University of New Haven Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Yale-i egyetemen 1920-ban alapított New Haven Egyetem egy privát, coeducational egyetem Dél-New England partján. Ez egy sokszínű és élénk közösség, több mint 6800 diák, az egyetemek szerte az országban és a világ minden tájáról.

A siker itt kezdődik

Az öt főiskolán belül a diákok átváltoztatják a transzformatív, karrier-központú oktatást a bölcsészettudományok, a képzőművészetek, az üzleti élet, a mérnöki tudományok, a közbiztonság és a közszolgálat között. Több mint 100 akadémiai programot kínálunk, melyek mindegyike hosszú távú elkötelezettségre épül az együttműködésen alapuló, interdiszciplináris, projektalapú tanulás iránt.

Itt a tanulás tapasztalatai mind személyesek, mind pragmatikusak, egy olyan kiváló oktató vezetésével, akik mélyen foglalkoznak az egyéni hallgatói sikerekkel. A terület vezetőinek vezetőjeként a kari tagok olyan inspirációt és elismerést nyújtanak, amire a tanulóknak képesnek kell lenniük arra, hogy teljesítsék potenciáljukat, és sikeresek legyenek attól, amit választanak.

Ezt nevezzük a diákjaink első filozófiájának

Kar Szakértelem és Dedikáció

Ismerje meg a személyes növekedést és a szakmai fejlődést elősegítő professzorokat. Ez a megfoghatatlan elkötelezettség vezette az egyes hallgatók személyes és szakmai sikerét közel egy évszázada.

Alapvető oktatás

Olyan bizonyított, céltudatos oktatás, amely szakmailag koncentrált tanfolyamokon keresztül megkönnyíti a diákokat olyan kritikus készségekkel, ismeretekkel és tapasztalattal, amelyek elengedhetetlenek a jelentőségteljes karriert és a termelékenység szempontjából.

Interdiszciplináris tanterv

Egy olyan tananyag, amely ösztönzi az interdiszciplináris feltárást, a hallgatók oktatását, akik sikeresek lesznek a globális társadalomban, biztosítva, hogy felkészült legyenek arra, hogy megértsétek és navigáljam a világot.

Korlátlan akadémiai és társ-tantermi lehetőségek

Az öt főiskola, az osztályteremen és a közösségen belül a tanulási lehetőségek széles köre lehetővé teszi, hogy folytassa szenvedélyét - vagy felfedezzen egy újat.

Élénk campus közösség

Egy elkötelezett, élénk egyetemi közösség - ez a megfelelő méret - olyan kicsi ahhoz, hogy személyes és kezelhető legyen, mégis elég nagy ahhoz, hogy a hallgatók számára széles körű tudományos, lakossági, atlétikai és vezetési lehetőségeket kínáljon.

Vezetők és Achievers

Erőteljes posztgraduális siker, melyet az összes iparágban több mint 57 ezer szakember foglalkozik az alumni hálózattal. A diplomások több mint 91 százaléka dolgozik, vagy végzős fokozatot töltött ki egy évre, és 96 százalékuk sikeresnek bizonyult a hatvan éve elvégzett diploma után.

Küldetésnyilatkozat

A University of New Haven egy diákközpontú, átfogó egyetem, amely kiemeli a bölcsészettudományi kiválóságot és a szakmai képzést. Küldetésünk, hogy felkészítsük a diákjainkat arra, hogy a globális társadalomban célravezető és teljesítő életet élvezzenek azzal, hogy a legmagasabb szintű oktatást a tapasztalati, együttműködési és felfedezés alapú tanulás révén nyújtják.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Online Masters »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

Online mesterképzés a vizsgálatokban

On-line Nappali Részidős 1 - 2 év January 2019 Amerikai Egyesült Államok West Haven + 1 további

A New Haven-i Egyetemen tudjuk, hogy mire van szükség a sikerhez, és örömmel állunk, hogy teljes körű online mesterképzést kínálunk a nyomozásban, amely elsődleges foka a nemzetben. [+]

Tekintse meg most a facebook-ot !New Haven Egyetem: vezető szerepet tölt be a vizsgálatokban

A New Haven-i Egyetemen tudjuk, hogy mire van szükség a sikerhez, és örömmel nyújtunk Önnek egy teljes mértékben online mesterképzést a nyomozásban, amely elsődleges foka a nemzetben. 100 százalékos online mesterképzésünk segítségével elmélyítheti a vizsgálatok területének megértését, miközben speciális koncentrációt folytat:

Bűnügyi nyomozásokPénzügyi bűncselekmények vizsgálataDigitális bűnügyi nyomozások

Ezzel az 1 éves, 10 fokos diplomával mélyreható tudást szerezhet a vizsgálatok területén, amelyet más okok nem tudnak nyújtani. A program egyesíti az egyetem elismert tudományos szakértelmét a büntető igazságszolgáltatás és a törvényszéki tudomány, és felkészíti Önt a karrier, mint a nyomozó mind a köz-és magánszervezetek.... [-]


Masters

Online mester a sürgősségi menedzsmentben

On-line Nappali Részidős 1 - 2 év January 2019 Amerikai Egyesült Államok West Haven + 1 további

A 100% -os online ügyintézőnk a sürgősségi menedzsmentben volt a második olyan program, amelyet New England kínál, és amely a katasztrófákra való felkészültségre, a mérséklésre, a reagálásra és a helyreállításra összpontosít. Ezenkívül a program kurzusokat kínál a különböző katasztrófák társadalmi hatásairól, a sürgősségi menedzser szerepéről katasztrófákra és a katasztrófákra való felkészültségre az állami és a magánszektorban. [+]

Tekintse meg most a facebook-ot !Vegye ki a következő lépést, anélkül, hogy kilépne

Sürgősségi menedzsment programunk a második ilyen program volt New England-ben, és a katasztrófákra való felkészültségre, az enyhítésre, a reagálásra és a helyreállításra összpontosít. Ezenkívül a program tanfolyamokat kínál a különböző katasztrófatípusok társadalmi hatásairól, a sürgősségi menedzser szerepéről a katasztrófákban és a katasztrófákra való felkészültségről az állami és a magánszektorban.

Legyen vezető. Tanulja meg a katasztrófák felkészültségét, az enyhülést, a reagálást és a helyreállítást a kutatás alapú elvekkel.100% online. Az órák teljesen az Ön ütemezésénél vannak, és mindössze 6 - 7,5 hét telik el.Természetesen egy tanfolyam. A munka és a magánélet közötti maximális egyensúly eléréséhez csak egy tanfolyam szükséges.A New Haven-i Egyetem elismert vezetője ezen a területen, és a New Haven Egyetem mesterképzése megerősíti önéletrajzát. A University of New Haven programja egyike azon kevés mesterképzéseknek, amelyek teljes mértékben összhangban vannak a FEMA irányelveivel.Vészhelyzeti választerv terv készítése. Hozzon létre saját szükségállapot-elhárítási tervet szervezeteknek és kormányzati szerveknek a New Haven-i mesterképzés részeként.A Munkaügyi Statisztikai Hivatal (BLS) szerint a sürgősségi menedzsment területe az egyik leggyorsabban növekvő karrier-terület. A vészhelyzeti vezetők / szakemberek foglalkoztatása a leggyorsabban növekszik, a 2008-2018-as várható 22% -os növekedés mellett. A sürgősségi menedzserek éves átlagos bevétele évi 59.770 dollár, a legmagasabb 10% -kal több mint 107.810 dollárt keres.Csatlakozzon a lenyűgöző öregdiákos csoporthozA University of New Haven diplomások a tudásukat a cselekvés a munkáltatók országszerte, többek között:FEMAAmerikai Belbiztonsági MinisztériumBranford TűzoltóságGaylord KórházCT Vészhelyzeti Kezelés és Belbiztonsági IntézetYale-New Haven KórházNew York - i és New Jersey - i kikötői hatóság Sikorsky repülőgépRészletek a... [-]

Online Mester Környezetmérnöki

On-line Nappali Részidős 1 - 2 év January 2019 Amerikai Egyesült Államok West Haven + 1 további

Építsen egy gazdag hagyománya egy elismert campus-mesterképzés környezeti mérnöki, mi most felajánl egy izgalmas, 30-hitel mesterképzés környezeti mérnöki, amely teljes egészében online. Az online programunk ugyanazt a kiegyensúlyozott tantervet és ugyanazt a világszínvonalú oktatóprogramot ötvözi, mint a campus program, újszerű oktatási kézbesítési módszerekkel, amelyek tökéletes tanulási környezetet biztosítanak az elfoglaltságú egyének számára. A teljesen támogatott online tanulókörnyezet, ahol a diákok együttműködnek a kar és az osztálytársakkal az egész országban és a világon, az egész világon az osztályterem hagyományos értelmét kínálja. [+]

Tekintse meg most a facebook-ot !University of New Haven: Az út vezetése a környezeti mérnöki képzésben

Építsen egy gazdag hagyománya egy elismert campus-mesterképzés környezeti mérnöki, mi most felajánl egy izgalmas, 30-hitel mesterképzés környezeti mérnöki, amely teljes egészében online. Az online programunk ugyanazt a kiegyensúlyozott tantervet és ugyanazt a világszínvonalú oktatóprogramot ötvözi, mint a campus program, újszerű oktatási kézbesítési módszerekkel, amelyek tökéletes tanulási környezetet biztosítanak az elfoglaltságú egyének számára. A teljesen támogatott online tanulókörnyezet, ahol a diákok együttműködnek a kar és az osztálytársakkal az egész országban és a világon, az egész világon az osztályterem hagyományos értelmét kínálja.... [-]


Kapcsolat

Cím 300 Boston Post Road, West Haven, CT
06516 West Haven, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok