Trident University International

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Regionálisan akkreditált TRIDENT Egyetem három kulcsfontosságú differenciátort tartalmaz, amelyek dinamikus tanulási megközelítést teremtenek, mint senki más. Az EdActive ™ Learning egyedülálló, mert a tanulási eredmények felkészítik hallgatóinkat a munkahelyre, fokozva gondolkodási, tanulási és problémamegoldási képességüket. A 100% -ban online elérhető, napi mikrovezetés nélküli együttműködés elősegíti a rugalmas tanulási környezetet, amely lehetővé teszi a felnőtt tanulók számára, hogy kezelhető ütemben jeleskedjenek. A megfizethetőség kulcsfontosságú a diákjaink általános sikere szempontjából. A tandíjköltségeket a lehető legalacsonyabban tartjuk, így a hallgatók kiváló oktatásban részesülnek, nagy értékben.

TRIDENT küldetése, hogy a karrierorientált, kulturálisan sokszínű és földrajzilag szétszórt hallgatói testület változó oktatási igényeit kielégítse a hallgatók tudományos, személyes és szakmai felkészítésére.

TRIDENT arra törekszik, hogy a felnőtt tanulók egyeteme legyen, és elismerten legyen az akadémiai kiválóság, a megfizethetőség és az oktatás fejlődésének vezetője.

Helyszínek

Ciprus

Address
Plaza Drive,5757
90630 Ciprus, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: