Read the Official Description

A mai világban a megbízható partner kiválasztása kihívást jelenthet.

Meggyõzõdünk arról, miért különbözõek vagyunk, és ez már nem történhet meg.

A TFXT kiváló tanulási rendszert kínál az FX kereskedési arénában. Ez az, amit teszünk.

A legjobb tanítási módszert kínáljuk Önnek, és elfogulatlan és pártatlan tanácsokat nyújt Önnek.

Megadjuk Önnek a személyre szabott figyelmet, amit megérdemelnek és mindannyiszor az összes szükséges szolgáltatást egy tető alatt, minden becsületes áron.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a FX világ legújabb fejleményeit. Ezt az evolúciót integráljuk oktatási platformunkba, termékeinkbe és szolgáltatásainkba, és csak akkor vesznek részt a legfrissebb fejlesztésekben, ha gazdasági értelemben érzik magukat.

Teljesen szeretjük, amit csinálunk. Szenvedélyesek vagyunk az FX-nél. Mi megbízhatóak vagyunk. Örömmel segítünk minden egyes hallgatónak, hogy elfogadjuk, hogy felvegyük, sikeres legyen lelkes elkötelezettségünk és odaadásunk révén.

Hiszünk a kapcsolat és a partnerség során ezen az úton. Nem hiszünk a diákjainkon való munkában. Mi szívesebben dolgozunk veled, hogy a lehető legjobban megfelelhessünk az Ön igényeinek, és elérjük potenciálját. Hiszünk az életben lévő diákokban.

Ha valódi partnert keres, aki mélyen törődik veled, és ki igazodik az Ön igényeihez, akkor a megfelelő helyen jöttél. A TFXT az otthona. Partner a TFXT-vel, és nem leszel elégedetlen.

Hallgatjuk az Ön igényeit, és egyszerű és pártatlan visszajelzést adunk Önnek. Felhívjuk figyelmüket igényeire, terveire és célkitűzéseire, és áttekintjük őket az Ön által elérni kívánt célok keretében. Ha nem értünk egyet, akkor diplomáciai úton feltétlenül őszinte leszünk veled, így megmutatjuk a nézeteltéréseink okait. Hiszünk a hitelességben.

Számunkra személy vagy, nem számlaszám. Egy olyan üzleti világban, ahol a számlaszámok és a tranzakciók fontosabbá válnak, mint a nevek, büszkék vagyunk arra, hogy személyes érdeklődést tanúsítsunk mindazért, amit nekünk tettünk. Azt is vállaljuk, hogy megadja az egyéni figyelmet, amit megérdemel, mint hallgatónk.

Mindenben, amit teszünk, arra törekszünk, hogy személyre szabja megközelítésünket az Ön egyedi igényeihez és követelményeihez, mivel értékeljük valamennyi érdekeltünket.

A versenyhez versenyképes árú termékeket és szolgáltatásokat kínálunk. A technikai megoldások kihasználása, amelyek automatizálják a folyamatokat a hátulról, és a költségszabályozó rendszerek hatékony kezelése lehetővé teszi számunkra, hogy értékeljük árainkat az értékteremtésünknek megfelelően. Nem veszélyezteti a termékek vagy a tapasztalatok minőségét. A minőség fontos. Amit teszünk, a mi nevünkben tükrözi a szervezetet és a megbízásokon dolgozó egyéneket. Soha nem fogunk kompromisszumot kötni minőségi szabványainkra, hiszen nagyon fontosnak tartjuk hírnevünket. Elkötelezettek vagyunk az ígéretünk teljesítésében. Az integritás és az önrendelkezés kérdése.

Meggyőződésünk, hogy minden ember egy egyedülálló értékes ember, aki álmokkal, korlátlan tehetséggel és sikerességgel és nagysággal rendelkezik.

Kérem, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy részt vegyen utazásánál a potenciál elérésében és az álmaid élvezetében.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:


ThatFXTrader

A legkorszerűbb, önálló, egyszerű és jól strukturált tanulási formula, amelyet több ezer hallgató elsajátított, arra összpontosítva, hogy megtanítson mindent, amire szüks ... [+]

Az első 20 fő, aki beiratkozik erre a kurzusra, kedvezményt kap. Kérjük, érdeklődjön további információkért.

A legkorszerűbb, önálló, egyszerű és jól strukturált tanulási formula, amelyet több ezer hallgató elsajátított, arra összpontosítva, hogy megtanítson mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy megtanulhassa az FX kereskedelem megtanulását az Ön útján, hogy nagy teljesítményű kereskedővé váljon. A tartalom lehetővé teszi a kereskedők minden szintjének előnyét, kezdettől kezdve a fejlettig.

A tanfolyam mindig releváns.

Folyamatosan frissítjük anyagunkat, hogy tükrözze a folyamatosan változó piaci trendeket, mozgásokat és feltételeket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York
Nyílt Beiratkozás
15 óra
On-line
Bővebben magyarul
ThatFXTrader

A tetején a sor, a végső személyre szabott 1-1 virtuális tréning célja, hogy megtanítsa mindent, amit tudnod kell, hogy elsajátítsák az FX kereskedelmet az utatokon, hogy ... [+]

Az első 20 fő, aki beiratkozik erre a kurzusra, kedvezményt kap. Kérjük, érdeklődjön további információkért.

A tetején a sor, a végső személyre szabott 1-1 virtuális tréning célja, hogy megtanítsa mindent, amit tudnod kell, hogy elsajátítsák az FX kereskedelmet az utatokon, hogy egy nagy teljesítményű kereskedő legyen. A tanfolyam lehetővé teszi a kereskedők minden szintjének előnyét, kezdettől kezdve a fejlettig.

Ez a csomag tartalma:

Online eszközök és források rendelkezésre állnak 24-7Teljes térfogatú tanfolyam1200 Member Group Csevegés a kérdések és anyagok megválaszolásához és tisztázásához.Nagyon pontos piaci elemzés a részletes hangalapú magyarázatokkalThatFXTrader személyes figyelmeztetéseiE-Book célja, hogy bemutassa, hogyan kell egy kis fiókot létrehozniKiegészítő heti heti webinárok és tréningek mindazt, amire szüksége van a devizapiacon való kereskedés során.Hozzáférés a privát csevegőszobába, hogy a diákok összehasonlíthassák a többi kereskedőt.Személyes mentorálás finomhangolásához stratégia, technikai készségek és képességek.Emelvény... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
5 hetek
On-line
Bővebben magyarul
ThatFXTrader

Egy 5 hetes program, amelyen az ThatFXTrader naponta van, hogy segítsen ThatFXTrader , amire segítségre lehet szüksége. Ez magában foglalhatja a térképes segítségnyújtást ... [+]

Az első 20 fő, aki beiratkozik erre a kurzusra, kedvezményt kap. Kérjük, érdeklődjön további információkért.

Egy 5 hetes program, amelyen az ThatFXTrader naponta van, hogy segítsen ThatFXTrader , amire segítségre lehet szüksége. Ez magában foglalhatja a térképes segítségnyújtást, segítséget nyújt a piaci témák megértésében, valamint bizonyos témákról szóló videókat az ügyfélnek. Ezenkívül beépítették a testreszabott kereskedési terveket, az összetett excel táblázatot, valamint tippeket, trükköket és többet.

Emelvény

A Mentorálás időtartama egy időben 5 hét. Az egyik a Mentorációs kurzus véget ér, az ügyfél eldöntheti, hogy szeretnének-e folytatni vagy sem.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York
Nyílt Beiratkozás
5 hetek
On-line
Bővebben magyarul

Forex Weekly Webinar Key Highlights: Market Breakdown For The Week Of May 28th.