Hivatalos Leírás

Hollywood a mi történelmünk

Majdnem 100 évvel a Sunset Boulevard elkötelezettsége után a Los Angeles-i Filmiskola nyitotta meg kapuit. Egy olyan történetben, amely ikonikus pillanatokat tartalmaz, a Hírességek gyalogságának a hollywoodi aláírásból való megalkotásából egy új fejezet. A naplemente a századfordulón a szarvasmarha útjától a világhírű körútig tartott, ahol ma a campusunk található.

Hol kezdődött

RCA Studio B

Alapítványunk a hollywoodi szórakozás gazdag történelmére épül - szó szerint. A 6363 Sunset Boulevard épületében található épületünk eredetileg a történelmi RCA épület volt, egy felvételstúdió, amelyet legendás zenészek, például Elvis Presley, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Henry Mancini és mások használtak fel azóta, hogy megnyitotta 1964. április 21-én, az 1970-es években.

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpgDenise Jans / Unsplash

Küldetésünk az Ön oktatása

Együtt növekszünk

Amikor megnyitottuk a LAFS-t, célunk volt egy olyan iskola létrehozása, ahol a jelenlegi iparági szakemberek megoszthatják tudásukat egy új generációs filmesekkel, de ez csak a kezdet volt.

2009-ben társult diplomát vezettünk be a számítógépes animációban, jelentősen bővítve oktatási kínálatainkat. 2012-ben bemutattuk első szórakoztató üzletágunk első egyetemi diplomáját. Növekedésünk még most is folytatódik, hiszen a grafikai tervezés és a digitális filmkészítés terén erős online fokozatokat építünk, csak néhányat említve. Hosszú utat tettünk, de az utazás elbűvölő és izgalmas volt és messze van.

Online fokozatok

Izgalmas online Bachelor's and Associate képzési programjainkat 100% -ban online nyújtjuk kivételes Learning Management System-en keresztül.

Digitális filmkészítés - Online

Bachelor of Science Degree Program

Diákjaink megtanulják a termelés teljes körét. Programunk előkészíti Önt arra, hogy az esztétikai értékeket, a kritikus gondolkodást, a problémamegoldást és az analitikai készségeket segítse, hogy segítsen hosszú és produktív karriert folytatni a szórakoztatóiparban.

Szórakoztató üzlet - Online

Bachelor of Science Degree Program

A szórakoztató szakemberek minden mozi, koncert, album, sportcsapat és előadó sikerének hajtóereje. Online programunk segítségével megtudhatja, hogyan fejlesztheti a szórakoztató márkák elindításához és népszerűsítéséhez szükséges kreatív ötleteket.

Grafikai tervezés - Online

Bachelor of Science Degree Program

Programunk előkészíti Önt, hogy vizuális innovátor legyen. Ismerje meg, hogyan kell elképzelni az ötleteket, hozhat létre lenyűgöző képeket és közvetíteni az üzeneteket a fényképezés, a grafika, a nyomtatás, a webes és a tapasztalattervezés révén.

Zene gyártás - Online

Tudományos fokozatú program társultja

Ismerje meg, mi szükséges ahhoz, hogy egy dalt egy fogalomról jól előállított és sikeres felvételré alakítson. Online programunk három tanulmányterületre összpontosít: összetételre, termelésre és a zene kezelésének üzleti oldalára.

Animáció - Online

Bachelor of Science Degree Program

Építsen új világokat az online számítógépes animációs programunkból megtanulható készségekkel. Fejleszti az egyéni művészi stílusát, miközben megtanulja ugyanazt a szoftvert és technikát, amit a szakemberek használnak a film, a televízió, a játékok és más grafikák készítéséhez.

Naplemente körút

Egy idővonal

1904

22 mérföld hosszú és egy régi szarvasmarha utat követve 1904 májusában a Sunset Boulevard-ot szentelték. A naplemente lehetett a neve, de a körút nagyszerű megnyitása új korszak hajnala volt az LA-történelemben, mint egy autós felvonulás, az útszakaszon húzott vonatok és elektromos vasúti kocsik, amelyek a belvárosot az akkori független városba kötözték.

1923

Mt. Lee 45 méter magas levelekkel, a Hollywood-jelet eredetileg 1923-ban hozták létre, egy helyi lakótelepítésként „Hollywoodland” néven. 1949-ben a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara előírta, hogy a „Földet” el kell távolítani, a „Hollywood” kifejezést, hogy tükrözze az egész kerületet, nem csak a fejlődést.

1929

Az első Akadémiai Díj bemutatót 1929. május 16-án tartották a Hollywood Roosevelt Hotelben 270 fő közönségével. Az ünnepségre szóló vendégjegy ára csak 5 dollár volt, és az első Akadémiai Díjat Emil Janningsnek adták a legjobb színészként az utolsó parancsnokságban és az összes testben.

1958

A több mint 2300 csillagból álló The Walk of Fame 1,3 km-re fekszik a Gower-től La Brea-ig. Az 1950-es évek elején a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara elnöke, EM Stuart javasolta a Walk-nak, hogy „… fenntartsa a világ dicsőségét és izgalmát a világ négy sarkában.” Az építkezés 1958-ban kezdődött.

1911

1911. október 27-én a Nestor Motion Picture Company megnyitotta az első filmstúdiót, amely Hollywoodban található, és bérelte, mi volt a naplemente és a Gower sarkán a zárolt Blondeau kocsma. Az első filmszínpadot a kocsma mögött építették.

1927

Grauman's kínai színház 1927. május 18-án nyílt meg. Az első nedvescement kéznyomtatás és aláírás Jean Klossner építőmunkásból származott, aki a jobb oldali poszter-kioszk által készített művet, ahol ma is látható.

1942

Az 1942. június 4-én alapított Capitol Records volt az első West Coast-alapú címke az Egyesült Államokban. 1956-ban, Hollywoodtól és Vine-től nyugatra nyílt a Capitol Records Tower. Az épület tervezése Lou Naidorf iskolai rajzai alapján készült, és ez csak véletlen, hogy egy lemezjátszókhoz hasonlít.

1999

Majdnem 100 évvel a Sunset Boulevard elkötelezettségét követően az Elvis és a The Rolling Stones által használt 6363 Sunset történelmi RCA épület a Los Angeles-i Filmiskola lett. 1999 májusában Oliver Stone vezeti az avatási ceremóniát, és megkezdi a hollywoodi arany örökség részét.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Associate Degrees

The Los Angeles Film School Online

Szenvedélyes a zene? Van-e erős vágy, hogy megismerje a zenei ipar szakmai oldalát? Az online képzési programunk segítségével megtudhatja, hogyan készíthet és készíthet s ... [+]

Szenvedélyes a zene? Van-e erős vágy, hogy megismerje a zenei ipar szakmai oldalát? Az online képzési programunk segítségével megtudhatja, hogyan készíthet és készíthet saját zenéjét, és mit kell a dalainak meghallgatásához.

A Music Production Associate of Science program egy 60 félévi hitelóra szak, amely 100% -ban online, egyedülálló tanulási menedzsment rendszerünk (LMS) révén - biztonságos, webalapú platform, amely modern multimédiás technológiákat alkalmaz, és amely a nap 24 órájában elérhető. interneten keresztül. Az online hallgatók ezt a rendszert használják a videotartalom megtekintésére, a projektmunkák és feladatok fogadására és benyújtására, tesztek és vetélkedők készítésére, az oktatókkal és osztálytársakkal való kommunikációra, valamint a fokozatok és az előrehaladás áttekintésére. Online tanulási környezetünk interaktív és web alapú média kombinációját használja, hogy különböző oktatási anyagokat hozzon létre a dinamikus, önálló és együttműködő tanulási tevékenységek támogatására. Ezek a tevékenységek a tanulók számára szélesebb körű tanulási lehetőségeket biztosíthatnak, és elősegíthetik a hallgatók és oktatók közötti értelmesebb együttműködést.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
18 hónap
On-line
Bővebben magyarul

BSc

The Los Angeles Film School Online

A digitális filmkészítő program a diákokat a digitális videó- és filmgyártás művészetébe meríti különböző üzletek számára. A mai médiafejlesztők számára rendelkezésre áll ... [+]

A digitális filmkészítő program a diákokat a digitális videó- és filmgyártás művészetébe meríti különböző üzletek számára. A mai médiafejlesztők számára rendelkezésre álló legújabb eszközök felhasználásával a diákok megtanulják, hogyan készítsenek professzionális tartalmat a televízió, az online média, a mobil alkalmazások, a független filmek és sok más számára.

A Digitális Filmkészítő Bachelor of Science program egy 120 félévi hitelóra szak, amely 100% -ban online, egyedülálló tanulási menedzsment rendszerünk (LMS) révén - biztonságos webalapú platform, amely modern multimédiás technológiákat alkalmaz, és amely a nap 24 órájában elérhető. interneten keresztül. Az online hallgatók ezt a rendszert használják a videotartalom megtekintésére, a projektmunkák és feladatok fogadására és benyújtására, tesztek és vetélkedők készítésére, az oktatókkal és osztálytársakkal való kommunikációra, valamint a fokozatok és az előrehaladás áttekintésére. Online tanulási környezetünk interaktív és web alapú média kombinációját használja, hogy különböző oktatási anyagokat hozzon létre a dinamikus, önálló és együttműködő tanulási tevékenységek támogatására. Ezek a tevékenységek a tanulók számára szélesebb körű tanulási lehetőségeket biztosíthatnak, és elősegíthetik a hallgatók és oktatók közötti értelmesebb együttműködést.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
36 hónap
On-line
Bővebben magyarul
The Los Angeles Film School Online

A szórakoztatóipart nemcsak a kreativitás, hanem a vezetés és a stratégia is táplálja. Online programunk egy professzionális, projektalapú környezetbe vezet be, melynek c ... [+]

A szórakoztatóipart nemcsak a kreativitás, hanem a vezetés és a stratégia is táplálja. Online programunk egy professzionális, projektalapú környezetbe vezet be, melynek célja, hogy betekintést nyerjen a szórakoztató üzlet belső működésébe.

A Entertainment Business Bachelor of Science program egy 120 szemeszteres hitelóra szak, amely 100% -ban online elérhető egyedülálló Learning Management System (LMS) segítségével - biztonságos webalapú platform, amely modern multimédiás technológiákat alkalmaz, és amely a nap 24 órájában elérhető. interneten keresztül. Az online hallgatók ezt a rendszert használják a videotartalom megtekintésére, a projektmunkák és feladatok fogadására és benyújtására, tesztek és vetélkedők készítésére, az oktatókkal és osztálytársakkal való kommunikációra, valamint a fokozatok és az előrehaladás áttekintésére. Online tanulási környezetünk interaktív és web alapú média kombinációját használja, hogy különböző oktatási anyagokat hozzon létre a dinamikus, önálló és együttműködő tanulási tevékenységek támogatására. Ezek a tevékenységek a tanulók számára szélesebb körű tanulási lehetőségeket biztosíthatnak, és elősegíthetik a hallgatók és az oktatók közötti értelmesebb együttműködést... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
36 hónap
On-line
Bővebben magyarul
The Los Angeles Film School Online

Építsd meg álmai virtuális világát. Programunk háromdimenziós modellezést, karaktertervezést, kompozitálást, karakter animációt és többet megtanít. Képzeld el olyan körny ... [+]

Építsd meg álmai virtuális világát. Programunk háromdimenziós modellezést, karaktertervezést, kompozitálást, karakter animációt és többet megtanít. Képzeld el olyan környezetek és karakterek létrehozását, amelyeket ténylegesen játszhatsz. Kezdjük építeni!

Az Animációs Bachelor of Science program egy 120 szemeszteres hitelóra szak, amely 100% -ban online, egyedülálló tanulási menedzsment-rendszerünk (LMS) révén - biztonságos webalapú platform, amely modern multimédiás technológiákat alkalmaz, és a nap 24 órájában elérhető az internet. Az online hallgatók ezt a rendszert használják a videotartalom megtekintésére, a projektmunkák és feladatok fogadására és benyújtására, tesztek és vetélkedők készítésére, az oktatókkal és osztálytársakkal való kommunikációra, valamint a fokozatok és az előrehaladás áttekintésére. Online tanulási környezetünk interaktív és webalapú média kombinációját használja, hogy különböző oktatási anyagokat hozzon létre a dinamikus, önálló és együttműködő tanulási tevékenységek támogatására. Ezek a tevékenységek a tanulók számára szélesebb körű tanulási lehetőségeket biztosíthatnak, és elősegítik a hallgatók és az oktatók közötti értelmesebb együttműködést.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
36 hónap
On-line
Bővebben magyarul
The Los Angeles Film School Online

A mai szórakoztatóipar művészeket igényel a termelés minden szakaszában. A Visual Effects program a teljes gyártási csővezetéken keresztül, a storyboarding-ről, a rajzolá ... [+]

A mai szórakoztatóipar művészeket igényel a termelés minden szakaszában. A Visual Effects program a teljes gyártási csővezetéken keresztül, a storyboarding-ről, a rajzolásról és a karakter animációig, a speciális effektusokig és a végleges kompozitálásig vezet be. Készen állsz, hogy a művészetedet a képernyőn?

Az Animációs Bachelor of Science program egy 120 szemeszteres hitelóra szak, amely 100% -ban online, egyedülálló tanulási menedzsment-rendszerünk (LMS) révén - biztonságos webalapú platform, amely modern multimédiás technológiákat alkalmaz, és a nap 24 órájában elérhető az internet. Az online hallgatók ezt a rendszert használják a videotartalom megtekintésére, a projektmunkák és feladatok fogadására és benyújtására, tesztek és vetélkedők készítésére, az oktatókkal és osztálytársakkal való kommunikációra, valamint a fokozatok és az előrehaladás áttekintésére. Online tanulási környezetünk interaktív és webalapú média kombinációját használja, hogy különböző oktatási anyagokat hozzon létre a dinamikus, önálló és együttműködő tanulási tevékenységek támogatására. Ezek a tevékenységek a tanulók számára szélesebb körű tanulási lehetőségeket biztosíthatnak, és elősegítik a hallgatók és az oktatók közötti értelmesebb együttműködést.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
36 hónap
On-line
Bővebben magyarul
The Los Angeles Film School Online

A grafikai tervezés az ötletek vizuális és tapasztalati módszerekkel való kommunikációjának művészete. Az online Bachelor of Science programban megtanulhatja, hogyan kell ... [+]

A grafikai tervezés az ötletek vizuális és tapasztalati módszerekkel való kommunikációjának művészete. Az online Bachelor of Science programban megtanulhatja, hogyan kell azonosítani egy üzenetkezelési célt, ötleteket és fogalmakat fejleszteni, és olyan terveket készíteni, amelyek az üzenetet egyedülálló és izgalmas módon közvetítik.

A Graphic Design Bachelor of Science program egy 36 hónapos, 120 félévi hitelóra szak, amely 100% -ban online, egyedi tanulási menedzsment-rendszerünk (LMS) révén - biztonságos, webalapú platform, amely modern multimédiás technológiákat alkalmaz és hozzáférhető 24 naponta az interneten keresztül. Az online hallgatók ezt a rendszert használják a videotartalom megtekintésére, a projektmunkák és feladatok fogadására és benyújtására, tesztek és vetélkedők készítésére, az oktatókkal és osztálytársakkal való kommunikációra, valamint a fokozatok és az előrehaladás áttekintésére. Online tanulási környezetünk interaktív és web alapú média kombinációját használja, hogy különböző oktatási anyagokat hozzon létre a dinamikus, önálló és együttműködő tanulási tevékenységek támogatására. Ezek a tevékenységek a tanulók számára szélesebb körű tanulási lehetőségeket biztosíthatnak, és elősegíthetik a hallgatók és oktatók közötti értelmesebb együttműködést.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Nappali
36 hónap
On-line
Bővebben magyarul

LAFS Productions at the AIS Lumiere Awards