Teach-Now

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A misszió a Teach-Now Graduate School of Education, hogy felkészítse, engedélyezze, és képessé holnap tanárok a jövő diákok a holnap világának egy globálisan elérhető, tevékenység alapú, kollaboratív tanulási modell.

Teach-Now 9 hónapos érettségi előkészítő tanfolyamot és 12 hónapos mesterképzést kínál. Az egyik a mesterfokozat a tanárok előkészítésében, amely 12 hetes klinikai gyakorlatot követel meg egy iskolában, és két pályája van: az oktatás globalizációjának középpontjában vagy az oktatáskutatásra összpontosít. A második a mesterfokozat a tanárok előkészítése nélkül, az oktatás és az oktatáskutatás globalizációjára összpontosítva.

A programok középpontjában "megtanulni a tanítás tervezett módja szerint". A legmodernebb tanterv célja, hogy előkészítse azokat a jelölteket, akik a témában alapulnak a programba és a tanítás szenvedélyei hallgatók. A pályázók közösen dolgoznak társaikkal, fejleszti az iskolák és a diákok megértését, tanulják hatékonyan a technológia használatát a tanulók tanulásában és gyakorlati pedagógiai stratégiák használatát a hatékony tanításhoz.

Minden tanfolyam gyakorlatilag heti munkamenetben kerül átadásra, körülbelül 12 jelölt és oktató kohorszal. A tanulási kohorsz részévé vált hatalmas élmény. A kohorszok tagjai együttműködnek projekteken, visszajelzést adnak és kritikussá teszik egymás munkáját, segítenek motiválni egymást és a világ minden tájáról tanulók közösségévé válni. Ezen okok miatt a Teach-Now erőteljesen arra ösztönzi az összes jelöltet, hogy maradjanak az eredeti kohorszal. Azonban néha a jelöltek találják átmenetileg a programot.

Teach-Now programokat olyan modulokba szállítják, amelyek videofelvételeket, szimulációkat, olvasásokat és digitális tevékenységeket tartalmaznak. A kohorszban részt vevő oktató és jelöltek visszajelzést adnak minden tevékenységről. A modulok klinikai tapasztalatai arra kötelezik a jelölteket, hogy megfigyeljék és megkérdezzék az iskolák tanárait és más iskolai szakembereket. A tevékenységek megkövetelik a blogok, visszajelzések, videomegjegyzések, infografika, elme térképek, Prezi prezentációk, videók és egyéb digitális eszközök benyújtását. A Teach-Now programban részt vevő és a tanárképzéssel rendelkező mesterfokozatnak 12 hét klinikai gyakorlatot kell elvégeznie az iskolában egy iskolavezető vagy virtuális mentor felügyelete mellett.

Miért válassza a Teach-Now az előkészítéshez?

Teach-Now felkészíti a holnap tanárait a holnap tanulók számára a holnap tanulási világában.

Teach-Now a digitális korszakban a legközönségesebb és leginkább költséghatékony Pathway kínálja. Íme, mit tehet az Ön számára:

 • Korszerűsítse a licenckezdés lépéseit, így folytathatja az elvégzését, miközben megszerzi a tanúsítványt a tanításhoz
 • Minőségi mesterképzést biztosítunk - a Teach-Now.com / admissions / tandíj / "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "töredékéért - és kevesebb idő alatt
 • Segítsen megtanulni tanítani ugyanazon technológiák és projektalapú tananyagok használatával, amelyeket saját tantermekben fog használni
 • Adjon bőven gyakorlatot a projekt alapú tanulási technológiák és a projekt alapú tanterv használatával - mielőtt a tüzelővonalon tartózkodik.
 • Földelje meg a legújabb kognitív és agyalapú kutatásokat, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy diagnosztizálhassák saját hallgatói tanulási igényeit
 • Erősítse meg tanulásodat megosztva tapasztalatait és egyéni visszajelzést kap a tanításodról a streaming video és a virtuális osztályteremben
 • Tisztázza, hogy a tanulás ténylegesen megtörténik, és mit tehet a hatékonyságának biztosítása érdekében

Küldetés és filozófia

 • Küldetés

Teach-Now Pedagógusok a holnapi tanárok felszerelésére, engedélyezésére és felhatalmazására törekszenek a holnapi diákok számára a holnap világában egy globálisan elérhető, tevékenységalapú, együttműködő tanulási modell alkalmazásával.

 • Filozófia

A Teach-Now oktatók program filozófiája, hogy "megtanulja a tanítás tervezett módját". Ezzel a filozófiával összhangban az Educatore egy legkorszerűbb tantervet használ a kiválasztott érettségi előmeneteli jelöltek előkészítéséhez. és szenvedélyesen tanulják a holnap diákjait a holnap tanulási világában. Az egész tanulási élmény virtuális, és adott esetben 12 hetes klinikai tapasztalatot tartalmaz.

Történelem és háttér

Az innovatív online Teach-Now tanárképző tanúsítvány program keretében kezdeményezett a National Center for Education Information mag pénzt New Schools Venture Fund 2011 novemberében, 2012. június TEACHNOW, Inc.-ben alakult, mint önálló vállalat. A 9 hónapos, 8 modulos Teach-Now tanárképző programot akkreditálta és jóváhagyta a District of Columbia Hivatal az Állami főfelügyelő Oktatási vezet egy teljes, szabályos, 4 éves megújítható tanítási engedélyt 2013. február Teach-Now 2013 márciusában kezdődött el a 10 jelölt első kohorszja. 2013 novemberében a Teach-Now tanfolyam előkészítő programot kapott az Arizona State Department of Education részéről.

2015 márciusában a TEACHNOW, Inc. d / b / a Educatore School of Education felkérte a District of Columbia felsőoktatási engedéllyel rendelkező bizottságot, hogy felsőoktatási intézmény legyen. 2015. július 2-án a HELC engedélyt adott ki egy felsőoktatási intézmény működtetésére a TEACHNOW, INC. D / b / a Educatore School of Education számára. 2018. január 11-én a HELC jóváhagyta a névváltoztatást a " Teach-Now Graduate School of Education" -re.

partnerek

A Teach-Now Graduate School of Education élvezi partnerségek felsőoktatási intézmények és más vezető szolgáltatók tanárképző programokban.

Ha valamelyik partnerünkön keresztül szeretne diplomát vagy tanúsítványt kérni, kérjük, használja ezt az űrlapot, és válassza ki a megfelelő partnert a legördülő menüből. menü.
 • ECIS

Az 1965-ben alapított ECIS globális tagsági szervezet, amely tagjai számára professzionális fejlesztési lehetőségeket kínál, beleértve a nemzetközi iskolákat, magánszemélyeket és oktatási szervezeteket. Az ECIS több mint ötven éve építi és átalakítja a tanárokat, vezetőket és iskolákat.
 • Nomad oktatása

A Nomad tanítása a kapcsolatod az ázsiai tanítással
 • A Tanári Alapítvány

A Tanári Alapítvány arra törekszik, hogy jelentős változást indítson az oktatásban, amelyet rutinszerűen kezelnek és közvetítenek Indiában. A TTF elkötelezett amellett, hogy hozzáadott értéket teremtsen minden oktatónak és oktatási intézménynek, segítve őket abban, hogy elérjék és fenntartsák azt a létfontosságú élvonalat, amely megkülönbözteti a sikeres külsős egyéneket és intézményeket a középszerűektől.
 • Minőségi iskolák nemzetközi (QSI)

A Quality Schools International (QSI) 1971-ben alakult nonprofit iskolai szervezet, amelynek célja kifejezetten a képzett, tapasztalt és gondoskodó tanárok személyzete a magán nemzetközi iskolákban szerte a világon. QSI-jelöltjeink számára a tanúsítási programot csak 5 000 USD értékben diszkontáljuk, és fizetési tervünk van arra, hogy a mesterképzési programot 11 700 dollárra csökkentse.
 • Playwork a

A Playworks elképzelése az, hogy egy nap minden amerikai gyermek minden nap játszani fog. Meggyőződésünk, hogy a gyermekeknek az egészséges, befogadó játékban való részvétel lehetőségének megteremtése fontos lehetőséget kínál arra, hogy megtanuljuk kezelni a kegyelem győzelmét és elvesztését.
 • Tanárok On Call Arizona ("TOCA")

A Teachers On Call Arizona ("TOCA") olyan oktatási szolgálat, amely mindennapos elkötelezettséget jelent minden gyermek számára. A TOCA 1999 óta működik a vendég tanári szolgáltatásainál, és az egyetlen olyan ügynökség, amely a vendég tanári helyettesítőinek véletlenszerű osztálytermi értékelését végzi, és szakmai fejlődést igényel. Több mint 130 iskola Arizonában és Denverben való munkavégzésével a TOCA izgatja a lehetőséget, hogy az új oktatókkal együtt dolgozzon az osztályteremben.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Online Oklevelek » Megjelenítés Online Masters »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Masters

Mester Az Oktatás Diploma a Globalizáció

On-line 12 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Washington

A Teach-Now Graduate School of Education egyedülálló oktatási modell - ahelyett beiratkozott több szak egyetlen félévben, a jelöltek elért egy sor intenzív, átfogó modulok különböző hosszúságú hozott sorrendben. A program projekt / tevékenység alapú, együttműködő tanulási modell azt jelenti, hogy a tagjelölt tanulás szinkron és aszinkron módon zajlik, a heti kötelező virtuális osztályú foglalkozásokon, a tanulási kohorszal és oktatóval 10-15 jelölt mellett, valamint a tervezett virtuális osztályokon kívül. [+]

Ról ről

A Teach-Now Graduate School of Education egyedülálló oktatási modell - ahelyett beiratkozott több szak egyetlen félévben, a jelöltek elért egy sor intenzív, átfogó modulok különböző hosszúságú hozott sorrendben. A program projekt / tevékenység alapú, együttműködő tanulási modell azt jelenti, hogy a tagjelölt tanulás szinkron és aszinkron módon zajlik, a heti kötelező virtuális osztályú foglalkozásokon, a tanulási kohorszal és oktatóval 10-15 jelölt mellett, valamint a tervezett virtuális osztályokon kívül.

Azok a személyek, akik mesterképzést keresnek az oktatásban: a 12 hónapos program magában foglalja a jelenlegi Teach-Now program első 6 modulját, valamint egy 12 hetes modulot az Oktatás Globalizálásán, egy 4 hetes olvasási és írástudományi modulon, egy 4 hetes modul az Oktatáskutatásra és 4 hetes modul egy kutatási projektre.... [-]


Mester az oktatási diploma tanár előkészítés

On-line 12 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Washington

A Teach-Now Graduate School of Education egyedülálló oktatási modell helyett beiratkozott több szak egy időben egy félév, a jelöltek elért egy sor intenzív, átfogó modulok különböző hosszúságú hozott sorrendben. A projekt / tevékenység alapú, együttműködő tanulási modell azt jelenti, hogy a tagjelölt tanulás szinkron és aszinkron módon zajlik, a heti kötelező virtuális foglalkozásokon, amelyeken a tanulási kohorsz és az oktató 10-15 tagjelölt, valamint a tervezett virtuális osztályokon kívül esnek. [+]

Ról ről

A Teach-Now Graduate School of Education egyedülálló oktatási modell helyett beiratkozott több szak egy időben egy félév, a jelöltek elért egy sor intenzív, átfogó modulok különböző hosszúságú hozott sorrendben. A projekt / tevékenység alapú, együttműködő tanulási modell azt jelenti, hogy a tagjelölt tanulás szinkron és aszinkron módon zajlik, a heti kötelező virtuális foglalkozásokon, amelyeken a tanulási kohorsz és az oktató 10-15 tagjelölt, valamint a tervezett virtuális osztályokon kívül esnek.

Azok számára, akik mind tanítási engedélyt, mind pedig mesterképzést keresnek az oktatásban: a program első 9 hónapja a Teach-Now programban jelenleg kínált tanterv, amelyet 3 hónapnyi további tanfolyam követ, beleértve a kutatást vagy az oktatás globalizálódását .... [-]


Oklevél

Tanárképzési Tanúsítvány Program

On-line 9 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Washington

Teach-Now egyedülálló tanítási modellt kínál: ahelyett, hogy egyetlen szemeszterben több kurzust is beiratkozna, a jelöltek egy sor intenzív, átfogó, különböző hosszúságú, egymást követő sorozatokon haladnak keresztül. A program projekt / tevékenység alapú, együttműködő tanulási modell azt jelenti, hogy a tagjelölt tanulás szinkron módon történik, a kötelező tananyagosztályokban 10-15 tagot vesz fel a tanuló kohorszban és az oktatóban, és aszinkron módon, a tervezett virtuális osztályokon kívül. [+]

Ról ről

Teach-Now egyedülálló tanítási modellt kínál: ahelyett, hogy egyetlen szemeszterben több kurzust is beiratkozna, a jelöltek egy sor intenzív, átfogó, különböző hosszúságú, egymást követő sorozatokon haladnak keresztül. A program projekt / tevékenység alapú, együttműködő tanulási modell azt jelenti, hogy a tagjelölt tanulás szinkron módon történik, a kötelező tananyagosztályokban 10-15 tagot vesz fel a tanuló kohorszban és az oktatóban, és aszinkron módon, a tervezett virtuális osztályokon kívül.

Minden modul egységekre oszlik; minden egység egy hét hosszú. Minden héten 3-4 projektet vagy klinikai tevékenységet kell elvégeznie, amelyek akár heti 15-25 órát is igénybe vehetnek a heti tevékenységek komplexitási és együttműködési követelményétől függően. A program tanulási eredményei biztosítják, hogy készen áll arra, hogy segítsen a diákoknak tanulni a program befejezésekor.... [-]


Kapcsolat