The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse

Bevezetés

Hivatalos Leírás


A Newhouse Iskola, a világ vezető iskola kommunikáció kínál egy online Master of Science in Communications a diákok mindenhol.

A története Newhouse

A SI Newhouse School of Public Communications Syracuse Egyetem Régóta beharangozott, mint az egyik legjobb iskola a kommunikáció az országban. Gyökereivel nyomtatott újságírás nyúl vissza az 1930-as években, a Newhouse Iskola ma kínál graduális és posztgraduális programok, amelyek lefedik a kommunikáció területén - a reklám és újságírás fotózás nyilvános diplomácia.

1934 - A Syracuse University School of Journalism kínál osztályok nyomtatott újságírás.

1934 - Syracuse lesz az első egyetem kínál a főiskolai hitel rádió természetesen.

1947 - Syracuse indít Waer, az egyik az ország első egyetemi rádióállomások.

1964 - Egy ajándék Samuel I. Newhouse lehetővé teszi az építési Newhouse 1, a díjnyertes épület ad otthont a School of Journalism. Az épület elkötelezett elnök Lyndon B. Johnson.

1971 - Újságíró Iskola összeolvad a Tanszék Rádió és Televízió megállapítása SI Newhouse School of Public Communications.

1974 - Newhouse 2, az iskola második épület, elkötelezett.

1984 - Newhouse ünnepli 50 éves az újságírás.

1991 - Newhouse Network, online alumni közösség jön létre.

2006 - Mirror Awards, amelyek felismerik a kiválóság médiaipar jelentések, jönnek létre.

2014 - ajándék a Dick Clark birtok segít megteremteni a Newhouse Studio és Innovációs Központ, mely Dick Clark Studios és az Alan Gerry Center for Media Innovation. Az új létesítmény által dedikált média mogul Oprah Winfrey.

2014 - Newhouse bejelenti első online mester fokozatot, a Master of Science in Communications, kezdődik osztályok 2015-ben.

Akkreditáció és ranglisták

A Newhouse School által akkreditált Szövetség Oktatási Újságírás és Tömegtájékoztatás. Newhouse következetesen rangsorolva, mint az egyik legjobb iskola a kommunikáció a világban.

Mintegy Samuel I. Newhouse

A 13 éves korában, Samuel I. Newhouse volt „irodasegéd” egy ügyvéd Bayonne, New Jersey-ben. 15 évesen ő volt az ügyvéd irodavezető és könyvelő. 16 évesen volt kiadója egy kis napi sajtó az ügyvéd megszerezte a fizetési adósság. 21 volt a fele tulajdonosa a papír és maga is válik egy ügyvéd. A 30 éves, ő volt egyedüli tulajdonosa a Staten Island Advance, és útban van, hogy egyre inkább a világ média óriás.

Egész életében Newhouse maradt szentelt a média és kommunikációs programok Syracuse. Ő támogatta létrehozását egy on-campus stúdió és a különböző hozzájárulások Newhouse és családja az évek során támogatott programok és fejlesztések az iskola és az egyetem.

Newhouse halt meg 1979-ben 84 éves korában. A általa alapított cég, Advance Publications, továbbra is boldogulni és ma tulajdonosa újság 26 amerikai városban, valamint Parade Publications, Fairchild Publications, American City Business Journals, a Golf Digest Companies, Newhouse News Service, Vallás News Service és a Bright House Networks, amely arra szolgál, 2,4 millió kábelrendszer ügyfelek Florida, Kalifornia, Michigan, Indiana és Alabama. A cég tulajdonában van Advance Internet működik, ahol több mint 100 honlapok szolgálja a nyomtatott kiadványok és kábelhálózatok.

A Newhouse család tulajdonában van Condé Nast, amely 20 nyomtatott és digitális média márkák beleértve Allure, Architectural Digest, a Bon Appetite, Menyasszony, Condé Nast Traveler, Részletek Epicurious, Glamour, Golf Digest, GQ, Szerencsés, The New Yorker, Self, Teen Vogue, Vanity Fair, Vogue, W és vezetékes. A család is fektetett az Oprah hálózat, amelynek tulajdonosa a Discovery.

Newhouse hagyott maradandó öröksége az iskola, és viszont, a Master of Science in Communications programot.

Helyszínek

Syracuse

Address
Syracuse University
215 University Place

13244-2100 Syracuse, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket