegés közben a teljes időtartama alatt a modul.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
9 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Siebel Institute of Technology

A sörgyártási technológia web alapú tömör kurzusa a diákok számára átfogó ismereteket nyújt a főzési folyamatról, a sörgyártás dinamikájáról és az iparágat érintő kérdése ... [+]

A sörgyártási technológia web alapú tömör kurzusa a diákok számára átfogó ismereteket nyújt a főzési folyamatról, a sörgyártás dinamikájáról és az iparágat érintő kérdésekről. A kurzuson belül a diákok olyan szintű ipari ismeretekkel rendelkeznek, amelyek a sörfőzde minden olyan területére kiterjednek, amelyek a sikeres sörgyártási műveletek szempontjából kritikus fontosságúak, függetlenül attól, hogy milyen méretűek.

A Concise Course hasonló témaköröket foglal magába, mint a fejlett szintű programokban bemutatott, de olyan mélységben, amely lehetővé teszi azok számára, akiknek csak mérsékelt megértése van a tudománynak és a technológiának a sörfőzésre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 hónap
On-line
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Siebel Institute of Technology

A sörfőzés folyamatának vezetői áttekintése lehetővé teszi a vezetők, az adminisztratív munkatársak és a sörfőző iparág döntéshozói számára, hogy világszerte részt vegyen ... [+]

A sörgyártó iparág vezetői és az iparba belépőknek ismerniük kell a professzionális sörgyártási műveletek be-és kimenetét annak érdekében, hogy hatékony pénzügyi és vezetői döntéseket hozzanak. Ennek érdekében a World Brewing Academy (WBA) egy webes tanfolyamot tervezett, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy a sörfőzés dinamikájának alapjait megismerjék utazás nélkül. A sörfőzés folyamatának vezetői áttekintése lehetővé teszi a vezetők, az adminisztratív munkatársak és a sörfőző iparág döntéshozói számára, hogy világszerte részt vegyenek az interneten végzett szakmai szintű angol nyelvű képzésben. Alapszintű kurzusként is kiváló választás azok számára, akiknek a törekvései, hogy professzionális sörgyártókká váljanak, és nincsenek előzetes kereskedelmi szintű főzési képzésük a továbbfejlesztett sörfesztiválok előkészítése felé.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Chicago
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 hetek
On-line
Bővebben magyarul
Siebel Institute of Technology

Ez a web alapú tanulási rendszer (online) rendelkezik a hatékony platformot, hogy maximalizálja megértését oktatási tartalom minden tanulásnak. A program célja, hogy mind ... [+]

Ez a web alapú tanulási rendszer (online) rendelkezik a hatékony platformot, hogy maximalizálja megértését oktatási tartalom minden tanulásnak.

A program célja, hogy minden tanuló előrehaladásának nyomon oktatók és a diákok könnyen konzultál velük. Ha a tanuló nehezen megértéséhez fejlett koncepció sörfőzés, oktatók dolgoznak, hogy a személy teljes körű megértéséhez a témában. Ezért ez a rendszer képvisel „tanuló-központú megközelítés.”

Ez a tömör online tanfolyam az ideális persze ...Sörgyárak alkalmazottak, akiknek szükségük van kiegészítő képzés elméletben sör.A szállítók a söriparban.Személyzeti sör forgalmazók szeretnének javítani tudásukat a sör készítésének módját.Személyek kíván belépni a söriparban, beleértve a jövőbeli tulajdonosok a mikro-sörfőzde.Emberek, akik szeretnének felkészülni a fejlett szintű képzés, így a társult szint, diploma vagy Master Brewer.oktatók... [-]
Amerikai Egyesült Államok Chicago
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
On-line
Bővebben magyarul