Hivatalos Leírás

A University of Fairfax Distinction

A University of Fairfax egy akkreditált, online doktori intézmény, amely az állami és a magánszektorban képzett kiberbiztonsági szakemberek növekvő hiányának kezelésére alakult ki.

A fő munkaadók (köztük a Northrop Grumman, a CSC, a Lockheed Martin, a Wells Fargo, a CISCO, a DHS, az NSA, az NRC és a Veterans Affairs) bérelnek és támogatják hallgatóinkat és öregdiákjainkat. A munkáltatók elismerik, hogy University of Fairfax hallgatói azonnal alkalmazni tudják, amit tanulnak és munkájukhoz járulnak hozzá, mert: (1) szakember-orientált kiberbiztonsági doktori programjaikat a szakértői informatikai szakemberek tanítják, és (2) minden kurzus a számítógépes biztonságra összpontosít a "valós világ" kiberbiztonsági projektek befejezése.

Kik a diákok?

A tipikus University of Fairfax hallgató a cybersecurity vagy az informatikai szakember, aki át kíván lépni a számítógépes biztonságba, vagy aki a tudomány biztonságában kíván vezetni vezetői vagy szakértői státusszal. A University of Fairfax hallgató átlagéletkora 46 év.

Miért mi?

Diákjaink szerint az Egyetem egyedülálló és páratlan. Pontosabban választották ki a University of Fairfax a következők miatt:

 • 100% -os kiberbiztonsági fókusz
 • Szakértő kiberbiztonsági orvos
 • Szigorú, projektorientált, gyakorlatorientált tananyag
 • Online tanfolyam elérhető
 • Diák- és öregdiákos pályafutások
 • Diákok és öregdiákok elégedettsége

Akkreditáció és jóváhagyások

A University of Fairfax az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma, mint országos elismert akkreditációs ügynökség által felsorolt ​​Távoktatási Akkreditáló Bizottság (DEAC) által akkreditált, és a Felsőoktatási Akkreditációs Tanács (CHEA) másodlagos tagja.

További akkreditációk, jóváhagyások és tanúsítványok a következők:

 • A DEAC akkreditációs bizottsága

A University of Fairfax akkreditálását a Distanza Education Accrediting Commission (DEAC) akkreditálja. A DEAC akkreditációs bizottságát az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma jegyzi, mint országosan elismert akkreditációs ügynökséget, és elismert tagja a Felsőoktatási Akkreditáció Tanácsának (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Cím és telefon a DEAC számára:
1101 17. utca NW, Suite 808, Washington, DC 20036
P 202-234-5100 F 202-332-1386

Ezenfelül University of Fairfax több államban rendelkezik állami engedélyekkel, és mint elfogadott SARA (Állami Engedélyezési Viszonteladási Megállapodás) intézmény képes arra, hogy a kaliforniai és mazutai, valamint a nemzetközi diákok kivételével minden amerikai állam diákot beiratkozzon.

 • Virginia

A University of Fairfax a Virginia Virginia Felsőoktatási Államtanácsa által hitelesített, a Virginiakód 23.1. Fejezete 21. fejezetének rendelkezéseivel összhangban. A University of Fairfax megkapta a "Certificate of Posting Secondary School of Education" University of Fairfax feljogosítja a University of Fairfax , hogy diplomákat, kurzusokat nyújtson diplomát vagy tanulmányi programokat a Virginia államban. »Http://www.schev.edu

 • Veterán Előnyök

Azok a veteránok és jogosult személyek, akik a Post 911 / GI Bill és más földrajzi jelzésű fejezetek alapján oktatási ellátásokra jogosultak, jogosultak oktatási juttatásra, miközben University of Fairfax oktatási programjaiban szerepelnek. Az UoF büszke résztvevője a Sárga Szalag Programnak. »Http://www.va.gov

eLearning a University of Fairfax

Biztosítsa a jövőjét és előmozdítsa a cybersecurity karrierjét, mivel kizárólag University of Fairfax i University of Fairfax tanul online. Az eLearning kényelmes a kiberbiztonsági szakemberek számára, akiknek igényük és gyors tempójukon mobilnak kell lenniük.

Hozzáférhetőségi előnyök

Minden akkreditált, gyakorlatorientált számítógépbiztonsági doktori programunk elérhető, interaktív, online platformon keresztül, amely az alábbiakat biztosítja Önnek:

 • Kényelem 24/7 hozzáférést biztosít a tanfolyamok bármely helyről
 • Rugalmasság a munka, a család és az oktatási kötelezettségek jobb kezelése érdekében
 • Lehetőség egyéni támogatásra
 • Képesség együttműködni és kapcsolódni a kar és a diákok szakemberek

Oktatási előnyök

Szakértő tanárunk és a szakember-orientált tanterv segítségével Ön azonnal alkalmazhatja a tanulást. Szigorú, vonzó online internetes biztonsági tanfolyamokon keresztül:

 • Ismerje meg a vezető szakemberek legfrissebb legjobb gyakorlatait
 • Ossza meg ötleteit, és működjön együtt a diákokkal és a karokkal
 • Növelje a kritikai gondolkodást és problémamegoldó készségeket
 • Javítsa a kommunikációs készségeket
 • Teljes valós projektek, amelyek a munkahelyére vonatkoznak

Karrier előnyök

Együttműködő, interaktív eLearning programjain keresztül építheti professzionális hálózatát az oktatás befejezése után. A kurzusokat oktató szakemberek, valamint a kiberbiztonsági kollégák, akikkel együtt dolgozik, a karrierje során az Ön szakmai hálózatának szerves részét képezik:

 • Növelje láthatóságát társaikkal a területen
 • Alkalmazza, amit a munka során megtanul, és elismerik a hozzájárulásait
 • Hálózat karokkal és diákokkal
 • Találj megteremtő szakmai lehetőségeket

Egy egyedülálló online iskolai tanulás

Az online tanulás egyedülálló megközelítését alkalmazzuk - amely két típusú online kézbesítési módot kever, hogy a felnőtt tanulók számára a leghatékonyabb online tanulási élményt nyújtsa. A tanulás fejlesztése érdekében online programaink a valós idejű (szinkron) és az aszinkron kölcsönhatásokat is magukban foglalják.

Menetközi megbeszélések

Az aszinkron kölcsönhatás az oktató által vezetett "menetes beszélgetésekben" való részvétel. A diákok olyan időben vesznek részt, amelyik legjobban megfelel a menetrendnek.

Online chat szobák

Az oktató "hétköznapi órákban" szabályozott időben tartja az "irodai órákat". Ezek a munkamenetek nem feltétlenül szükségesek, de segítséget nyújtanak Önnek. Minden csevegés automatikusan archiválódik és megtekinthető a nagy sebesség után.

SyncSessions ™

Ezek az ülések minden második héten ütemeznek, és fórumot biztosítanak az együttes tanuláshoz, lehetővé téve a tanárok és a hallgatók közötti valós idejű kapcsolatot. Ezeket felveszik és archiválják a diákok számára.

Technológiai követelmények

A hallgatóknak legalább 512 MB RAM-mal, nagysebességű internetkapcsolattal és a megfelelő irodai szoftvercsomaggal kell személyesen hozzáférniük egy Windows-kompatibilis számítógéphez, amely támogatja a szövegszerkesztést, a prezentáció-fejlesztést és a táblázatkezelő képességeket. Ezenkívül webkamera és mikrofon / fejhallgató szükséges.

Támogatás az online tanuláshoz

A University of Fairfax online cyberbiztonsági fokozat, tanúsítvány és tanúsítási programok biztosítják azokat az eszközöket és támogatásokat, amelyeknek sikeresnek kell lenniük, miközben online tanulnak. Ez az online oktatási platform egyszerre felhasználóbarát és könnyen navigálható. Annak érdekében, hogy a diákok produktív és hasznos oktatási tapasztalattal rendelkezzenek, minden új diák részt vesz az online platform kihasználásában.

Emellett számos támogatási szolgáltatás javítja online tanulási tapasztalatát, többek között:

 • Mobiles hozzáférés tanfolyamokhoz okostelefon technológián keresztül, például Android, iPhone
 • A Twitter betölti a fontos határidőket és bejelentéseket
 • 24 órás technikai segítségnyújtásra szolgáló Help Desk
 • Elektronikus könyvtár forrásai másodlagos kutatások elvégzéséhez 24/7
 • Online könyvtáros
 • Könyvtári oktatóanyagok / webinárok a másodlagos kutatásban
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

University of Fairfax

Ismerje meg a tapasztalt üzleti szakembereket, és alkalmazza a szükséges módszereket és eszközöket, amelyek szükségesek a szervezet leancsolásához. A University of Fairfa ... [+]

Áttekintés

Az akkreditált Master of Business Administration (MBA) fokozat program áll, 12 online tanfolyamok.

Ismerje meg a tapasztalt üzleti szakembereket, és alkalmazza a szükséges módszereket és eszközöket, amelyek szükségesek a szervezet leancsolásához. A University of Fairfax programját iparági szakértők fejlesztették ki, és lehetővé teszi, hogy feltárja az üzleti aréna teljes spektrumát. A program révén az üzleti szakemberek növelik tudásuk széles skáláját, képesek alaposabban elemezni az üzleti lehetőségek alternatíváit, és lehetőséget nyújtanak az üzleti közösség nagyobb kihívásokkal bíró, felelősségteljes és produktív pályafutására. A diákok választhatnak, hogy keresni egy Master of Business Administration szak diplomát szakosodott területen. A University of Fairfax a következő szakterületeket kínálja:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Roanoke
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul

MSc

University of Fairfax

Ismerje meg a tapasztalt biztonsági szakembereket, és használja az élvonalbeli tanterveket, hogy a cybersecurity hitelesítőit a következő szintre vigye. A University of F ... [+]

Keress a University of Fairfax Cyber ​​Security Master's Degree Online

Az akkreditált mesterképzés a Cybersecurity Management (MSCSM) képzési programban 12 online kurzust tartalmaz.

Ismerje meg a tapasztalt biztonsági szakembereket, és használja az élvonalbeli tanterveket, hogy a cybersecurity hitelesítőit a következő szintre vigye. A University of Fairfax programját iparági szakértők fejlesztették ki, és lehetővé teszi a számítógépes biztonság teljes spektrumának feltárását.

Képzési program céljai

Az MSCSM szakképzés olyan szakembereket fejleszt ki, akik:

ismertté és szakképzett szakemberekként ismerik el az információbiztonság szakterületénrendelkeznek mély ismeretekkel a jelenlegi kiberbiztonsági gyakorlatokkalkritikus gondolkodást és problémamegoldó készségeket alkalmaznak a kiberbiztonsági közösség szempontjából releváns kérdések elemzésébenhasznosítsa a másodlagos kutatási kompetenciákat az információbiztonsági kihívásokkal kapcsolatos legjobb gyakorlati megoldások kivizsgálásában és kiválasztásábandemonstrálják az informatikai biztonság menedzselésének speciális területeire vonatkozó ismereteket és készségeketKépzési program eredményei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Roanoke
Kérj Információt
Angol
On-line
Bővebben magyarul

PhD

University of Fairfax

Mint doktori hallgató, itt minden kurzusa meg fogja vizsgálni a vállalati menedzsment vonatkozó kiberbiztonsági szakpolitikai kérdéseit, mindegyikben ki kell építeni egy ... [+]

Ez a képzési program segíti a diákokat abban, hogy karrierjüket tanácsadóként vagy szakmai vezetőként továbbítsa az információbiztonsági és biztosítási területeken. Ebben a programban a diákok olyan megoldásorientált, alkalmazott kutatási projekteket vállalnak, amelyek foglalkoznak az érintett iparági problémákkal, és hozzájárulnak a tudás továbbfejlesztéséhez az információbiztosítás gyakorlatában.

Ez a program elősegíti a diákok fejlődését, akik:

Olyan szakemberekként ismerik fel őket, akik szakértelemmel rendelkeznek a cybersecurity közösség szempontjából releváns szakterületenAlkalmazza a kritikus gondolkodást és problémamegoldó készségeket az információbiztosítási kérdések elemzésébenHasználjon bizonyítékalapú megközelítést a megoldásazonosításra, amikor a cybersecurity közösség szempontjából releváns problémákat kezeliMegmutatja a kompetenciát az információbiztosítási szakemberek számára releváns megoldásközpontú terepi kutatások elvégzésébenFolyamatosan járuljon hozzá a tudás és a gyakorlat terén a számítógépes biztonság területénA program célkitűzései... [-]
Amerikai Egyesült Államok Roanoke
Kérj Információt
Angol
On-line
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

University of Fairfax

Ebben a kurzusban a diákok feltárják az információbiztonság (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Knowledge Body (CBK) nyolc tartomán ... [+]

IA7000 biztonság a digitális korban

Ebben a kurzusban a diákok feltárják az információbiztonság (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Knowledge Body (CBK) nyolc tartományát, mint keretet a biztonsági tudatossággal kapcsolatos kérdések kritikus elemzéséhez és a biztonság megvalósításának legjobb gyakorlatainak értékeléséhez rendszerek a vállalaton belül. (3 kredit)

Csatlakozzon a Cybersecurity Elite-hezAz F Cybersecurity Education Path

Megkülönböztetni magadat, és előmozdítani a cybersecurity karrierjét a University of Fairfax Online Cybersecurity Education Path követésével. Függetlenül attól, hogy milyen diplomás programot folytat, az összes kurzusa meg fogja vizsgálni a vonatkozó kiberbiztonsági politikát és a vezetési kérdéseket, és minden kurzus során kiberbiztonsági projektet fog készíteni. Tudod alkalmazni, amit megtanulsz, és jelentős hozzájárulást a munkahelyén azonnal.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Roanoke
Kérj Információt
Angol
On-line
Bővebben magyarul