University of Florida Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Üdvözöljük a Floridai Egyetemen, a Délkelet legátfogóbb tudományos egészségügyi központjában, és az ország egyik legnagyobb 10 állami kutatási egyetemének részeként.

Az UF Health több mint 26 500 alkalmazott elkötelezettségét jelenti a magasabb és magasabb szintű elérés érdekében, mind a tudományos felfedezéseket a betegellátás terén elért eredményekké alakítja, mind azokat megvalósítja, hogy az emberek visszatérhessenek a lehető legjobb életükhöz.

Az UF Healthről

Egyedülállóak vagyunk az egészségügyi főiskolák, központok és intézetek, valamint a kórházak, a kari gyakorlatok és a betegellátó programok változatos konstellációja miatt.

Az egyetemi egészségügyi központok olyan felfedezéseket tesznek, amelyek áttörésekhez vezetnek a betegellátásban. Betegeink minden tevékenységünk középpontjában állnak, miközben a lehető legjobb klinikai eredményekre, minőségre és biztonságra törekszünk az egyetemi egészségügyi központok között országosan. Könyörületes gondozást kínálunk, a világszínvonalú eredményekre összpontosítva mindenki számára, függetlenül attól, hogy milyen egyszerű vagy összetett a betegségük, és reményt - és eredményt - kínálunk azok számára, akiknek másutt elmondták, hogy elfogyott a lehetőségük.

Küldetésünk az egészség előmozdítása kiemelkedő és magas színvonalú betegellátással; innovatív és szigorú oktatás az egészségügyi szakmákban és az orvosbiológia területén; és nagy hatású kutatás az alap, a transzlációs és a klinikai vizsgálatok spektrumában.

doctor, surgeon, operation

Kik vagyunk

Az UF Health magában foglalja a fogorvosi, orvosi, ápolási, gyógyszerészeti, közegészségügyi és egészségügyi szakmák, valamint az állatorvoslás főiskoláit; az UF Health Shands kórházak családja; UF Health Jacksonville orvosi központ; UF Health North; és akadémiai egyetem Jacksonville-ben, amely az UF College of Medicine - Jacksonville otthona, és magában foglalja az ápolási és gyógyszerészeti főiskolák által kínált diplomaprogramokat. Magában foglalja az alapellátást és a speciális gyakorlatokat egész Észak-Közép- és Északkelet-Floridában, valamint Délkelet-Georgia területén.

Az UF és az UF Health szakképzett egészségügyi szakembereket és személyzetet vonz az egész országból. A dinamikus egyetemi környezet ösztönzi az üzleti életet, a karrier és a közösség növekedését és fejlődését. Az UF Health kórházi és orvosi rendelője évente több mint 3 millió fekvő- és járóbeteg-látogatást irányít, és Florida 67 megye, az egész ország és több mint 30 ország betegeit szolgálja.

Az UF Health Shands, az UF Health privát, nonprofit kórházi rendszere, amely Gainesville-ben található, hét kórházat foglal magában:

 • UF Health Shands Kórház
 • UF Health Shands Rákkórház
 • UF Health Shands Gyermekkórház
 • UF Egészségügyi Szív- és Érgyógyászati Kórház
 • UF Egészségügyi Ideggyógyászati Kórház
 • UF Health Shands Rehab Kórház
 • UF Health Shands Pszichiátriai Kórház

Küldetés, jövőkép és értékek

Küldetésünk

 • Betegellátás
 • Kutatás
 • Oktatás
 • Közszolgálat

A látomásunk

Együtt arra törekszünk, hogy megállíthatatlan lendületet teremtsünk az egyéni és közösségi egészség javításának célja felé a felfedezés, a klinikai és transzlációs tudomány és technológia, a kivételes oktatás és a betegközpontú, innovatív, magas színvonalú egészségügyi ellátás révén.

Ez az a jövőképünk, amikor kihasználjuk az Együtt erejét.

Az értékeink

Az UF Health fő intézményi értékeink a pácienseink iránti elkötelezettségünk és a közösségünk szolgálatában játszott szerepünk köré épülnek:

 • felelősségre vonhatóság
 • Sokféleség
 • Kiválóság
 • Innováció
 • becsületesség
 • Csapatmunka
 • Bizalom

Elszántságunk hajt bennünket. Problémamegoldók vagyunk, együtt dolgozunk az orvostudomány előremozdításán. Kutatóink hozzájárulnak az azonnali vagy jövőbeni áttörésekhez, amelyek olyan gyakorlatokká válnak, amelyek segítenek az embereknek abban, hogy visszatérjenek a minőségi élethez. Célunk az állami és szövetségi finanszírozás hatásának maximalizálása az UF-programok számára, amelyek elősegítik az orvosbiológiai, klinikai és népesedéstudományt; együttműködés az interdiszciplináris lehetőségek terén az UF-beli partnerekkel; a tudományos felfedezéseket és a technológiákat kereskedelmi felhasználásba hozzák a betegek egészségének javítása érdekében.

A Floridai Egyetem Egészségügyi Orvosa, az UF Orvostudományi Főiskola nagy, sokirányú oktatói gyakorlata több mint 1000 szolgáltatóhoz kínál hozzáférést több mint 100 szakterületen. Olyan diplomásokat képezünk, akik kiválóak és vezető szerepet töltenek be a klinikai ellátásban, a természettudományban, az oktatásban és a közösségi egészségügyben. Célunk, hogy a professzionális orvosi oktatás nemzeti modellje legyünk, és fokozzuk a posztgraduális képzés elsőbbségét.

Mindaz, amit teszünk, az egészség és a közérzet javítása körül jár a pácienseink, családjaik és közösségeink számára.

140278_medical-appointment-doctor-healthcare-40568.jpeg

Vendéglátás és szolgáltatás

Betegeink állnak mindennek a középpontjában, amit az UF Health-nél csinálunk. Elsődleges célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást és a lehető legjobb élményt nyújtsuk minden olyan betegnél, családtagnál és látogatónál, aki az ajtóinkon lép be.

A vendéglátás és a szolgáltatás lelkiállapot - ez a megközelítés tükröződik egész napos cselekedeteinkben. Azzal kezdődik, hogy támogatjuk és kezeljük egymást kollégaként és belső ügyfelekként. Belső kapcsolataink megteremtik az alapját annak, hogyan szolgáljuk azokat, akik gondjaikkal megbíznak bennünket. Ezt a belső elkötelezettséget emeli ki a Forbes „Amerika legjobb munkaadói” listáján való elismerésünk. Az UF Health a 21. helyet szerezte meg az Indeed.com amerikai kórházak vagy egészségügyi rendszerek 2017. évi „Legjobb munkahelyek” rangsorában. 2018-ban a Becker Healthcare az UF Health-t a 100 legfontosabb munkahely közé sorolta az egészségügyben. Az UF Health, beleértve az UF Health Shands Kórházat is, Floridában a négy legjobb közé tartozott.

Elkötelezettségünk a lehető legmagasabb színvonalú, legbiztonságosabb betegellátás biztosítása iránt tükröződik klinikai eredményeinkben és az országos elismerésünkben, amelyet folyamatosan szerzünk az ország legjobb 50 felnőtt és gyermekkórháza között - írja az US News & World Report. Az UF Health Shands Kórház a floridai kórházak közül a legrangosabb programokat tartalmazza. A vendéglátás és a szolgáltatás jellemzi pácienseink tapasztalatait. Elkötelezett munkatársaink abban a hitben működnek, hogy minden interakció során pozitív hatást gyakorolhatunk olyan környezet megteremtésére, ahol az emberek elismerést, megértést, biztonságot és megbecsülést éreznek.

Csapatmunka

A vendéglátás és a szolgáltatás azzal kezdődik, ahogy támogatjuk és kezeljük egymást. Csapattársainkkal és más osztályok munkatársaival fennálló kapcsolataink megadják az alaphangot arra, hogyan viselkedjünk pácienseinkkel és látogatóinkkal szemben. Nem tudunk kiemelkedő betegellátást nyújtani, ha nem támogatjuk egymást UF Health kollégaként. Az egészségügyi ellátás nagyon stresszes környezetet jelenthet. Kollégáinkkal együttműködő, támogató team-környezetben végzett munka kritikus fontosságú a biztonságos, minőségi ellátás és figyelmes szolgáltatás nyújtásának képessége szempontjából. Minden nap egyéni cselekedeteink hozzájárulnak csapatunk moráljához, teljesítményéhez és teljesítményéhez.

közlés

A kommunikáció az információcsere és a személyes kapcsolat kialakításának módja, amely kitűnő betegellátáshoz és mindenki számára pozitív élményhez vezet az UF Health számára. A kommunikáció révén a legjobb problémamegoldók lehetünk, és együtt dolgozhatunk az orvostudomány előrehaladásában.

Szakmaiság és felelősség

Az UF Health képviselőjeként egy olyan szervezet nagykövetei vagyunk, amely a legjobb gyógyszerek mellett áll. Azokat a betegeket szolgáljuk ki, akik az UF Health-be egész Délkeletről, az országból és számos országból érkeznek. Teljes tapasztalatuknak - az általunk nyújtott szolgáltatásnak és vendéglátásnak - meg kell felelnie az orvosi ellátás magas színvonalának.

Betegeink azért fordulnak hozzánk, mert bíznak abban, hogy orvosaink, ápolóink és klinikai csoportjaink a lehető legjobb, figyelmesebb és együttérző ellátást nyújtják.

Képességeink, tudásunk, jó döntéseink és udvarias magatartásunk révén mindannyian képviseljük világszínvonalú szervezetünket. Ügyfeleink felfogása rólunk alakítja tapasztalataikat.

Helyszínek

Gainesville

Address
University of Florida
Gainesville, FL

32611 Gainesville, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket