Hivatalos Leírás

Texas Tech Egyetem

eLearning

Texas Tech Egyetem eLearning

Világszerte eLearning

Online és Távolság

Texas Tech Egyetem hallgatói

Nem kell Lubbockban élned, hogy tovább tanulj a Texas Tech Egyetemen. Több mint 100 fokon elérhető, teljesen online és hét egyedi regionális oktatási helyszínt kínál az egész államban, amelyek hagyományos tantermi élményt nyújtanak, oktatási céljait bárhonnan elérheti.

Texas Tech Egyetem regionális területei

Nem kell Lubbockban lenni, hogy tanulj. A régió hét településével a helyi közösségtől kaphat oktatást!

TTU K-12

"Globális oktatási közösség"

A TTU K-12 egy Texas Oktatási Ügynökség (TEA) és egy NCAA által akkreditált, nyomtatott és on-line tananyagot kínál az óvodai 12. osztályos hallgatóknak különleges és nem hagyományos életkörülmények között, amelyek oktatási szükségleteit a hagyományos iskolai körzetek nem teljesítik. Programunk olyan egyedi, mint a diákjaink.

Teljes munkaidős középiskolai diploma programot és kiegészítő részmunkaidős lehetőségeket kínálva olyan diákokat szolgálunk fel, akik előre akarnak dolgozni, fel kell dolgozniuk a sikertelen krediteket, egyensúlyba kell hozniuk egy forgalmas menetrendet vagy otthoni iskolába járnak.

Kezdje bármikor az év során beiratkozással!

Akadémiai partnerségek

A Texasi Tudományos Akadémiai Együttműködések az események regisztrálását az egyetemek széles választékának lebonyolításáért folytatja, felügyeli a továbbképzési folyamatot azok számára, akik nem akadémiai hitelt keresnek és olyan részlegeket kívánnak kínálni, amelyek folyamatos oktatási lehetőségeket kínálnak, és intézményi akadémiai megállapodásokat hoznak létre Texasban és azon kívül, hogy az átviteli folyamat a lehető leghamarabb a jövőbeli Red Raiders számára.

OLLI a Texas Tech Egyetemen

Az Oli élethosszig tartó tanulás intézménye (OLLI) egyedülálló tanulási közösség az 50 éves felnőtt tanulók számára. Nincsenek tesztek, osztályzatok, papírok, csak az érdekes témák felfedezése és új érdekek érvényesítése.

Kar és személyzet támogatása

Az eLearning világszerte elkötelezett abban, hogy segítse az oktatókat abban, hogy több lehetőséget kapjanak a diákok internetes kapcsolódására, és biztosítsuk a karunkat az alapvető képzésekkel és erőforrásokkal, hogy segítsük a tanítási sikert.

A Blackboard Learn 9.1 a Texas Tech University által használt tanulási irányítási rendszer. Segíthetünk az oktatóknak a Blackboard funkcióinak felfedezésében alapvető és fejlettebb, személyre szabott tréningekkel és hibaelhárítási segítséggel, valamint a 24/7 Blackboard kar technikai támogatásával.

A világméretű eLearning Oktatási Design (ID) csapata a minőségi szabványok támogatására törekszik a tanfolyam termelésében. Az online és kevert kurzusok tervezésével és fejlesztésével kapcsolatos legjobb gyakorlatok szakemberei számára az ID Team támogatást nyújt a tartalomszervezés, a kommunikációs eszközök, az ADA-megfelelés, az előadás-rögzítési technológiák és még sok más területen.

Az online hozzáférhetőséggel foglalkozó laboratórium (OAL) oktatóknak nyújt hozzáférési oktatási anyagokat. Az oktatók segítséget kapnak a feliratozással és az átiratokkal kapcsolatban, kérhetik a tanfolyam hozzáférhetőségének értékelését és oktatást kapnak a hozzáférhetőségi szoftverekről.

Fedezze fel a Texas Tech: Worldwide eLearning

Szükség van a fokú lehetőségekre?

A Texas Tech 'em.

Függetlenül attól, hogy Ön egy közelmúltbeli középiskolai végzettség vagy visszatérő nem hagyományos főiskolai hallgató, távolról kaphat egy főiskolai, mester vagy doktori fokozatot a kívánt tanulmányi területen. Könnyű megtalálni az Önnek megfelelő programot, amit a tanulni szeretne.

Nyerje el a képzést ahhoz, hogy elérje a terepe tetejét.

Világszerte működő eLearning tanfolyamainkat ugyanazon díjnyertes, széles körben publikált tudomány tanítja, különböző kutatói érdeklődéssel, amelyek szemtől-szembe kurzusainkat tanítják. És több doktori programot kínálunk távolabb, mint bármely más Texas-i intézmény. Tier One és rangos: ez a TTU Worldwide eLearning.

Ajánlólevél

Tegye előre a karrierjét és javítsa az életét.

"Az egyetemi diploma megszerzésénél sohasem sikerült megtapasztalni az online tanfolyam elvégzéséből származó előnyöket, de azóta, hogy online mesterképzést folytattam, egyre hatékonyabb eszközökkel tanultam meg, Egyetlen helyre nem szorítkozom, hogy befejezzem a munkámat, képes vagyok koncentrálni a munkámra az osztályterem zavarása nélkül, és jobban érzem magam, ha olyan kényelmes területen dolgozhatok, amelyet ismerek. az online diplomám felé haladva segített a szakmai karrierem előrehaladásában, mivel rugalmasságot biztosítva arra, hogy jobban megoszthassa a figyelmemet az oktatásom és a szakmai munkám között. "

Joshua Blount '19, mesterképzés a műszaki kommunikációban

Végezze el, amit elkezdett.

Teljesen online programjaink rugalmasságot kínálnak Önnek, hogy félévenként csak egy órát vegyenek igénybe, legyenek nappali tagozatosok, vagy bármi más. Emellett átruházási ösztöndíjakat is kínálnak azoknak a közösségi főiskolai hallgatóknak, akik a Texas Tech-ban kívánják befejezni diplomáját.

Ajánlólevél

Az élet megtörténik.

"Egyetemi tanulmányaimat a humán fejlesztés és a családi tanulmányok, a kommunikációs tanulmányok és a szociológia témakörében végeztem, kedvencem pedig az a kapcsolat volt, amit tettem. Nem hiszem, hogy ez olyan dolog volt, amit egy nagy campus-környezetben tudtam volna megtenni, a Waco-i Texas Tech Egyetemen dolgoztam adminisztratív asszisztensként, és tudtam, hogy hamarosan meg akartam dolgozni a Waco-nál a TTU-n, miután elkezdtem a programot mert láttam a potenciálját és azt hiszem, hogy tovább fog növekedni, ami segíteni fogja az embereket az akadémiai céljaik elérésében. Nem hagyományos hallgatóként tudom, milyen nehéz lehet valami újat kezdeni, különösen akkor, ha más Visszamentem az iskolába, és befejeztem a lányomat. "

Alana Schaeper '17, egyetemi tanulmányok

Teljes mértékben kihasználja a GI Billot.

A Texas Tech Katonai és Veterán Programja az egyik legjobb a nemzetben, amint azt a díjaink is bizonyítják. Segítsünk a veteránok előnyeinek kihasználásában, hogy teljesítsd a diplomáját.

Ajánlólevél

Nagyra értékeljük a szolgáltatásunkat.

"A Waco-i Texas Tech Egyetem felsőoktatási oktatóhelyén veszek részt, és egyetemi tanulmányaimat a Kommunikáció, a Politikatudomány és a Közkapcsolatok tanulmányi területein szereztem. Egy olyan csodálatos egyetemen akartam részt venni, amely jól ismert volt anélkül, hogy megváltoztatta volna az életem, és új helyre költözöm, szeretem Lubbockot látogatni, és sok hallgatói rendezvényen részt veszek a városban, de a Waco csak egy sokkal jobb lehetőség a fiamnak és nekem, és a közelmúltban internettem a Texas-i Képviselőházban a múlt törvényhozási ülésén és a munkamenet után felajánlották a teljes munkaidős álláspontot, a különleges ülésen pedig a Capitoliumon is dolgozom, hisz a Texas Tech-i diplomám lehetővé teszi számomra, hogy pályafutás-ambíciómat a veteránok és családtagjaik a központi Texas terület. "

Jade Cabrero-Doss, Amerikai Légierő Veterán, '17, egyetemi tanulmányok

Keresi a tájképváltást?

Megfizethető lehetőségeket kínálunk az oktatás megszerzéséhez, amit el kell indítanunk valami újat. Világszerte az eLearning hallgatók a helyszíntől függetlenül fizetik a Texas államon belüli tandíjat. Ez azt jelenti, hogy az online diplomáját egy nagyon versenyképes áron szerzi meg, függetlenül attól, hogy az egész városban vagy az egész országban él.

Ajánlólevél

Változtassa meg karrierjét.

"Szeretem a rugalmasságot, amelyet a TTU Worldwide eLearning nyújt nekem! A Texas Tech (On-line Pénzügy, Szervezeti Vezetés és Pszichológia) koncentrációival foglalkozó University of Texas Tech-on végzett egy online diplomát, amely lehetővé tette számomra, szakmai pályafutás, egyidejűleg táncolni tudok, és pályafutásomat hétköznapokon táncolok 9-5-ig, és lehetőségem van arra, hogy továbbtanuljam a képzést, próbákat és bemutatókat. USA-ban San Franciscóban, Portlandben, Chicagóban, Dallasban és New York-ban. TTU Worldwide eLearning nélkül nem tudnám eleget tenni az álmomról, hogy hivatásos táncos vagyok! "

Shannon Oleson '17, egyetemi tanulmányok

24 órás csevegés és online támogatásunkkal minden online és távoktató segítséget nyújthat pénzügyi támogatással, számlaegyenlegekkel, informatikai támogatással és bármikor. Segítséget kaphat bárhol és bármikor - szükség van rá. Könnyűvé tesszük, hogy Red Raider legyen!

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Texas Tech University Worldwide eLearning

Egyetemi tanulmányok interdiszciplináris fő, amely elősegíti a tanulás és felfedezés új területeit azáltal, hogy megkönnyíti a tanulói tanulást az osztály és a főiskolai ... [+]

Bachelor of Arts vagy Tudomány egyetemi tanulmányok (BUS)

Egyetemi tanulmányok interdiszciplináris fő, amely elősegíti a tanulás és felfedezés új területeit azáltal, hogy megkönnyíti a tanulói tanulást az osztály és a főiskolai határok között. Az egyetemi oktatás és a hallgatói osztályok osztályvezetője a Provost Hivatala részeként egy egyetemi tanulmányok Bachelor vagy Bachelor of Science egyedülálló tanfolyamot biztosít, amely lehetővé teszi a diákok rugalmasságát a három különböző tanulmányi terület kiválasztásában. Minden területet "koncentrációnak" neveznek. Bár a három koncentráció különálló programként létezik az egyetemen belül, általában nem állnak rendelkezésre egy meglévő képzési program kurzusainak kombinációi. Például a hallgató a környezeti újságírás specializációjára koncentrálhat, az újságírás, a növény- és a talajtani tudományok, valamint a környezeti toxikológia területén. Mindegyik terület különálló főiskolákban létezik különálló szakok részeként, de csak az egyetemi tanulmányok nagy része lehetővé teszi a diákok számára, hogy tanulmányozzák a három koncentrációt egységként.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
120 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A 120 órás Általános Tanulmányok Bachelor egy kihívást jelentő és nagyszerű lehetőség azoknak a hallgatóknak, akik nagyobb rugalmasságot kívánnak a tanulmányaik során. In ... [+]

Általános Tanulmányok Bachelor, BGS

A 120 órás Általános Tanulmányok Bachelor egy kihívást jelentő és nagyszerű lehetőség azoknak a hallgatóknak, akik nagyobb rugalmasságot kívánnak a tanulmányaik során. Interdiszciplináris fokozatként nem egy adott fő vagy kisebb jelentőségű. Ehelyett a hallgatói tanterv három részterületből álló tanfolyamokból áll, amelyeket ki kell választani a Texas Tech katalógusban elismert kiskorúak közül. A három tanulmányi terület közül kettőt a Művészeti Főiskola kezel

A jól megtervezett BGS fokozat segítheti a hallgatókat arra, hogy felkészüljenek egy adott szellemi érdekre, szakmai ambícióra vagy posztgraduális tanulmányra. A három tanulmányi terület koherens szakosodást jelent, amely szervezett tanulmányi tervként nem érhető el az egyetemen máshol.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
120 óra
On-line
Bővebben magyarul

BA

Texas Tech University Worldwide eLearning

A 120 órás Bachelor of Applied Arts és Tudomány (BAAS) diplomát kereső hallgatóknak először egyetemi végzettséget kell szerezniük egy elismert intézménytől. Ez az oklevél ... [+]

Iparművészeti Bachelor

A 120 órás Bachelor of Applied Arts és Tudomány (BAAS) diplomát kereső hallgatóknak először egyetemi végzettséget kell szerezniük egy elismert intézménytől. Ez az oklevél 60 órás tanfolyamot igényel a Texas Tech Egyetemen, a jóváhagyott együttműködő intézménytől átvitt 60 órás kezdeti időtartamon felül.

A programot a Provost Hivatala kezeli, és az érdeklődő diákok felvehetik a kapcsolatot az egyetemi tanulmányok hallgatói szolgáltatási központjával (806.742.7100).

Fokozat követelmények1. Szükséges órák és általános / főiskolai követelmények

Legalább 120 félév óra, melyből 40-en a junior / felsőfokú végzettséggel kell rendelkeznie, és az ezen a katalógusban található "Általános követelmények" szakasza által meghatározott "Alkalmazott Művészeti és Tudományi Bachelor" fokozat követelményeinek teljesítése.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
120 óra
On-line
Bővebben magyarul

BSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech korai gyermekgondozással foglalkozó alapképzése arra készteti Önt, hogy korai gyermekkorban dolgozzon olyan kisgyerekekkel, akiknek a családtagjai rendkívül ... [+]

Bachelor of Science a korai gyermekgondozásban

A Texas Tech korai gyermekgondozási tudománya (a GPIDEA weboldalon a korai gyermekkori oktatásban egy mobil társadalomban szerepel) arra készül, hogy a korai gyermekkorban dolgozzon olyan kisgyerekekkel, akiknek családtagjai rendkívül mobilok. A program befejezésekor számos olyan programban dolgozhatsz, amelyek korai gondozást és oktatást kínálnak a gyermekek 8 éves korára, és különösen azok számára, akiknek igen mobil lakosságuk van, például katonai létesítmények.

A programról

A korai gyermekgondozás tudományos szakán alapszik, hogy a korai gyermekkorban dolgozzon olyan kisgyermekekkel, akiknek családtagjai rendkívül mozgékonyak. A program befejezésekor számos olyan programban dolgozhatsz, amelyek korai gondozást és oktatást kínálnak a gyermekek 8 éves korára, és különösen azok számára, akiknek igen mobil lakosságuk van, például katonai létesítmények.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A humán tudományok alapképzését olyan hallgatók számára tervezték, akik a humán tudományok kollégiumán belül több tanulmányi területet kívánnak folytatni. Rugalmasságot b ... [+]

Természettudományok Bachelor of Human Sciences

A humán tudományok alapképzését olyan hallgatók számára tervezték, akik a humán tudományok kollégiumán belül több tanulmányi területet kívánnak folytatni. Rugalmasságot biztosít a diákoknak, hogy felfedezzék az érdeklődésre számot tartó területeket, a karrier-célok felé haladjanak, vagy felkészüljenek a végzős vagy szakmai tanulmányokra. A hallgatóknak három koncentrációs területet kell kiválasztaniuk, amelyek tartalmukhoz hasonlóak a kiskorúak számára.

Minden egyes koncentráció legalább 18 féléves órát tartalmaz, összesen 54 óra alatt. Két koncentrációnak kell lennie a Humán Tudományok Kollégiumában, és kiválasztható a függőségi rendellenességekből és helyreállítási vizsgálatokból; ruházati tervezés és gyártás; a közösség, a család és a függőség tudományai; az emberi fejlődés és a családi tanulmányok; belsőépítészet; táplálkozási tudományok; személyes pénzügyi tervezés; étterem, szálloda és intézményi menedzsment; kiskereskedelmi irányítás; a személyes pénzügyek, az ifjúsági fejlesztés, valamint a családi és fogyasztói tudományok kiterjesztése.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
120 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem Növény- és Talajtani Tanszéke lehetővé teszi a diákok számára, hogy a növények és a friss levegő szeretetét jövedelmező karrierjévé tegyék a növény- ... [+]

Természettudományok Bachelor of Plant and Soil Sciences

A Texas Tech Egyetem Növény- és Talajtani Tanszéke lehetővé teszi a diákok számára, hogy a növények és a friss levegő szeretetét jövedelmező karrierjévé tegyék a növény- és talajtudományi alapképzésben. Golfpályák és atlétikai mezők kezelése. Saját bölcsőde. Környezetvédelmi tanácsadás. Fejleszteni kell az árnyéktűrő fűtörzseket. Tervezzen környezetvédelmi telepeket a városi területeken. Kereskedelmi gyümölcsös, üvegház vagy botanikus kert kezelése. Belső interjúk tervezése, telepítése és karbantartása. A lehetőségek végtelenek.

program áttekintés120 óra hitelA tanfolyam elsősorban online. Egyes kurzusokat, például a laboratóriumi tudományokat nem lehet online tanítani, és szembe kell nézni egy olyan kollégiumon vagy egyetemen, amely az Ön területén van.Előfeltétel: középiskolai diploma vagy GEDA hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A féléves tanfolyamok a Texas Tech University Academic Calendar-jával futnak. Az új hallgatók a négy évfolyam bármelyikének kezdetén jelentkezhetnek.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
120 óra
On-line
Bővebben magyarul

Doctor of Education

Texas Tech University Worldwide eLearning

Szeretne doktori diplomát folytatni bárhol is lehet? Lehetőség van arra, hogy a Texas A által kínált közös programon keresztül az agrár-oktatásban oktatási oklevelet kere ... [+]

Az agrártudomány egyetemi oktatója

Szeretne doktori diplomát folytatni bárhol is lehet? Lehetőség van arra, hogy a Texas A által kínált közös programon keresztül az agrár-oktatásban oktatási oklevelet keres

program áttekintés

Ez az egyedülálló, innovatív és elsőrangú közös program a Texas Felsőoktatási Tanácsadó Testület (THECB) által 2000-ben jóváhagyott 20 középkori pályakezdő szakemberek bevezetésével. Az Egyesült Államok különböző országaiban és államokban, mint például Arizonában, Kaliforniában, Grúziában, Indiánában, Montanában, Új-Mexikóban, Nevadában, Grúziában, Dél-Karolinában, Tennessee-ben és Texas-ban egyesültek egyesek. A diplomások számos oktatási, felügyeleti és igazgatási pozícióban vannak az oktatási és képzési szakmákban. Most végezzük el a hatodik kohorsz diákjait.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
August 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Az Ed.D. a Felsőoktatásban a közösségi főiskolai felsőoktatási vagy felsőoktatási közigazgatásban koncentrálva az egyetlen túlnyomórészt online program a Texas felsőoktat ... [+]

Felsőoktatási oktató

Az Ed.D. a Felsőoktatásban a közösségi főiskolai felsőoktatási vagy felsőoktatási közigazgatásban koncentrálva az egyetlen túlnyomórészt online program a Texas felsőoktatási intézményei között a felsőoktatási program területén. A Texas Tech folytatja az oktatását, függetlenül attól, hogy hol van itt.

program áttekintés60 óra hitel mesterképzés utánElőfeltételek: Bachelor diploma, mesterképzés és legalább hároméves teljes munkaidős szakmai tapasztalat egy állami vagy magán kétéves vagy négyéves felsőoktatási intézményben, vagy állami vagy szövetségi oktatási hivatal felsőoktatási. A pályázóknak egyértelmű kapcsolatot kell tanúsítaniuk a felsőoktatásban. A szakmai tapasztalat úgy definiálható, mint egy középszintű adminisztrátori pozíció (minimum koordinátornak vagy szakembernek), vagy magasabb szinten egy intézményben vagy felsőoktatási intézményben. Az addigi oktatás és a hallgatóként végzett munka, miközben egy diplomát keres, nem minősül szakmai, teljes munkaidős tapasztalatnak. A teljes munkaidős állások szakmai tapasztalatot jelentenek.Szállítási lehetőségek... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A program elsősorban az olyan vezetők felkészítése, akik olyan reflexiós szakemberek, akik látást fejlesztenek és készségeket szereztek a társadalmi igazságosság és a mél ... [+]

Oktatási vezetés oktatási doktora

A Texas Tech Egyetem oktatási vezetőképzésének doktora úgy van megtervezve, hogy felkészítse a legfontosabb vezetőket az iskolai körzetekben és az egyetemi vagy egyetemi karokon. A program elsősorban az olyan vezetők felkészítése, akik olyan reflexiós szakemberek, akik látást fejlesztenek és készségeket szereztek a társadalmi igazságosság és a méltányosságot értékelő demokratikus tanulási közösségek megújítására, megújítására és javítására.

program áttekintés

A program célja, hogy előkészítse az iskolavezetőket, akik képesek azonosítani és megvalósítani a Pre-12 iskolai körzeten belüli gyakorlati problémák magas szintű kihasználását célzó kutatási megoldásokat. Hároméves, meghatározott gyakorlatú kurzusok sorozata, amely a gyakorlati értekezés problémájával zárul, a résztvevők elmélyítik képességeiket az oktatási változások vezetése, a gyakorlati problémák azonosítása és a beavatkozások végrehajtása helyi oktatási szervezetekben a hallgatói teljesítmény javítása érdekében.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
January 2020
Nappali
96 - 99 óra
On-line
Bővebben magyarul

MA

Texas Tech University Worldwide eLearning

A Média és Kommunikációs Főiskola által kínált, a stratégiai kommunikációban és innovációban mesterképzéssel foglalkozó főiskola a hallgatók felkészítésére irányítja a fe ... [+]

Master of Arts Stratégiai Kommunikáció és Innováció

A Média és Kommunikációs Főiskola által kínált, a stratégiai kommunikációban és innovációban mesterképzéssel foglalkozó főiskola a hallgatók felkészítésére irányítja a felső szintű pozíciókat stratégiai kommunikátorként a mai globális és digitális környezetben.

program áttekintés

Programunkat kizárólag interneten kínáljuk a hallgatók igényeinek kielégítésére, akiknek többsége kommunikációs szakember. Diákjainknak elfoglalt munkájuk és személyes életük van - igényelnek minőségi doktori programot a legrugalmasabb, kényelmes szállítási módszerrel.

30 óra mester program (7 kötelező tanfolyam és 3 választani)A tanfolyam befejeződött online.Felvételi követelmények: bachelor-fokozat és 3.0 egyetemi GPAMegjegyzés: A diákok kevesebb, mint egy 3.0 egyetemi GPA szükséges, hogy a GRE.A hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamatBár nincs pályázati határidő, a leendő hallgatókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be minden pályázati anyagot legalább három hónappal a tervezett kezdeti beiratkozás előtt.Jelentkezzen be a Texas Tech Egyetem Graduate School-jára, mint mester hallgatója.Amikor megkérdezi, hogy kiválasszon egy fontosabbat, győződjön meg róla, hogy választja ki a "Stratégiai kommunikációt"Töltse ki a Graduate alkalmazást.60 dollár kezdeti díj vagy minden egyes további alkalmazás esetében 50 dollár (beleértve a belépési dátum módosításait, a programkérelmek hozzáadását / módosítását vagy a visszafogadási kérelmeket).A nemzetközi hallgatóknak szintén be kell nyújtaniuk az angol nyelvvizsgát (TOEFL) a Graduate School-nak. A pályázatoknak a kérelem benyújtásának időpontjában kettőnél fiatalabbnak kell lenniük.Jelentkezzen be a Texas Tech Egyetem Média és Kommunikációs Főiskolájába.A pályázóknak számos anyagot kell benyújtaniuk a Média és Kommunikációs... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
30 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem interdiszciplináris tanulmányai lehetővé teszik a végzős hallgatók számára, hogy olyan diplomát tervezzenek, amely integrálja a meglévő posztgraduáli ... [+]

Művészetek Master of Interdisciplinary Studies

A Texas Tech Egyetem Művészeti Mestere Interdiszciplináris Tanulmányait a Graduate School nyújtja. A Texas Tech Egyetem interdiszciplináris tanulmányai lehetővé teszik a végzős hallgatók számára, hogy olyan diplomát tervezzenek, amely integrálja a meglévő posztgraduális főiskolák területét és programjait. Ennek az integrációnak a célja lehetővé teszi a diákok számára, hogy olyan programot hozzanak létre, amely legjobban illeszkedik érdekeikhez és karrierletletükhöz, amelyeket nem lehet hagyományos fegyelmi határokon meghatározni.

program áttekintés

Az online mesterképzés az interdiszciplináris tanulmányok egy olyan szakos hallgatók számára, akik szeretnék továbbtanulni a diplomás szintet, de nem keresnek szakképzést koncentrálják a hagyományos nagy területen. Ez a program nem helyettesítheti a hagyományos mesterfokozatot; inkább olyan diákok számára készült, akik szélesebb körű érdeklődéssel rendelkeznek több területen vagy olyanok számára, akiknek a pályaválasztási célja nem egyezik teljes mértékben egy azonosítható akadémiai egységgel vagy osztályral. Hangsúlyt fektetnek a folyamatos szellemi és kulturális fejlődésre egy folyamatosan változó társadalomban, amelyben az új karrier-érdekek kiterjeszthetők több hagyományos szakterületre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem Műszaki Kommunikációs Mestere az angol tanszék által kínált technikai kommunikációs készségek elsajátításának köszönhetően a műszaki írásban, írásban ... [+]

Művészeti Mester a Műszaki Kommunikációban

A Texas Tech Egyetem Műszaki Kommunikációs Mestere az angol tanszék által kínált technikai kommunikációs készségek elsajátításának köszönhetően a műszaki írásban, írásban, szerkesztésben és irányításban - vagy további posztgraduális tanulmányokhoz szükséges technikai kommunikációs készségek elsajátítása. A tanulmány konkrét célkitűzései közé tartozik a technikai kommunikáció története, elmélete, kutatása, műfajai, elvei, technikái és gyakorlata.

A program az ösztöndíj öt tág területét hangsúlyozza az ösztöndíjban, tanfolyamokban és kezdeményezésekben:

Retorika, összetétel és technikaTechnikai kommunikációA tudomány és az egészségügy retorikájaTechnológia, kultúra és retorikaVizuális retorika, új média és felhasználói központú tervezés.... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Master of Arts angol nyelven úgy tervezték, hogy széles körű általános ismeretek az irodalom és a nyelv, valamint a tudás elvek és technikák a területen. ... [+]

Művészeti Mester angolul

Az angol nyelvtudományi angol nyelvű mesterképzés programja ugyanaz, mint a helyszíni program, más módon (elektronikusan, szemtől-szemben). Az MA online feltételei megegyeznek az on-campus hallgatókkal. A jelentkezési folyamat ugyanaz. A beiratkozott MA hallgatók online vagy szemtől szembe tehetnek tanfolyamokat.

program áttekintés

A Master of Arts angol nyelven úgy tervezték, hogy széles körű általános ismeretek az irodalom és a nyelv, valamint a tudás elvek és technikák a területen. A dedikált tanulmány és a szakmai fejlesztési tanterv segítségével segítünk hallgatóinknak fejleszteni és bemutatni az alapvető kommunikációs készségeket. A mesterképzést angolul kívánó hallgatóknak 36 féléves tanulmányi időt kell teljesíteniük, beleértve az alábbi követelményeket:... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

A Master of Science in Agricultural Communications úgy tervezték, hogy felkészítse a diplomások a belépés, illetve előrehaladását a különböző tömegkommunikációs, marketin ... [+]

A mezőgazdasági kommunikáció mestere

A Master of Science in Agricultural Communications úgy tervezték, hogy felkészítse a diplomások a belépés, illetve előrehaladását a különböző tömegkommunikációs, marketing és PR pozíciókban. Ez a program biztosítja a szakmai kommunikációs készségek fejlesztését a kapcsolódó karriert az agrárium, a kormányzati szolgáltatás, az oktatás és a kiterjesztés. A mezőgazdasági kommunikáció mesterképzési programja rugalmas programot biztosít, amely minden egyes diák egyedülálló helyzetére szabható. A média és kommunikációs kollégiummal való együttműködés révén olyan specializációs területek is elérhetők, mint a marketing, a tömegtájékoztatás és a tömegkommunikáció.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
36 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A növényi és talajtudomány magában foglalja a növényi genetika, a tenyésztés, a biotechnológia, a molekuláris biológia, a fiziológia, a biokémia, a gyomirtás és a növényk ... [+]

A természettudományok és a talaj tudományok mestere

A növényi és talajtudomány magában foglalja a növényi genetika, a tenyésztés, a biotechnológia, a molekuláris biológia, a fiziológia, a biokémia, a gyomirtás és a növénykezelés tanulmányozását, amely a szántóföldi növények hatékony és gazdaságos előállítására vonatkozik. A Texas Tech Egyetem online természettudományi és földtudományi tudománya lehetővé teszi a diákok számára, hogy tanulmányozzák a biológiai, kémiai és fizikai tudományok alkalmazását és kezelését a természetes és az ember által érintett környezetek tekintetében.

program áttekintésLegalább 36 óra hitel, nem szakdolgozatA tanfolyam befejeződött online.A félév végéig elvégzett vizsga.Előfeltétele: bachelor fokozatA hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik. További információ a részmunkaidős és a nappali tagozatos diákok közötti különbségről.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.A szakterületek a következők:Crop ScienceNövényvédelemTalajtani tudományRostok és biopolimerekPályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
36 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem online Család- és fogyasztói tudományok mesterképzését a Great Plains Interactive Distance Education Alliance (GPIDEA) nevű egyetemek konzorciuma rév ... [+]

Master of Science in Család és fogyasztóvédelmi oktatás

A Texas Tech Egyetem online Család- és fogyasztói tudományok mesterképzését a Great Plains Interactive Distance Education Alliance (GPIDEA) nevű egyetemek konzorciuma révén lehet megvalósítani. Számos egyetem gyűlt össze, hogy online post-érettségi programokat kínáljon azoknak a diákoknak, akiknek családja vagy karrierje megakadályozta őket abban, hogy egyetemet szerezzenek az egyetemen. A konzorciumi megállapodás lehetővé teszi a diákok számára, hogy több intézmény rendelkezésére bocsássanak egy normál tandíjat a program befejezéséhez.

program áttekintés38 - 41 óra hitel egy hároméves időszak alattBár a hallgatók több intézményből is tanfolyamokat vehetnek igénybe, a szakképzést nyújtó intézmény feladata a hallgatók gyakorlati és gyakornoki kreditekre bocsátása.A tanfolyam befejeződött online.Előfeltétele: a családi és fogyasztói tudományok tartalmának specializációja vagy kapcsolódó területeA program megfelel azoknak a hallgatóknak, akik a család- és fogyasztóvédelmi oktatásban kezdõ tanári tanúsítványt / engedélyt keresnek.A hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
3 év
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Oktatók, az állami és szövetségi ügynökségek alkalmazottai, az ügynökök és a magánvállalkozók alkalmazottai: A Texas Tech Egyetem Agrártudományi és Természettudományi Kol ... [+]

Master of Science in Mezőgazdasági Oktatás

Oktatók, az állami és szövetségi ügynökségek alkalmazottai, az ügynökök és a magánvállalkozók alkalmazottai: A Texas Tech Egyetem Agrártudományi és Természettudományi Kollégiuma egy olyan online mesterképzést kínál az agrárgazdaságban, amelynek célja a vezetéshez szükséges készségek biztosítása pozíció.

A Master of Science in Agricultural Education célja, hogy felkészítse diplomások a tanítás, a kutatás, a kiterjesztés, a vezetés és a közigazgatási pozíciók a köz-és a magánszektorban. A program hasonlít a campus mesterképzésre. A hallgatók a mester program középpontjában a mag a mezőgazdasági oktatási tanfolyamok, valamint hangsúlyt az oktatási / képzési programok, a szakmai prezentáció erősítése, a vezetői fejlődés, a tanítási / képzési módszerek és az interperszonális kommunikáció.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
36 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem online rendszergazdája a rendszer- és mérnöki menedzsmentben az erőteljes mérnöki, tudományos és technikai hátterű vezetők növekvő igényének kielégít ... [+]

Master of Science Systems

A Texas Tech Egyetem online rendszergazdája a rendszer- és mérnöki menedzsmentben az erőteljes mérnöki, tudományos és technikai hátterű vezetők növekvő igényének kielégítésére, valamint a vezetés és a pénzügyi kérdések alapjaira épül.

A Master of Science Systems és Mérnöki Menedzsment (MS SEM) program vezetője az ipari mérnöki tanszéken keresztül kívánja kielégíteni a műszaki vezetők növekvő igényeit, erős műszaki, tudományos és műszaki hátterekkel, valamint megbízható alapokkal a vezetés és a pénzügyi kérdések. Az MS SEM program szakmai fókuszt biztosít, és lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy nem-IE egyetemi diploma szerez diplomát képzés saját szakterületeken, és megkapja a mérnöki menedzsment képzés egyidejűleg.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
30 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem online szoftverfejlesztési mestere a hallgatóknak szilárd alapot biztosít a komplex szoftverrendszerek meghatározásához, fejlesztéséhez és karbantart ... [+]

Master of Science szoftverfejlesztés

A Texas Tech Egyetem online szoftverfejlesztési mestere a hallgatóknak szilárd alapot biztosít a komplex szoftverrendszerek meghatározásához, fejlesztéséhez és karbantartásához a hagyományos műszaki folyamatok alkalmazásával.

A fokozatterv meghatározza az információkat, például a mester tézistervét illetően: az értekezéssel foglalkozó tanácsadó bizottság, a tézis megnevezése és az elvégzendő kurzusok. A posztgraduális iskola megköveteli, hogy az érettségi tervet a tanulmány első félévében nyújtsák be. Ez egyben a pályázó felvételi kérelemnek is szolgál. Lásd az egyetemist

Az értekezés tervében a hallgatóknak minden erőfeszítést meg kell tenniük, hogy tézis tanácsadóját a lehető leghamarabb érdekeiknek megfelelő kutatási területen találják meg. A tantárgyi tanácsadók megkövetelhetik a hallgatóktól, hogy végezzenek bizonyos kurzusokat, hogy felkészítsék a hallgatókat a kutatásra; ezért a hallgatóknak lehetővé kell tenniük a Tézistanácsos számára, hogy segítséget nyújtson a képzési kurzusok kiválasztásához.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
36 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A program során a diákok mind a belső, mind a külterületi tájon a dísznövények genetikai és tenyésztési, szaporítási, biotechnológiai, termelési, kezelési, kezelési és tá ... [+]

Mestere a kertészetben

A program során a diákok mind a belső, mind a külterületi tájon a dísznövények genetikai és tenyésztési, szaporítási, biotechnológiai, termelési, kezelési, kezelési és tárolási kihívásaival és gyakorlatával foglalkoznak. A Texas Tech Egyetem online kari diplomája a hallgatóknak olyan oktatási tapasztalattal rendelkezik, amellyel mind a tanfolyamon, mind a karrierjükön meg kell felelniük.

program áttekintésLegalább 36 óra hitel, opciós lehetőség áll rendelkezésreA tanfolyam befejeződött online.Előfeltétele: bachelor fokozatA hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
36 óra
On-line
Bővebben magyarul

Masters

Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem oktatási és oktatói oktatói és oktatói, akik szeretnék tudásukat bővíteni, internet alapú oktatók, oktatói tervezők és távoktatási programok vezetői ... [+]

Az oktatási mesterképzés mestere

Az online tanulás a K-12-es szinten, a felsőoktatásban és a magánszektor képzésében jól ismert tendencia. A Texas Tech Egyetem oktatási és oktatói oktatói és oktatói, akik szeretnék tudásukat bővíteni, internet alapú oktatók, oktatói tervezők és távoktatási programok vezetői számára készültek, az Oktatási Kollégium által kínált online oktatási mesterképzést oktató és oktatói.

program áttekintés39 óra hitelA tanfolyamokat két év alatt kínálják. A diákok félévenként általában két kurzust vesz igénybe.A tanfolyam befejeződött online.Előfeltétele: bachelor fokozatA hallgatóknak átfogó vizsgálatot kell végezniük a program befejezéséhez.A hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
39 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem oktatási vezetőségi és főiskolai szakvizsga-előkészítő programja olyan tanárok számára készült, akik a karrierjüket Texasban általános vagy középisko ... [+]

Az oktatási vezetés és a főiskolai szakképzési előkészítő program mestere

A Texas Tech Egyetem oktatási vezetőségi és főiskolai szakvizsga-előkészítő programja olyan tanárok számára készült, akik a karrierjüket Texasban általános vagy középiskolai tanárok iránt érdeklődnek.

Oktatási vezetői mesterek

Az oktatási vezetés programja részt vesz számos folyamatos "egyetemi - K-12 iskolai partnerség" tevékenységben, amely közvetlenül szolgálja a regionális K-12 oktatók vezetői fejlődését, beleértve: az EDLD Nyári Vezető Intézetet; és az új LISD - TTU Fő Fellows Program.

Figyelem az új oktatási vezetés mesterképzõi számára: Az új TExES Principal 268 teszt mind több választási, mind pedig konstruált válaszokat tartalmaz, és 2018 decemberében lép életbe. A pályázóknak szintén meg kell felelniük az iskolavezetõk teljesítményértékelésének (PASL) 2019-ben. Az új TExES fő értékelés kiépítésének előkészítéseként az Oktatási vezető program nem fogad el pályázatokat a 2018 tavaszi félévre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetemnek az Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering által kínált online mesterképzése egy interdiszciplináris program, amelyet mérnökök gyakorlására ... [+]

Diplomás mérnök

A Texas Tech Egyetemnek az Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering által kínált online mesterképzése egy interdiszciplináris program, amelyet mérnökök gyakorlására terveztek. A diákok választhatnak a különböző mérnöki tudományágak közül több számot, vagy megtervezhetik saját tanulmányi programjukat, kombinálva a különböző különböző mérnöki programokból származó krediteket, biztosítva ezzel, hogy a hallgatók a mérnöki területen jól ismerkedjenek meg.

A Master of Engineering (MEN) diplomát vezető program interdiszciplináris, nem szakdolgozat. A MEN-t elsősorban mérnökök gyakorlására tervezték. Az ilyen gyakorló mérnökök számára a másik akkreditált doktori iskola lakóhelyén befejezett diplomás továbbképzéshez szükséges kredit akár 15 órát is elfogadhat a 36. féléves óra követelményeinek a Master of Engineering fokozatra. Minden munkát jóvá kell hagyni a diploma kilenc naptári évben. A Doktori Iskola felvételére vonatkozó szabályokon túlmenően a mérnöki mesterképzésre való belépéshez a mérnöki vagy azzal egyenértékű érettségi diploma szükséges.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
36 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Az Oktatási Kollégium által kínált Master of Education online program a Felsőoktatásban (M.Ed.) lehetőséget nyújt azoknak az egyéneknek, akik a közösségi kollégiumokban é ... [+]

Felsőoktatási Mester

Az Oktatási Kollégium által kínált Master of Education online program a Felsőoktatásban (M.Ed.) lehetőséget nyújt azoknak az egyéneknek, akik a közösségi kollégiumokban és négyéves főiskolákban és egyetemeken középvezetési és vezető pozíciókat keresnek. A kétéves program 36 diplomás órából áll, és felajánlott egy előírt kohorsz modellben.

A képesített pályázóknak lehetőleg olyan tapasztalattal kell rendelkezniük, amely dolgozik, vagy közvetlen hozzáférést biztosít akár egy állami vagy magán kétéves vagy négyéves felsőoktatási intézményhez, akár állami felsőoktatási intézményhez vagy szövetségi oktatási hivatalhoz. A sikeres pályázóknak közvetlen hozzáférést kell biztosítani egy felsőoktatási intézményhez, hogy sikeresen befejezzék a kiválasztott kurzusokat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A tudomány és a mérnöki gyakorlati alkalmazásokra összpontosítva - különösen a tanszék speciális három tanfolyami laboratóriumi és szoftververzióján keresztül - a gépészm ... [+]

Gépészmérnök

A Texas Tech Egyetem gépészmérnöki mesterképzése a Whitacre College of Engineering mérnöki tanszék részeként az a) Anyagok és Mechanika, valamint (b) Design szakterületére specializálódott. Két fokú lehetőségek állnak rendelkezésre, nevezetesen a jelentés opció és a kurzus csak opció.

program áttekintés

A tudomány és a mérnöki gyakorlati alkalmazásokra összpontosítva - különösen a tanszék speciális három tanfolyami laboratóriumi és szoftververzióján keresztül - a gépészmérnöki egyetemi hallgatók jelentős érdemi hatással vannak az iparra és a tudományos életre érkezéskor.

A posztgraduális hallgatók betekintést nyerhetnek és segítenek előmozdítani a frontvonalakat a tanárok által kifejlesztett egyedi tanfolyamokon keresztül, valamint a sürgető kérdésekkel és a technológiai fejlődéssel kapcsolatos külső finanszírozású kutatások révén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
36 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Az ipari mérnöki diplomát az Ipari Mérnöki Tanszék felajánlja az ipar, a tanácsadás, az egyetemi oktatás és a kutatás területén illetékes ipari mérnökök és mérnöki vezető ... [+]

Ipari Mérnöki Mester

Az ipari mérnöki diplomát az Ipari Mérnöki Tanszék felajánlja az ipar, a tanácsadás, az egyetemi oktatás és a kutatás területén illetékes ipari mérnökök és mérnöki vezetők számára.

program áttekintés

A Red Raider ipari mérnökei az alkalmazott optimalizálás, a mérnöki menedzsment, az ellátási lánc és a logisztika, a közlekedés, a bioüzemanyagok, az ergonómia és az emberi tényezők hagyományos ipari mérnöki alkalmazási területein tapasztalatot szereznek, de a tudáson alapulnak, hogy integrálják a döntéstámogató rendszerek és a megszerzett készségek a tanfolyami projektek, a vezető projektek és a tanszék egyedülálló vállalkozói magatartása. A tanszék a fejlett és az adalékanyaggyártás feltörekvő területein folyó kutatásokat és tanfolyamokat is fejleszt, integrálva a rendszerekkel.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
August 2019
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Az oktatási kollégium által kínált, a tantervben és oktatásban kínált mesterképzés mesterei lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy különféle szakterületeken fejlettség ... [+]

Mester az oktatás tananyag és oktatás

Az oktatási kollégium által kínált, a tantervben és oktatásban kínált mesterképzés mesterei lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy különféle szakterületeken fejlettséget szerezzenek. A program a tantervi kérdésekre fókuszál, mint a vizsgálati terület, és erõsíti a megértést és a komplex és sokrétû kérdéseket, amelyek befolyásolják a tantervelméletet, a tervezést, a fejlesztést, a kézbesítést, az értékelést és az értékelést.

program áttekintés36 óra mester program tézis nélkül vagy anélkül3 óra kutatás3 óra főiskolai alapítvány15 óra a specializációs koncentrációtól15 óra CTézispont: 9 óra CA tanfolyam befejeződött online.Előfeltétele: bachelor fokozatA hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
36 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem oktatási kollégiuma által kínált online oktatási mesterképzés lehetővé teszi, hogy a hét különböző hangsúlyozási terület közül választhasson, amely o ... [+]

Mesterképzés a speciális oktatásban

A Texas Tech Egyetem oktatási kollégiuma által kínált online oktatási mesterképzés lehetővé teszi, hogy a hét különböző hangsúlyozási terület közül választhasson, amely olyan lehetőségeket kínál, amelyek megfelelnek karriercéljainak és személyes érdekeinek.

program áttekintés

AZ EMPÉZIÓ TERÜLETEI:

Autizmus

36 óra hitelElőfeltételek: bachelor diplomaA tanfolyam befejeződött online

Alkalmazott viselkedéselemzés

Az új hallgatók elfogadása 2018 őszére és 2019 tavaszára

36 óra hitelElőfeltétele: bachelor fokozatA tanfolyam befejeződött online.Lépjen kapcsolatba a Behavior Analyst Certification Board, Inc.-rel, a nemzeti tanúsítási követelményekről. A Texas Tech Egyetem tanfolyam-jóváhagyási száma # 4111.... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
36 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A posztgraduális iskola által kínált, a környezeti fenntarthatóságért és a természeti erőforrások kezeléséért folytatott professzionális tudományok mesterképzése olyan in ... [+]

Szakmai Tudományok Mester A Környezeti Fenntarthatóság és a Természetes Erőforrás Menedzsment

A posztgraduális iskola által kínált, a környezeti fenntarthatóságért és a természeti erőforrások kezeléséért folytatott professzionális tudományok mesterképzése olyan interdiszciplináris diplomát jelent, amely a tudományos karriereket az üzleti, kormányzati vagy nonprofit szektorokban végzi, és a fenntarthatósági tudományokra összpontosít, amint az a a természeti erőforrások és a környezet.

program áttekintés

A professzionális tudományok mesterképzése a természettudományi végzettséget kombinálja a menedzsment, a csapatmunka, a pénzügyi megértés, a marketinges koncepciók és a sikeres szakmai karrierhez szükséges kommunikációs készségekkel kapcsolatos képzéssel.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem online építőmérnöke az Építőmérnöki Tanszék felajánlja. A hallgatók a Master of Science építőmérnöki kezdetben szakosodott a fő al-fegyelem a struktu ... [+]

Építőmérnöki Mester

A Texas Tech Egyetem online építőmérnöke az Építőmérnöki Tanszék felajánlja. A hallgatók a Master of Science építőmérnöki kezdetben szakosodott a fő al-fegyelem a strukturális mérnöki, vagy az építőmérnöki és menedzsment ebben a szakos program. Három különböző lehetőség közül választhat: egy tézis opciót, egy jelentési opciót és egy kurzus csak lehetőséget.

program áttekintés

A modern felhőkarcolók tervezése és a tiszta ivóvíz biztosítása érdekében a polgári és környezetvédelmi mérnökök befolyásolják az életminőséget és a közbiztonságot.

A Texas Tech karirodája szakértelemmel rendelkezik épületek, menedékhelyek és hidak tervezésében; szélvihar károsítás; megújuló szélenergia-rendszerek; a szennyvízkezelés, a veszélyes hulladékok kezelése, az áradások és a vízgazdálkodás.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul

Mester Oklevél

Texas Tech University Worldwide eLearning

A 12 órás Graduate Certificate in Business Essentials biztosít eszközöket széles körű üzleti területek, beleértve a számviteli, pénzügyi, menedzsment, ISQS, és a marketin ... [+]

Alapvető üzleti Graduate Certificate

A 12 órás Graduate Certificate in Business Essentials biztosít eszközöket széles körű üzleti területek, beleértve a számviteli, pénzügyi, menedzsment, ISQS, és a marketing. A tanfolyamok ebben a tanúsítványban lehet használni az MBA fokozatot az elfogadás, és fel lehet használni a választani más képzési programok.

Doktori bizonyítványok

A Rawls College of Business felismeri, hogy sok képzett személy szeretne fejlett tudást szerezni, de nem tud teljes körű programot kötni. A tanúsítvány bemutatja az egyén azon szándékát, hogy elsajátítsa saját területét, vagy új tudást keres egy adott érdeklődési területről. A megszerzett tudás javíthatja a munkahelyi teljesítményt. A tanúsítvány növelheti az önéletrajzot, és segítheti az egyént a versenyképes munkaerőpiacon.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem oktatási kollégiuma az online Applied Behavioural Analysis Graduate Certificatet kínálja, amely a BCBA® programkövetelményeknek való megfelelés érdek ... [+]

Alkalmazott viselkedési elemzés Graduate Certificate

Az új hallgatók elfogadása 2018 őszére és 2019 tavaszára

A Texas Tech Egyetem oktatási kollégiuma az online Applied Behavioural Analysis Graduate Certificatet kínálja, amely a BCBA® programkövetelményeknek való megfelelés érdekében készült. A tanfolyam önálló tanusítványként vagy kiemelt területként érhető el egy speciális oktatási mesterképzésben.

program áttekintés18 óra hitelA tanfolyam online készültElőfeltétel: Bachelor diplomaA befejezési idő körülbelül egy év. A diákoknak teljesíteniük kell az EDSP 5303-at, mielőtt további kurzusokat veszek be a sorozatban. A sorozatban legfeljebb két kurzust lehet egyszerre venni.Miután beismerték, a hallgatóknak egy kohorszot kell kapniuk a kurzus befejezéséhez.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
August 2019
Nappali
1 év
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A tanfolyam egy bizonyítvány az autizmus is elérhető, mint egy önálló tanúsítvány, vagy egy hangsúlyt fektetnek a Master of Education Special Education. Akárhogy is, az o ... [+]

Autizmus Doktori Tanúsítvány Program

A tanfolyam egy bizonyítvány az autizmus is elérhető, mint egy önálló tanúsítvány, vagy egy hangsúlyt fektetnek a Master of Education Special Education. Akárhogy is, az osztályok teljesen onlineek.

Program leírása

A diplomás bizonyítványok célja, hogy megfeleljen a kiegészítő érettségi oktatási igényeinek szakemberek. A végzős bizonyítvány program olyan kurzusok sorozata, amely alapos ismereteket nyújt a témában. A kurzusok készlete koherens tudásbázist biztosít.

program áttekintés15 óra hitelA tanfolyam befejeződött onlineElőfeltétele: bachelor fokozatA befejezési idő változik. A hallgatók legfeljebb három órát vehetnek fel minden félévben és két nyári ülésen, így a befejezési idő egyenként változhat.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.A tanfolyamot párosíthatja a speciális oktatásban oktatott mesterképzésselPályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
15 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

12 órás, digitális és közösségi médiát végzett doktori tanúsítványunk célja, hogy bemutassa a tapasztalt kommunikációs szakembereket a technológia felé, amely megváltozta ... [+]

Graduate Certificate in Advanced Digital

12 órás, digitális és közösségi médiát végzett doktori tanúsítványunk célja, hogy bemutassa a tapasztalt kommunikációs szakembereket a technológia felé, amely megváltoztatja a kommunikáció arcát egy egyre növekvő, globális társadalomban. Programunkat kizárólag interneten kínáljuk a hallgatók igényeinek kielégítésére, akiknek többsége kommunikációs szakember. Diákjainknak elfoglalt munkájuk és személyes életük van - igényelnek minőségi doktori programot a legrugalmasabb, kényelmes szállítási módszerrel.

program áttekintés12 órás diplomás tanúsítvány program (1 szükséges kurzus és 3 választani)Előfeltétel: Bachelor és 3.0 egyetemi GPAMegjegyzés: A diákok kevesebb, mint egy 3.0 egyetemi GPA szükséges, hogy a GRE.A hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A hallgatás a siketgyümölkem doktori bizonyítvány áll rendelkezésre, mint önálló tanúsítvány vagy kiemelt terület a Master of Education Special Education. ... [+]

Holtbiztos hallgatói bizonyítvány

A hallgatás a siketgyümölkem doktori bizonyítvány áll rendelkezésre, mint önálló tanúsítvány vagy kiemelt terület a Master of Education Special Education. Az on-campus oktatás egyik hétvége kiegészíti az online oktatást, biztosítva, hogy mindkét világból a lehető legjobban élvezhesse a programot: egy olyan programot, amelyet bárhonnan magával vihet, és személyes kapcsolatot létesíthet az oktatókkal és más hallgatókkal.

Program leírása

A diplomás bizonyítványok célja, hogy megfeleljen a kiegészítő érettségi oktatási igényeinek szakemberek. A végzős bizonyítvány program olyan kurzusok sorozata, amely alapos ismereteket nyújt a témában. A kurzusok készlete koherens tudásbázist biztosít.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
15 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Ifjúsági Fejlesztési Szakmai Graduate Certificate célja, hogy segítse az ifjúsági szakembereket, hogy képessé tegyék az egyének életének második évtizedét a sikeres fel ... [+]

Ifjúsági Fejlesztési Doktori Tanúsítvány

A Ifjúsági Fejlesztési Szakmai Graduate Certificate célja, hogy segítse az ifjúsági szakembereket, hogy képessé tegyék az egyének életének második évtizedét a sikeres felnőttkori átmenethez szükséges készségekkel. A célközönség azok a szakemberek, akik vagy közvetlenül a serdülőknél és fiatal felnőtteknél dolgoznak, vagy részt vesznek az ifjúsággal kapcsolatos oktatásban és kutatásban. A Great Plains IDEA az egyetlen olyan egyetemek szövetsége, amelyek teljes egészében interneten kínálnak ifjúsági szakvizsgát. A program foglalkozik az ifjúsági kérdésekkel kapcsolatos fejlett nevelés szükségességével, és ez egy erõs alapú tanterv révén történik.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Az Ifjúsági Program Menedzsment Graduate Certificate célja, hogy segítse az ifjúsági szakembereket, hogy képessé tegyék az egyének életének második évtizedét a felnőttkor ... [+]

Ifjúsági Programmenedzsment Graduate Certificate

Az Ifjúsági Program Menedzsment Graduate Certificate célja, hogy segítse az ifjúsági szakembereket, hogy képessé tegyék az egyének életének második évtizedét a felnőttkori sikeres átmenethez szükséges készségekkel. A célközönség azok a szakemberek, akik vagy közvetlenül a serdülőknél és fiatal felnőtteknél dolgoznak, vagy részt vesznek az ifjúsággal kapcsolatos oktatásban és kutatásban. A Great Plains IDEA az egyetlen olyan egyetemek szövetsége, amelyek teljes egészében interneten kínálnak ifjúsági szakvizsgát. A program foglalkozik az ifjúsági kérdésekkel kapcsolatos fejlett nevelés szükségességével, és ez egy erõs alapú tanterv révén történik.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem jótékonysági pénzügyi tervezésében szerzett oklevél olyan tervezők számára készült, akik a tervezett adományozás területén kívánnak speciális special ... [+]

Jótékonysági pénzügyi tervezés

A Texas Tech Egyetem jótékonysági pénzügyi tervezésében szerzett oklevél olyan tervezők számára készült, akik a tervezett adományozás területén kívánnak speciális specialitást kialakítani, beleértve a magánalapítványok, a jótékonysági fennmaradó alapítványok, a jótékonysági vezető bánásmódok, az adományozók által nyújtott pénzeszközök, az életbiztosítás és a fennmaradó részek érdekeit. A diákok is áttekintik és megbeszélik a legfrissebb akadémiai kutatásokat a jótékonysági motivációkról és adománygyűjtési stratégiákról.

program áttekintés12 óra hitelElőfeltétele: bachelor fokozatMinden tanfolyam elvégezhető online, nem szükséges campus látogatás. A befejezési idő változik. A négy tanfolyam sorrendjét rendszerint minden tanévben kínálják, bár a hallgatóknak nem kell teljes egészében befejezniük a teljes programot egyetlen tanévben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem Könyvtudományi és Digitális Humán Tudományok Doktori Tanszéke segít abban, hogy megfeleljen a digitális humán tudományok és a könyv történetének képz ... [+]

Könyv története és digitális humán tudományok

A Texas Tech Egyetem Könyvtudományi és Digitális Humán Tudományok Doktori Tanszéke segít abban, hogy megfeleljen a digitális humán tudományok és a könyv történetének képzésében a végzős hallgatók számára a tantervben; a munkaerő szakemberei számára; és a diplomás időskorúak számára a humán tudományokban, akik kibővítik munkalehetőségeiket. A diákok beiratkozhatnak a kurzusokra, hogy felkészüljenek a közzétételre, a közszolgálatra, az iparra, a digitális humán tudományokra, a könyvtári tudományra vagy az akadémiára; új munkahelyi készségek fejlesztése vagy a meglévő készségek kiegészítése; megtanulják a bevált gyakorlatokat a kulturális tárgyak digitális formába való átalakításában; megérteni a nyomtatott kultúra, a könyvtörténet és a szöveges kritika közötti kapcsolatot; és fejleszti vagy javítja a pedagógiai vagy technológiai készségeket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
15 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Graduate Certificate of Mathematics egy online 18 órás tanúsítvány, amely mindenki számára olyan mester vagy doktori fokozatot, aki szeretné növelni a mesteri matematik ... [+]

Matematika

A Graduate Certificate of Mathematics egy online 18 órás tanúsítvány, amely mindenki számára olyan mester vagy doktori fokozatot, aki szeretné növelni a mesteri matematika, különösen a szolgálatban lévő tanárok, akik szeretnének tanítani kettős hitel a középiskolában, vagy tanítani egy junior kollégiumban.

program áttekintés18 óra hitelA legtöbb kurzust online kínálják; azonban egyes kurzusokat csak szemtől-szembe kínálnak Lubbockban.Előfeltétele: Mester- vagy doktori fokozat, és befejezte a 1., 2. kalkulus és a lineáris algebra átmenő fokozattal.A hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
18 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A 15 órás továbbképzési bizonyítvány a tanári vezetésben fokozza a vezetői készségeket az adatközpontú döntéshozatalban, az oktatási vezetésben, a kommunikációban és a me ... [+]

Tanári Leadership Graduate Certificate

A 15 órás továbbképzési bizonyítvány a tanári vezetésben fokozza a vezetői készségeket az adatközpontú döntéshozatalban, az oktatási vezetésben, a kommunikációban és a mentorálásban azoknak a tanároknak, akik törekednek a tanári vezetői feladatok hatékonyabb elvégzésére. A tanúsítványt a mester programhoz való csatlakozás vagy a mester program részeként lehet elvégezni.

Felvételi követelményekTartson tanári tanúsítványtA hallgatók fejlődésének bizonyított számafőiskolai diploma

Az EDLD kara arra buzdítja a tanulókat, hogy tanító vezetők legyenek, akik:

Másokkal együttműködve az iskolai oktatás javítása érdekébenA kommunikáció kommunikációs kultúrájának kialakításaA javítás és végrehajtás kihívásainak azonosítása adatok és adatközlés révénNagy teljesítményű tanárok és tanári csapatok termesztése.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
15 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Az Angol Tanszék által kínált Posztgraduális Tanúsítvány a Műszaki Kommunikációban segíti a hallgatókat a műszaki kommunikáció tanárainak megteremtésében. ... [+]

Tanítási technikai kommunikáció Graduate Certificate

Az Angol Tanszék által kínált Posztgraduális Tanúsítvány a Műszaki Kommunikációban segíti a hallgatókat a műszaki kommunikáció tanárainak megteremtésében. Különösen arra szolgálnak, hogy a hallgatókat az angol nyelvtudásuk megszerzésére kívánják felkészíteni a technikai kommunikáció terén szerzett oktatási szakértelem fejlesztésére és a nemzetközi intézmények támogatására, amelyeknek a kari hallgatóknak és a hallgatóknak tanítaniuk kell a műszaki kommunikáció oktatásának módját. A tanúsítvány legalább 15 órát igényel online vagy helyszíni tanfolyamokon, köztük két kurzust a műszaki kommunikáció elméleti alapjairól és a retorikáról, valamint egy harmadik tanfolyamot a műszaki és szakmai kommunikáció oktatásáról. A diákok választhatnak két választható kurzust a technikai kommunikációs és retorika program befejezni a tanúsítványt, egyet a fejlett elmélet tanfolyamok, a másik pedig a fejlett gyakorlat tanfolyamok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
15 óra
On-line
Bővebben magyarul

Oklevél

Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem online Család- és fogyasztói tudományok Oktatási Hitelesítési Programja a Család- és Fogyasztói Tudományok Távoktatási Szövetségén keresztül valósul ... [+]

Család- és fogyasztói tudományok oktatása Tanárképzés tanúsítási előkészítő program

A Texas Tech Egyetem online Család- és fogyasztói tudományok Oktatási Hitelesítési Programja a Család- és Fogyasztói Tudományok Távoktatási Szövetségén keresztül valósul meg. Az FCS Alliance egy országos intézményközi rendszer, amely együttműködő módon fejleszti, kínál és hozzáférést biztosít a webalapú távoktatási tanfolyamokhoz, hogy felkészítse az egyéneket a tanúsításra, hogy megtanítsa a családban és a fogyasztói tudományok oktatásában Texasban. A következő egyetemek részt vesznek az FCS Szövetségben tanár-előkészítő programjuk részeként:... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem online rostjai és biopolimerek tanúsítványa foglalkozik a gyapottermeléssel és feldolgozással kapcsolatos 400 000 amerikai munkahelyhez kapcsolódó té ... [+]

Fibák és biopolimerek tanúsítványa

A Texas Tech Egyetem online rostjai és biopolimerek tanúsítványa foglalkozik a gyapottermeléssel és feldolgozással kapcsolatos 400 000 amerikai munkahelyhez kapcsolódó témákkal. A hallgatók önállóan vagy egyidejűleg folytathatják a tanúsítványt egy kapcsolódó mesterképzéssel. A program lehetőséget nyújt a szakembereknek arra, hogy megértsék a gyapottermelés és feldolgozás jelentését és összetettségét, valamint annak hatását az ipari pamuttermékekre.

program áttekintés12 óra hitelA legtöbb kurzust online kínálják; azonban egyes kurzusokat csak szemtől-szembe kínálnak Lubbockban.Előfeltétel: Bachelor diplomaA hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
July 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem online kertészeti tájgazdálkodási tanúsítványa magában foglalja az olyan területeket, mint az arborikultúra, az óvodai vezetés, a tereprendezés és a ... [+]

Kertészeti tájgazdálkodási igazolás

A Texas Tech Egyetem online kertészeti tájgazdálkodási tanúsítványa magában foglalja az olyan területeket, mint az arborikultúra, az óvodai vezetés, a tereprendezés és a tájépítészet. A hallgatók önállóan vagy egyidejűleg folytathatják a tanúsítványt egy kapcsolódó mesterképzéssel.

program áttekintés12 óra hitelA szükséges osztályok online lesznek kitöltve. Néhány opcionális osztály csak szemtől-szembe lehet állni.Előfeltétele: bachelor fokozatA hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Lehetővé teszi a mezőgazdasági kommunikációs szakmában dolgozó egyének számára, hogy növeljék megértését a bonyolultabb és dinamikusabb kommunikációs stratégiákkal, mint ... [+]

Mezőgazdasági kommunikációs vezetői bizonyítvány

Lehetővé teszi a mezőgazdasági kommunikációs szakmában dolgozó egyének számára, hogy növeljék megértését a bonyolultabb és dinamikusabb kommunikációs stratégiákkal, mint a válságkommunikáció, a tudásmenedzsment és a hatékony online médiahasználat. Növeli a hallgatók megértését a vezetés és az emberek, akikkel interakció napi szinten, lehetővé téve számukra, hogy elvégezzék a szakmai feladatokat hatékonyabban és hatékonyabban.

program áttekintés12 óra hitelA legtöbb kurzust online kínálják; azonban egyes kurzusokat csak szemtől-szembe kínálnak Lubbockban.Előfeltétele: bachelor fokozatA hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem online Crop Protection Certificate tárgya többek között a géntechnológiával módosított növények, növénypatológia, kártevők és növényvédő szerek. A ha ... [+]

Növényvédelmi bizonyítvány

A Texas Tech Egyetem online Crop Protection Certificate tárgya többek között a géntechnológiával módosított növények, növénypatológia, kártevők és növényvédő szerek. A hallgatók önállóan vagy egyidejűleg folytathatják a tanúsítványt egy kapcsolódó mesterképzéssel.

program áttekintés12 óra hitelA legtöbb kurzust online kínálják; azonban egyes kurzusokat csak szemtől-szembe kínálnak Lubbockban.Előfeltétele: bachelor fokozatA hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A tanfolyam az oktatási diagnosztikus tanúsítási előkészítő programot lehet folytatni függetlenül, vagy a hangsúlyt a hangsúly a Master of Education Special Education. ... [+]

Oktató Diagnosztikai Hitelesítési Előkészítő Program

A tanfolyam az oktatási diagnosztikus tanúsítási előkészítő programot lehet folytatni függetlenül, vagy a hangsúlyt a hangsúly a Master of Education Special Education. Akárhogy is, az osztályok teljesen onlineek, lehetővé téve a karrierjének az oktatásba való továbblépését anélkül, hogy belépnének az osztályterembe.

program áttekintés36-39 óra hitelTexasban kell laknia3,0 vagy magasabb GPA *A tanfolyam befejeződött online.Előfeltétel: alapképzés, érvényes oktatási igazolásA mesterképzésre és a kétéves oktatási tapasztalatra van szükség ahhoz, hogy az oktatási diagnosztikus számára állami tanúsítási vizsgálatokat végezzen.A hallgatóknak nem szükséges minden félévben beiratkozni egy meghatározott számú kurzusra, így a befejezési idő egyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
36 - 39 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A tanfolyam az Orientation és a Mobilitás Tanúsítás Előkészítő Programot lehet folytatni önállóan, vagy a hangsúly a hangsúly a Masters of Education Special Education. A ... [+]

Orientation and Mobility Certification Preparation Program

A tanfolyam az Orientation és a Mobilitás Tanúsítás Előkészítő Programot lehet folytatni önállóan, vagy a hangsúly a hangsúly a Masters of Education Special Education. A tanfolyamok felajánlása, hogy megfeleljen a szükséges tanterv a Képesítési Akadémia vizuális rehabilitáció

program áttekintés27 óra hitelA legtöbb tanfolyam befejeződött online. Azonban két kötelező kurzust csak nyári hónapokban kínálnak Lubbockban, Texasban. Ezen kívül két kurzusra van szükség egy-egy hétvégén az on-campus oktatás során.Előfeltétele: bachelor fokozatA hallgatóknak nem szükséges minden félévben beiratkozni egy meghatározott számú kurzusra, így a befejezési idő egyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
27 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Az online süketek és hallássérült hallgatók képzésének előkészítő programja önálló tanusítványként, vagy a speciális oktatási mesterképzés mesterei számára is elérhető. ... [+]

Siketek és halláskárosodás tanúsítási előkészítő programja

Az online süketek és hallássérült hallgatók képzésének előkészítő programja önálló tanusítványként, vagy a speciális oktatási mesterképzés mesterei számára is elérhető. A fokozat terv tartalmazza az összes tantervet szükséges a Texas State Oktatási Tanúsítvány Siketek és halláskárosodás EC-12 Oktatási Tanúsítvány. A tanúsításhoz a mesterképzésre és a mesterképzésre is szükség van.

program áttekintés27 óra hitelA bizonyítványok programjait függetlenül vagy egy mester programjával párhuzamosan lehet folytatni.A legtöbb kurzust online kínálják; azonban egyes kurzusokat csak szemtől-szembe kínálnak Lubbockban.Előfeltétele: bachelor fokozatA befejezési idő változik. A hallgatók legfeljebb három órát vehetnek fel minden félévben és két nyári ülésen, így a befejezési idő egyenként változhat.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
27 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Az iskolából a foglalkoztatásba, a posztszekunder oktatásba vagy az önálló életbe való átmenet nehézséget okozhat bárkinek, különösen a fogyatékkal élő személyek számára. ... [+]

Special Education Transition Certificate Program

Az iskolából a foglalkoztatásba, a posztszekunder oktatásba vagy az önálló életbe való átmenet nehézséget okozhat bárkinek, különösen a fogyatékkal élő személyek számára. A tanfolyam szükséges a Texas Tech Egyetem Online Graduate Certificate Special Education Transition célja, hogy felkészítse az embereket, hogy segítse a fogyatékkal élő személyek ezt az átmenetet.

program áttekintés15 óra hitelA tanfolyam befejeződött onlineElőfeltétele: bachelor fokozatA befejezési idő változik. A hallgatók legfeljebb három órát vehetnek fel minden félévben és két nyári ülésen, így a befejezési idő egyenként változhat.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
15 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Számítástudományi Tanszék a szoftvermérnöki oklevelet kínálja azok számára, akik nem igényelnek vagy nem kívánnak teljes diplomát szerezni a szoftverfejlesztés vagy a s ... [+]

Áttekintés

A Számítástudományi Tanszék a szoftvermérnöki oklevelet kínálja azok számára, akik nem igényelnek vagy nem kívánnak teljes diplomát szerezni a szoftverfejlesztés vagy a számítástechnika területén. Különösen a tanúsítvány olyan dolgozó szakemberekre és végzős hallgatókra irányul, akik nem rendszeres szoftverfejlesztésben érdekeltek. A tanúsítványhoz nem szükséges a GRE.

Tanúsítványtanfolyam terv

A bizonyítványtípus-terv meghatározza az információkat, például a tanfolyamokat. A bizonyítványtanúsítási tervet a számítástechnika tanszékének első félévében kell benyújtani.

A fokozat terv később megváltoztatható a fokozat-terv módosításának kitöltésével. A módosításokat a tanúsítvány elkészültének félévében kell elvégezni.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A szélenergián tanúsítványunk szakembereknek kínál poszt-érettségi szintű képzési lehetőségeket hat iparágban releváns témakörben. Ön választhat, hogy az egyes tanfolyamo ... [+]

Szélenergia tanúsítvány program

A szélenergián tanúsítványunk szakembereknek kínál poszt-érettségi szintű képzési lehetőségeket hat iparágban releváns témakörben. Ön választhat, hogy az egyes tanfolyamok, vagy töltse ki öt a hat kínálat és szerezzen szakmai tanúsítvány a szélenergia. A programot kifejezetten a nem műszaki szakemberek számára tervezték, akik a szélenergia irányítási feladatait kívánják vállalni.

program áttekintés

Minden kurzust a TTU Szél Tudományos és Mérnöki Kutatóközpont (WISE) szakemberei fejlesztettek ki. Minden tanfolyam egyenlő 38 órás órás tanítási idővel, és négy-hat héten belül függetlenül elvégezhető.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Az online talajkezelési bizonyítvány sikeres befejezésekor a hallgatók megkapják a Texas Tech Egyetemen a Talajtani Tanúsítványt, amely lehetővé teszi számukra, hogy igaz ... [+]

Talajkezelési tanúsítvány

Az online talajkezelési bizonyítvány sikeres befejezésekor a hallgatók megkapják a Texas Tech Egyetemen a Talajtani Tanúsítványt, amely lehetővé teszi számukra, hogy igazolt talajkutatóvá váljanak. A tanfolyam, beleértve a témát, mint a talaj kémia, a fizika és a besorolás, megfelel a nevelési igényeinek A Természetes Erőforrás Conservation Service. Ez a tanúsítvány önállóan vagy egyidejűleg mesterképzéssel folytatható.

program áttekintés12 óra hitelA szükséges osztályok online lesznek kitöltve. Néhány opcionális osztály csak szemtől-szembe lehet állni.Előfeltétele: bachelor fokozatA hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A posztgraduális bizonyítvány támogatások és pályázatok (CG ... [+]

támogatások

A posztgraduális bizonyítvány támogatások és pályázatok (CG

program áttekintés

A hallgatók ebben a programban növelik az írási és szerkesztési készségeket, megtanulják a stratégiákat szakmai pályázatok készítésére, és szakmai tehetségeket keresnek a Texas Tech világszínvonalú technikai kommunikációs és retorikai programjával. A G

A Texas Tech technikai kommunikációs és retorikai programja kínál

Egy jól megalapozott képzési program és kar a műszaki kommunikációbanAz országos reprezentatív MA program az oktatásban a tudományos és technikai kommunikációban: Akadémiai programok, amelyek működnek, szerk. Michael L. Keene (Társaság a műszaki kommunikációért, 1997). 3. fejezet.Országos vezetés a számítógépekben és íráspedagógiaA hallgatói teljesítmény és a munkakeresés nyilvántartásaA "kultúra" program, amely hangsúlyozza a személyes figyelmetA Műszaki Kommunikációs Társaság díjnyertes fejezetePályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
August 2019
Nappali
15 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem Oktatási Főiskola kínálja a szükséges oktatási tanfolyamot a Texas State Board for Educator tanúsítás Visual Impairment Supplementary Certificate EC- ... [+]

Visual Impairment Certification Előkészítő Program

A Texas Tech Egyetem Oktatási Főiskola kínálja a szükséges oktatási tanfolyamot a Texas State Board for Educator tanúsítás Visual Impairment Supplementary Certificate EC-12 online. A tanúsításhoz két TExES vizsga sikeres elvégzése is szükséges. A Visual Impairment Certification Előkészítő Program önálló tanusítványként vagy egy hangsúlyos területként is elérhető a Speciális Tanulmányok Mesterei számára.

program áttekintés24 óra hitelA tanúsítási programokat önállóan vagy egy mesterképzéssel párhuzamosan lehet folytatni.A legtöbb kurzust online kínálják; azonban három tanfolyamra van szükség egy hétvégén az on-campus oktatás Lubbockban vagy Austinban, Texasban.Előfeltétel: általános vagy speciális oktatásban alapképzés és alapképzésA befejezési idő változik. A hallgatók minden félévben három órát vehetnek igénybe, kettő pedig nyáron, így a befejezési idő egyenként változhat.A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a három félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
24 óra
On-line
Bővebben magyarul

PhD

Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem online filozófia doktora a család- és fogyasztóvédelmi oktatásban a Családügyi Minisztérium felajánlja ... [+]

A filozófia doktora a család- és fogyasztói tudományok oktatásában

A Texas Tech Egyetem online filozófia doktora a család- és fogyasztóvédelmi oktatásban a Családügyi Minisztérium felajánlja

Keress egy egyfajta diplomát - a nemzet egyetlen Ph.D. a család- és fogyasztói tudományokban

A Texas Tech Egyetem kínálja az ország egyedülálló család- és fogyasztói tudományait. program.

Elkötelezettek vagyunk a következő generációs egyetemi oktatók képzésében a család- és fogyasztástudományban. Ha akadémiai pályafutást keres, a Texas Tech doktori programja a legfejlettebb akadémiai képzést, a legkiválóbb oktatókat és a program legerősebb szakmai alapjait nyújtja az országban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Az online doktori fokozat a rendszerek és mérnöki menedzsment célja, hogy felkészítse az egyéneket a sikeres vezetés a mérnöki személyzet és a projektek. A Texas Tech Egy ... [+]

Filozófia doktora rendszerekben

Az online doktori fokozat a rendszerek és mérnöki menedzsment célja, hogy felkészítse az egyéneket a sikeres vezetés a mérnöki személyzet és a projektek. A Texas Tech Egyetem jelenleg Texas egyetlen Texas-i Egyeteme, amely online programot kínál, így világos választás lehet azok számára, akik menedzsment lehetőségeket keresnek a mérnöki és a technológiai területen.

program áttekintés

A rendszer- és mérnöki menedzsment (SYEM) doktori program célja, hogy felkészítse a mérnöki menedzsment szakembereket a jelenlegi és jövőbeni vezetői szerepek számára. A Bureau of Labor Statistics növekedési rátája a mérnöki menedzsment szakemberek számára azt a következtetést vonja le, hogy ezek a szerepek a következő évtizedben 30% -kal emelkednek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
June 2019
Nappali
Részidős oktatás
72 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A speciális oktatási doktori program célja, hogy felkészítse a vezető személyzetet a speciális oktatás jövőjének alakítására. A program középpontjában az eredmények, amel ... [+]

Filozófia doktora a speciális oktatásban

A Texas Tech online doktora a speciális oktatásban a Filozófia doktora az oktatási kollégium. A speciális oktatási doktori program célja, hogy felkészítse a vezető személyzetet a speciális oktatás jövőjének alakítására. A program középpontjában az eredmények, amelyek előkészítik a diplomások a kutatás, a tanárképzés, a programfejlesztés és az értékelés területén.

program áttekintés

A speciális oktatási program tanfolyamokat biztosít a generikus speciális oktatás, az oktatási diagnosztika, a látásromlás és a siket nevelés tanúsítási területén. A hallgatók a posztgraduális képzési programban készek dolgozni a fogyatékkal élők különböző helyzetekben, köztük az állami iskolák, a felsőoktatás és a magánszektor.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
90 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem online technikusi doktora a műszaki kommunikáció és a retorika (TCR) hallgatók számára a technikai kommunikáció és a retorika kutatásának módszertaná ... [+]

Filozófia doktora a műszaki kommunikációban

A Texas Tech Egyetem online technikusi doktora a műszaki kommunikáció és a retorika (TCR) hallgatók számára a technikai kommunikáció és a retorika kutatásának módszertanát tanulja meg és gyakorolja, valamint vizuális és írásbeli kommunikációval online és on-line dokumentumokat hoz létre. A program széleskörű megközelítést kínál a műszaki kommunikáció számára, olyan osztályokat kínál, mint a szerkesztés, a tervezés, a retorikaelmélet, az online dokumentáció, a kiadványkezelés és a használhatósági tesztelés.

A szakképzési program célja

A PhD minősíti az embereket, hogy különböző módszerekkel végezzenek független kutatásokat, és így hozzájáruljanak a tudáshoz. A doktori fokozat általában az egyetem professzori pozíciójának minősítése. A tanulmány célja a műszaki kommunikációról és retorikáról szóló szakirodalom széles körű ismerete, a műszaki kommunikáció vagy a retorika bizonyos aspektusainak speciális ismerete, ahogy azt a disszertációkutatás is tükrözi, valamint a folyamatos önálló kutatás egy vagy több módszer alkalmazásával.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
60 óra
On-line
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Texas Tech University Worldwide eLearning

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Program kurzusai a szociális és magatartási tudományok elméletéből, valamint a szervezeti vezetésből származnak. ... [+]

Emberi erőforrás fejlesztés

A Humánerőforrás-fejlesztési (HRDV) tananyag elsősorban a különböző munkakörülményekkel rendelkező emberek közötti interakcióhoz szükséges készségekre és ismeretekre fókuszál.

program áttekintés

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Program kurzusai a szociális és magatartási tudományok elméletéből, valamint a szervezeti vezetésből származnak. A HRDV tanfolyamok célja, hogy segítsenek a tanulóknak megérteni és foglalkozni az egyénekkel és szervezetekkel szembesülő kérdésekkel. A tanfolyamok középpontjában olyan munkahelyi témák állnak, mint az emberi kapcsolatok és a kommunikáció, a képzés és fejlesztés, a személyzeti készségek és stratégiák, valamint a munkahelyi vezetés.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
18 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Állítsd magad sikerre azzal, hogy egy személyes pénzügyminisztert is beírsz a szakképzési programba, így megvalósíthatja saját pénzügyi céljait, elkerülheti a felesleges ... [+]

Személyes pénzügyek

Állítsd magad sikerre azzal, hogy egy személyes pénzügyminisztert is beírsz a szakképzési programba, így megvalósíthatja saját pénzügyi céljait, elkerülheti a felesleges kockázatokat és az adósságot.

program áttekintés

Mi van, ha el tudná indítani a karrierjét azzal a készséggel, hogy nagyszerű döntéseket hozhasson az Ön személyes jövedelméről, és ugyanazokat a készségeket használhatja fel a foglalkoztathatóság növelése érdekében? Válasszon egy személyi pénzügyminisztert, és lehetőséget kap arra, hogy megtanulja a szükséges készségeket a személyes pénzének sikeres kezeléséhez, segítsen másoknak és növelje karrierlehetőségeit (ez a kiskorú biztosítja az AFC ® (akkreditált pénzügyi tanácsadó) megnevezést.)... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
18 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Integratív tanulmányok a kérdések megválaszolásának, a problémák megoldásának és a kortárs társadalmi kérdések több szempontból történő megközelítésének a megközelítése. ... [+]

Integrált tanulmányok

Integratív tanulmányok a kérdések megválaszolásának, a problémák megoldásának és a kortárs társadalmi kérdések több szempontból történő megközelítésének a megközelítése.

program áttekintés

Az integratív tanulmányok során a diákok kifejlesztik azokat a szellemi eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy hídképeket építsenek az akadémiai tudományokban, és alkalmazzák készségeiket, innovációikat és tudásaikat különböző akadémiai és gyakorlati környezetekben. A fő osztályoknál a diákok olyan portfólióelemeket fejlesztenek ki, amelyek bemutatják egyéni készségeiket, érdeklődésüket és tehetségüket. Ez a portfolió és az alkalmazott tanulási tapasztalat minden tanuló számára értékes forrásokat biztosít a rugalmas, személyre szabott karriertervezéshez és fejlesztéshez.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A Texas Tech Egyetem Online Minor az Agrár Vezetésben az Agrártudományi Tanszék felajánlja ... [+]

Kisebb a mezőgazdasági vezetésben

A Texas Tech Egyetem Online Minor az Agrár Vezetésben az Agrártudományi Tanszék felajánlja

program áttekintés

A mezőgazdasági vezetés felkészíti a diákokat arra, hogy a közszférában (jogalkotási asszisztensek, agrárügynökségek) vagy magánszektorban (képzés és fejlesztés, menedzsment vagy értékesítés mezőgazdasági, élelmiszeripari és természeti erőforrások területén)

Pályázati folyamat

Ahhoz, hogy egy kiskorút folytasson a mezőgazdasági vezetésben, a hallgatóknak először kapcsolatba kell lépniük tudományos tanácsadójával. Mind a hallgatók, mind a tanácsadók az egyetemi tanulmányok hallgatói szolgáltatási központjában együttműködnek a hallgatóval, hogy befejezzék a kiskorú nyilatkozatához szükséges folyamatot.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
18 óra
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

Minden szakma kommunikációs készségeket igényel. A kiváló kommunikációs készséggel rendelkező emberek munkahelyeket és promóciókat kapnak. Egy kiskorú a Technikai Kommuni ... [+]

Kisebb a műszaki kommunikációban

Minden szakma kommunikációs készségeket igényel. A kiváló kommunikációs készséggel rendelkező emberek munkahelyeket és promóciókat kapnak. Egy kiskorú a Technikai Kommunikációban segít abban, hogy megtanulja a sikerhez szükséges készségeket, függetlenül attól, hogy a szakmai életed eljut.

program áttekintés

Függetlenül attól, hogy Ön a fő, a kiskorú a Technikai Kommunikáció:

Taníts meg, hogy élesítsd az írásos kommunikáció minden formáját -, és hogy ez a lehető legnagyobb hatást gyakoroljon a világra.Adja meg az eszközöket, hogy kommunikálhasson az élet minden területéről és az egész világról érkező emberekkel.Könnyebbé teheti csapatmunkában való képességét.Mutassa meg, hogyan használhatja a technológiát a megértés építéséhez.Adj neked a lehetőséget, hogy megtanuld a világszínvonalú oktatókat.Pályázati folyamat... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Texas Tech University Worldwide eLearning

A szélenergiában lévő kiskorú (18 óra hitel) is elérhető koncentrációs területként az általános tanulmányok elvégzését végző hallgatók számára. ... [+]

Szélenergia-kisebb program

A szélenergiában lévő kiskorú (18 óra hitel) is elérhető koncentrációs területként az általános tanulmányok elvégzését végző hallgatók számára.

program áttekintés

Ez a kiskorú 18 órás egyetemi szélenergia-tanfolyamot tartalmaz. Valamennyi tanfolyamot egy szélenergia tanácsadónak kell jóváhagynia, és mindegyik tanfolyamon el kell érnie a C vagy jobb minősítést. A szélenergia multidiszciplináris terület, és bizonyos fogalmakhoz a kalkulus és a fizika háttere szükséges.

Pályázati folyamat

Ahhoz, hogy szélenergiában kiskorút folytathasson, be kell fejeznie a Szélenergia Minor űrlapot, és át kell adnia az UC Tanácsadó Központba, miután megkapja a tanácsadó jóváhagyását. Kérjük, vegye figyelembe: A Texas Tech Egyetemen el nem fogadott diákoknak először jelentkezniük kell a Texas Tech-be, mielőtt beiratkoznának a tanfolyamokra.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
18 óra
On-line
Bővebben magyarul
Address
Texas Tech University 2500 Broadway
TX 79409 Lubbock, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok