Hivatalos Leírás

Keressen egy brit diplomát, bárhonnan

Több mint 30 fok, 100% Online

Minőségi oktatás

A világhírű szakértőkkel folytatott tanulmányozása során hajtsa végre a karrierjét, és vegyen részt országos rangsorolt programokban.

Tudományos kiválóság

Tapasztalja meg ugyanazt a magas színvonalú oktatást, mint a rezidens diákjaink. Rajzoljon egy olyan kiemelt egyetem erőforrásaira, amely magában foglalja az egyetemi, szakmai, orvosi és mezőgazdasági kollégiumokat.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Masters

University of Kentucky Online

A University of Kentucky online MSW felkészíti a diákokat, hogy befolyásolják a szakmai szociális munkát az egyénekkel, családokkal, csoportokkal, szervezetekkel és közös ... [+]

A University of Kentucky online MSW programja a rugalmas online tanulást egyesíti egy szigorú tantervvel, amely előkészíti a diplomásokat a fejlett szociális munka gyakorlatára. Az MSW program hangsúlyozza a mások bevonását, bizonyítékokkal ellátott beavatkozási stratégiákat alkalmaz, magában foglalja a sokféleséget és az igazságosság szempontjait, miközben a diákokat a társadalmi változásokon keresztül a közösségek javításához nyújtja.

A korszerű program (30 kredit) és a 60 kredit rendszeres állandó program lehetőséget biztosít a tapasztalt szociális munkásoknak és a szenvedélyes újonnan érkezőknek egyaránt a gyakorlati készségekre, amelyek a területen való hatékony működéshez szükségesek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Lexington
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul