University of Fashion - Online Fashion Design School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kattintson ide, hogy többet megtudjon a Divat Egyetem feliratkozásáról

Ismerje meg a divattervezést online a szakemberek részéről
 • A világ első és legnagyobb online divattervező és üzleti videókönyvtára
 • A diákiskolai tanárok által tartott lecke
 • Feliratkozás és korlátlan hozzáférés élvezheti a több mint 500 videóórát a divattervezés minden szempontjából
 • Látogasson el a University of Fashion webhelyére a UniversityofFashion.com webhelyen, hogy böngészhesse az összes órára elérhető előnézeteket, és megnézze a webhely számos különlegességét
Hogyan működik

Előfizetéssel dolgozunk. Ha feliratkozik a Divat Egyetemre, igény szerint azonnali hozzáférést biztosít az összes 500 tanfolyamunkhoz 13 különböző divat tudományágban. Bármikor, bárhonnan megnézheti őket. A legtöbb iskola külön tandíjat számít fel tanfolyamonként. Ezek a díjak akár több ezer dollárt is elérhetnek, mielőtt elvégzik a diplomát. Ezenkívül évente fizikailag el kell utaznia az iskola osztálytermébe, hogy megtanulja, amit tudnia kell. De a Divat Egyetemen, csak 189 USD-ért, teljes évben hozzáférhet minden kurzusunkhoz (több mint 500), és bármilyen helyről megtanulhatja a divattervezést, amilyen gyorsan csak akar, vagy csak olyan lassan, amennyit csak akar.

Szakmailag előállított órák

A Divat Egyetem könyvtára több száz órát tartalmaz, amelyek bemutatják a divatüzlet és a divattervezés minden aspektusát, például drapírozás, mintázatkészítés, divatművészet, termékfejlesztés, CAD, varrás, divatüzlet, kötés, előadások és még sok más. Óráinkat a kezdő, középhaladó és haladó szintű szervezők szervezik, hogy mind a kezdő divatos hallgatókat, mind a tapasztalt, professzionális divattervezőket és a háztartási csatornákat neveljék képességeik bővítésére.

Szakemberek által tanított, soha nem amatőrök

Óráinkat kizárólag a divatiskolai tanárok és a divatipar szakemberei tanítják.

Könnyen követhető leckék

Videóóránk elmagyarázza, hogyan lehet mindent magad tenni lépésről lépésre. Néhány videónk rövidebb, például kb. 10 perc. De mások másfél órát futnak. Tanulmányaink nagy része átlagosan 30–40 percet vesz igénybe.

Kérdezzen bármit

Ha kérdései vannak az órák figyelése közben, vagy ha valamelyik projektünknél dolgozik valamelyik problémával, csak írjon nekünk! Webhelyünk egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot kínál. Szinte mindig 24 órán belül válaszolunk hallgatóink kérdéseire, még hétvégéken is.

Szerszámok és kellékek

Minden óránkhoz tartozik azoknak a kellékeknek és eszközöknek a felsorolása, amelyekre szükség lesz ahhoz, hogy elkészítsük az adott leckén bemutatott projektet. Ha nem ismeri a szükséges szerszámokat, vagy nem rendelkezik a szükséges alkatrészekkel vagy azok mindegyikével, akkor van egy Divattervező eszköz oldal, amely elmagyarázza minden eszköz megjelenését és működését, és különféle lehetőségeket kínál a vásárláshoz. szükséged van.

Tisztán látható demonstrációk

Tanóráinkat egy nagyméretű, jól megvilágított stúdióban professzionálisan készítik, professzionális videóírók és hangtechnikusok segítségével, kiváló minőségű kamerát, világító- és felvevőkészüléket üzemeltetve. Minden óránkat a tervező szemszögéből tanítják, azaz a munkájukra úgy nézzenek, mintha valami létrehozásakor magad tennék. Ez sokkal jobb módja a tanulásnak, mint egy előtét nézése, ahol csak hátulról vagy „átfordítva” láthatja, mit csinál a tanár.

Zárt feliratok és átiratok

Minden lépésről lépésre tartott óránk tartalmaz egy teljes átiratot, hogy pontosan el tudja olvasni, amit az oktató mondott a leckében. Minden videónk választható zárt feliratokat is tartalmaz, hogy érthetőbbé váljanak.

Kiváló hangminőség

Minden óránk külön hangátviteli zeneszámmal készül, amely pontosan megfelel a tanár képernyőn végrehajtott tevékenységeinek. A Divat Egyetem lecke minden lépését hallhatja és megértheti. Nincs hosszú, unalmas szünet. Nincs hiba. Nincs átruházás.

Sok hasznos divatforrás

Számos tanóránk hasznos, letölthető fájlokkal érkezik, amelyek segítenek a kulcsfogalmak jobb megértésében, trükkös mérési számítások készítésében vagy a projekt testreszabásában a különböző méretű modellekhez.

Jelenleg sok előfizetőnk beiratkozik egy divatiskolába

Nagyon támogatjuk a divatiskolakat. Ha elmulasztott egy kulcsosztályt, akkor tudja, hogy szinte lehetetlen rekonstruálni ezt a demonstrációt, még akkor is, ha kölcsön vesz egy barátjának jegyzeteit. Az írott szavak egyszerűen nem tudják leírni az összes bonyolult fizikai mozgást, amelyet az oktató ruhakészítés során használt. De a Divat Egyetem itt valóban segíthet! Valószínű, hogy van egy olyan lecke, amely megközelíti azt, hogy pontosan megmutassa, amit tanára bemutatott az osztályban.

Előfizetőink szeretik azt a képességet, hogy újra és újra lejátsszák leckéinket, figyelemmel kísérve az oktató cselekedeteit, majd elvégzve ugyanazokat a lépéseket, maguk a saját szöveteik és szerszámaik segítségével. Komoly diákjaink többször megismételik azt, amit az oktató tett az egyik óránkban, amíg valóban elsajátították a tanított készségeket. Ez lehet a különbség az A vagy C megszerzése között, amikor a kifejezés véget ér. A világ legjobb divatiskoláinak sok ezre hallgatta óráinkat, hogy kiegészítse formális divatképzését, és segítse őket házi feladataik és speciális projektjeik elkészítésében.

Bizonyítványok és fokok

Nem adunk ki bizonyítványokat vagy formális diplomákat. Sok hallgatónk már teljes munkaidőben dolgozik vagy jár divatiskolában. Sok hallgatónk feliratkozik a Divat Egyetemre, hogy később maguknak dolgozzanak a saját tervezési vállalkozásukban. Más divatos egyetemi hallgatók túl messze vannak a jó divatiskolától, hogy részt vehessenek, vagy gyermekeik legyenek gondozva, és csak éjszaka vagy hétvégén tanulhatnak divatot, vagy csak nem engedhetik meg maguknak a költségeket. egy általános iskolába. Sokkal kedvezőbb és rugalmasabb módot adunk ezeknek a diákoknak a divattervezés megtanulására. Előfizetőink mégis igénybe vehetik képzésünket, hogy munkát szerezzenek a hagyományos emblátoroktól. A Divat Egyetem hallgatói demonstrálják kompetenciájukat a munkaadók számára azáltal, hogy megmutatják a munkáltatóknak a ruházati pontszámot, amelyet maguk készítettek az óráink alapján. Ez sokkal jobb bizonyíték a kompetenciára, mint egy pergamen.

Az előnyök összefoglalása
 • Élvezze a korlátlan hozzáférést a könyvtárhoz, amely sok száz divattervező video órát tartalmaz, amelyeket professzionális divattervezők tanítanak
 • Tanuljon bármilyen nappali vagy éjszakai időt számítógépeken, okostelefonokon vagy táblagépeken, bárhol
 • A teljes írásbeli leckéink elolvasásával tovább erősítheti tanulását
 • Kapjon gyors válaszokat kérdéseire. Tapasztalt divattervezők személyzetével készen állunk arra, hogy válaszoljon kérdéseire és megoldja problémáit.
 • Készítsen egy listát az eszközökről
 • Készítsen látható bizonyítékot újszerű képességeiről, hogy megmutassa a leendő munkáltatóknak és divatiskoláknak
 • Élvezze számos divatos előadást, tervezői interjút, vállalati és múzeumi túrákat és még sok másat az előfizetéssel.
 • Használja fel előfizetésével sok forrásunkat ingyen, pl. Használja a divatterminológia szótárunkat, böngészhet az ajánlott könyvek, folyóiratok és blogok között, és töltse le az ingyenes croquis-t
Költség

Éves előfizetésünk csak 189 USD-t fizet évente. Kínálunk egy ismétlődő havi 19,95 USD havi előfizetési arányt. Cserébe korlátlan, igény szerinti hozzáférést kap minden erőforráshoz és videoórához. Minden! Nézz körül az interneten. A legtöbb más online divat tanfolyam több száz, ha nem több ezer dollárba kerül csak egy osztályért! Soha nem fog jobb értéket találni, mint a Divat Egyetem.

A mi történelmünk

A Divat Egyetemet Francesca Sterlacci alapította és fejlesztette ki. Francesca a New York-i Divat Intézetben (FIT) végzett diplomát. Megalapította a Francesca Sterlacci Ltd-t, egy csúcskategóriás designer címkét New Yorkban, amelyet a Saks, Nordstroms és sok más luxusüzlet értékesített a világ minden tájáról. Ezután elkezdett tanítani a FIT-en, és végül nőtt a divattervezés székévé. Francesca számos író könyvet írt a divatról, nevezetesen a "Divatbőr tervezése", a "Divatipar történelmi szótára", és 2019-ben egy 3 könyves sorozatot: "Varrástechnikák kezdőknek", "Mintakészítési technikák kezdőknek" és "Rajzolási technikák kezdőknek".

Kattintson ide, hogy többet megtudjon a Divat Egyetem feliratkozásáról

Helyszínek

New York

Address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket