Hivatalos Leírás

Az University of Arizona korlátlan hely - ahol a tanítás, a kutatás, a szolgáltatás és az innováció egyesül, hogy az arizonai és azon túl is javuljon. Nem félünk, hogy nagyobb kérdéseket tegyünk fel, hogy jobb választ kapjunk.

1885-ben alapították, az University of Arizona , az állami szuperföldi földtudományi egyetem két orvosi iskolával, és 100% -os elkötelezettség útján University of Arizona a valós világot készítő hallgatókat. A globális vezetőnek elismert, az UA is vezető szerepet tölt be a kutatásban, amely évente több mint 606 millió dolláros kutatási befektetést eredményez, és a 21. helyet az összes állami egyetem között. Az UA elősegíti az interdiszciplináris ösztöndíjak és a vállalkozói partnerségek határait, és tagja az Amerikai Egyetemek Szövetségének , a 62 vezető állami és magán kutató egyetemnek. Az állam évente 8,3 milliárd dollár becsült gazdasági hatással jár.

Innovátorok vagy felfedezők vagyunk.

Az arizonai első egyetem létrehozása a Sonoran-sivatag közepén merész lépés volt. De alapítóink félénkek voltak, és soha nem vesztettük el ezt a szellemiséget. Napjainkig forradalmasítják az űrkutatás, az optika, a biotudományok, az orvostudomány, a művészetek és a humán tudományok, az üzleti élet, a technológiaátadás és sok más területeket. Az alapítás óta az UA több mint 380 hektár területre terjedt Közép Tucsonban, amely gazdag tenyésztési hely a felfedezés számára.

Hol van a világon egy csillagászati ​​megfigyelő tükör laboratórium labdarúgó stadion alatt? Egy egész ökoszisztéma üvegkupola alatt? Ki más visszaadja a mintákat az aszteroidákból? Egyszer csak látogasson el a campusunkra, és gyorsan megértjük, miért az UA egyetem, mielőtt máshoz hasonlítanánk.

A College of Engineering alapították, amikor az University of Arizona 1885- ben alapították. Több mint 125 éve az UA College of Engineering alumnija felfedezte, formálta és megteremtette a világot, valójában az univerzumot, amelyben élünk.

A Főiskola végzősei jelenleg vállalkozók, akik csúcstechnológiai cégeket fejlesztenek, munkahelyeket teremtenek és javítják az életminőségünket. A mérnöki képzés biztosítja a kutatásokat új iparágak és tudás megteremtésére azok számára, akik futnak.

A College of Engineering-ről

A mérnökök segítenek az embereknek és a mérnöki programoknak az UA Műszaki Főiskolán hatalmas szélességű és messzemenő társadalmi következményekkel járni. Többek között a diákok és a karok megtervezik az új retinákat a sérült szemekért, a megfizethető víztisztító rendszereket a harmadik világ országaiban, amelyeket szárazság, környezetkímélő gyártási módszerek, hibrid autók és napenergia-rendszerek teszik lehetővé, olyan bioszenzorok, amelyek észlelik és megőrzik az embereket az életből - veszélyeztető veszély, optikai képalkotó rendszerek a rákfelderítéshez, adatgyűjtés és döntéshozatali rendszerek a katonasághoz, valamint épületek, amelyek ellenállnak a földrengések és más jelentős események.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

The University of Arizona College of Engineering Online
Address
1209 East 2nd Street, Room 100
AZ 85721 Tucson, Arizona, Amerikai Egyesült Államok