Hivatalos Leírás

Spartanburg Methodist College South Carolina egyetlen regionálisan akkreditált kétéves, privát lakóiskola. Kínálunk Associate fokokat a művészetek, a tudomány, büntető igazságszolgáltatás, üzleti, képzőművészeti és vallási tanulmányok.


Az SMC elkötelezett az olyan programok és lehetőségek biztosításában, amelyek ösztönzik a tudományos kiválóságot, az intellektuális feltárást, a társadalmi tudatosságot és a karakterfejlesztést. Ezzel a hagyományra építettük, hogy 100% -os online programunkat kínáljuk.


Oktató Mentorok

Tanácsadóink azért vannak itt, hogy segítsenek elérni szakmai céljait. Mi vagyunk veled az elejétől a végéig. A pályázati folyamattól a tanfolyam kiválasztásához nyújtott pénzügyi segítségért itt vagyunk annak érdekében, hogy sikeresek legyenek.


Pénzügyi segítségnyújtási útmutató

Az egyik legproblémásabb eleme, hogy elindul egy főiskolai diplomát program biztosítja, hogy az erőforrások nem csak kezdődik, hanem befejezni a programot. Tanácsadóink azért vannak itt, hogy segítsék Önt a pénzügyi támogatási folyamatban, hogy segítsenek a legjobb döntések meghozatalában a pénzügyi segély forrásainak kiválasztásakor.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Associate Degrees

Spartanburg Methodist College

Függetlenül attól, hogy új pozícióba kíván lépni, vagy csak szeretné kielégíteni a diploma kitöltését ... egy online munkatárs a büntető igazságszolgáltatási fokozatban s ... [+]

A büntető igazságszolgáltatásban működő online társa segít abban, hogy olyan készségeket tanuljon meg, amelyek magasabb fizetésű munkahelyeket és promóciós lehetőségeket eredményezhetnek, és elkülönítheti a versenyt. Ezt a programot a dolgozó szakember szem előtt tartva tervezték. Virtuális osztálytermi tapasztalatunk lehetővé teszi a rugalmasságot ahhoz, hogy befejezze diplomáját egy hatékony tanulási környezetben - 100% Online. A kurzusokat a szakterületen dolgozó vezető szakemberek tervezik és oktatják: Bevezetés a büntető igazságszolgáltatási rendszerbe, rendőrségi közigazgatás, kriminológia bevezetése, bűnügyi bizonyítékok és eljárások, büntetőjogi bevezetés, fiatalkorúak kapcsolata, helyesbítések bevezetése és jogi tanácsadás Tudomány.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Spartanburg
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 hónap
On-line
Bővebben magyarul