Wake Forest University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1834-ben alapított Wake Forest egy privát, coeducational kollegiális egyetem Winston-Salemben, Észak-Karolinában. A Wake Forest egyike a maga vezető intézményeinek, a bölcsészettudományi főiskola intimitását egy kutatói egyetem tudományos életképességével ötvözi. A Wake Forest szívében a tanár-tudós eszmény. A professzorok elkötelezettek a személyre szabott tanítás és a diákok egyéni fejlesztése mellett. A "Pro Humanitate" (az Emberiség számára) mottójával vezetve a Wake Forest egy olyan etikai értelemben vett oktatási tevékenységet szentel, amely értékeli a személyes fejlődést, a közösségi interakciót és az egyéni becsületet.


Az Üzleti Iskolán küldetésünk az egész személy alakítása. Segítünk a vállalkozásoknak abban, hogy jobb világot hozzanak létre olyan szenvedélyes, etikus üzleti vezetők kifejlesztésével, akik integritással és gondolkodással rendelkező vezetést kapnak, amely látható és pozitívan befolyásolja az üzleti tevékenységet. Meghívjuk azokat a diákokat, akik úgy vélik, hogy a teljesítményt a kemény munka, az együttműködés és a karakter határozza meg, hogy csatlakozzon hozzánk, pozitív és tartós hatással a nemesi üzleti tevékenységre. Elkötelezettségünk eredményeképpen a Wake Forest School of Business következetesen a világ legjobbjai közé helyezi a rangsorolt ​​szervezeteket. A kompetenciára és a karakterre való figyelemünk bizonyítékokat eredményezett a diplomások számára, akik kiemelkedő szerepet töltenek be csúcsminőségű programjaink rugalmasságának megteremtésében, valamint egy erős alumni hálózat élethosszig tartó előnyeit. A végzősök személyes sikereket érnek el, miközben magasabb okokra hivatkoznak. Üzleti programjaink erőteljes alapfilozófiája olyan elvi vezetőket hoz létre, akik túlmutatnak a campuson és a vállalati világon túl.


A Wake Forest-ben úgy véljük, hogy a jól vezetett vállalkozások jobb és világosabb helyzetbe hozhatják a világot, miközben fenntartható értéket teremtenek maguknak. Mint tanár-tudósok és munkatársak csapatai, elkötelezzük magunkat, hogy segítünk a vállalkozásoknak abban, hogy elérjék ezt a nemes célt mindenben, amit csinálunk. Tanulási, ösztöndíj, adminisztratív és szolgáltatási munkánk, valamint a Wake Forest Egyetem eszméjével szembeni elkötelezettségünk révén olyan alapelvű üzleti szakembereket fejlesztünk és támogatunk, akik hatékonyan vezetik az emberek, termékek, szolgáltatások, szervezetek, és hozzájárulás társadalmunkhoz. Olyan szenvedélyes, etikus üzleti vezetőket fejlesztünk ki, akiket a vezetés vezetése dinamikus kombinációjával, szigorú tudományos felkészítéssel és páratlan piaci kapcsolattal dinamikusan ötvözi.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

Master of Science in üzleti Analytics Online Program (MSBA)

On-line Részidős 24 hónapok September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Wake Forest Egyetem üzleti iskolájának üzleti továbbképzési oklevelét (MSBA), amely a jövő vezetőit fejleszti, mostantól az online szakemberek számára kínálják. A két vagy több éves posztgraduális, szakmai munkatapasztalattal rendelkező szakemberek számára tervezték, az online MSBA program tananyaga felkészíti a tanulókat azon üzleti kihívások azonosítására, amelyek megoldhatók az adatok felhasználásával, az adatok kihasználásával az üzleti kihívásokra, és befolyásolják szervezetüket azzal, hogy elmondják a történetet, hogy az átlátható elemzés hogyan fogja megoldani a kihívásokat. [+]

A Wake Forest Egyetem üzleti iskolájának üzleti továbbképzési oklevelét (MSBA), amely a jövő vezetőit fejleszti, mostantól az online szakemberek számára kínálják.

Az üzleti analitikai lehetőségek számos olyan nagy szervezet, amely szinte minden iparágban adatközpontú, technológia-orientált stratégiákat fogad el. Az MSBA programban olyan fejlett módszerek fognak tanulni, amelyek az analitikát az üzleti kihívásokra alkalmazzák az egész szervezet számos funkcióján keresztül.

A két vagy több éves posztgraduális, szakmai munkatapasztalattal rendelkező szakemberek számára tervezték, az online MSBA program tananyaga felkészíti a tanulókat azon üzleti kihívások azonosítására, amelyek megoldhatók az adatok felhasználásával, az adatok kihasználásával az üzleti kihívásokra, és befolyásolják szervezetüket azzal, hogy elmondják a történetet, hogy az átlátható elemzés hogyan fogja megoldani a kihívásokat.... [-]