University of Fashion - Online Fashion Design School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kattints ide feliratkozáshoz - csak havonta 19,95 USD

Ismerje divattervező online szakemberek - a világ legnagyobb online divattervezés könyvtár a világon

 • Az első online divattervező és üzleti videotéka
 • Lecke tanítják divat egyetemi professzorok és szakemberek
 • Előfizetések tartalmazzák a korlátlan hozzáférést biztosít az összes divat videó

Jó minőségű videó LESSONS

A University of Fashion könyvtár több száz órákat bizonyító minden aspektusában a divatszakmában és divattervezés, pl izolálása, minta készítés, divat művészet, a termékfejlesztés, CAD, varrás, divat üzlet, kötögetni, előadások és még sok más.

A leckék által szervezett kezdő, középhaladó és haladó egyaránt nevelő kezdődő divat diákok, valamint a tapasztalt, profi divattervezők és az otthoni csatornába szeretnének bővíteni tudásukat.

Tanított a szakemberek

A tanulságok tanítják kizárólag divat főiskolai tanárok és a divat szakemberek.

A komolyan jó ÉRTÉK

A University of Fashion működik előfizetést. Egy átalánydíj lehetővé teszi a hozzáférést minden kedves órák, több száz őket, csak néhány cent naponta. Ön soha nem fog találni olyan sok, jó minőségű divat órák egy jobb ár-érték ... bárhol.

WE fel sok energiát bele, hogy az órákat könnyen követhető

A video leckék elmagyarázzák, hogyan kell csinálni mindent magad, lépésről-lépésre.

Néhány videó rövid, pl 10 percig, vagy olyan sokáig. De a legtöbb hosszabb, azaz átlagosan 30-40 perc hosszú, bizonyos, hogy jóval több, mint egy óra hosszú.

Eszközök és kellékek

Minden a mi How-To órák jön egy listát a készletek és eszközöket akkor kell létrehozni, hogy a lecke kiemelt projekt.

Ha nincs egy részét vagy egészét az ellátás akkor ki kell töltenie egy adott lecke, egyszerűen kattintson, hogy szerszámot, hogy lecke videó lejátszás oldalon, vagy menjen a Fashion Design Tools alatt a "Resources" menüt. Akár a hely, meg lehet vásárolni az eszközöket és a szükséges kellékek azonnal, közvetlenül a honlapunkon!

Jól látható és érthető DEMONSTRÁCIÓK

A tanulságok szakmailag elő egy nagy, jól megvilágított stúdió professzionális videósok és a hang szerelők jó minőségű kamera, világítás és menetíró készülékbe.

Minden óra tanítják a tervező szemszögéből, azaz lenézett a munkát úgy, mint amikor létrehozni valamit, magad. Ez egy sokkal jobb módja annak, hogy tanulni, mint nézni a bemutató előtt van, ahol csak akkor tudjuk látni, amit a tanár csinál egy hátra vagy "tükrözött" szempontból.

Hallani, amit tanárunk mondván VILÁGOSAN

Minden órákat gyártanak külön kommentár pálya időzítve felelnek meg pontosan a tanár akciók képernyőn. Akkor mindig hallani és megérteni minden egyes lépés a University of Fashion leckét. Nincs hosszú, unalmas szünetek. Nem hibákat. Nem do pulóverek.

Sok hasznos "extrák"

Sok lecke hasznos grafikák és letölthető fájlokat, hogy segítsen megérteni legfontosabb fogalmakat, hogy trükkös számítások vagy testre a projekt különböző méretű modellek.

Ön jelenleg RÉSZT divatiskolába?

Mi egy nagy támogatója divat iskolákban. Sok előfizetők videónkat leckét könyvtár és egyéb források, hogy segítsen nekik megtalálni és alkalmazni a jó divat iskola. A mi Resources menü biztosítunk egy részletes listát a világ legjobb divattervező iskolákban, valamint linkeket a weboldalakon.

Az Ön divatiskolába már előfizetett a University of Fashion? Ha igen, akkor szerencsés vagy! Kapsz minden erőforrásaink ingyen! Ez segít abban, hogy a legtöbbet a képzés. Ha nem, kérdezze meg az iskolai könyvtáros, hogy egy előfizetést az egész iskolában.

Hogyan segíthetünk az iskolában

Ha valaha is kihagyott egy kulcsfontosságú osztály, akkor tudja, hogy ez lehetetlen rekonstruálni a bemutató kimaradt aznap. Persze, lehet kölcsönözni egy másik diák jegyzetek. De szó egyszerűen nem lehet leírni egy tapasztalt tanár fizikai mozgások. De, a University of Fashion valóban segíteni! Véletlenek vannak, van egy lecke, ami elég közel ahhoz, amit a professzor bizonyított. De ellentétben az in-class bemutató, akkor újra játszani a demonstrációs újra és újra, amíg meg nem teljesen értem. Ez lehet a különbség egy A vagy C, ha a kifejezés véget ér.

Több ezer diák a legjobb divat iskolák a világon megtekintette a tanulságokat, hogy kiegészítse a hivatalos divat oktatás és segítsenek nekik a házi ász és különleges projektek.

VIZSGÁLATOK ÉS FOKOZATOK

A University of Fashion nem teszi szedése vizsgák vagy tesztek. Mi nem nyújtó formális fok. Arra koncentrálunk, minden energiánkat létrehozására hasznos divat órák és erőforrásokat.

Őszintén szólva, úgy véljük, hogy a legjobb módja annak, hogy megtanulják, divattervezés egy hozzáértő tanár egy iskolában vagy egy profi tervező, aki bizonyítani tudja, a fontos készségek közvetlenül előtted, és talán a legfontosabb, válaszolni a sok kérdés, ott a helyszínen.

De, ha nem engedheti meg magának a formális oktatás divat, vagy ha csak fizikailag nem messzire otthonról, hogy részt vegyen a divat iskola vagyunk, kezét, a legjobb alternatíva, mind a minőségi oktatás és mi nagyon, nagyon kedvező előfizetési költség!

Az előnyök összegzése

 • Hatalmas könyvtár száz divattervező video leckék
 • Tanított leckék csak hivatásos divattervezők
 • Ismerje bármikor a nap vagy éjszaka, a számítógépek, okostelefonok és tabletta
 • Írásbeli leckét átiratok, amelyek erősítik a tanulási
 • Kap választ a kérdésre
 • Az eszközök listáját és kellékek minden órára, és azonnali módon is vásárolni őket
 • Készítsen látványos bizonyítéka a készségek, a munkaadók és a divat főiskolák
 • Divat előadások, interjúk, a cég és a múzeum túrák és több
 • Divat terminológia szótár, ajánlott könyvek, magazinok és blogok
 • Megtanítja, mit kell tudni, hogy egy munkát, hogy elfogadja a divat iskolában vagy akár elindítani a saját divattervező üzlet!

KÖLTSÉG

Éves előfizetésünk évente csak 189 USD. Cserébe kap korlátlan hozzáférést biztosít az összes erőforrásainkat és videó tanulságokat. Minden! Nézz körül az interneten. A legtöbb online kurzusok költsége több száz, ha nem ezer, a dollárt csak egy osztály!

Ajánlunk egy visszatérő havi előfizetési díj US $ 19,95 havonta.

TÖRTÉNELEM

A University of Fashion-ben alakult, és fejlesztette ki Francesca Sterlacci, egy New York-i divattervező, pedagógus és író.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Online Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

CAD Fashion Art - Online tananyagok

On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

Számítógéppel segített tervezés (CAD) leckéket készítettünk a divattervezővel, a divatkereskedőkkel és a termékfejlesztő / műszaki tervezőkkel. Megtanulja az alapvető technikákat, például az Adobe Illustrator® for Flats használatát az Adobe Photoshop® for Surface Design alkalmazáshoz. [+]

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon másképpen működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztálynak. Ehelyett 24/7-es, igény szerinti hozzáférést biztosítunk mind a sok száz teljes hosszúságú videó lecke számára egy alacsony éves előfizetési díjért. UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" demonstrációkat láthatod a legjobb divatiskolák tanítják, de merev osztályórák nélkül kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldöntheti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni. A Fashion University minden leányt oktat a divatiparban: drótkötés, mintagyártás, CAD mintázat készítés, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötögetni, üzletet, termékfejlesztést, előadásokat, CAD divattervezést, gyermekruházatot és így tovább. A legtöbb iskola nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatszakmában, mint például a varrás vagy a minta készítése. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni, hogy minden diszciplínában elérhető minden divat tárgyat!... [-]


Divat előadások - online leckék

On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

Hagyja, hogy a szakértők megtanít a divatipar. Ismerje meg, hogyan híres tervezők kezdték divat dinasztiák. Ismerje meg a kiskereskedelem, branding, az engedélyezés és a marketing, a textilipar, trend előrejelzés, jelmez történelem, színelmélet cserzőüzemekből. [+]

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

... [-]

Divat művészet - online leckék

On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

Online divat rajz, renderelés és illusztráció video leckék segít megvalósítani a terveket, papír, és egy művész belőled! Hogy képes kommunikálni a tervezési ötletek mások kritikus lépés afelé sikeres divattervező. [+]

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

... [-]

Divat termékfejlesztés és műszaki tervezés - online leckék

On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

Akár érdeklődnek saját gyűjteményének megtervezéséért, akár a vállalatnál végzett munkáért, a Termékfejlesztési órák megtanulják Önt, hogyan kezelheti termékének üzleti fejlődését. Ezek a képességek divat szakemberek kell, hogy sikeres. [+]

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

... [-]

Divatüzlet - online leckék

On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

Az üzleti divat ötvözi a kreatív gondolkodás analitikus készség. Üzleti órák videókat irányítani lakossági vevők, kereskedők és a marketingesek. Ezek szilárd alapot nyújt azok számára, akik kezdeni a saját gyártásában, forgalmazásában vagy üzleti tervezés, beleértve a kulcsfontosságú ismereteket kiskereskedelmi matematika, eredménykimutatás, ami egy áru terv, branding, az engedélyezés és a marketing. [+]

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

... [-]

Draping - online leckék

On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

Textúrázó a művészet manipulálni szövet közvetlenül a ruha formáját három dimenzióban. Ez a legkreatívabb módon a tervező fordulni tervezési ötleteit. Most megtudhatod, a művészet izolálása a szakértők. [+]

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

... [-]

Gyermekruházat - online órák

On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

Gyermekruházat felöleli ruházati termékek a gyermekek, a csecsemők a "tinédzser". Gyermekruházat általában találkozik egy széles körű felhasználásra, a játékból az iskolába, hogy fél, vagy strand ruha. Az utóbbi célra gyakran ez határozza meg a választási stílus, szövet / anyaga, szerkezete és még színválaszték. [+]

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

... [-]

Kötögetni - online leckéket

On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

A kötött leckét útmutatók tartozik a vágott és varrni kötögetni, valamint a művészeti kézi kötés. [+]

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

... [-]

Varrás - online leckék

On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

Varró egyik legkritikusabb tudományágak divattervező. A varrás videó leckék mindenre kiterjednek tanulás, hogyan kell menet egy varrógép a tanulás, hogyan kell varrni az egyik legnagyobb kihívást jelentő anyagokat is, bőrből. [+]

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

... [-]

Kapcsolat
Cím
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, US