Spartanburg Methodist College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Spartanburg Methodist College South Carolina egyetlen regionálisan akkreditált kétéves, privát lakóiskola. Kínálunk Associate fokokat a művészetek, a tudomány, büntető igazságszolgáltatás, üzleti, képzőművészeti és vallási tanulmányok.


Az SMC elkötelezett az olyan programok és lehetőségek biztosításában, amelyek ösztönzik a tudományos kiválóságot, az intellektuális feltárást, a társadalmi tudatosságot és a karakterfejlesztést. Ezzel a hagyományra építettük, hogy 100% -os online programunkat kínáljuk.


Oktató Mentorok

Tanácsadóink azért vannak itt, hogy segítsenek elérni szakmai céljait. Mi vagyunk veled az elejétől a végéig. A pályázati folyamattól a tanfolyam kiválasztásához nyújtott pénzügyi segítségért itt vagyunk annak érdekében, hogy sikeresek legyenek.


Pénzügyi segítségnyújtási útmutató

Az egyik legproblémásabb eleme, hogy elindul egy főiskolai diplomát program biztosítja, hogy az erőforrások nem csak kezdődik, hanem befejezni a programot. Tanácsadóink azért vannak itt, hogy segítsék Önt a pénzügyi támogatási folyamatban, hogy segítsenek a legjobb döntések meghozatalában a pénzügyi segély forrásainak kiválasztásakor.

Helyszínek

Spartanburg

Address
1000 Powell Mill Rd (7,106.13 mi)
29301 Spartanburg, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket