University of Colorado Denver Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az elfoglalt életed nem akadályozhatja a célok elérését. Bárhol is van az oktatási útján, bárhol is van a világon, van egy programunk az Ön számára. Kutassa ki a rugalmas fokozatot és a tanúsítási lehetőségeket az egész webhelyen, amely az Ön életébe illeszkedik az Ön feltételei és az Ön által választott eszközön. És a legjobb az, hogy ... ugyanabból a CU karból tanulhatsz, és ugyanazt a CU-szintet kapod, mint az egyetemi osztálytársai, de a szükséges rugalmassággal.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 fok

Függetlenül attól, hogy befejezi a diplomát, adjon hozzá tanúsítványokat, hogy előrehaladjon a karrierjében, vagy előrehaladott fokozatot szerezzen - több mint 50 teljesen online program kínálatunk van.

5. helyen végzett Colorado-ban

Az Online Iskolák útmutatója a Cu Denver ötödik helyen állt a Colorado-ban 2018-ban a megfizethetőség, a tandíj és az akadémiai erősség alapján.

Mi

Navigációs csapatunk támogatja az egyetemeken kívüli tanulókat a CU útjuk során. Ez a dedikált csapat összekapcsolja a diákokat az akadémiai támogatással és a karrier szolgáltatásokkal.

Válassza ki a saját menetrendjét

Ami a CU Denver online programját teszi különbözõvé (és valami fantasztikus), az, hogy kiválaszthatja a menetrendjét.

Nem csak az online és a campus között (ami a CU Denver egyedi).

De inkább az iskolát a munkahelyi és a családi kötelezettségek közötti egyensúlyra állíthatja. Anélkül, hogy feladnunk kellene:

  • Minőség (ugyanazt az oktatót tanítja online, aki az egyetemen tanítja)
  • Opciók (450 online tanfolyam és több mint 20 teljes online képzés)
  • Siker (az online osztályba tartozó diákok 1,5-szer nagyobb valószínűséggel végeznek)
  • Hírnév (függetlenül attól, hogy online, egyetemen vagy mindketten osztályokat veszel, ugyanolyan CU-fokozatot kap)

Az online kurzusokat Colorado-ban, vagy bárhol a világon, megkapja a szükséges ismereteket és készségeket, miközben megtartja a megtartani kívánt ütemtervet.

Befejezze az online diplomát

Ha legalább egy kurzust vett egy közösségi főiskolai vagy négyéves intézményben, akkor átutalási diákként jelentkezhet. Sok program elérhető online, biztosan megtalálja azt, amely segít a karrierjének elmozdításában vagy előmozdításában. Az átutalási hallgatók kötelesek a korábbi intézmények átiratait benyújtani az online kérelem kitöltésével.

Tudjon meg többet a hitel átutalási folyamatról, beszéljen egy felvételi tanácsadóval, vagy ismerkedjen meg a felvételi követelményekkel a felvételi irodánktól. Emellett feliratkozhat egy ingyenes transzferológiai fiókra, hogy megismerhesse, hogyan ruházza át a hiteleit. Megjegyzés: Csak a felvételi iroda végezhet hivatalos átutalási értékelést.

Helyszínek

Denver

Address
Larimer Street,1201
80204 Denver, Colorado, Amerikai Egyesült Államok

Akkreditáció

AACSB Accredited